עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by A.Iniesta,

יש לי מערכת חלשה מאוד יחסית: p4 1.6 256X2 והאם הספק מהווה גורם חשוב לעניין? אם כן, אפשר תוכנה שאומרת כמה וואק הספק?

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by Dexdpd,

שלום, אני קונה מחשב לגיימינג כבד ושתי האופציות נכנסות לי בתקציב, שמעתי כל מיני דברים על הקרוספייר שלא אהבתי במיוחד, עם דגש על דריוורים בעיתיים משהו של ATI ולכן אני לא בטוח אם ללכת על מערך חד ליבתי של GTX285 או על CF. מי מוכן לעזור? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by MooShoo,

Sapphire, Gigabyte או MSI. איזה מהם כדאי לבחור ולמה? האם יש יתרון לאחד מהם? הלוח הוא Gigabyte Ep45-UD3L.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  4. שלום הורדתי את הדרייבר החדש שלהם (מספרו 163.71) והוא לא נכנס לי ללוח בקרה הוא מראה שהמחשב חושב ואז מפסיק ואין כלום... משהו יודע למה זה ואני אני יכול לעשות כדי להיכנס ללוח בקרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by uvs84,

שלום לכולם ברשותי המחשב הבא: CompuCase 6K31 Black + Hec-400VN, http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1067 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G Chipset , http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף כדי להריץ את NBA 2k13 והאם נדרש שידרוג כלשהו אחר בחומרה בשביל זה? התקציב לעניין זה הוא עד 700 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by LIFE313,

gt 430 2g hdmi ddr3 128bit vs Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מה יותר טוב...ומה ההבדלים? אני בור בנושא...אז להיות סבלנים

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  7. כמובן שאם יש תגובות על כרטיסי NON-PRO אז בבקשה לכתוב.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by Jenia24,

זה שמופיע בהמלצות כן או לא?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  9. ברור לי שלא כל משחק יפעל חלק ברזולוציה כזאת אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק ובהתאם זיכרון ראם.. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  10. אני יודע שזה יקר, אבל אני מקבל את זה במתנה LCD או רגיל שטוח, אז מבחינת מחיר זה לא כל כך עקרוני. המסך LCD מגיע לרמת איכות ככמו של הרגילים?(לסרטים, מישחקים) ואם אתם יכולים להמליץ על דגם בבקשה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך GFOCE 6600 GT תוצרת גי'גבייט ורציתי לשאול אם הוא טוב כששאני משחק FARCRY אני שם על FULL גרפיקאה וכשאני מתחיל לשחק במקום לראות מהרה חשוכה(בהתחלה) אני רואה אור חזק כיאלו אני בחוץ מישהוא יודע את הביעה ? 8)

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  12. בתור מנהל מכירות של חנות שלא ננקוב בשמה ....בדקנו לכם את האחריות של חיון שדרכם מיובאים מסכי סמסונג הנ"ל ותופתעו לגלות שלמרות מה שרשום בכתב האחריות שבאתר ,חיון החליפה מסכים ללקוחות שלי גם עם פיקסל בודד גלמוד אחד .....נכון ....מודה ....כתב האחריות הפחיד גם אותי ולכן המלצתי ללקוחותי עד עכשיו להמנע מלקנות מסכים אילו בטענת אחריות נוראית . אבל התנאי שלהם היה על מסך חדש של עד שבועיים מרגע הקנייה ולאחר מכך האחריות ככתוב . בכל מקרה האמון שלי קצת חזר ......תמיד לברר לפני שקונים בכל מקרה .....טלפון קצר לחיון "מסדר לכם ת'מסך" מוגש כשירות לציבור לילה טוב

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? FX5700V PALIT 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8X המחיר של 600 שח כרגע יש לי ר8500 LE האמת שאני מעדיף ראדאון האם יש משהו במחיר הנל שיכול להוות תחרות?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  14. Started by dood,

שלום , יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE r9800pro 128mb מאתמול התחילו להיות לי ARTIFACTS במשחקים בסרטים וגם בדסקטופ , במשחקים ובסרטים כל המסך מלא בפסים ודסקטופ אין ממש הרבה. חשבתי שזה בגלל החום של הכרטיס אבל היום כשהדלקתי את המחשב כבר מההתחלה לפני שהווינדוס עלה היו ARTIFACTS. האם הכרטיס שלי "מת" או זאת עדיין בעיה של קירור למרות שהוא היה מספיק קר אני חושב כשהדלקתי את המחשב וצריך לקחת לו זמן להתחמם ,לא ? תודה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by spacedye,

לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  16. איך יודעים איזה כרטיס גרפי מובנה יש בלוח H67? כרטיס מסך מובנה יתמוך בחיבור 2 מסכים? אם לא, מה הכרטיס מסך המינימלי שצריך בשביל לחבר שני מסכים?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by avishvai,

יש לי כרטיס VOODOO3 3000 אני צריך להוריד עדכון כי כלום לא עובד... מאיפה אני מוריד ואיזה דרייבר בדיוק?? יש כמה סוגים:OPENGL GLIDE , ועוד כל מיני פרמטרים שאני לא מבין בהם מי שיודע איזה בדיוק אני צריך נא לחזור אליי בבקשה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by Component,

שלום, מדי פעם המצלמה שלי מוציאה תמונות עם רעש (פיקסלים שלא שייכים לתמונה, בכל מני צבעים), והייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להפחית אותו לאחר הצילום. חיפשתי פילטר מתאים בפוטושופ, אך לא מצאתי. האם יש לכם פתרון? בתודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by ATL321,

