עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BeNDeR,

בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by NIR36,

שלום לכולם לפני שנה (08/2006)רכשתי בנעה מחשבים כרטיס מסך X1900XT של CONECT3D עם 3 שנות אחריות הכרטיס התקלקל והחלפו להופיע נקודות וארטיפיקטים. הכרטיס נקנה עם קירור זלמן שהורכב בחנותץ לאחר שהבאתי להם את הכרטיס הם ביקשו שאשלח גם את הקירור "המקורי". עשיתי כך ולאחר מספר ימים קיבלתי מהם טלפון שהקירור ניזוק(למרות שהיה ארוז היטב בפצפצים בכמה שכבות-דבר שנשמע לי מופרך לחלוטין). הם הציעו לי חלופות נחותות משמעותית כגון HD2600XT וX1950GT כמו כן הציעו לי X1950XT של ספיר תמורת תוספת של 450 ש"ח. אמרתי שאני צריך לחשוב וכו'. בתנאי האחריות של החברה ובתקנון רשום ש"החברה תיתן תמורת האחריות כרטיס אחר שווה ערך\ביצועים או אף גבוהים יותר." לדעתי יש כאן רצון "לגזור עלי קופון" ולהתחמק מהאחריות נושא…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס 8800GTS ושמעתי שהוא בעצם GTX שבו לא כל ה-Pipelines פועלים (רק 20 מתוך 24, ו-24 מתוך 32), וגם ה-Shader Processors (96 מתוך 128). שמעתי שבכל מיני כרטיסים קודמים היה אפשר לעשות את זה, השאלה היא אם בזה גם אפשר? האם מישהו ניסה? האם זה יכול להרוס את הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Burkey,

יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )

5. Started by TheGame,

שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : ‏X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!

7. Started by Ido.K,

אז ככה אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי(מפרט מדויק בצד) עד תקציב של 700. תודה ענקית לעוזרים. בברכה עידו.

8. Started by Volter,

יש לי לוח עם AGP וכרטיס עם PCI E...האם קיים מתאם כלשהו שמאפשר חיבור של הכרטיס על הלוח?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך(כנסו למפרט). איזה כרטיס מסך לא יהיה צוואר בקבוק? תקציב: 700-900 לא גיימר כבד אין אפשרות לחריגה. לא אכפת לי אם הכרטיס יתמוך בDX9 בלבד

10. Started by omert,

שלום יש לי מפרט יחסית ישן בערך בן 2-3. כרגע אין לי כרטיס מסך ולכן אני לא יכול לשחק בכלל משחקים. המפרט שלי הוא: 2.8GHz, 512MB RAM MotherBoard Asus Phs800-MX chipset sis661FX מה שאני מחפש זה כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים. עכשיו אני לא גיימר אז אני לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים. ובנוסף יש לי מסך 17 CRT לכן זה יהיה גם ככה חסר טעם. עכשיו יחסית אני יכול להשקיע בכרטיס. אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת יכול לשמש אותי ולא יהיה סתם בזבוז כסף (כמו למשל אם אני אקנה את 8800GTS).

11. Started by ShayGTi,

כיצד אפשר להגדיר עם הכרטיס הזה DUAL DISPLAY, אם בכלל? זאת אומרת שאוכל לראות סרט במסך טלויזיה ולעבוד על המחשב במסך המחשב? ניסיתי לעשות CLONE ולראות את המסך על המחשב והטלויזיה אבל מה שקורה זה שהמסך בטלויזיה נמתח מחוץ לגבולות שלו. איך אפשר לסדר שבמסך של המחשב תהיה רזולוציה של 1280X960 ובטלויזיה 1024X768? עכשיו שאלה לגבי הביצועים של הכרטיס: עשיתי בדיקה עם 3D MARK 06 וקיבלתי את התוצאות הבאות (תמונה): http://img504.imageshack.us/img504/7456/3dmr20907yf6.jpg האם התוצאות האלה טובות יחסית למפרט שלי? אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד ג'יגה זיכרון למפרט הזה, האם יהיה שיפור ניכר או שהמעבד יתקע אותי?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by roeesnir,

שלום חברים! מישהו יודע אולי מה העניין של ליבת quadro בכרטיסי מסך? מה מבדיל אותה מה-geforce? כי מבחינת הנתונים של הכרטיסים אני לא רואה הבדלים. לדוגמא: 8800GTX ultra, ו-quadro fx4600. למה אחד 1000$ בערך והשני1800$? אני יודע שבמחשבי עריכה כבדים (וידאו) שמים quadro. למה? מה היתרונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  13. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים

