עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idobh2,

אהלן לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך זקן שלי ( Radeon8500LE) מת.. עכשיו אני מניח שכבר לא שווה להשקיע בקירור חדש, אלא לקנות כרטיס חדש. ולשאלותי: ככתוב בכותרת - אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך בתקציב של כ-500-600 ש"ח האם כרטיס מסך בתקציב כזה יהיה מספיק? האם יהיה איזה שיפור? אני לא משחק יותר מדי, רק פעם ב.. אם יוצא, אך בכל זאת הייתי רוצה את האפשרות לשחק במידה ויהיה משהו שאני אתלהב ממנו. אני ממש ממש לא דורש ביצועים לא נורמליים - רק שיהיה אפשר לשחק באיכות סבירה. עיקר השימוש שלי במחשב (שלא לצרכי גלישה, אופיס ושכאלה) זה פוטושופ (כתחביב רציני מאוד - אך לא מקצוע) - פוטושופ בכלל מופשע מכרטיס מסך? כמובן מדובר על כרטיס AGP המפרט: Athlon XP 2500+ barton Samsung 512MB ddr400 (מתוכננת תוספת …

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  2. שלום. ראה מפרט מערכת, האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד בלי צואר בקבוק ואם כן אז כמה אני "מפסיד" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 א. עד כמה שאני מבין הלוח שלי יודע לקבל גם PCI EXPRES. ב. אני מודע לשרות לקוחות "החלש" של נעה, אבל לא מצאתי את הכרטיס במקום אחר. ג. אני לא מעוניין בכרטיס DX 10 לפחות עד שיעבור שלב דור הביניים. ד. חשוב לי שהכרטיס יכול להיות SLI למחשב הבא ... אחרי החגים (אם תסכים האישה). ה. אם יש משהו שלא חשבתי עליו אנא תקנו אותי. האם XT זה שווה לכרטיס שהסיומת שלו זה XTX ? עד כמה שראיתי בפורומים ובבקורות XTX נחשב הכי חזק.

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by DarkLloth,

יש לי התלבטות בקשר לבחירה בין שני הדגמים, כרגע יש לי מסך 17'' proview עם רזולוציה 1280X1240 , אני יודע שה320 עדיף אבל אני רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים (9700 החזיק יותר , היו ימים :'()...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Grim Reaper,

לאחרונה רציתי להוריד דרייבר של נווידיה לכרטיס 6800GT אבל שמתי לב שיש 2 סוגים. 9X.XX ויש את ה 16X.XX.... מה ההבדל ביניהם ולמה פתאום יש קפיצה כזאת? כמו כן אני מחפש דירייברים נוחים לשימוש שלא משתלטים שאפשר לשחק עם צבעים

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מסך מהאתר הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-31 המסכים פה לא משהו. הקישור הוא למסכים של 19 אינץ', אני רוצה מסך במכירה קבוצתית. אני ממש ממש לא מבין במסכים, מבין המסכים האלה מה הכי טוב? טווח מחירים עד1650 ש"ח בערך.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by Shlompy,

שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני קונה מחשב HTPC ועדיין לא בחרתי כרטיסי טלוויזיה, אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by avihy,

אני צריך כרטיס מסך PCI-E תקציב 1000 ש"ח. הכרטיס מסך צריך להחזיק DELL 2007 WFP. הכרטיס יהיה בערך ל 6 חודשים ולאחר מכן יוחלף בחדש (יש לי תקציב כרגע של 4,000 לכרטיס מסך,אבל אני שומר אותו לדור הבא).

9. Started by basharis,

שלום. לאחרונה רכשתי מסך Dell 2007WFP. כעת אני רוצה לבנות מחשב חדש שיחובר למסך זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט וסרטים, להם לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. אך הייתי רוצה להיות מסוגל גם להפעיל משחק פעם בכמה זמן. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את משחקים מהדור הנוכחי בצורה סבירה. בפורום מפרטים המליצו לי על ה 1950PRO. ההתלבטות שלי היא האם ה 1950PRO או כרטיס אחר בטווח המחיר שלו יסחבו כמו שצריך משחקים מודרניים ברזולוציה של ה 2007WFP, או שצריך משהו חזק יותר בשביל לא להתאכזב. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שמעתי מחבר שיצאו עכשיו ל-2900XT דרייברים חדשים, שבעזרתם הוא עוקף את ה-8800GTS OC2 של BFG. מישהו יכול לאמת?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by itay127,

איזה כרטיס כדאי לי לקנות(AGP)?? Sapphire Radeon 9600Pro 256Mb Retail AGP - 326 שקל Sapphire Radeon 9600XT 256Mb AGP - 288 שקל ATI Radeon X9550 256MB Palit - 271 שקל ATI Radeon X9550 256MB Gigabyte -288 שקל ATI Radeon X9600 256M Club 3D - 304 שקל איזה כדאי?? אני לא משחק בהרבה משחקים רק בפיפא..

