עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gil28,

שאני אוכל לראות טלויזיה במחשב באיכות טובה. ועוד שאלה... יש לי נגן archos 604 wifi כולל ה-dvr station שיש בו כניסות ויציאות רבות (component, composite, s.video, spdif) האם אני יכול להשתמש בו ככרטיס טלויזיה (כבל מה-dvr ל-dvi/rgb?)

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by shai1992,

אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!

3. Started by ishayu,

שלום, קיבלתי שלשום את כרטיס המסך של EVGA 8800 gtx והתקנתי אותו על לוח האם p5w dh של asus, בסלוט ה pci-e x16. התקנתי את כל הדרייבירים העדכניים ביותר (כולל פורסוור) והרצתי תוכנות באנצ'מארקס. המפרט של המחשב שלי: C2D e6600 2.4 RAM 2gb של g.skill asus p5w dh להלן התוצאות המאכזבות: אקוואמארק 3: cpu- 14000 gfx- 18000 3d mark 06: 9500 ---------- לא עולה לי כרגע בראש שום שיפור נוסף שאני יכול לעשות על-מנת לשפר את התוצאות הנ"ל (התסכלתי על תוצאות של מחשבים דומים, והמספרים שלהם גבוהים בה-ר-ב-ה ללא אובר קלוקינג). האם יש אפשרות שהכרטיס אינו תקין? או אולי הלוח אם? איך אפשר לבדוק? בתודה, אורי.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SEangel,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5765 אני לא מפחד מאובר קלוקינג (אם כי הייתי מעדיף לא להשקיע בקירור נוסף). האם גם הGT אובר קלוקר? ומי מהם טוב יותר אחרי אובר קלוקינג (על קירור סטוק)

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. ביגלל שקניתי לא מזמן 7300GT ולא הביאו לי כלום איתו מישהו יכול להגיד לי מה היה אמור לבוא אים ה הכרטיס מסך? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. פירוט נרחב יותר על הכרטיסים במאמר הזה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=42521 "It is obvious now that the official launch is on Monday or Tuesday" כמו כן הפרומו הבא של AMD לגביי יום שלישי הקרוב שכנראה מרמז על השקת הכרטיסים החדשים: http://amd-member.com/campaigns/black/

7. Started by ASSAFsa,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב ולפי ההמלצות כאן הרכבתי את המפרט הבא(אני מתחיל ללמוד השנה הנדסה המחשב הוא לצורך לימודים שירים סרטים ): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כ…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by שמואלל,

מחפש כרטיס טלוויזיה עד 300 מקווה שפחות טוב ואיכותי למסך cmv 22 אינץ, המטרה לראות הרבה טלוויזיה במסך והאם יראו טוב? ואפשר לעבוד עם העסק הזה הרבה תודה

9. Started by pergola,

אני קונה את הכרטיס 8800GTS 320MB במחיר מוזל.. עכשיו אני רוצה לברר שהכרטיס שאני קונה מהחברה המסויימת הוא טוב ויש בו את כל היציאות ומה שצריך ואין בעיו תשל דרייברים איתו עם הויסטה או הXP.. הכרטיס הוא ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL הוא תומך HDTV נכון? ויש לו מה שצריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה אם בעתיד אני ירצה..? מה לגבי הדרייברים.. נורא חשוב לי שלא יהיה בעיות איתו עם הויסטה או הXP.. ושכל משחק יעבוד עליו בלי בעיות של דרייברים.. מה קורה אם מותקן לי על המשחב גם XP וגם ויסטה.. איזה דרייבר אני מתקין?.. למישהו שיש את הכרטיס הזה מאותה החברה.. בדיוק אותו כרטיס.. האם הוא מרוצה? והיו לו בעיות דרייברים או משהו.. או שהכל היה בסדר? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by TheGame,

שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : ‏X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?

12. שלום, אני מתלבט מזה זמן רב בבחירת כרטיס מסך ועכשיו החלטתי סופית ללכת על כרטיס מסוג HD2600XT שאמור לענות על הצרכים שלי. ההתלבטות היחידה שנשארה לי, מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס והאם כדאי להשקיע בערך עוד 200 ש"ח על כרטיס עם זכרונות מסוג DDR4. אשמח לקבל תגובות וגם הפניות למבחני השוואה בין חברות לכרטיס הזה. תודה,

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אהלן, יש לי לוח אם של אסוס מדגם P4SP-MX SE . לוח ישן מאוד. 4 שנים בערך. יש לי עליו כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הזה: GECUBE Radeon X1650 512MB AGP רציתי להתייעץ אתכם ולבדוק האם הכרטיס מסך החדש בכלל יעבוד? האם עוד דברים תלויים ולא רק לוח אם? (מעבד 2.0 פנטיום 4 וג'יגה זיכרון) תודה תודה מחכה לתשובות.. גל.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by BeNDeR,

בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Guarding angel,

החברה הוציאה כרטיסי סידרה 8 ומבניהם כרטיס 8600GT עם קירור "אימתני" ובמחירים סבירים לכול נפש http://www.geniman.com.hk/8600GT3.htm מה שגם החברה התחילה לעשות C@ לכרטיסים שלה,סידרת הC@ של הכרטיסים שלה תיקרא Premium ( מוזר אך השם משותף גם לINNO3D ) הסידרה תהיה בעלת קירור משופר וC@ מהמפעל. אין הרבה חנויות בארץ (חנויות יחידות מאוד) אשר מוכרות מוצרי GIL FORSA http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=c-graphiccard&orderby=price&keyword=8600gt&DB188833=653185 אכן כרטיס טוב ובמחיר סביר בהחלט

16. Started by omert,

שלום יש לי מפרט יחסית ישן בערך בן 2-3. כרגע אין לי כרטיס מסך ולכן אני לא יכול לשחק בכלל משחקים. המפרט שלי הוא: 2.8GHz, 512MB RAM MotherBoard Asus Phs800-MX chipset sis661FX מה שאני מחפש זה כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים. עכשיו אני לא גיימר אז אני לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים. ובנוסף יש לי מסך 17 CRT לכן זה יהיה גם ככה חסר טעם. עכשיו יחסית אני יכול להשקיע בכרטיס. אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת יכול לשמש אותי ולא יהיה סתם בזבוז כסף (כמו למשל אם אני אקנה את 8800GTS).

17. חשבתי לקנות את ה8800GTS 320MB.. לא אכפת לי מבחינת טוב לא טוב.. וכאלה.. רק מה הכי משתל םמבחינת מחיר/ביצועים.. ואני לא רוצה לחכות להוזלת המחירים עד שזה ירד במחיר של 200 שקל יעבור הרבה זמן.. והבדל של 100 שקל יותר פחות משנה לי.. המסך הוא רזולוציה 1400X900.. אולי אולי אני יקנה מסך עם רזולוציה אחת יותר גבוהה..

18. Started by itaiprz,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני יוכל להעביר את הסרטים שלי מהמצלמת וידאו למחשב וליראות טלויזיה אבל יותר חשוב לי זה להקליט מהמצלמת וידאו למחשב משהוא בסביבות 200+ -

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. שלום יש לי כרטיס 8800GTS ושמעתי שהוא בעצם GTX שבו לא כל ה-Pipelines פועלים (רק 20 מתוך 24, ו-24 מתוך 32), וגם ה-Shader Processors (96 מתוך 128). שמעתי שבכל מיני כרטיסים קודמים היה אפשר לעשות את זה, השאלה היא אם בזה גם אפשר? האם מישהו ניסה? האם זה יכול להרוס את הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by NIR36,

שלום לכולם לפני שנה (08/2006)רכשתי בנעה מחשבים כרטיס מסך X1900XT של CONECT3D עם 3 שנות אחריות הכרטיס התקלקל והחלפו להופיע נקודות וארטיפיקטים. הכרטיס נקנה עם קירור זלמן שהורכב בחנותץ לאחר שהבאתי להם את הכרטיס הם ביקשו שאשלח גם את הקירור "המקורי". עשיתי כך ולאחר מספר ימים קיבלתי מהם טלפון שהקירור ניזוק(למרות שהיה ארוז היטב בפצפצים בכמה שכבות-דבר שנשמע לי מופרך לחלוטין). הם הציעו לי חלופות נחותות משמעותית כגון HD2600XT וX1950GT כמו כן הציעו לי X1950XT של ספיר תמורת תוספת של 450 ש"ח. אמרתי שאני צריך לחשוב וכו'. בתנאי האחריות של החברה ובתקנון רשום ש"החברה תיתן תמורת האחריות כרטיס אחר שווה ערך\ביצועים או אף גבוהים יותר." לדעתי יש כאן רצון "לגזור עלי קופון" ולהתחמק מהאחריות נושא…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by fuck off,

התקנתי ויסטה. אל תשאלו למה, אני בעצמי לא יודע. עכשיו פתאום אני מגלה שאין דרייברים בשביל הכ.מסך הזה לויסטה. יש למישהו מושג מה עושים?

• 12 תגובות
    • 730 צפיות
  22. האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?

23. Started by goku4ever,

היי חברים חזרתי אחרי חופשה ארוכה ( מי שזוכר אותי...) ועכשיו אני מתכנן על קניית מפרט חדש... רציתי לשאול את אלי הגרפיקה פה ... האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיס המסך החדשים של נNvidia - סדרה 9 XXX או שלא?! יש לציין שלא דחוף לי כל כך... תודה מראש ואם תוכלו לשלב גם תאריך יציאה של כרטיסים אלו + מחיר מוערך יהיה אדיר

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by Seaninho10,

מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!

• 9 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.