כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... ברשותי מסרטת DCP-PC100E Digital Handycam מתוצרת סוני שבעזרתה הסרטתי מספר קלטות MiniDV (את כל ה- 60 דקות). המצלמה מציעה חיבור S-Video, DV in/out ו- AudioVideo. הבנתי שבשביל שאני אעביר את הקלטות למחשב דרך המצלמה, אני צריך כרטיס טלוויזיה, והחיבור הכי איכותי לעשות את זה יהיה S-Video. האם זה נכון? אם כך, מה הכרטיס טלוויזיה המומלץ? (האיכות היא מקום ראשון, מהירות זה לא שיקול). תקציב: אין. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה להמיר את כל הקלטות וידאו שיש ברשותי ל-DVD. רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר והפשוטה ביותר (וגם הזולה ביותר) לעשות את זה? ראיתי למשל כרטיס וידאו של AVERMEDIA האם זה יספק את צרכיי? מה האיכות של ההמרה עם כרטיס כזה? כל מי שיכול לתת לי מידע מפורט על הנושא, אשמח. ירון.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לאשכול שלי .. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת מתאם וכל הכבלים שצריך . שאני מעביר את השידור בעזרת TV TOOL השידור עובר יחסית טוב אבל בשחור לבן חח מדי פעם יש קפיצות אבל בוידאו זה פועל חלק אבל שוב בשחור לבן\אפור אני לא יודע באיזה הגדרות לשחק אם בכלל בתוכנה אין לי שמץ מה עושים לסדר את זה אני מאמין שאפשר אבל אשמח לקבל עזרה מכל אחד :} תודה מראש ויום טוב .
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: http://rotter.name/User_files/nor/459e5a7a5eb14be2.jpg מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קראתי עכשיו את החדשות באתר 899 אירו בשביל כרטיס מסך???? אם תחשבו תגלו שזה 4629 שקל (לפי שער 5.15) מי יקנה את זה בכלל??????
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אסוס מציגה את הדור החדש של חומרת ה-ROG XG Mobile הייחודית שלה - עם RTX 4090 נייד בתוכה, מוכן להזניק את הביצועים של מחשבי סדרת ה-Flow שלה לרמה של ספינות דגללכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
גרסאות מתקדמות של כרטיס המסך העדכני מבית AMD מתחילות להגיע למדפים ואחת המתמודדות המובילות לדגם האופטימלי מגיעה לביקורת - הכירו את ה-RX 5700 XT Pulse של Sapphire לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השוואה מעניינת שביצעו באתר Techpowerup מבהירה לנו כי יחלוף עוד לא מעט זמן עד שנוכל לפגוש בכרטיסים גראפיים המסוגלים לעשות ניצול מירבי של רוחב הפס המוגדל אותו מסך עורק התקשורת החדש והחדיש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
בזמן האחרון נבידיה מוציאה דרייברים פשוט איומים היה לי לא מזמן דרייבר של 68. משהו... וכל המשחקים פעלו אחלה וכשיצא הפורסאוור החדש של 7XX אז זה פשוט דפק לי מלר משחקים והוריד FPS במלא משחקים כל הסדרה הזאת היא פשוט זבל! וגם היום למשל מצאתי ת'דרייבר הכי חדיש נראה לי78.82 והוא גם כן גרוע!! הקונטר סטרייק סורס התחיל לזחול על 5 FPS וזה ממש באסה וגם הדרייבר המעפ עפן הזה לא רוצה להפעיל סרטים וסירטונים כל סרט או סירטון הוא פשוט מראה במסך שחור! זה קרה בעיה דומה כזו בדרייברים הקודמים וזה היה ממש מעצבן אז תעזרו לי בבקשה,איך אני יכול להפעיל סרטים מחדש? וגם יש לי כרטיס 5200 ג'יפה מה הדרייבר הכי טוב בישבילו?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברה.. קניתי מחשב חדש ובכמעט כל המשחקים כמו modern warefare 2 ו unreal tournament 3 יש לי ריצודים כאלה בצל.. כאילו הוא מקפץ ומופיע בריבועים.. צירפתי תמונה.. יש לצין שהכרטיס חדש דנדש והותקנו הדריברים האחרונים מאתר החברה... מה אפשר לעשות זה מחרפן אותי.. שימו לב לצל על הרובה.. מופיע כריבועים שמקפצים להם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אחרי העיכוב הקטן בהגעת הביקורות עבור ה-RTX 2080 - אנו מקבלים עדכון גם אודות הזמינות המעשית של אחיו הגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
התפריט שלי : מעבד:2.4GHz Intel Core 2 Quad Q6600 זיכרון: 800 MHz נפח 2048 יצרן OCZ דיסק קשיח:750GB 7200 RPM 32MB WD Caviar Black מסך: "24 אינץ U2410 DELL רזולוציה 1920X1200 כרטיס מסך:GIGABYTE GT 8600 256MB לוח אם: DDR 2 1600Mhz Gigabyte GA-EP43-DS3L ספק כוח: Tough Power W0116 750W PFC (24pin) Thermaltake העים הכרטיס מסך 5870 ATI יחזיק את המחשב שלי בלי בעיות ? (מבחינת תאימות מעבד לוח אם ושאר החלקים ) וגם עים הכרטיס מסך ינוצל מקסימלית על ידיי המחשב שלי מבחינת ביצועים מקסימליים למישחקים כבדים (אפשר תגובה מיקצועית ) תודה לעוזרים .....
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חבר שלי אומר .............. שראידון 9700 פרו לא שווה כלום כי יצא ראידון 9800 האים זה נכון וקראתי שיצא דריבר שיהפוך את ראידון 9700 פרו לכמו 9800 אבל באמת בינינו הוא אומר לי שה 9700 pro מה שיש לי מבית Ati שווה לתחת כי יצא 9800 העים זה נכון ?! מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit עם אני מעלה לו את הביצועים דרך המאפיינים שלו יכול לקצר את החיים שלו? כרגע אני מרוצה מהכרטיס שהביצועים טובים במיוחד בקאונטר סורס הכל טס שם
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום , מאז שהתקינו לי את הGTS 450 לפני חודש בערך אני חווה קריסות מעצבנות בזמן גלישה באינטרנט ובעיקר במשחקים, הקריסות זה מסך שחור ואחרי כמה שניות רשום שהמנהל תצוגה קרס והתבצע שחזור בהצלחה. עכשיו ראיתי שזה יכול להיגרם שאין מספיק מתח לכ מסך , והורדתי את התוכנה MSI AFTERBURNER אבל המד של המתח נעול ואפילו שסימנתי אותו בהגדרות עדיין הוא נעול שם. קראתי קצת ואמרו שכדי לשנות את המתח של הכרטיס צריך לעשות FLUSH ל BIOS שלו כי היצרן נעל את זה , משהו כזה. עכשיו הדרך הזאת מאבדת את האחריות , אז יש דרך אחרת או שפשוט ללכת לחנות ולקוות שהם יצליחו לתקן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי כרטיס 9800GT של SPARKLE אך הוא נעול להעלאת מתחים , ניסיתי עם כל תוכנה אפשרית . איך אני יכול לשנות ולאפשר העלאת מתחים (לא מעניין אותי אם זה מומלץ או לא ) זה הכרטיס: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=71&sub_id=214 האם ניתן לעשות משהו או שרק צריבת ביוס תעזור?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507804.0 אשמח אם תגיבו פה או שם, מחפש עזרה נואשות.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הם רוצים עכשיו 1500 בנעה מחשבים זה עומד על 1380 איך הם חברה אמינה? טוב? נזמין משם?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-