עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by xtx,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_1943_1944_2316 אני מקווה שהם ימשיכו לרדת

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. מתלבט אם לקנות בימים הקרובים כרטיס מסך או לחכות חודשיים שלושה וליקנות כרטיס מסך DX10. והאם אתם חושבים שכרטיס DX10 MID יריץ משחקים של DX9 ברמה של כרטיס DX9 HIGH? תודה.

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by benor,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה, ולפי זיהוי של Everest הכרטיס מזוהה כ- 128 ביט. אבל , עכשיו הבעיה שלפי נתוני היצרן שלו הוא 64 ביט. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm איך אפשר לברר ב-100% כמה ביט הכרטיס? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by ydob,

http://zed.co.il/Product.asp זה לא נראה לי הגיוני בכלל שזהו דגם הGTX וגם המחיר של המוצר מצחיק ביחס לדגם.

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  5. אני כבר לא יודע מה לעשות. מה קרה לימים שבהם היינו משדרגים כרטיס מסך באלף שקל, מרגישים מבסוטים, ועדיין היה נשאר לנו עודף? אני מנסה לשדרג את המחשב, והגעתי לתקציב של 3500~ (E4300, 2GB RAM, 8800GTS), אבל בכל מקום אני רואה שה 8800GTS זה עדיין לא מספיק. תמיד עוקף אותו איזה 8800GTX אחד, בפי שניים ביצועים. (חוצמזה שראיתי את ה 8800GTS רץ על המפרט שאמרתי, ובוא נגיד שלא התלהבתי). אז אני מנסה לחשוב עלי רעיון יצירתי. מה אם במקום להחליף את כל המחשב, אני אקנה רק 8800GTX (שעולה 2800~) או שני 8800GTS ב SLI? כך שאני אשאר עם ה P4 3.0G, ורק אחליף כרטיס מסך? תגובות??

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by lg,

יש לי gigabyte radeon 9700 pro ובמשחקים ברובם המסך לא על כל המסך יעני כזה דוחפים אותי משני הצדיים ואז נוצר בכל צד שחור וזה הופך תמסך מ19 ל17 ....... למישהו זה לא קרה?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  7. המחשב שלי מחובר לLCD שבסלון באמצעות כבל DVI-HDMI. בעבר זה עבד, הייתי משנה בהגדרות הNVIDIA למצב CLONE והייתי רואה את המסך על גבי הטלוויזיה. עד שיום אחד זה פשוט לא עובד. מה שכן, ברגע שאני מחבר את הכבל, הוא מזהה את הLCD, ניתן לשנות למצב CLONE, ואפילו הוא מזהה שזו LG TV, ככה שהחיבור קיים. עם זאת, אין שידור של תמונה בכלל בטלוויזיה. הוא נשאר על מצב של 'אין אות' כאילו שלא מחובר שום מחשב בערוץ. כרטיס מסך NVIDIA 7600. מיואש! אשמח לעזרה. תודה מראש, תמיר.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  8. טוב, אז ככה, שני נושאים שונים באותו ת'רד, הכרטיס המדובר הוא 6660GT AGP(של MSI עם VIVO, אם אתם מתעקשים לדעת...) 1) ביצעתי Underclocking במצב 2D(יחד עם התאמת מהירות המאוורר...) ל200, אני לא רואה שום השפעה בשימוש יומימי בווינדוס. למישהו יש מושג למה זה אמור לגרום ואיך אני אמור להיות מושפע מזה? (ואם זה לא משפיע, למה לעזאזל היצרנים לא עושים את זה לבד?) 2) במצב 3D ביצעתי Overclocking מתון ל560 והזכרון על 1020(השתמשתי בבדיקה המובנת של הדריברים...) וששיחקתי שמתי לב(היה קשה שלא לשים לב, הם הציפו את המסך...) להווצרות ארטיפקטים בערך ב90 מעלות, הכרטיס לא אמור להחזיק עד הרבה אחרי זה? (אגב, ה90 מעלות היו בגלל שטות בכיוון המאוורר :, אחרי זה סידרתי את זה ואני לא מגיע ליותר מ60...) …

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by sapartil,

אני לא גיימר אבל ,מישהו יכול להגדיר בערך עד כמה הכרטיס הזה איכותי לסרטים ומישחקים ?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by OzZzZz,

SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 1GB GDDR5 PCIE SAPPHIRE ATI Radeon VAPOR X HD48701GB GDDR5 PCI-E תודה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  12. שלום ובוקר טוב! יש לי כרטיס מסך של פוינט אוף ויו דגם מספר P561 אם אני לא טועה... כשהיה לי במחשב עשה כל מיני שיבושים, כמו למשל הראה מלא נקודות של פיקסלים צבעוניים על המסך שלי. בדקתי והבעייה ל א במסך (נבדק עם מחשב אחר). אחרי שהוצאתי את כרטיס המסך והתחברתי לכרטיס מסך און בורד אז הכל הפך להיות בסדר ולדעתי אחת הבעיות נובעת מכרטיס המסך החיצוני. האם מישהו מכיר את הדגם/בעייה/ויש לו מענה עבורי? שתהיה שבת שלום ותודה מראש אני