14. Started by cohvi,

שלום, אני צריך לחבר שני מחשבים למסך רחב אחד באמצעות KVM. בפרטים של כל ה KVM שראיתי לא מצויינת הרזולוציה של מסך רחב אלא רק של מסכים רגילים. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. היי , לאחרונה ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה 29" ויש תופעה מוזרה ... את הסמל כניסה של הוינדוס (מה שרואים לפני השדסקטופ עולה) רואים בצבע אבל החרי זה הכל בשחור לבן ... יש לי כרטיס מסך 6800GT ואני מחבר אותו בבננה (צהוב) תודה לכל מי שעוזר (אני כבר מת לראות את הסרט של הסימפסונס כבר )

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tomer12345,

בין GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe http://www.ewiz.com/detail.php?name=GA-2600XT ל Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164&prod_id=63438 מחפש כרטיס מסך בעיקר למשחקים.. ב2600XT יש DirectX 10 וMS4.0 ול 1950pro יש DirectX 9 וMS3 עם אפשר בבקשה גם פירוט על ה DirectX ועל הMS ואיזה כרטיס מסך עדיף... תודה..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by jenian,

אני קונה מחשב חדש לצרכי שימוש משפחתי(סרטים, אינטרנט וכו') וגם מסך לאותם מטרות (19 אינץ' ככל הנראה) ואני לא בטוח איזה לקנות: מצד אחד אני חושב שמסך מסתובב(90 מעלות לצרכי קריאת טקסט ותכנות) יהיה שימושי ורציתי לשמוע מה דעתכם, אם זה באמת שימושי או שזה סתם - ואת התכונה הזאת אמרו לי שיש רק במסכים של SAMSUNG, שאני לא יודע אם טובים. מצד שני כולם ממליצים לי LG כי הם טובים - אבל הם יקרים.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. NVIDIA GeForce 8400 GS GPU clock 459MHz Shader Clock 900MHz מה זה אומר

19. Started by tomer12345,

לי יש בעיה בין הדגמים של Radeon 2600 לRadeon 1950 אני לא יודע מה לבחור ועוד שאלה.. אני בונה מחשב עם ליבה כפולה(ddr2) אשאלה גם האם כרטיס DDR3 או DDR4יהיה יותר טוב מכרטיס DDR2 למרות שלמחשב שלי יש DDR2

20. שלום, הציעו לי מערכת עריכת וידאו הכוללת כרטיס ATI radeon hd2600xt. האם לכרטיס כזה יש יתרון על פני כרטיס OB בכל הקשור לביצועי עריכת וידאו עם פרימייר, ואפטר? חלק מהעריכות הינם בHD. בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

כרטיס AGPX8 הכי זול. שימושים: מוזיקה ואינטרנט הכרטיס הנוכחי נשרף. תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. שלום. יש לי כרטיס מסך במחשב Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB Extreme ויש לי טלויזיה LCD של גרונדינג HD-Ready האם אפשרי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת יציאת ה-DVI בכרטיס מסך לכניסת הHD בטלויזיה...? ואם כן, אם אני מציג סרטון וידיאו באיכות HD 720p במחשב האם אני אראה את זה בטיוי באיכות HD? תודה לעוזרים 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז אחרי כמה הסתובבויות בפורום כנראה שהבנתי שאני לא רוצה DX10 כרגע. גם בגלל חיזוי לביצועים עלובים בסכום שאני רוצה (8600GT?) וחשבתי דווקא ללכת על ה 7900 לפי כל ה BENCHMARKS למינהם. (שעוקף את ה 8600 בביצועים). אני מניח שהטווח מחירים שלי הוא עד 1500שח בערך. אני באמת מעדיף NVIDIA כי התוכנה שאני עובד עליה המון (AFTER EFFECTS) עובדת איתה יותר ב"שותף". אני גם משחק המון (כשיש משחקים טובים) כמו MEDAL OF HONOR 4 .. BIOSHOCK וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים\ממליצים\עוזרים! נ.ב שכחתי לציין שאני חייב שהכרטיס יהיה לפחות 512MB. (רינדורים באפטר אפקטס)

25. חברה יש לי כרטיס geforce 6200tc רציתי לדעת אם הוא לוקח 128 אוטומטי או רק שאני נכנס למשחקים הוא לוקח מהזיכרון הראשי של המערכת?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.