עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by compgt,

שלום לכולם, כאמור ברשותי כרטיס מסך ATI HD5850, לאחר עדכון דרייברים מגרסה 11.3 ל11.9 התחילו להיות "לאגים" בלתי נסבלים ואני לא מדבר על משחקים אלא אפילו בדפדפן או בפורומים, למעשה כל אתר אפילו טקסטואלי. האם מדובר בתקלה ידועה? האם יש לקנפג משהו לאחר ההתקנה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. נראה לי שהכרטיס מתחמם, והוא קורס די הרבה. אני לא ממש רוצה לנסות לנתח את הטמפ - אבל הוא מגיע ל 80 ממש כשאני מתחיל לשחק - ועולה ל 85 מעלות. הכול עובד כמו שצריך - אבל כנראה אין מספיק אוורור (למרות שפתחתי את המארז ) בקיצור - אני רוצה לשדרג לכרטיס טוב , שקט וקר. מה האופציה הכי טובה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by odedar,

שלום חברים, רכשתי מחשב +מסך xerox lcd XA3-19 . מחיר המסך 1100 ש"ח. החנות ממנה אני קונה (זיגזג) אינה מוכנה לבדוק את המסך אך יש אחריות של היבואן שאומרת שניתן להחליף את המסך אם יש יותר מ 7 פיקסלים שרופים. 1. האם להתעקש על בדיקה (כלומר לרכוש מסך בנפרד במקום אחר, עוד קצת מאמץ)? 2. האם המסך מוכר לכם, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר דומה? תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by TAMIRRR013,

תיראו הזמנתי את המחשב עם הכרטיס 9800gtx+ לאא שזה משנהה אבל בכל זאת. ועכשיו השאלה תיראו שהמחשב יגיע אז אחרי התקנת הווינדוס אני ישר מתקין את הדרייבר של הכרטיס? או שצריך לעשות מצב בטוח או משהוא?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום רב לכל החברים. יש לי בעיה כבר הרבה זמן, ואני ממש משתגע ממנה. כאשר אני סורק מסמכים, נסרק גם הרקע של הדף, אפילו שלפעמים הוא לבן לגמרי. הבעיה הכי גדולה היא כאשר רוצים לשלוח את הדף שנסרק. במקום שהדף יכיל רק את הפונטים, האותיות השחורות, הוא מכיל את הנקודות הזעירות של הדף עצמו, ואז לוקח לשלוח כל פקס כזה, לפחות 5 דקות לדף, במקום 10 שניות לדף וורד, מה שגורם לא פעם לסגירת הפקס בצידו השני של הקו...... איך מעיפים את הרקע המעצבן הזה ? אגב, גם מילוי בצבע לבן, לא פותר את הבעיה לגמרי, הוא רק מקטין אותה. לעיתים, הדף נראה לבן לגמרי, אבל כששולחים אותו בפקס, מגלים שלא כך זה...... לתשובתכם אודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ראיתי בZAP וn VIDIA geForce 7600GT 256MB PCIeוPalit ציאות: DVI , (PCIe/AGP) חיבור: PCI express , (Chipset )מעבדים: nVIDIA GeForce 7600 , יצרן: Palit , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit זה שווה? ואם יש דברים יותר טובים אז תשימו לי פה לינק תודה!!!

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by DoKing,

טוב יש לי כמה היתלבטויות: 1) מה עדיף X1600PRO או X800 GTO2 עם המוד לפתיחת צינורות? 2) או שההבדלים ממש משמעותיים וכדיי לי להשקיע עוד 1000 שקל וליקנות X1800XL? 3) וד"א רציתי לדעת אם זה נכון שהליבה של הX1800XL זה אותה ליבה כמו של הXT? זה חשוב לי אני רוצה להחליף כרטיס בעתיד הקרוב....

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by deva,

יש לי בעיה בfps תמיד היה לי 100 קבוע פתאום נהיו לי דרופים ל20 30 40 :[ שאני מדליק את המחשב ישר יש לי 100 פתאום אחרי דקה יורד לי .. =[ עשיתי סריקה לוירוסים ולא עזר מישהו אולי יודע למה זה אני אחרי 2 פירמוטים גם לא עזר לי חוזרת לי אותה הבעית יש לי Redon9800xt בבקשה תעזרו לי קצת פירוט על המחשב (15:08:47)(CPU) 2-Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz, 2798MHz, 1024KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 295/511MB (57.73%) .:. (GFX) ASUS RADEON A9800 XT - Secondary (DNA 3.4.4.11), (Display) 1024x768/32bit/100Hz (15:08:47) (OS) Windows XP Professional, Service Pack 1 (5.1 - 2600), (installed for) 16h 21m, (uptime) 48m 31s .:. (HDDs) 35.6GB/55.8GB(63.9%) free בבקששה אחים שלי אני משתגע נסיתי …

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by Omer DA,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס במחשב לקראת יציאת ASSASSINS CREED UNITY שאר הרכיבים במחשב יחסית חזקים. תקציב: עד 800 ש"ח מעבד: Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte Z87 HD3 זכרון: GB ram 1600mhz 16 ספק כוח : 525w +Enermax modu דיסק מערכת: Sandisk Extreme II 128GB מארז: Fractal Design R4 כרטיס מסך נוכחי: Ati Radeon HD5670 מסך: DELL 23 Inch U2312HM 1920X1080 מסך משני:(לא לשימוש במשחקים) samsung 20 Inch מעוניין בכרטיס שיחזיק לי משחקים בצורה סבירה לשנה וחצי לפחות,רצוי עם 3 יציאות מסך לפחות(כרגע 2 בשימוש ומתוכנן מסך נוסף).

