כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי שלום ! אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה .. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ריידון 9600 של 256 MB אבל יש לי במחשב 512 זיכרון של SDRAM ורציתי לדעת אם זה יעשה לי "צוואר בקבוק" אם אני אשים כרטיס מסך חזק כזה אם הזיכרון החלש שלי ?? הנה לינק לכרטיס שאני רוצה לקנות http://www.cyberworld.co.il/product_info.php?cPath=1_30&products_id=773&osCsid= נ.ב כרגע יש לי כרטיס מסך של גי פורס 440SE 64MB
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות צג 17 ברשותי 1200שח מזומן וזמן חופשי לחפש טוב. ראיתי את הCTX 711 הוא נראה מצויין אך הם יש יותר טוב ממנו. כי אז "טכנאי" אמר לי שהוא לא משהו. האם יש מסך טוב יותר בתקציב שלי ? . חוץ מזה מה ההבדל בין TRINITRON ל DIMONDTRON. תודה מראש דן 8)
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, בכרטיס מסך יש dvi, hdmi, s video 7 pin. אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב דרך הs video, אבל לא הדריבר של nvidia ולא win 7 מזהים את הטלויזיה הישנה שלי. איך אני יכול להכריח את ווינדוס להוציא את אות הוידאו דרך הs video ולא הDVI? ניסיתי להגדיר מסכים מרובים, הורדתי את הרזולוציה למינימום, אבל כלום לא עוזר רואים על הטלויזיה רק את המסכים של הboot. ברגע שווינדוס עולה המסך נעלם. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. יש לי Asus Zenbook Prime. האם המחשב הזה - בעל מעבד ה i5-3317U - יכול לתמוך במסך מחשב / טלוויזיה בעל רזלוציית 4K? (http://goo.gl/Stxqhh) או שכמו שאומרים - אני חי בסרט? (: השאלה חשובה לי, אשמח לקבל תשובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
האם Nvidia Physx יכול לעבוד על כרטיס AMD RADEON 6950HD ? תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני קצת בור בנושא כרטיסי מסך הורדתי את התוכנה מהאתר התחלתי סריקה אבל בסוף הוא לא מראה לי את התוצאה. יש באתר איזה מדריך מסויים של התוכנה הזו או שאולי מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד בדיוק
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם ניתן להסיר את ההגדרה או שהכרטיס משתמש בהגדרות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי לאחרונה החלפתי מחשב, אך נשארתי עם ה Radeon 4850 המיושן שלי (קניתי אותו רק לפני שנתיים, עם זאת). אני מעוניין לשדרג לכרטיס בינוני פלוס - משהו ברמת ה 7850, 7870, או כרטיס ישן יותר באיזור הזה. את הכרטיס אעביר לאח שלי, לצורך העניין. אני נתקבל במודעות, אך המחירים שאנשים דורשים פשוט מופקעים לדעתי. דעתי מבוססת על כך שהגורמים הבאים הם אלו שמשפיעים על ערכו של כרטיס, לפי חשיבות: ביצועים וכוח נטו ("כוחות סוס", או משהו כזה) כמות הזמן שבה הוא עבד במחשב של מישהו צריכת חשמל ביחס לביצועים חוזי לביצועים ותמיכה עתידית. כרטיס ישן - יש סיכוי שלא יקבל אופטימזציות בדרייברים חדשים וביצועיו ירדו לפחות מכרטיסים חדשים שמקבילים לו מבחינת "כוח נטו". לדוגמה - סידרת ה HD 4X00. טכנולוגיה - ככל שהדו…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחר אני קונה טלוויזיה מה לקחת metz או TOSHIBA ? ויש לי עוד שאלה יש לי hot (כבלים) אם אני לוקח metz לא היה לי בעיה אם תיאום בין השלט הדיגיטלי לטלויזיה? ועוד שאלה תוצרת מה הmetz?והTOSHIBA כי בITT יש את הבעיה הזו.. תודה לעוזר.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם חיבור DVI חשוב?האם יש חיבור דיגיטלי שהוא לא DVI? יש הבדל בין 12 MS ל-8 MS? ודגם מסויים מומלץ למשחקים..........................
