כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיס מסך הזה HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E יתחבר ללוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2%20R2.0&s=775 ? ללוח אם יש גם חיבור AGP וגם PCI-E אבל האחרון עובד על מהירות 4X ולא על 16X. השאלה היא האם זה יתאים ואם כן מה יהיו ההשלכות בביצועים. השימוש הכמעט יחידי של המחשב זה הצגת סרטים בהבחנה גבוהה ושימוש בווינדוס ויסטה... בלי יותר מדי משחקים כבדים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני חושב שזה הפורום הכי מתאים אבל אני לא בטוח, אז סליחה אם זה לא הפורום הנכון... יש לי כרטיס Asus GeForce3 Ti500 Deluxe שיש בו אפשרות WDM אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט מהWDM לMpeg עם אודיו מהכרטיס קול רצוי שתהיה FReeWare ShareWare או Trialtime
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
קניתי באחרונה כרטיס Sapphire X800XT VIVO ורציתי לדעת אם מישהו יודע על תוכנה חוץ מהקטליסט שמאפשרת להגדיר את ה VIVO בקטליסט לא מצאתי שום דבר שקשור ל Video In בעיקרון אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על ה Rage Theater Chip יותר טוב. כרגע ה Video in פועל בסדר בתוכנות כמו FlyDS או WinDVR אבל האיכות שלו פחות טובה מהכרטיס טלויזיה העתיק שהיה לי (מבוסס BT848) חלק מזה נגרם מכיוון שהוידאו לא מוצג ב Direct Draw Overlay כמו שהיה בכרטיס הישן שלי ולכן תוכנות כמו FlyDS לא יכולות להכיל אפקטים של Deinterlace וכו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
למחשב סלוני יספיק המעבד הגרפי המובנה בו ללא קרטועים בסרטי HD המחשב יחובר לטלויזיה FULLHD 42 אינץ
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
משום זה זה קורה מידי פעם לפעם... יש לי מחשב ממש חדש, בן פחות משבוע!! כרטיס מסך PALIT RADEON 4850 HD יחיד. דרייבר 8.12. איך אני פותר את זה?? תודה.
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
8800gtx640gb או hd4770512mb והאם באוברקלוק אפשר לעקוף עם hd4770 את hd4850 ?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חברה צריך המלצה ה HD5870 הוא דגם ישן אבל הוא ממש חזק והוא עולה 500 שקל ה HD6850 הוא דגם חדש יותר אבל חלש יותר והוא עולה 400 שקל שימושים עיקריים סרטים full HD סרטים תלת מימד משחקים על מה אתם ממליצים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך, התקציב שלו הוא 800 - 900 ש"ח. יש לו מסך 19" והוא חשב או על 9600GT עם 1GB או 9800 עם 512MB ואני המלצתי לו על HD4850 עם 512MB . אז מה עדיף לו לקנות ? אם יש כרטיס יותר טוב באותו מחיר תציעו תודה
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני קצת בור בנושא כרטיסי מסך הורדתי את התוכנה מהאתר התחלתי סריקה אבל בסוף הוא לא מראה לי את התוצאה. יש באתר איזה מדריך מסויים של התוכנה הזו או שאולי מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד בדיוק
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה יותר חזק מבחינת גרפיקה ובכמה? 1. גרפיקה פנימית של I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קראתי ביקורות טובות עליו , שהוא פתר את בעיית הטמפרטורה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1022
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם למישהו מהפורום יש כרטיס מקצועי של ATI V7700 בשביל שיעלה לכאן את הביוס שלו? אני מנסה להפוך את הHD3870 שלי לV7700 ע"י צריבת ביוס, אבל כמו כל חוק מרפי, דווקא את הביוס הזה לא ניתן לימצוא ברשת! מצאתי רק עותק שפורסם ע"י DELL, גם בזה מרפי לא שכח אותי ודווקא על הכרטיס שלי הוא לא פועל! (ברשת יש מס' אנשים שעבד להם בלי בעיה). http://www.dell.com/support/drivers/en/zh/twbsd1/DriverDetails?driverId=R247697 לי יש את הגירסה של ASUS . כרגע הוא על 877/1250. אם מישהו מכיר מישהו - שמכיר מישהו- שיש לו V7700 אשמח שהוא יעתיק את הביוס שלו ויעלה לכאן (לחיצת כפתור פשוטה של GPUZ). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מחשב, ואני בכיוון מסך דק. מאוד חשוב לי שהמסך יהיה איכותי ביותר.. מה דעתכם על המסך הנ"ל של וויוסוניק? הנה הנתונים שלו : דגם ViewSonic VG712s גודל מסך 17 אינץ סוג מסך Color TFT active matrix SXGA LCD רזולוציה מקסימלית 1,280x1,024 זמן רענון 12ms קונטרסט 500:1 בהירות 300cd/m2 חיבורים RGB analogue - 75 ohms, 0.7 Vp-p DVI-D - TMDS, 100 ohms תדירות Fh: 30~82kHz Fv: 50~85Hz זווית צפייה 160 מעלות אופקי, 160 מעלות אנכי צבע מסך כסוף-שחור קישור לאתר היצרן : http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg710s/ המסך הולך לההשתלב עם כרטיס gf 5200 או radeon 9250 עם יציאת DVI. תודה קובי
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מערכת עריכה חדשה ללא כרטיס עריכה לכן אני רוצה להתיעץ בקשר לאיזה כרטיס מסך יתאים לי למערכת כזאת כשאני יוצא מנקודת הנחה ששאר רכיבי המחשב יהיו איכותיםם ביותר מעבד אינטל 3.4 1024 ראם וכו ... ככה שאני צריך מסך איכותי שיתאים לצורכי, אני לא צריך משהו למשחקים וגם לא משהו לתוכנות תלת מימד תודה!