אני מתלבט בין ה3850/70 או ה8800GT כשהשימושים הם סרטי HD וגם משחקים מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  20. ^^ עבור חבר רצוי בחנויות באזור חיפה- KSP, נועה, פנדה... שוב, AGP, עד 750 ש"ח, תומך DX9. (וכאלה שאינם מפלצות זוללות חשמל, בהנחה שעובדים עם ספק ג'נרי) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by PSdesign,

אני בקרוב קונה מחשב ואני די ננעלתי על הכרטיס הנ"ל, הבעיה שדי קשה למצאו עליו מידע. ההשקה הייתה די שקטה, אין שום בנצ'ים, קשה למצוא אתרים שמדגישים שהכרטיס במלאי וגם פרטים טכניים או השוואת אין עליו :\ מצאתי שתי פיסות מידע בקשר לכרטיס, בעיקר פירוט טכני, הבעיה שיש ניגוד פה ושם :\ http://xtreview.com/addcomment-id-855-view-sapphire-radeon-x1950-XT.html http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35351 אני לא יודע כמה האתרים אמינים אבל תראו שבאחד כתבו שיש לכרטיס סוג זכרון GDDR3 ובאחר כתוב GDDR-E, רציתי לדעת מה זה GDDR-E? וגם האם למישהו יש עוד מידע על הכרטיס...

22. Started by Marokai,

אז ככה, יש לי אפשרות לקנות 275 GTX או HD 4890 עם לוח אם סביר, או מערך של שני כרטיסי HD 4770 ולוח אם יותר טוב, במחיר שנמוך בכמה עשרות שקלים מהמחיר של האפשרות הראשונה. שמעתי שהמערך הזה דווקא מסתדר לא רע בכלל ואפילו נותן שיפור בביצועים. הבעיה היא שהבנתי שברזולוציות גבוהות יכולה להיווצר בעיה בגלל כמות הזיכרון של הHD 4770. אני מתכנן להשתמש ברזולוציה של 1900X1200 בכל המשחקים (יש לי מסך T220P). שמתי לב בבנצ'ים שונים שבמיוחד כשמדליקים את הAA יש ל275 GTX יתרון ברור. השאלה שלי היא - האם שווה ללכת על הHD 4770 בCF? האם יש צורך בכלל בAA ברזולוציות גבוהות? כי שמעתי שברזולוציות גבוהות בכלל אין צורך בAA שסך הכל מחליק פינות. ולמי שמתעניין המערכת שאני אקנה עם אחד מהמערכים תכלול את הPhenom …

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  23. טוב כמו שכל הפורום כאן יודע, מוכרים בנועה כרטיסי X1800XT 512 ב2150 שקלים. בתחילה היו כרטיסים של ספיר וקונקט 3D שלפי מה שראיתי כאן ונאמר לי על ידי הנציג מכירות שלהם הם פחות או יותר זהים. מה שכן הוא טוענים שהם נותנים 3 שנות אחריות לקונקט ורק 2 לספיר. מזה כמה ימים הכרטיס של ספיר ירד מהאתר, וההסבר שלהם לעניין היה שהמלאי נגמר ויתחדש בעוד כשבועיים (אגב גם לגבי הכרטיס של קונקט גם לא רשום שהוא במלאי אבל הוא עדיין קיים באתר) רציתי לשאול אתכם, שחלקכם בוודאי עוקבים אחרי הלך הרוח בשוק (מחירים וכו') במשך יותר זמן ממני, מה נראה לכם שיקרה: 1) ימשיכו למכור כרגיל וגם יביאו מלאי חדש של הספיר? 2) יפסיקו למכור את הכרטיס הזה על מנת לפתות אנשים לקנות משהו יותר יקר (כמו XTX או 1900..)? 3) ימש…

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  24. שלום לכולם אני רציתי לשאול בכללי על הכרטיסים האלו כי אני לא כל כך מבין בזה , אני רק שומע ורואה אנשים שמוסיפים כרטיסי מסך בשביל פיזיקס ורציתי לדעת : בשביל מה צריך את הכרטיסים האלו , למה הם בידיוק תורמים , כמו שאני הבנתי אלו רק כרטיסי מסך מבית NVidia אם אני טועה תקנו אותי. לי יש כרטיס מסך HD6970 האם גם לי יש אופצייה להוסיף כרטיס לפיזיקס ועוד פעם למה זה תורם. ואיזה כרטיסים בידיוק הולכים בשביל הפיזיקס הזה , תנו לי דגמים לדוגמא , כדי שאני אבין. פשוט אני רוצה להרחיב את הידע שלי ואני מקווה שתעזרו לי בזה , מראש תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  25. שלום, חברה שלי רוצה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי, והיא רוצה לקנות מחשב חדש, אבל לא מסך... היא רוצה להשאר עם המסך של המחשב הנוכחי שלה (שבעצם משמש את כל בני הבית) והיא לא רוצה שיגיעו לה במחשב, שהוא ישמש אך ורק אותה... אז היא חשבה אם זה אפשרי לחבר מסך אחד לשני מחשבים שונים, וככה יהיה מחשב למשפחה ומחשב לה וללימודיה... אפשרי??? אני יודע שאפשר לחבר מחשב אחד לשני מסכים, אבל מסך אחד לשני מחשבים...? תודה לעוזרים ;D עריכה: אופס, נראה לי מיקמתי את הת'רד במקום הלא נכון... עמכם הסליחה... מנהלים אפשר להעביר את הת'רד לפורום הנכון בבקשה... תודה...

• 8 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.