כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, בשעה טובה החלטתי להחליף אץ ה- 6800 העתיק שלי, אז קניתי gigabyte gv-r485zl. הבעיה היא שהמאוור של זלמן מסתובב בטירוף ועושה רעש כאילו מתעללים בו גם כשהמחשב ב- idle. הנה תמונה של הכרטיס: מקצת קריאה בפורומים הבנתי שאין דרך לשנות בתוכנה את מהירות המאוורר וצריך לקנות בקר. עכשיו לשאלות: 1. האם כל אחד משני המוצרים הבאים יתאים לחיבור? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SCB-CD&cart=1255380565176888〈=heb http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11452&catid= אני שואל כי כמו שתראו בתמונה, הכבל של המאוורר על הכרטיס הוא של שני פינים ואני חושב שבבקרים יש שלושה פינים. 2. יש לאיזה גאון פה פיתרון יותר טוב? והכי חשוב - תודה חברים! תומר
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי לכולם הרבה זמן צברתי לכלוכים ועבדתי במחשב עם דרייברים ישנים. אז חשבתי, הגיע הזמן לנקות ולהתחיל חדש. התקנתי (86) WIN7 התקנה נקיה (כמובן דיסק מקורי שאצלי ברשיון) טרם לכך הורדתי את כל הדרייבים מהאתר של לוח האם שלי GA-870A-UD3 ואת הקטליסט האחרון (12.4) מהאתר של ATI (מחובר כרטיס RADEON HD5600 ואם יש צורך במיידע מעבד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. סיימתי את ההתקנה והתחלתי עם הדרייבים. בהתחלה התקנתי את כל חבילת הקטליסט כ"דרייבר" הראשון או השני. לאחר ההתקנה הוא דרש איתחול. אתחלתי. המחשב עבר את שלב הביוס אבל לא הצליח להעלות את ה-WIN7. ניסיתי שוב ואותה תוצאה. הדרך היחידה להעלות היתה במצב בטוח. ממצב זה גם ניסיתי למחוק את הקטליסט אבל הוא טען שאין מה למחוק (ולפני זה …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
BFG OC2 VS XFX XXX EDITION מה יותר כדאי? בהנחה שהBFG עולה לי 1730, הXFX עולה 1785 באותה חנות.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה כרטיס בסדר גודל כזה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחיר לא כולל מעם למשהו יש מוסג כמה זה עם מעם? ומשהו מכיר מקום שמוכרים את זה ביותר זול?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הוא אמר שזה פחות צבעים אבל מסכים יותר מהירים וזה מה שכל המקצוענים לוקחים הקטע שהכרטיס מסך שלו זה חיבור שונה, לא PCI-E ולא AGP אז כנראה אני אצתרך להחליף גם לוח אם
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הציעו לי ככה: הכרטיס HD5850 חברה: Club - ב 1250 ש"ח XLI או משהו כזה - ב 1325 ש"ח GigaByte - ב 1595 ש"ח זה באמת משתלם ?? חשבתי על ה Club. מה אתם אומרים ?? זה דחוף !! עריכה: למה זה כזה זול ? יכול להיות שיש בזה משהוא לא טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי מסך.. הוא חדש, באריזה, כנראה כולל גם את האחריות, צריך לברר. בקשר למסך עצמו.. לא יכול לתת לכם דגם מדויק, אבל הוא של ViewPoint, 19 אינטש... האמת היא שניסיתי למצוא קצת מידע על ViewPoint ולא ממש מצאתי.. חברה גנרית? בכל אופן, המחיר הוא 1500 ש"ח. האם שווה? השימוש שלי הוא למשחקים, מה שמרתיע אותי במיוחד הוא זמן התגובה הארוך - 16 מילי-שניות. מה אתם אומרים? נדב.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני פשוט כבר לא כל כך מומחה בכרטיסי מסך ואני מחפש משהו לא הכי טוב אבל שיתן תמורה לכסף ושיפעיל לי מישחקים יחסית חדשים הוא גם הציע לי 8500 LE ב300 שקל אז מה עדיף לי!? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש למשחקיםץ הציאו לי לבחור בשני כרטיסי מסך Sapphire ATI X800XL 256MB PCI Express או Sapphire ATI X850Pro 256MB PCI Express הציאו לי את ה-x850pro במחרי מוזל של 2070 (במקום 2290) הציאו לי את ה-x800XL ב- 2090 אני צריך לדעת אם עדיף את ה850 או את ה800 ואם המחיר הוא באמת טוב או שיש איזה קטצ' חשוב לציין ששניהם חדשים וההנחה לא בגלל איזה פגם או החזרה בבקשה תענו מהר כי המחשב כבר נקנה ואני רק צריך להודיע איזה כרטיס בחרתי תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלתי בחנות כמה עולה כרטיס מסך 7600 gs ואמרו לי 500 ש"ח .וגם שאלתי כמה עולה 7600 gt ואמרו לי שעולה 800 .אני חושב ששנהים ddr 3 ו256 מיגה בית השאלה שלי האם שווא להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה gt .או שהם כמעט אותו דבר וחבל על הכסף
