כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
תראו הלכתי לאיזה חנות והציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה 570 N560GTX-Ti-M2D1GD5 ואני לא יודע אם הוא טוב הייתי רוצה לדעת אם הוא שווה קניה דרך אגב המחיר הוא 1300 שקל ו זה נכון שכרטיסי מסך אם Overclock חיים פחות מכאלה בלי תודה למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי GEFORCE FX 5200 אשמח לדעת על הביצועים שלו, האם הוא חזק? הוא יכול להריץ משחקים כבדים? כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם Raddeon X9250 יכול להריץ Windows Vista עם ה Aero Glass המחשב שלי בעל מעבד פנטיום 4 2.8g לא HT ועם 1G זיכרון
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת radeon9700 כזה: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ב-1550 ש'ח במקום ה-pro במפרט הזה ולחסוך כסף? (כדי לקנות hard disc שינצל את הs-ata שבלוח אם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard(HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory x2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 1895 ש'ח Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מחיר: 5600 המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא 560…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים. למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי HD4870 עם יציאת HDMI ואני מעונין לדעת אם זה מוציא גם קול....כי יש לי DVI2HDMI ...ואני חושב לקנות כבל HDMI2HDMI אבל רק בתנאי שזה יפתור לי את בעית הקול בחיבור עם הטלויזיה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם 1 האם כרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) יכול להחזיק מעמד במשחקים + וויסטה ? 2 האם כרטיס מסך פסיבי יכול לישרף כתוצאה ממשחק חזק ע"י התחממות ? 3 האם כרטיס מסך יכול לגרום נזק למסך של המחשב ? 4 האם כרטיס מסך עם מאוורר יותר חזק מכרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) ?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
למקור http://www.theinquirer.net/?article=29188 קריאה מהנה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מתכוון לקנות בתחילת שבוע הבא מחשב לעריכת וידאו, ולשימושים כלליים, צפייה בסרטים, גלישה, פוטושופ. בעיקר תוכנות כמו WAX, Win Movie Maker, בהמשך גם Adobe Premier. וידיאו 2D. ללא משחקים בכלל. עבודה על שני מסכים בHD, בחדר עם טמפ' שמגיעה לפעמים ל40 מעלות(כשאני אינני)! מחשב 24ש 7ימים עובד. המחשב שהגעתי אליו בהתיעצויות: Core i5 750, GIGABYTE GA-P55-USB3, 4GB ram , SamsungHD103SJ 1Tb F3 ספק CORSAIR CMPSU-400CX מארז COOLER MASTER RC 590 MIDI TOWER. המליצו לי על כ. מסך - HD 5450 1024MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 326 שמוצא חן בעיני, ובמקום אחר אמרו שעדיף לי GIGABYTE GT210 512MB DDR2 : GV-N210OC-512I - RETAIL כי יש לו קירור אקטיבי. המארז מקורר היטב- יש לו 3 מאווררים 12.…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
מישהו פה יכול להמליץ על כרטיס בסביבת המחיר הזה...??
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי P4 לוח שלDFI עים חריץ AGP4X ולכרטיס יש AGP 8X האם זה יעבו ביחד עים כן אז איך תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי ממיר של יס עובד והכל לפני זה היה לי טלויזיה יותר נכון רק אתמול חח עכשיו אין ועכשיו אני רוצה לראות טלויזיה יש לי כרטיס מסך אם TV OUT וכרטיס מסך אחר יותר חלש אם VIVO יש אפשרות לחבר איזה כרטיס אחד מהשניים כדי לראות טלויזיה? או לא? :-\ :'(
-
