כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
היי, מישהו יכול להסבר בבקשה ממה יכול לקרות דבר כזה במשחק??? http://img184.imageshack.us/img184/7073/123kk5.jpg אגב זה לקוח מ-3DMARK06 ודבר דומה קורה לי ב FEAR אבל לא מיד, אחרי איזה 5 דקות של משחק או משהו מתחיל להתבלגן הכל... והמפרט שלי זה: P4 2.4Ghz / ASUS P4s533 / 2*512MB DDR 400mhz CL3 / Leadtec GFORCE 7600 gs 256DDR2 128 bit עוד משהו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
היום רכשתי עוד 8800 640 מגה חיברתי אותו המחשב מזהה אותו והכול בסדר איך יתכן שהתוצאה שלי ב 3 די מרק 2006 היא רק 10760 יש משהו שאני צריך לדעת יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד 5200 דואל אי אמ די ו4 גיגה זיכרון ראם תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מרכיב HTPC חדש, למטרות ראיית סרטי HD עד ל 1080P ולא למשחקים. סרטי blu-ray ו hd-dvd בנוסף הוא ישמש למטרות PVR כאשר יש לי כבר כרטיס לכידה PVR-150 חשוב לי שהכרטיס יהיה עם קירור פאסיבי. מחפש כרטיס מסך מתאים וטוב למטרות הללו. מה לדעתכם על הבאים: http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... 5&l4=0 http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... &l4=0\ ??? ???
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ב-5 השנים האחרונות היה את הכרטיס MX ומאחר שאין לי גם הרבה מקום שדיסק קשיח המשחקים היחידים ששיחקתי בהם היו פיפא GTA NFS ועוד משחקים שנתמחים בMX וזיכרון של 512MB (לא של הכרטיס מסך, של המחשב) אין לי בעיה שב-5 השנים הבאות אני יוכל לשחק במשחקים מהסוג של פיפא, ולא בכל המשחקים שצריכים זיכרון וגרפיקה גבוהים השאלה שלי היא האם לקנות עכשיו 8800 320MB או לחכות חצי שנה למניאק החדש שיצא?? (דרך אגב יש לי מסך 17' CRT ולא נראה לי שאני יקנה חדש)???
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מהו הזיכרון הממוצע לכרטיסי מסך למשחקים הפופולרים עכשיו ושיהיו בתקופת ה DX10???
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי במחשב: לוח GA-8I945P מעבד PENTIUM D 930 3GHZ זיכרון X2 512MB DDR2 667MHZ ספק 450W עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לקנות כרטיס 320MB 8800GTS או שצריך לשדרג את במחשב?
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף לקנות מחשב אבל יש לי בעיה בכרטיס מסך. אני עוד מעט 5 שנים עם הכרטיס MX אז אתם מבינים באיזה משחקים אני משחק עד עכשיו. עכשיו אני לא יודע מה כדאי: לקנות עכשיו 8800GTS 320MB/640MB? או לחכות לנובמבר (מה שיהיה קשה מאוד) לכרטיסים החדשים? אם ה-MX שלי החזיק (או שלא) עוד מעט 5 שנים אז אני מעדיף לקנות את הכרטיס שיהיה ל-5 השנים הבאות
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי כרטיס מסך: geforce_6600, ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך: geforce7300, ורציתי לדעת למי יש כרטיס מסך יותר טוב סתם בשביל לדעת אם המשחקים שפועלים אצלי יפעלו אצלו תודה לכל העונים :-\
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
החלטתי להתקין Halo 1 על הוויסטה שלי המשחק רץ בלי בעיות, אבל המשחק לא רץ חלק, זה לא בעיה של FPS נמוך, זה בעיה פשוט שהוא לא רץ חלק משום מה, חשבתי לכבות Vsync בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... עדיין לא רץ חלק.... מה אני צריך לשנות עוד בהגדרות של הכרטיס בשביל שהמשחק ירוץ חלק, כי זה ניראה ניקטע.. אני בטוח שיש איזה פילטר של הדרייברים שמפריע... או משהו שצריך לשנות בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... הכרטיס מסך שלי זה Leadtek nvidia 8800GTS... 640MB. פירסמתי את הנושא פה, כי חשבתי שזה מתאים לפה, תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כרגע GeForce 7300 256Mb האם שווה ליקנות את geforce 8500gt 512MB ב521 שקל? והאם אני ירגיש הבדל קטן\גדול? ועוד דבר אם הלוח אם שלי [שהוא חדש יחסית] שתומך בזיכרון רם DDR2 לא תהיה בעיה להריץ כרטיסי מסך שהם DDR3 נכון? תודה אלירן
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (למעשה כבר הזמנתי..) הלכתי על כרטיס מסך של Point Of View: 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E השאלה שלי היא אם יש הבדל ממש רציני בין הכרטיס הזה לבין: 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, 2xDVI, PCI-E של אותה חברה? כי אני שוקל לשדרג את זה ורציתי את החוות דעת שלכם לפני (הראשון עולה 520 והשני 765 כלומר הבדל של 245 ש"ח שזה לא מעט..) עוד דבר, איך החברה הזאת בכרטיסי מסך?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
Gigabyte GT-PTV-AF-RG או Leadtek Winfast TV2000XP GLOBAL או כרטיס חיצוני ב430 שקל (200 שקל יותר מהקודמים) כמה ההבדל רציני? (חשיבות ראשונה לאיכות צפייה בסרטים ונוחות, חשיבות שנייה להקלטה)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי } האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, אז זה עולה 1800 שקל בחנות מסויימת , והם אומרים שיש חוסר עכשיו להרבה מאוד זמן... איזה תחליפים טובים יש באותה רמת מחיר באותה רמת מהירויות? תודה
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא :Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB DDR3 DualDVI ברצוני לדעת העם הוא יחזיק רזולוציה של 1680x1050 (במישחקים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קראתי את הסיקור מהאתר לגבי מסכים 19" של סמסונג ו LG. Samsung 932b אמנם נצח בגדול אבל בחיפוש תגובות נוספות מצאתי בזאפ ביקורת בדיוק בנושאים שאותם שיבח כותב המאמר - . "הילות לבנות" בתחתית ובראש התצוגה, חוסר אחידות בצבע, קשה לראות טקסט בצורה ברורה. מישהו יודע מה באמת קורה שם? יש מסכים אחרים מומלצים? בתור משתמשת יום יומית, חשוב לי מסך נוח עם צבעים אחידים וריצוד נמוך. תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עם תקציב של 800-1100 יעבוד איתו הכי טוב בסרטים ומשחקים?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek, האם הוא יחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות, אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הבאות. כי לי לחכות לכרטיסים חדשים או שכדי לי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה או דגם אחר (אם תמליצו)? תודה.
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם ATI TOOL ואני לא מבין אם יש ארטיפקטים... תמונה למטה והכרטיס מגיע גם ל82 מעלות זה הכי הרבה שהוא הגיע... הכרטיס Geforce 7900GT בבקשה לעזור אם כן אני ילך לחנות ויבקש מהם להחליף המחשב מלפני 11 חודשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
וגם אין לי את האייקון הקטן של ATI בצד ימין למטה. מישהו יודע אולי למה ?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-