12. למישהו יש חוות דעת ? האם יש הבדל משמעותי מהכרטיס של ASUS ? - אם בכלל ?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  13. במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT 256MB של LEADTEK, אבל משום מה המחשב מזהה שלכרטיס מסך יש זכרון של 512MB. למישהו יש מושג למה זה קורה? (לא שאני מתלונן, פשוט מסקרנות)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אוקיי,

אז ככה, הסיפור הוא די מגוחך, קניתי מחשב לפני שנה ב KSP. עשיתי סקר שוק ובזמנו נורא קרץ לי הכרטיס 7600GS של ג'יגהבייט, בעיקר בגלל המחיר הסביר, החברה , והכי הכי חשוב ה Silent Pipe! לאחר חודש היה לי כבר ברור שיש בעיה עם הכרטיס מסך, כיוון שלפעמים המחשב היה פשוט קופא עם SOUND LOOP. אך הייתי זקוק למחשב בזמן הלימודים לכן דחיתי את זה לחופש. לפני שבועיים הגשתי את המחשב לתיקון, נמסר לי שהם יתקשרו אלי, אך אני יודע עם מי יש לי עסק אז דאגתי לברר אישית, שלשום אכן הגעתי והמחשב היה מוכן. שאלתי אם הכרטיס תוקן, נמסר לי שהוא הוחלף בחדש.. מאושר ושמח הגעתי הביתה ואז להפתעתי גיליתי שאין חיבור CRT רגיל , ושעלי להשתמש במתאם, למזלי היה לי (קיבלתי יחד עם המחשב כיוון שגם ב 7600GS יש חיבור כזה אך לא …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחפש את הכרטיס מסך כם שתי יציאות DVI הכי זול. מיודע למחשב שהולך לעבוד עם שני מסכים חדשים אבל ללא משחקים... רעיונות? המלצות? בראל.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by itay127,

אני צריך כ.מסך AGP תקציב עד 300 שקל.. ישמש לסרטים והמשחק היחיד זה פרו אוולושין.. אין משחקים כבדים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  17. אהלן חבר'ה.. הדילמות לקניית המחשב עדיין בעיצומן.. כמעט הכל סגור אבל אני צריך שאלה אחרונה בנוגע לכרטיס המסך.. ה- Asus nvidia GeForce 8600GT silent 256mb pcie תומך ב- DX10? אם לא או אם יש לכם המלצה אחרת לכרטיס מסך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח, תרשמו את הדגם בבקשה.. בתודה מראש, borissurets

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by dasni,

לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by galedri,

איזה כרטיס אני צריך בשביל שהוא יתן לי את המיטב למסך 22 אינץ'???

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by levy18,

המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  21. שלום כולם יש לי שאלה מעצבנת: בכרטיס מסך שלי (8800GTS) אני יכול לשים AA בפציצות של פי 2 עד 16X (האמת 16XQ). עכשיו ראיתי בכל מיני השוואות שיש דבר שנקרא FSAA ויש MSAA ויש CSAA... מה זה בדיוק? ואיך SuperSampling קשור לכל זה? (או MultiSampling)? בדרייברים שלי יש אפשרות בנפרד להפעיל MS או SS וזה על OFF, ורשום לי שם שזה עוזר להעלמת החלקים הנראים של המדרגות... מה זה אומר? ואם אני מפעיל את זה תהיה לי שיפור בתמונה? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by levy18,

קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by aviv00,

http://www.guru3d.com/article/Videocards/431/17/ הכרטיסים הכי חזקים היום מגעים ל42FSP מקסימום ברוז 1024X786

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by ElvisC,

היי, האים יש כזה זמין בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. Started by itay127,

תקציב =300 שקל שאני יוכל לשחק בפרו אוולושין.. PCI-E

דיונים חדשים בפורומים