כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שאלה קטנה העם ניתן להעביר כרטיס מסך leadtek geforce 4 440 mx 64 mb ddr שנמצא במחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ למחשב פנטיום 4 2400 מגה הרץ כי חבר שלי אמר שהיא אפשר כי פנטיום 4 לא יתמוך בזה אז רציתי לשאול אותכם ועם כן כמה נקודות ב-3DMARK אני יקבל במחשב שהוא 2400 מגה הרץ עם 256 ddr, ותודה לעוזרים.
-
היי, ראיתי באינטרנט מספר כבלים שממירים בין SCART ל-VGA. הם לא מאוד יקרים. ביחד עם החיפושים, ראיתי הרבה אנשים ספקנים שטוענים שזה לא יכול לעבוד. מישהו כאן ניסה לעשות כזה דבר? לחבר את הממיר של הוט עם SCART שממיר ל-VGA במסך מחשב? תודה עריכה: דוגמא לכבל כזה: http://www.ebay.com/itm/Scart-to-VGA-Cable-3M-Low-Voltage-2919-E219485-AWM-Computer-Cable-15-pin-/170718168319?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf9884ff#ht_925wt_1396
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ERRR ! - אני אחרי פירמוט נוראי הכל כבר שוחזר והותקן מחדש חוץ מדבר אחד מעצבן שלא מצליח להתגבר עליו ! הרזולוציה פשוט לא מוכנה לעלות מעל 640X480 ! זה מטריף כי ניסיתי הכל ! דרייבר 9.2 הכי חדש , חשבתי אולי פה הבעיה ... הסרתי והתקנתי 9.1 ...התקנתי דרייבר למסך הכי עדכני ... (ati 4850) הוא נותן את כל הרזולוציות כביכול לבחירה אבל משאיר את זה על 640 ! גם כאשר אני משנה מהDISPLAY כפי שרואים בתמונה וגם שאני מנסה מה CCC עצמו בתמונה השניה ניתן לראות שכן הוא מזהה ששיניתי כבר ל 1680 ושואל אם להשאיר ברזולוציה הזו - אבל הכל על 640 וגם נשאר על 640 מה עוד אפשר לעשות ? מה נועל לי אותו על 640 ? תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מדבר על הדור השני... כי לפי מה שאני רואה בתוצאות עכשיו לא כדאי להשקיע כסף על מחשב חדש כאשר אין משחקים בחוץ שהם DX10... עדיף לדעתי לחכות שהמשחקים יצאו ויהיה דור שני שיפעיל אותם נורמלי ואז לקנות... עכשיו השאלה היא מתי הם אמורים לצאת? בסוף השנה? (גם מבית NV וגם מבית ATI)
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום האם אני טועה???
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
התלבתטי אולי איזה 2 דקות! (כן זה הרבה) ובסוף החלטתי לשים את זה פה ולא בפורום כללי כי יש כאלה מפה שלא מסתכלים שמה כל יום... בקיצור רציתי לשאול אותכם עד כמה משמעותי הR600 בחייכם... כי אצלי בכל אופן אני פשוט מחלק את החיים שלי ללפני הקנייה של הכרטיס מסך ואחרי הקנייה... אז איך זה אצלכם גם ככה??
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4571 לפי זה, NVIDIA עומדת להוציא שני כרטיסי מסך (אולי יותר) שנועדים לשוק הבינוני והנמוך, כך שבקרוב כולנו נוכל להנות מDX10 מבלי להוציא 2500-4500 שקל מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בקספי 9600P יש הרבה הבדל בין 9550 64B לעומת ה9600P הזה? TNX
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ההשקה של Halo Infinite מתקרבת אלינו במהירות, גם עבור הקונסולות וגם במחשבים האישיים - ובמיקרוסופט מגייסים את AMD לשיתוף פעולה שיגרום לחובבי החומרה להסתקרןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
מה מיוחד בכרטיס הזה שהוא עולה 2000 שח?? http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C0.aspx
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק DESERT STORM הראשון וראיתי בתיקית ההתקנה שלו קובץ שנקרא data1.hdr האם יש קשר כולשהו בין הקובץ הזה לבין המונח HDR שמוכר לכולנו? האם פירוש הדבר שHDR היה כבר קיים לפני שנים?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי כרגע Radeon X600 128MB.. התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח גג.. חשבתי אולי להחליף לזה: http://www.general.co.il/product_info.php?cPath=1_4_59_66&products_id=1182&osCsid=64be201c7636695f8eaa9e4ebe54742b אני חושב שלכם יהיו הצעות טובות יותר.. תודה מראש, אלכס.
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום . רציתי בבקשה שתציעו לי כרטיס מסך של חברת ATI שמשתווה ל NVIDIA במחיר וגם אם לא יותר טוב בביצעויו אז כמוהו . ואם התעניינתם בסיבות אז אני לא אוהב NVIDIA פשוט מאוד עוד דבר ומה הוא ההבדל בין חברה לחברה אחרת ??? כמו ASUS ו SAPHIRE כאשר הן משתמשות באותה ערכת שבבים ?? האם שווה להוסיף כסף על זה ? או שזה סתם לא משנה העיקר הוא השבב ?