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מתנצל אם הנושא חרוש, אני פשוט מחפש תשובה קונקרטית (למרות שהמבחנים עד כה הראו שאין לי יותר מדי סיכוי) השאלה תקפה גם לגבי 9800 אחר שיצא, וגם לגבי ה-8800GTS (ה-512). עם ה-GX2 גם הספק נשמע לי בעייתי מאוד וגם לוח האם. המעבד הוא E6400 אם זה משנה את תמונת צריכת ההספק (אני פשוט לא בקיא בכל הפרטים). אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, במסגרת רכישת מחשב חדשת הוצע לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 4 64 MB + TV לא ראיתי בפורום התיחסות לכרטיס זה בימים האחרונים. למי שמכיר את הכרטיס/את החברה, היכן הייתם ממקמים אותו יחסית לכרטיסי מסך המדוברים כאן בפורום?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני בהתלבטות לגבי קנייה של מסך 24" ברזולוציה של 1200*1920. הכרטיס שלי הוא HD4850 512MB. המסך הנוכחי הוא 19" ברזולוציה של 1024*1280 וכמובן שהכרטיס מסך מריץ הכל על מקסימום ללא מאמץ. יש לי מספר שאלות: 1.איך לדעתכם ה-4850 יתמודד עם הרזולוציה הגבוהה? עד כמה אני אצטרך להתפשר בביצועים. 2. האם כדאי לשדרג את הכרטיס ל-4870? במידה וכן, האם אצטרך ספק חזק יותר? 3. נכון לעכשיו אני יודע שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. עד כמה הוא באמת יגביל ב1200*1920? האם עדיף אולי לשדרג את המעבד במקום את הכרטיס מסך? כל הארה/הערה נוספת מעברת לשאלות האלה תתקבל בברכה. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רבותיי, מתנצל מראש אם השאלה הופיעה, חיפשתי אך לא מצאתי. אני מנסה לחבר טלוויזיית LG 32 אינץ' לכרטיס מסך ATI 4550 כמסך משני (דסקטופ מורחב) דרך חיבור HDMI מה שקורה שכאשר הוינדוז למעלה הטלוויזיה לא מזהה אות כניסה, וכאשר עושים ריסט התמונה משתכפלת לטלוויזיה אבל רק עד שהווינדוז עולה התקנתי את ה CATALYST החדש, שיחקתי עם הגדרות רזולוציה, כלום מפרט: phenom x4 gigabyte ma78gm-s2h ati hd 4550 DVI <- Lg 1960TR HDMI <= Lg 32" hd ready vista 64 premium
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שלי ב ATI 4850? במה הוא יותר טוב והאם הביצועים טובים בהרבה? האם יש איזו חברה מסויימת מומלצת? או שגם GIGABYTE מספיק? האם עדיף 1GB מאשר 512MB למסך שיש לי? (17")? תודה, טל.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה תגובות שונות חלקם אומרים ש ה-4870 יותר חזק מה- 280 ..וחלק אומרים הפוך.... ומה אם ה4870*2 ?? הוא בכלל מפלצת שאין לה מתחרים?? ואיך ה-4850 לאומת ה-260??? וה 9800GX2,9800GTX - קצת ישנים יותר אבל האם הם עדיין מהווים תחרות?? יש תוצאות אמינות המראות את הביצועים של אותם כרטיסים??
