כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט מזה זמן רב בבחירת כרטיס מסך ועכשיו החלטתי סופית ללכת על כרטיס מסוג HD2600XT שאמור לענות על הצרכים שלי. ההתלבטות היחידה שנשארה לי, מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס והאם כדאי להשקיע בערך עוד 200 ש"ח על כרטיס עם זכרונות מסוג DDR4. אשמח לקבל תגובות וגם הפניות למבחני השוואה בין חברות לכרטיס הזה. תודה,
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של אסוס מדגם P4SP-MX SE . לוח ישן מאוד. 4 שנים בערך. יש לי עליו כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הזה: GECUBE Radeon X1650 512MB AGP רציתי להתייעץ אתכם ולבדוק האם הכרטיס מסך החדש בכלל יעבוד? האם עוד דברים תלויים ולא רק לוח אם? (מעבד 2.0 פנטיום 4 וג'יגה זיכרון) תודה תודה מחכה לתשובות.. גל.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החברה הוציאה כרטיסי סידרה 8 ומבניהם כרטיס 8600GT עם קירור "אימתני" ובמחירים סבירים לכול נפש http://www.geniman.com.hk/8600GT3.htm מה שגם החברה התחילה לעשות C@ לכרטיסים שלה,סידרת הC@ של הכרטיסים שלה תיקרא Premium ( מוזר אך השם משותף גם לINNO3D ) הסידרה תהיה בעלת קירור משופר וC@ מהמפעל. אין הרבה חנויות בארץ (חנויות יחידות מאוד) אשר מוכרות מוצרי GIL FORSA http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=c-graphiccard&orderby=price&keyword=8600gt&DB188833=653185 אכן כרטיס טוב ובמחיר סביר בהחלט
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט יחסית ישן בערך בן 2-3. כרגע אין לי כרטיס מסך ולכן אני לא יכול לשחק בכלל משחקים. המפרט שלי הוא: 2.8GHz, 512MB RAM MotherBoard Asus Phs800-MX chipset sis661FX מה שאני מחפש זה כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים. עכשיו אני לא גיימר אז אני לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים. ובנוסף יש לי מסך 17 CRT לכן זה יהיה גם ככה חסר טעם. עכשיו יחסית אני יכול להשקיע בכרטיס. אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת יכול לשמש אותי ולא יהיה סתם בזבוז כסף (כמו למשל אם אני אקנה את 8800GTS).
-
- 9 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה8800GTS 320MB.. לא אכפת לי מבחינת טוב לא טוב.. וכאלה.. רק מה הכי משתל םמבחינת מחיר/ביצועים.. ואני לא רוצה לחכות להוזלת המחירים עד שזה ירד במחיר של 200 שקל יעבור הרבה זמן.. והבדל של 100 שקל יותר פחות משנה לי.. המסך הוא רזולוציה 1400X900.. אולי אולי אני יקנה מסך עם רזולוציה אחת יותר גבוהה..