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ככה אחרי קומבינות ונקיון יסודי הצלחתי להחליף את הכרטיס השרוף שלי לאחד אחר .. והוספתי 100 שקל וקיבלתי את ה msi 6800 128 mb וכו כוו איך הכרטיס??? בכול קמרה לנושא העיקרי אני מחבר את הכרטיס למחשב עוד לפני שבכלל נגעתי בו יעני פתחתי את הקופסא חיברתי לאיי גיי פיי אני מדליק את המחשב ועוד הפעם יש לי ביפים בדיוק כמו בכרטיס הקודם שהחלפתי... מה עכשיו הבעיהי כי אל עשיתי כלום?? ואיך שי לי 5200 ואיתו הכול עובד ורק עם הכטריסים האלה (6800) פתאום לא עובד.. וחברה יש לי ספק טוב 480 של טראמלטאק.. אז מה העבייה???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ברשותי כ.מסך msi gf4 ti 4400 אשר תומך ב vivo והצלחתי להשתמש בשניהם IN ו OUT אבל ישנם כמה בעיות עם ה vidoe in .... אני רואה בשחור לבן אם הפרעות ובלי קול , אני משתמש עם התוכנות שציין amiram . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק לפעמים נתקע קצת איטי אבל הגעתי כבר לשלב 24 מעבד Q6700 זיכרון 2 GB
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן כן הצליחו בכרטיס של Point of View אבל לא הלך להם כל כך כי הצינורות פגומים אבל זה כבר נותן פריצת דרך לא קטנה וכבר יש לצפות לפתוח צינורות הרצתי חיפוש בgoogle מצאתי באיזה פורום שאחד פתח כרטיס של XFX ועובד לו טוב מאוד והוא הביא תוצאה מדהימה עם OC ופתיחת צינורות ל5982 ב2005 הכרטיסים של XFX לא מאכזבים כמו שהיה עם ה6800LE שווה שווה שווה תהנו http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/2/
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב בסביבות ה 600 +-
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה למסך ואשמח לשתי אפשרויות LCD ו-CRT. המסכים צריכים להיות זולים : LCD סדר גודל של 1200 ש"ח CRT סדר גודל של 700 ש"ח. השימוש הוא אופיס, אינטרנט וזהו. האמינות של המסכים היא בדרגת חשיבות גבוהה מהתקציב, חשוב לי שהמסך ישמש אותי לאורך זמן גם אם מדובר בעוד 100-200 ש"ח (אבל מסיבות של אמינות ואיכות שימוש, לא כדי לקבל מסך עם פרמטרים קצת יותר טובים)
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להעלות את הנושא הזה לדיון שכן אני חושב שהוא מצריך התייחסות יותר רצינית מהצעות ארעיות של לקנות או לחכות. כמדומני מסתמן כי סדרת הכרטיסים החזקה של (nvidia (8800 בעוד שהיא מצטיינת בdirectx 9, היא מדשדשת בדמואים של משחקי directx 10 כבדים . ברצוני לקנות מחשב חדש אך אני תוהה האם יש טעם לקנות את הסידרה הזו שתומכת בDX 10 אך ייתכן ואינה יכולה באמת להריץ משחקים עתידיים אלה ברמה ראוייה. אם כן אולי עדיף כדאי לקנות כרטיסי directx 9 זולים יותר ובעתיד לקנות כרטיסי דור הבא של nvidia או ATI? אולי הביצועים החלשים הם באשמת הדמואים/ פורטים/ דרייברים בכלל? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כבדים על 1024 מקסימום כשכל האפשרויוית גרפיקה על HIGH אני רחוק מלהיות high end אני רוצה משהו פשוט שלא יהיה יותר מדי יקר , אבל שיבצע את הנ"ל בצורה חלקה, בלי תקיעות אפשרי? (זול כמה שאפשר )
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה שמות של כרטיסי מסך הכי חזקים בשוק לעבודה עם תוכנות הנדסה וכו .. כמו solidworks. לא משנה המחיר ואם אפשר ואתם יודעים אז ספק בארץ שמוכר את הכרטיסים הללו שאלה נוספת היא איך כרטיסי ה geforce Ti's 4200 ומעלה לגרפיקה מקצועית? המליצו להם על elsa gladiac אבל נראה לי שזה לא מתקרב אפילו.. הכרטיסים צריכים להיות מקצועיים וחזקים תודה מראש אנשים .. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1.8 זכרון 512 כרטיס מסך 5200FX. אני מתכננת בעוד בערך שנה לקנות חדש אבל בינתיים אני רוצה לשדרג אותו קצת. המחשב הוא למשחקים. אני מוסיפה לו עוד 512 זכרון והארד דרייב של 80 ג'יגה. יש לי תקציב של 600 700 שקל לכרטיס מסך. אפשר אולי לחרוג קצת. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב שמתאים ל- DDR2 עם ממשק AGP 8X בעיקר למשחקי יריות תקציב:עד 1000
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי יש לי 600 שקל יש לי מחשב עם 4 גיגה זיכרון , לוח של גיגה בייט עם CHIPSET G45 . מעבד QUAD , לא זוכר איזה דגגם בדיוק . איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי בעיות ? תודה מראש . לירן
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-