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מחשב לשימוש קולנוע ביתי 1080P ומוזיקה בלבד.המפרט: מעבד E5200 לוח אם ג'יגהבייט 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI ספק או 250W או 350W עוד לא החלטתי. הייתי מעוניין לדעת האם מפרט כזה ללא כרטיס מסך יריץ ללא בעיהה סרטי 1080P. אם לא- חשבתי להוסיף כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4550 512MB DDR3 PCI-E 1G HM HDMI (קירור פאסיבי לשם השקט)0 מחירו 240. http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=285&grp=3 האם כרטיס המסך הזה יהיה מספק לשימושים שלי? והאם לא יווצר ניגוד בינו לבין כרטיס המסך המובנה? שאלה אחרונה- האם ספק של 250W HEC) יחזיק את התצורה כולל כרטיס המסך? אשמח לחווד דעתכם - אני כבר ממש לפני קנייה. תו…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
תערוכת CES 2017 מסתמנת כשדה הקרב החדש בין יצרניות הליבות הגראפיות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רציתי לשאול בכללי על הכרטיסים האלו כי אני לא כל כך מבין בזה , אני רק שומע ורואה אנשים שמוסיפים כרטיסי מסך בשביל פיזיקס ורציתי לדעת : בשביל מה צריך את הכרטיסים האלו , למה הם בידיוק תורמים , כמו שאני הבנתי אלו רק כרטיסי מסך מבית NVidia אם אני טועה תקנו אותי. לי יש כרטיס מסך HD6970 האם גם לי יש אופצייה להוסיף כרטיס לפיזיקס ועוד פעם למה זה תורם. ואיזה כרטיסים בידיוק הולכים בשביל הפיזיקס הזה , תנו לי דגמים לדוגמא , כדי שאני אבין. פשוט אני רוצה להרחיב את הידע שלי ואני מקווה שתעזרו לי בזה , מראש תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך עם בעיית חום קשה הכרטיס מגיע לטמפ' של 103 במצב מנוחה שהמאוור על 40 אחוז. שמתי לב גם שהכרטיס הפסיק לזרוק את האויר מפתח היציאה האחורי כאילו נסתם אולי זאת הבעייה.. מה ניתן לעשות בעניין זה? דגם הכרטיס HD4870
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחרי איזה 40 דקות שאני מריץ קרייסיס על HIGH המחשב ניתקע... (התמונה קופאת) המפרט: לוח :P6N SLI V2 MSIl זכרונות 2 ג'יגה CEON 800MHZ מעבד:E6750 כרטיס:8800GT OC של INNO אהרדיסק 250 WD ספק:HEC 450W יש לי שני מאוורי צד של RAID MAX: א.80 מול המעבד שואב פנימה עם מוליך למעבד(פלסטיק) ב.120 מול הכרטיס מסך שואב החוצה(האם צריך להפוך אותו?) המסקנה שהגעתי אליה זה כנראה שכנראה הINNO הוא הבעיה...(אני מריץ על HIGH 1024X720) עשיתי בדיקת מאמץ הכל סבבה מלבד הבדיקה הגראפית(נתקע באמצע)... כך שאני מניח שמה שנתקע הוא הכרטיס. מה שמוזר זה שאני משחק ברשת גם המחשבים האחרים נתקעים שאני מארח... חשבתי עשות קירור כזה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1261100 http://forum.vgames.co.il/showthrea…
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. השאלה בכותרת. לאחר חיפושים ברשת לא מצאתי מבחן השוואתי.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב בתקציב שלו, עם 8500GT 512MB... אני לפני שנה וחצי קניתי מחשב עם 7800GTX Extreme* 256MB... היה לנו וויכוח ממושך של מי הכרטיס יותר טוב *ה Extreme מסמל שהכרטיס עבר OC במפעל. אנא הגידו את דעתכם. נ.ב. מדובר כמובן על השוואה ב DX9...
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מספיק חזק שישמש אותי לפחות שנתיים יש לי אפשרות לקנות את 8800GTX רק שהבעיה היחידה שלי זה כניסת DX10.1 ולפי מה שהבנתי יש הבדלים בין DX10 ל-DX10.1 האם ההבדלים משמעותיים ?? והאם שווה להמתין?? אני קונה מארצות הברית
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי GTS250 ו HD4850 אני יכול להחליף את הGTS250 בGTS450, ואז לקחת את ה GTS450 בHD4850. HD4850 אצלי, GTS250 במחשב אחר שיש בבית. השאלה אם זה שווה? ראיתי שה450 הוא עם 128bit לעומת השניים האחרים שהם 256bit. נוסף על כך, יש לי ספר 430W של טרמלטייק. הוא כרגע מספיק בשביל ה HD4850. השאלה האם הוא גם יספיק ל 450. המשחקים ששאני משחק בהם בד"כ הם בסגנון Crysis COD Pro Dragon Age ודומיהם. מעבד: Q6600 זכרון : 4G 1033 KHX לוח : P35-DS4 GIGABYTE מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-