כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב תשמעו אני לא מאמין אבל כן הורים שלי קנו אותו דבר פשוט מדהים ,איכות ברמה אחרת לגמרה זה נראה כל כך STYLE על הקיר בחנות היה מחובר למחשב עם HDTV וזה היה ממש מדהים הנה הקישור : http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/displays/lcd_tvs/myrica_lcd_32.html *תשמעו אני אכן מתלהב קצת אבל דברים כאלה לא קונים כל יום
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום , (להודעה הזאת אין קשר להודעה אחרת שפירסמתי בפורום , הכרטיס הזה הוא למחשב אחר) יש מחשב עם הפרטים הבאים: E5200 2gb ram Intel gma 3100 כפי שאתם יכולים להבין , ה gma הוא "כרטיס מסך" , שלא מריץ כלום (קיבל 300 ב 3dmark2006). הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא 8400GS שעולה 200 ש"ח... הבעייה העיקרית היא: ב 3dmark2006 הוא קיבל 1500 בממוצע\ בעוד הכרטיס מסך שלי (gefore 6600) קיבל 1000 , איך זה יתכן?? יש לי כרטיס מלפני 5 שנים... 8400gs צריך לקבל לפחות 3000. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף החלפתי את Radeon 9800PRO הגוסס בHD3650. לפני ההחלפה היסרתי את הדרייברים הישנים וכיביתי תמחשב לצורך ההחלפה. הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של (ATI (3600 Series ובעת ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שההתקנה לא מזהה את החומרה המתאימה וההתקנה מתבטלת נאלצתי להתקין דרייברים יחסית ישנים מדיסק ההתקנה. למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של ATI ? תודה.. עריכה אני גם לא בטוח שהדרייברים מהדיסק הותקנו כמו שצריך. האם יש דרך לוודא תקינות הכרטיס? (חוץ מלנסות להפעיל משחק)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מה עדיף לשים על לוח אם מתאים 7800GTx או 2 כרטיסים של 6800GT האם יש הוכחה כל שהיא ששני כרטיסים מכפלים את הכוח ? :s05:
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כידוע לחברים הקבועים הנני סורק את לוחות המשומשים מעת לעת כתחביב שבדבר (בין השאר לאתר אולי מציאה ראויה לרכישה). לאחרונה שמתי לב לתופעה טרייה ומעניינת בלוחות יד 2, ועל כן רואה לנכון לשתף עם החברים עימה. התחילו לצוץ בלוחות לקט לא מבוטל של מודעות למכירת כרטיסי מסך מחוות כריה. קל לזהות זאת בכך שהמודעה מציגה "כמות של כרטיסים למכירה במכה אחת". לעיתים מודגש במפורש "חוות כריה למכירה". לקט קצר להתרשמות: עיקר הדגמים אלו כרטיסי RX470/570 עם 4GB זכרון. כמו גם דגמי GTX1060 בעלי 6GB זכרון, אבל יש עוד דגמים בשוליים. נוסף על כך נתקלתי לפני כשבוע בסרטון יו טיוב הדן בסוגיית הקושי ההולך ועולה לכרייתו של המטבע הפופולרי ethereum. …
-
- 61 תגובות
- 14.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 9550 של POWER COLOR חדש לחלוטין - הוא נחמד ועושה את העבודה (אני ממש לא משחק הרבה) יש לי הצעה להחליף אותו ברדאון 9500 פרו משומש במצב טוב - כנראה שלא עבר OC. אני יודע שה 9500 דורש חיבור כח מהספק ויש לי ספק של HEC 400W האם הוא יספיק לכרטיס כמו ה 9500 וגם האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים בין שני הכרטיסים?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש. בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?, או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe חבר שלי קנה קנה את הכרטיס אני רוצה לדעת איך הכרטיס תודה...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך דרך התוכנה והבנתי שזה סיפור מהתחת,התוכנה הפנתה אותי לעמוד של AMD ATI ושם צריך לקרוא "סיפור באיזה שלושה פרקים" שמתאר את כל התהליך כולל כניסה ידנית לרגיסטי כדי למחוק את כל השאריות ואני שואל, WTF ?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחשב שהיא: http://img274.imageshack.us/img274/3233/16cu1.jpg ואני חושב אם לקחת את הכרטיס הזה שיש בהצעה או את הכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL. הבנתי שהכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL בא עם ליבת R480 אשר ניתן לשדרג אותו ל X850XT PE. נאמר לי בהצעה (+ על ידי 2 טכנאים נוספים) שאפשר גם את הכרטיס X800 לפתוח צינורות ל-16 ולעשות לו OC. - האם זה אפשרי? אני מתכוון גם ב-1 וגם ב-2. מה הם סיכויי ההצלחה? איזה מהכרטיסים יותר טוב לדעתכם? על איזה הייתם ממליצים יותר?. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ליאור מתתיהו המוכר בשם dj-ElectriC חגג אתמול את יום הולדתו ה-19 בחור כארז,מנהל מצוין וחבר טוב שתורם כולכך הרבה לאחד הפורומים הכי עסוקים בZONE,ומגיעה לו המון הערכה על עבודתו בפורום ואת כול האיחולים שקיימים : שיהיה לך המון במזלטוב,שהשנה תתברך עליך בשפע סקירות,כרטיסי מסך למיניהם רק אושר,עושר,שמחה,בריאות שבכול דרך שתלך תדע רק טוב. לא שכחנו 19 שמנמנים!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לאפיק הAGP ומצאתי 4 כרטיסים שאני מתלבט לגביהם. Nvidia Geforce FX 5500 Albatron-218 ש"ח Sparkle-218 ש"ח Inovision 256MB-225 Nvidia Geforce 6200 Albatron-232 ש"ח Sparkle-221 ש"ח Leadtek-236 ש"ח Asus-220 ש"ח HIS Radeon X9250 256MB-236 ש"ח Gigabyte Radeon X1050 256MB-226 ש"ח אז מה עדיף מבין הנ"ל? האם יז משהו אחר שהייתם ממליצים בטווח המחירים הזה (200-250)? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מה הבדיל בין Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 1GB GDDR5 HDMI ל Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מה לקחת?? והאם הספק THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W יחזק מעמד??
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חברים יקרים ערב טוב אני מחפש כרטיס מסך זול ויעיל ולאחר קריאה במספר מקומות בפורום נתקלתי בהמלצות על הכרטיס שבכתורת. משום מה כאשר ניסיתי להזמין, הן דרך הספק שעובד עם הפורום והן דרך ספק אחר, נאמר לי כי אין במלאי את הדגם הזה. האם מדובר בדגם ישן שירד מן המדף? אם כן, אני מעוניין בהמלצה על דגם אחר ברמת מחיר נמוכה של עד 300 ש"ח שייתן לי תועלת סבירה. המערכת שלי כרגע: לוח אם GIGABYTE G31M-ES2L מעבד INTEL E5200 2.5GHZ זכרון 2GB כרטיס מסך ON BOARD לגבי השימוש: אני מנסה לשפר קצת המחשב לקראת יציאת המשחק FM2014. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה רבה, אלעד
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות 6200 ל-AGP במחיר הכי זול להיום..?
-
- 12 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הR9800pro 256BIT עולה 1500 בכל חנות חוץ מכמה בודדות MSI ה6800 gforce 256BIT עולה 1950 MSI שווה להוסיף עוד 450 שקל ולקחת את ה6800?..... או שאני לא ירגיש הבדלים כל כך גדולים במשחקים?.... אם יש הבדלים מהם "? איך אני ירגיש אותם? ואני לא מבין את ה קטע של ה 20FS והפריימם וכל זה של משחקים..מישהו מוכן להסביר?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של nvidia 9.. ויש לו מלא באגים מלא בעיות , לא הסתדרתי איתו.. איזה דרייבר הכי מומלץ להתקין? 7800 gt
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן שהלוח שלו כבר גמר את הקריירה ונשאר לי ממנו SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד קורא דיסקים לצרוב עד לא ניסיתי) ספק Corsair HX520W (שעדיין עובד) [אבל איך אפשר לדעת אם יש ירידה בביצועים מהספק שיתמוך בכרטיס מסך החדש] מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS קניתי רכיבים חדשים והם: (הרכבתי בעצמי) מעבד Intel Core I5 2500 trey לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 השאלה היא האם הכרטיס מסך של המעבד Intel Core I5 2500 + הכרטיס מסך שעל הלוח Gigabyte H67MA-UD2H תומך במשחקים בכלל? ואם כן עד איזה רמה של משחקים / רזולוציה ? מה רמת הרזולוציה המקסימלית של מסכים עד "24 ? ואיזה כרטיס מסך מו…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT 80hz 1600x1200 ולא מוצא חברה שמייצרת כאלה עריכה: ערכתי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2 Neverwinter Nights Cyberlink PowerDVD Catalyst Control Center עדיין יש בעיוות עם : Battlefield 2 Sniper Elite PowerDVD menus in Catalyst Control Center בעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF. כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200. למקור
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-