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות צג 17 ברשותי 1200שח מזומן וזמן חופשי לחפש טוב. ראיתי את הCTX 711 הוא נראה מצויין אך הם יש יותר טוב ממנו. כי אז "טכנאי" אמר לי שהוא לא משהו. האם יש מסך טוב יותר בתקציב שלי ? . חוץ מזה מה ההבדל בין TRINITRON ל DIMONDTRON. תודה מראש דן 8)
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי באחרונה כרטיס Sapphire X800XT VIVO ורציתי לדעת אם מישהו יודע על תוכנה חוץ מהקטליסט שמאפשרת להגדיר את ה VIVO בקטליסט לא מצאתי שום דבר שקשור ל Video In בעיקרון אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על ה Rage Theater Chip יותר טוב. כרגע ה Video in פועל בסדר בתוכנות כמו FlyDS או WinDVR אבל האיכות שלו פחות טובה מהכרטיס טלויזיה העתיק שהיה לי (מבוסס BT848) חלק מזה נגרם מכיוון שהוידאו לא מוצג ב Direct Draw Overlay כמו שהיה בכרטיס הישן שלי ולכן תוכנות כמו FlyDS לא יכולות להכיל אפקטים של Deinterlace וכו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי GTX 580 של ASUS. הוא מחובר לרסיבר עם כבל DVI-HDMI. הHDMI מחובר לרסיבר. הבעיה היא שכשהרסיבר מופעל על המחשב הוא לא מוציא סאונד בגלל שהוא לא יכול לקבל וידאו דיגיטלי וסאונד אנלוגי. צריך שהכל יהיה דיגיטלי או אנלוגי. כמובן שאני מעדיף דיגיטלי. אז אם אני אקנה כבל שיוצא מהכ/מ MINI HDMI שיתחבר לרסיבר עם HDMI הוא יוציא לי גם תמונה וגם קול? אין לי כרטיס קול. יש אופציה לקנות כבל אופטי ולחבר אותו אבל אני מעדיף כמה שפחות כבלים. המפרט מופיע בצד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
או קיי בניתי מפרט מחשב.. עכשיו יש לי התלבטות בין שלושה כרטיסי מסך: -Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card -Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card -Gigabyte Radeon X800XL GV-RX80L256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card (קירור פסיבי) ועוד שאלה: מה אני עושה אם יש לי מסך אל.סי.די אבל רק עם כניסה אנלוגית ולכרטיס מסך רק די.וי.איי???(יש מתאם??או כל פיתרון אחר יתקבל בברכה)
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אני צריך כרטיס מסך בדרגת כניסה למשחקים בסיסיים כמו CS וכאלה , כמו כן ממש אבל ממש חשובה לי איכות פלט הוידאו של הכרטיס ( TV OUT ) כי יש לי LCD 32 אינץ' חדשה שתמוקם קרוב למחשב , ואתם כבר מבינים מה התכנון.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים... ברשותי מעבד של אינטל I5-750 BOX לוח אם - Intel dp55kg - לוח אקסטרים זכרונות - corsair 4GB (2X2GB) 1600Mhz XMP - הXMP אומר טכנולוגיה של אינטל, משהו מהיר יותר הארד דיסק - WD 320GB ספק - seasonic 620w m12ii מה שחשוב פה למעשה זה שהמחשב מתחבר לטלויזיה - LCD PHILIPS 42 FHD 1920X1080P המחשב משמש אותי אך ורק לטיסה בFSX. למי שמכיר זהו משחק כבד מאוד. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ אותו באיכות הטובה ביותר שאוכל להגיע אליה עם החומרה שיש לי. התקציב הוא בערך 1500.. אפשר כמובן לחרוג מעט אך עדיף למזער את הנזק.. חשבתי ללכת על הGTX460 ואז נאמר לי בשלושה מקומות שונים שהוא לא בהכרח יחזיק אותו.. עדיף 465 ואז גיליתי שהוא פחות טוב מ460 מה בעצם קורה פה? ללכת על 470? ה…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הכרטיס מסך. אני ככל כנראה רוכש את המחשב בK.S.P. שני הכרטיסים שהכי מתאימים לדעתי מבחינת התקציב ושלגביהם ההתלבטות הם 8600GTS של חברת ג'יגהבייט שעולה 1200 או 1950XT של ספייר שאחרי הנחה עולה 1235. כמובן שכרטיסים אחרים שמתשלמים יותר במחיר הזה יתקבלו בברכה (למרות שאני לא מאמין שיש כאלה). איזה כרטיס משתלם יותר לדעתכם ביחס למחיר? מבחינת השיקול לטווח הארוך זה נראה שה8600 עדיף, אבל מביקורות שאני קורא הXT מציג ביצועים הרבה יותר טובים נכון לעכשיו. בבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 500 שקל בשביל 8800 כי זה לא עומד על הפרק. עוד כמה שאלות קטנות: 1. עד כמה ההבדל בין 1950PRO לXT הוא גדול ומורגש? והאם הוא שווה את ההפרש במחיר בניהם? 2…
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מדיי פעם אני רואה פה ושם אנשים שאומרים שהם התקינו dx9 ולפני זה היה להם dx9.0a אז אי לא מבין יצא כבר הfinal או שעדיין הגירסא הכי חדשה היא alpha? תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי לכם יש לי שאלה מה ההבדל בין כרטיס אסוס V8170 GF4 64M DDR לבין הSE שלו?? יש לי את הכרטיס הרגיל ועכשיו אני רואה שיש אותו דבר רק SECOND EDITION?SINCE DEC 2002!!! האם יש הבדל בינהם ושווה להחליף או שזה אותו דבר???!!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כפי שמתואר בכותרת אני מחפש כרטיס מסך חדש ביציאת PCI-EXPRESS כמובן שיהיה בעל יציאת HDMI שכל ייעודו יהיה צפייה בסרטי HD דרך הטלוויזיה בתקציב הזול ביותר. יש בKSP את הZotac GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI שעולה 140 שקל. האם הוא יענה על הדרישות בצורה טובה? בגדול ניתן למתוח את התקציב עד 400 ש"ח אבל אני לא חושב שיש צורך. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-