עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה עכשיו מחשב ב7000+ רציתי לשאול אם כדאי לקחת כרטיס מסך חלש ולחכות לR600 או לקחת את ה XFX GeForce 8800GTX 768MB מ IQPC ב 2961 שח ולסגור עניין לשנתיים הקרובות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3138&Pname=XFX דעתכם חשובה לי תודה ניר

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  2. אני מחובר לכבלים ואני רוצה להקליט תוכניות למחשב, איך ניתן לעשות זאת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. היה לי כ.מ 8800gt והא נהרס ורציתי כרטיס שיתן לי ביצועים דומים ומעלה במחיר 500 -600 +- וחשבתי על ה 250 של אינוודיה עכשיו אני שואל למומחים כאן אם יש כרטיס ל ati בסכום הזה שיתן ביצועים טובים יותר משמעותיים ואיזה הו ועוד שאלה קראתי כאן שה 8800gts זה למעשה 9800 gtx זה יותר טוב מה 8800 gt ? תודה מראש ואם אפשר להיתיחס כי זה נושא שני שלי ובראשון לא התיחסו.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by bykeking,

אני שוקל לקנות\לקחת לאח שלי מסך LCD 17 שישמש אותי כמסך נוסף. אני צריך שהמסך יהיה "המשך" של המסך שיש לי עכשיו ככה שיהיה לי שטח עבודה גדול יותר. ה-66GT שלי תומך בזה? ד"א,המסך הנוכחי שלי הוא 19", והמסך השני יהיה קטן יותר (אך באותה רזולוציה). לא יודע אם זה משנה או לא... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by sharonhaim,

מישהו יודע איפה להשיג דריברים לכרטיס וידאו הנ"ל תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by YO-YO,

חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי היום ב- T.M.S את הכרטיס הפשוט של Palit ב-1280 שקל. פתחתי את הקופסא בחנות וראיתי שמורכב עליו הקירור של ה-SONIC. בחנות בדקו את הכרטיס השני שהיה להם במלאי, וגם עליו היה מורכב הקירור הזה. בדקתי בבית והוא לא מומהר בכלל. אבל אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהקירור הזה. הוא רועש ברעש שדומה למקדחה שקודחת בקיר. החלפתי אותו ל AC S1 בלי שום מאוורר וגם ירדו לי 15 מעלות על הדרך...

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  10. אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין השניים כל מה שאני יודע זה שה 5770 תומך בדירקס 11 ועל הנייר הוא קצת יותר טוב מה 4870 בפועל, אני רואה שעדיין ה 4870 יותר יקר, ועדיין ממליצים על ה4870 בתור כרטיס מסך למרות שקיימים דגמים יותר חדשים בשוק. זה לא קשור למפרט מחשב שאני עומד לקנות או משהו, זה פשוט לא מובן לי. אשמח להסבר \ השוואה בין השניים.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by imprezaSTiWRx,

תקציב : 2000 מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 לוח אם: Gigabyte H87 HD3 מארז: של חברת ANTEC לא זוכר את הדגם ספק כוח: Corsair GS700W

12. Started by avishalev2,

איך הכרטיס מסך הזה מריץ משחקים כמו קאוונטר סטרייק ג'י טי איי ניד פור ספיד דריפט סיטי וכד' כל המשחקים הפשוטים יותר לא כמו גוסט ריקון 2 ומשחקים כבדים ואיזה כרטיס מסך מינימלי צריך שיהיה במחשב נייד בשביל להריץ אותם?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by bdofek321,

יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by kobi 4758.,

יש לי תוכנה של ATI שבודקת טמפרטורות ועוד,ויש אפשרות שמה שנכנסתי ורשום את זה http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwzyjxhzyjh.jpg והשאלה שלי,האם לחיצה על run תשבש משהו או תגרום למשהו לא תקין?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by alon311,

אני צריך בבקשה חוות דעת על ATI Radeon X800XL - 256MB - AGPx8 של חברת XpertVision הכרטי יחסית זול 1286שח וגם על X800GTO256 - ATI RADEON X800GTO 256mb AGP של חברת Sapphire שעולה 1196 ומי משנהם עדיף או שאולי יש כרטיס עדיף עליהם ל AGP

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Doron.C,

שלום אני זקוק המלצה לכרטיס מסך חדש שוק בינוני ומעלה טווח מחירים עד 950 ש"ח גג 1000 המפרט של המחשב הוא C2Q QX9770 4GB RAM MB : ASUS P5KC PSU : eneramax liberty 650W

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by RisingStar1,

היי, אני מחפש כרטיס מסך זול, על מנת שאני אוכל לחבר 3 כרטיסים במקביל (עם חיבורי VGA/DVI/HDMI) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב שלי QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה אני בשלבי קניה של כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 1GB ומסך T240 זה יפתור את הבעיה? ואיזה כרטיס לפי דעתך אני צריך רק ATI בבקשה 4870 חייב פה?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  20. לשימוש עם יס + מדיה סנטר

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה הרכבתי מחשב חדש. וקניתי כרטיס GTX295 של GIGABYTE. בחרתי להתקין מערכת הפעלה WIN XP PRO 64BIT ע"מ שיזהה את הזיכרונות וסתם כי בא לי. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון לכרטיס הזה למערכת הפעלה 64bit . לאחר התקנה אני רואה שווינדוס מזהה רק 896MB (בתמונה). העלתי תמונה של הפרטים של הכרטיס גם מהווינדוס וגם מ-EVEREST התקנתי את המשחק GTA4 וכאשר אני מנסה להעלות את הגרפיקה הוא עוצר אותי ב-896MB זיכרון כמו שמראה הוינדוס. אשמח לשמוע האם הכל נראה תקין בהתקנת הכרטיס לפי נתונים הללו? ומה ניתן לעשות במידה ולא? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by 0_o,

אהלן אני מחפש מסך 19 חדש ואני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל.. חשבתי על ה ViewSonic P95f+ אבל הביקורות המעטות שמצאתי עליו הם לא משהו.. בקיצור אני צריך מסך שטוח לחלוטין שיהיה לו רפררש של 85 לפחות ב 1600*1200 איכות תמונה בהירות ואיכות טקסט טובות. אם אתה יכולים לעזור ולהמליץ לי על מסך כזה מנסיון אישי או להפנות אותי להשוואות או דברים דומים אודה מאוד. תודה~

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sirsnir,

אני אמור לקבל X1800GT אני ממש לא עקבתי אחרי ההתפתחות של ATI בשנים האחרונות...לאיזה NVIDIA הוא מקביל? מי המתחרה שלו? אגב,כמה אמור לעלות כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. כרטיס אחד זה הHD 6850 OC 1GB GDDR5 בעלות של 575 ש"ח כרטיס שני זה HD 7750 1GB GDDR5 בעלות של 640 ש"ח השאלה מה יתן בצועים יותר טובים במשחקים המסך הוא 19"

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by benhaklai,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לעבודה מקצועית (אדריכלית) בעיקר עם תוכנות כדוגמת MAYA ו-AUTOCAD. יש המלצות עד 1000-1200 ש"ח? האם כרטיסים מסדרת 4850 (RADEON) יעשו את העבודה או שמא יש לפנות לכרטיסים "מקצועיים"? תודה, בן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.