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני יוכל להעביר את הסרטים שלי מהמצלמת וידאו למחשב וליראות טלויזיה אבל יותר חשוב לי זה להקליט מהמצלמת וידאו למחשב משהוא בסביבות 200+ -
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 8800GTS ושמעתי שהוא בעצם GTX שבו לא כל ה-Pipelines פועלים (רק 20 מתוך 24, ו-24 מתוך 32), וגם ה-Shader Processors (96 מתוך 128). שמעתי שבכל מיני כרטיסים קודמים היה אפשר לעשות את זה, השאלה היא אם בזה גם אפשר? האם מישהו ניסה? האם זה יכול להרוס את הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה (08/2006)רכשתי בנעה מחשבים כרטיס מסך X1900XT של CONECT3D עם 3 שנות אחריות הכרטיס התקלקל והחלפו להופיע נקודות וארטיפיקטים. הכרטיס נקנה עם קירור זלמן שהורכב בחנותץ לאחר שהבאתי להם את הכרטיס הם ביקשו שאשלח גם את הקירור "המקורי". עשיתי כך ולאחר מספר ימים קיבלתי מהם טלפון שהקירור ניזוק(למרות שהיה ארוז היטב בפצפצים בכמה שכבות-דבר שנשמע לי מופרך לחלוטין). הם הציעו לי חלופות נחותות משמעותית כגון HD2600XT וX1950GT כמו כן הציעו לי X1950XT של ספיר תמורת תוספת של 450 ש"ח. אמרתי שאני צריך לחשוב וכו'. בתנאי האחריות של החברה ובתקנון רשום ש"החברה תיתן תמורת האחריות כרטיס אחר שווה ערך\ביצועים או אף גבוהים יותר." לדעתי יש כאן רצון "לגזור עלי קופון" ולהתחמק מהאחריות נושא…
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה. אל תשאלו למה, אני בעצמי לא יודע. עכשיו פתאום אני מגלה שאין דרייברים בשביל הכ.מסך הזה לויסטה. יש למישהו מושג מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי חברים חזרתי אחרי חופשה ארוכה ( מי שזוכר אותי...) ועכשיו אני מתכנן על קניית מפרט חדש... רציתי לשאול את אלי הגרפיקה פה ... האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיס המסך החדשים של נNvidia - סדרה 9 XXX או שלא?! יש לציין שלא דחוף לי כל כך... תודה מראש ואם תוכלו לשלב גם תאריך יציאה של כרטיסים אלו + מחיר מוערך יהיה אדיר
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Galaxy (3G Graphic) Geforce4 MX440 64MB DDR & TVOUT (ראה תמונה למטה) כפי אתם רואים המאוורר הפסיק לעבוד אז פירקתי אותו. א. איפה קונים מאוורר כזה כמה זה עולה? (וכמה כולל משחה טרמית? אולי אפילו עבודה כי אין לי קריזה למשחה טרמית תמיד לא נראה לי אחיד אז אני בסרטים ...) ב. עדיף כבר להחליף את הכרטיס? (כמה עולה כרטיס דומה? יש חדש ? או רק יד שניה?) ג. האם אני יכול לשדרג למשהו יותר טוב? הלוח אם שלי הוא Abit BD7II (עם AGP-X4) פרטים נוספים בקישור http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II האם אני יכול לקנות משהו חדש? או רק יד שניה? מה הג…
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שהיה כמה שיותר טוב להרץ משחקים והכרטיס מסך זה Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 וצריך להתחשב שזה עם מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 אפשר לימצוא כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ותופסת 60-70 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום יתפרסם באתר על הHD2900פרו- http://hwzone.co.il/news/1190075610/87710/ לא מזמן היה פרסום באתר על כרטיס בשם X2950פרו באותו התימחור של הHD2900 פרו רק שלו היו גירסאות גם ב200$ כתבו בין 200 ל250$ לפי החוזק בX2950 פרו צינו שהוא יתמוך בDX10.1 אבל יהיה לו 256 ביט בבקר זכרון הHD2900פרו כתוב שיהיה לו 512 ביט בבקר זכרון אבל זה יכול להיות הבדלי גירסאות התמחור כמו שאמרתי אותו הדבר ובHD2900פרו לא צוין רק אם הוא יתמוך חומרתית בDX10.1 בקיצור מישהו יכול לעשות סדר בבלגן ? יהיו 2 כרטיסים שונים או שזה אותו הכרטיס שהיה אמור לצאת אם כמה שינוים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי מערכת עריכת וידאו הכוללת כרטיס ATI radeon hd2600xt. האם לכרטיס כזה יש יתרון על פני כרטיס OB בכל הקשור לביצועי עריכת וידאו עם פרימייר, ואפטר? חלק מהעריכות הינם בHD. בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר שני מחשבים למסך רחב אחד באמצעות KVM. בפרטים של כל ה KVM שראיתי לא מצויינת הרזולוציה של מסך רחב אלא רק של מסכים רגילים. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי לוח עם AGP וכרטיס עם PCI E...האם קיים מתאם כלשהו שמאפשר חיבור של הכרטיס על הלוח?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-