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לרכוש את מחשב הזה: מעבד החדש Intel Core i3 2100 3.1GHz לוח אם של היצרן GIGABYTE עם צ'יפסט אינטל H61חבילת זיכרון 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz מעבד גרפי מובנה במעבד Intel HD Graphicsדיסק קשיח ענקי של 750GB 64MB צורב DVD דו שכבתי X22 SATA איזה כרטיס מסך ייתמך במפרט כזה? (לגיימינג..) ובכללי, כמה זמן המחשב הזה אמור להחזיק בהרצת משחקים?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו נסיון עם הנ"ל? אני שוקל לעשות מערך של שלושה U2410 של DELL עם 6950HD. (יש לי את הכרטיס ומסך אחד) האם החוויה שווה את ההשקעה? האם המסגרות של המסכים מפריעה לחוויה?תודה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסתיים האירוע הראשון מסוגו בעולם, NVISION 08 - visual computing mega-event. חצי תערוכה חצי כנס של כל מה שקשור לגרפיקה ותצוגה ממוחשבת, ממכשירי GPS, עד מסכי מולטיטאץ' דרך כל המשחקים החדשים, הטכנולוגיות הבאות ועוד המון. http://www.nvision2008.com/ באתר הרשמי אפשר למצוא המון מידע וסרטונים על מה שהיה שם, כמו כן קצת מידע על האירוע עצמו. המון חומר מעניין. http://www.hothardware.com/Articles/NVISION-08-Video-Highlights/ סרטון של 24 דקות של הHighlights מההרצאות שם (רוב הדברים קצת "נקטעים" באמצע, כי זה רק לקט, אבל בהחלט משאיר טעם של עוד). וגם סקירות של הימים של התערוכה, בלינקים למטה, ועוד מלא מידע ותמונות. גם מאוד מעניין. נראה שהיה שם די מעניין.. אולי בשנה הב…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש מעבד:Amd Phenom Quadcore black edition 9850 כרטיס מסך:Nvidia Geforce 9800Gtx+ 2 גיגה זכרון ראם ועובד על מערכת הפעלה XP מסך 22 " אם חשוב לציין בקיצור ברוב המשחקים שניסיתי הFPS איכזב אותי קשות בFALLOUT 3 ניסיתי להריץ את המשחק על ULTRA HIGH ברזולוציה 1680X1050 וזה קירטע-15-25 FPS בCRYSIS WH אני מריץ את המשחק על 1400X900 על ENTHUISTIC וזה רץ לי על 19-27 FPS בע אני לא יודע מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
Crimson Driver Fanspeed Issue, Some GPUs Reported Dead https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3up8r2/amd_bugged_new_drivers_killed_my_gpu_and_others/
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9700 pro ובמשחקים ברובם המסך לא על כל המסך יעני כזה דוחפים אותי משני הצדיים ואז נוצר בכל צד שחור וזה הופך תמסך מ19 ל17 ....... למישהו זה לא קרה?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה כדי לקחת X1900XTX או GF7950??
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף קירור בנוסף לקירור המובנה של הכ.מסך??(דוג' 4870X2) והאם כאשר מרכיבים קירור לכ.מסך האחריות שמקבלים יחד אם הכרטיס מטבטלת??(אם זה נכן האם שווה את הסיכון??)
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי לעצמי מחשב HTPC עם כרטיס מסך שלקחתי מאחי (x1950 Pro 512MB עם יציאת s-video) וחיברתי אליו S-video ומהצד השני יצאו כבלי קופוננט, אחד צהוב (video) ועוד חיבור שמזכיר s-video .. וזה לא עובד .. בטלוויזיה בסלון יש רק יציאות RCA (אדום, צהוב ולבן) ויציאת s-video .. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כבר ניסיתי מתאמים, החלפתי כבלים כלום לא עובד ..
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי לפני שבועיים מחשב חדש.. כרטיס מסך לקחתי ati 3850 512mb , יש לי מסך 22" רחב.. עכשיו יש לי איזה בעיה קטנה .. כשאני צופה בוידאו לא רואים חלק.. יענו רואים קצת מטושטש למשל ביוטיוב לא רואים מאה אחוז חלק רואים קצת מרובעים כאלה בתוך התמונה.. הורדתי סרטים באיכות דיוידי ריפ.. עכשיו אני מפעיל אותם, על גודל רגיל יענו קטן אז רואים חלק הכול.. אני שם את זה על מסך מלא כבר לא רואים חלק, וזה לא הגיוני .. חבר'ה אני צריך עזרה מכם! תודה
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לא מי יודע מה מבין בהגדרות של הדבר הזה אז אם מישהו מוכן לעזור לי עם ההגדרות אני אשמח יש לי 800 XT רק תגידו לי איך לסדר ת ההגדרות או לפחות תגידו לי איך עושים שהוא יסדר לבד או משהו.... אני מעדיף מישחקים על וידאו ויש לי מסך BENQ FP547
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-