אני מחפש מסך דק שטוב למשחקים, אבל אני רוצה אותו בצבע שחור. האם החברה Video Seven טובה? מצאתי בה מסך בצבע שחור 16MS גודל נקודה 26 ועיצוב נחמד. רציתי לדעת אם הוא טוב וכדאי לקנות אותו. ואם אתם יכולים עוד קצת לעזור לי אני אשמח מאוד אם תתנו לי פה רשימה של חברות טובות שמייצרות מסכים בצבע שחור. ל-IBM רובם צבע שחור, אבל אני לא מוצא 16MS, LG, MAG, אני לא מוצא שום מסך בצבע שחור... אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הראדיאון X800 PRO של חברת ספייר והוא באמת תותח!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש כרטיס עד 800 ש"ח שיריץ את המישחקים כגון BF4 COD GHOST לוח האם שבשותי הוא GIGABYTE MA770 UD3 ספק: TT TR2 430W זיכרון: 6GB DDR 2 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שבוע טוב! המפרט שלי הוא כזה: מעבד-QX9770 זיכרון:2 גי'גה HD:320 ג'יגה כרטיס מסך:8800GT 512 מגה מערכת הפעלה:וויסטא הום פרימיום 32 ביט לא רשמתי את הלוח אם שלי כי זה לא נראה לי חשוב,אם זה חשוב אני אוסיף בכל מקרה:אני רוצה לדעת מתי אני אצטרך לשדרג כרטיס מסך?כאילו עכשיו בתקופה הזו בטוח שאני לא אשדרג,כי אני מתגייס עוד חודשיים וחצי,וגם ככה אני לא אהיה הרבה בבית ולא אוכל יותר מידי לשחק במחשב,רק בסופי שבוע האם ה8800GT יריץ עדיין את MODREN WARFARE 2 ואת כל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בקיץ וגם בחגים 2009? חשבתי לעשות את השידרוג של כרטיס המסך שלי,בערך באיזור מרץ 2010,שאז זה יהיה היום הולדת שלי,ואני חושב שזה זמן מספיק טוב שהכרטיס היה אצלי,ואז אולי יגיע הזמן להחליף אותו מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שמעו חבר שלי רוצה לקנות כרטיס במחיר 800 שקל ככה אז השאלה שלי הוא מה עדיף מהכרטיסים הבאים?: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6652&CatCode=123 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7083 איזה מהם הכי טוב בביצועים ? הכרטיס בעיקר צריך להריץ על 100 FPS את CS 1.6 כי זה מה שהוא משחק כל היום =/
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס טלויזיה ישן שהחלטתי להחזיר אותו לשימוש. leadtek winfast tv2000 xp התוכנה שאני מנסה לעבוד איתה היא chris tv . אני מנסה לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלויזה ואני קצת בבעיה. כאשר חיברתי את הטלויזיה לממיר זה עבד אז השארתי את החיבור לממיר ובמקום זה תקעתי את הכבל וידאו לכרטיס גם ל svideo וגם ל av . ניסיתי לסרקו תחנות בתוכנה ללא הצלחה. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת נכון ? לאיפה אני אמור לחבר את הכבל ? איך אני אמור לסרוק תחנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה זה פועל על 100 fps אבל זה נראה לי שזה פועל על 60 hz וזה ממש כואב בעיניים........ מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
והאם יש בכלל גירסת דרייברים שכללה אופציה זו?! יש לי כרטיס ישן כזה, שאני מתכוון להרכיב על מחשב (יד שניה), והייתי רוצה שתהייה לי את האפשרות הזו, ולאפשר בזאת שליטה במהירות המאוורר. ואולי, זה לא ממש חשוב, וכדאי להתקין את הדרייבר העדכני ביותר, כי העידכונים שווים יותר, לפעולת הכרטיס, מהאופציה הנדונה? מערכת ההפעלה שתותקן תהיה WIN7. הכרטיס מסך בגירסת PCI-E תודה מראש לכול מי שיטרח לעזור.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח בבית מעבד e7400 2.4GH 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך מובנה עם 256מגה זיכרון. מריץ WIN7 32BIT והכל סבבה אבל לאחרונה אני רוצה לערוך עליו סרטים ב HD ואני אפילו לא מצליח לראות עליו סרטונים שמצולמים באיכות ממש גבוהה.... חשבתי לשדרג כרטיס מסך. המחיר לכרטיס מסך פשוט היום הוא כ 200 ש"ח האם זה יפתור לי את הבעיה עם סרטוני HD באיכות 1080? ועריכה וכו? או שאולי שווה כבר לשדרג את כל המחשב באיזה 1500 ש"ח כי נראה לי שכרטיס המסך המובנה שמקבלים היום יריץ את הסרטונים ואפשר לערוך איתו והכל. (או שאני טועה?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חברים אני מחכה בקוצר רוח לHD4870*2 ,אני קורא כאן המון שכדאי להחליף משחה לכרטיס . כדי ללמוד את הנושא החלטתי להחליף לASUS שלי את המישחה ...אבל הוא בנוי כמו טנק... אם אפשר הנחיות? (המשחה שיש לי היא MX2)
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס מסך הזה, איך השילוב אני יודע שזה לא בשמיים אבל זה בסדר מבחינת ניצול הכרטיס? הכוונה לצוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati RADEON X300 חיברתי את המחשב לטלויזיה והגדרתי את כרטיס המסך למצב Extended בWINXP כשאני מפעיל וידאו בוינאמפ אני רואה וידאו במסך מלא בטלויזה בויסטה זה לא עובד תודה
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-