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by QQQ,

מה עדיף לי לקנות 6800GS של LEADTEK או 6800GT של PNY תודה. אגב, אני קונה אותם בחיבור AGPX8

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by the godfather,

אני צריך כרטיס טלויזיה איכותי שיקליט לי מהיס מקס למחשב נייד אין לי בעיה שיהיה USB טן PCI EXPREES ואין פה סכום כי אין לי מושג מה המחירים תודה מראש

13. אם יש לי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך לקנות?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  14. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך חדש, המסך ישמש אותי למשחקים וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. רציתי בהתחלה לקנות LCD 17 אינץ אבל כל מה שראיתי לא נראה טוב (ראיתי LG-1710S ,SONY-16MS PHILIP ועוד כמה מסכים) בכולם התמונה לא היתה מספיק חדה ובהרצת סרטים היתה מריחה, אם כי מאד קטנה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר LCD טוב (אני מתכוון אחד כזה שיראה לי משחקים וסרטים באיכות של CRT, ניתן להגדיל את התקציב מעט) ואם לא אז מסך 19 אינץ CRT חשבתי על ה-LG F-900P,(למרות שלא ראיתי אותו בפעולה ) אם יש למישהו הצעות למסך יותר טוב אני אשמח לשמוע. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by שניצל,

כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11/amd-exec-says-physx-will-die/1 אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by RoD,

מה ההבדל בין Geforce7900GT ל-GeForce7900GT CO? וזה לא OC או משו.. בינתיים ההבדל היחידי שמצאתי הוא בקירור ובמחיר

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  18. 1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by The P.U,

יש לי שתי שאלות הקשורות ל AGPX8: 1. מה זה בעצם AGPX8 ומה המשמעות של זה? 2. אם אני מתכוון לקנות RADEON 9700 אני צריך גם לוח אם שתומך ב AGPX8?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by itaymat,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב שלי וחבר הפנה אותי לכאן להתייעץ איתכם. המחשב הוא PC עם מעבד אינטל i-7-8700 3.2GHZ עם זיכרון RAM 64GB אני עורך סרטונים עם תוכנת CAMTASIA באיכות HD. הסרטונים נעים בין אורך של דקה ל-30 דק’ לפעמים הסרטונים מלאים בשכבות ואנימציה וזה כבר מאוד כבד על המחשב (כרגע עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם), וזה בא לידי ביטוי בתגובה איטית וקפיצות בסרטון בשלב העריכה. השאלה שלי האם כרטיס מסך יעזור לי לשפר משמעותית את הבעיה, ואם כן איזה כרטיס מומלץ לקנות. התקציב בסביבות 1000-1500 ש”ח. תודה מראש

21. המפרט שלי הוא כלהלן: מארז ==== קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד ==== AM2 3800 X2 DUAL CORE 64 BIT לוח אם ===== ASUS M2N4-SLI AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E+GIGA LAN+A 3Y 546 ¤ או Gigabyte GA-M55S-S3 500 ¤ דיסק קשיח ======== 250GB SATA2 7200 RPM (HITACHI) זיכרון פנימי ======== 2GB DUAL DDRII 667MHz 960 ¤ כונן אופטי ======= NEC X18 Dual Layer כרטיס מסך ======== ATI Radeon X1800GTO 256 GDDRIII ¤ 769 צג === אז ככה, השאלה היא אם זה משפיע למטרה של משחקים במסך מהדגם הבא: Samsung 203B 20' - אשר יש לו 8 מילי שניות שמעתי שייתכן ויש מריחות מסויימות בתנועות מהירות, מה אתם אומרים? עד כמה זה משמעותי והאם שווה לוותר על המסך…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  22. יש ברשותי כרטיס טלוויזיה של LifeView 98 צ'יפסט bt878khf (דיי ישן אני יודע) ואני לא מוצא את הדרייבר שלו אז הלכתי לאתר של LifeView ומצאתי את ההקנה (גירסה 5.96) בדיוק 1 ל1 שלו אבל זה לא עובד בגלל שזה בשביל ווינדוס 98 אז הורדתי את הגירסה של XP (גירסה 10.400) הכל טוב ויפה אבל זה לא מזהה לי את הכרטיס טלוויזיה.. מה לעשות? יש מישהו עם אותו הכרטיס שיכול לעזור לי נ.ב: לכל מי שיש לו את גיסרסאת FlyVideo2000 רשום באתר שזה אותו הכרטיס אז (למי שיש אותו גם יכול לעזור לי) תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by naki,

1)ההבדל בביצועים משמעותי בין שני הכרטיסים? משתלם לשדרג או להמתין עוד שנה? 2)כמה אפשר לקבל אם אני מוכר את ה770 שלי? (יש באנדל הוא במצב טוב) 3)לגבי טכנולוגיית DCR צריך להתעסק בהגדרות כדי שזה יעבוד על הכרטיס או שזה אוטומטי? צריך לשנות משהו בהגדרות של המשחקים עצמם? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by liranman,

איזה מבין שני הכרטיסים עדיף? Leadtek GF 4 MX 460 My ViVO ב - 570 ש"ח או ATI RADEON 9100 TV,DVI 64MB ב - 560 ש"ח?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.