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  13. טוב אז חבר מביא לי כרטיס מסך זמני עד שאני יקנה משו טוב יותר.. רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי ? http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=175#b2 טוב אז המחשב שלי : מעבד :AMD Athlon xp 2000 mhz 2400 לוח אם : רושם לי באוורסט unknow אז צילמתי תמונה של הקופסא והדגם של הלוח אם : http://img231.imageshack.us/i/v2dsc00671.jpg/ - הקופסא http://img199.imageshack.us/i/v2dsc00675.jpg/ - הפרטים למי שלא מבין בכתב : P4VXASD2 FORM FACTOR : ATX CHIPEST: VIA P4X266 VGA/AUDIO:NO/YES MODEM/LAN:NO/NO DIMM/DDR:2/2 ISA/PCI/AGP/CNR:0/4/1/1 כרטיס נוכחי : ATI radeon 9250\9200 series ספק : http://img199.imageshack.us/i/v2dsc00686.jpg/ טוב אני לא בטוח שרשמתי את התכונות של הלוח…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by foxy38,

שלום לכולם זו פעם זו פעם הראשונה שאני מופיע באתך זה. יש לי ביעה שקשה לי לפתור לבד לגבי כרטיס מסך. הסמך מאוד הים תוכלו לאזור לי בנוסה . קניתי לפני כמה חודשים(10 ) כ.מסך GFORCE 7800.GTX הכרטיס מסך היה פנטסטי (תמונה איכותית. מהירות תגובה) סיפק אותי מאל או מאבר עד ש.......התקלקל. בחנות שקניתי אותו ואחרי חודש בדיקה החליפו לי אותו(היה עדיין באחריות) ב GFORCE 9500 GT .512 DDR3 צריך לציין ששילמתי עבור ה כ.מסך הראשון 1400ש"ח שהשני עולה 400ש"ח עשיתי עסקה טובה או אכלתי אותה?? ממתין לתשובות עניינות. תודה פרנק פ.ס: סליחה על טעויות כתיב

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by RayZ,

אוקיי... אני אנסה לקצר. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש. ברוב המשחקים יש ארטיפקטים שהם בדיוק נראים אותו הדבר- אובייקטים בגראפיקה שפשוט מהבהבים (לרוב- שמיים, נוף, קרני שמש) וזה מעצבן. למרות שיש משחקים מסויימים שאין שם את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש (והסרתי את הקודם), הדרייבר שהותקן הוא ההכי חדש. טמפרטורת הכרטיס מגיעה ל-70 במאמץ, למרות שלא נראה לי שזה הגורם- כי מההפעלה הראשונית של המשחקים הארטיפקטים מופיעים. אין לכרטיס אפילו זמן להתחמם לפני. למישהו יש מושג מה לעשות או מה גורם לבעיה? הכרטיס הוא ה-HD5970.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by PCguy,

פעם אחת ולתמיד משהו יכול לומר איך אמורים לנקות מסך LCD? איזה חומר והאם ע"י השפרצה ישירה למסך או ע"י ניגוב עדין בסמרטוט? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by R9547655G,

http://www.nvidia.com/page/quadroplex.html מה היה מחר? מעבד במארז נפרד?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרטיס מסך עם בעיית חום קשה הכרטיס מגיע לטמפ' של 103 במצב מנוחה שהמאוור על 40 אחוז. שמתי לב גם שהכרטיס הפסיק לזרוק את האויר מפתח היציאה האחורי כאילו נסתם אולי זאת הבעייה.. מה ניתן לעשות בעניין זה? דגם הכרטיס HD4870

19. Started by רפאלח,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (GTX460) לGTX770, הגרסה הזו: https://www.tms.co.il/product/12908 כשבדקתי אם הלוח אם שלי תואם, גיליתי שיש לי PCI-E בגרסה 2, ואילו הכרטיס מסך "צריך" גרסה 3. האם זה יעבוד בכלל, ייצור צוואר בקבוק, וכו'..? המפרט שלי: (לפי ווינדוס) מסך : Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 [TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 620] [TR] [TD=width: 100%]פרטים נוספים אודות המחשב שלי[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: DocText, width: 125]רכיב[/TD] [TD=class: DocText]פרטים[/TD] [TD=class: DocText, width: 75]תוצאת משנה[/TD] [TD=class: DocText, width: 100]תוצאת בסיס[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: Doc…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by Home Boy,

קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס inno3D GeForce FX5200 128MB ואני נתקל בבעיות בהפעלת משחקים... כל משחק שהתקנתי עד עכשיו מוכן לעלות רק כאשר המחשב עובד על רזולוציה 800X600 עם איכות צבע של 16 ביט...איך אני יעשה שהמשחקים יעלו גם על רזולוציה ואיכות צבע יותר גבוהים????

21. Started by ofri11,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסיסי למשחקים, בתחילה חשבתי על ה-HD 4670, אבל אז ראיתי גם את ה-HD 4730 במחיר זול - 388 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? לפי מה שהבנתי הוא זולל חשמל, אבל עד כדי כך שהוא לא כדאי? לפי הסקירות הוא חזק משמעותית מה-HD 4670 ומה ה-GT 9600. לפי מה הבנתי הגירסה של PowerColor שונה מהגירסה הסטנדרטית ויש לה חיבור 6PIN אחד ולא שניים. צורך פחות חשמל? (הספק שלי הוא SS 400ET) אשמח לתגובות והצעות נוספות, עופרי.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by POD,

ערב טוב לכם, קניתי מחשב חדש והכרטיס שהזמנתי היה 6600GT של Gigabyte. הגעתי הביתה וראיתי שהרכיבו לי A6600GT של Leadtek. עכשיו, התעצבנתי וצעקתי קצת על המוכר שממנו קניתי. המצב הוא כזה, יש אופציה שהוא יחליף לי אותו (ויפצה אותי על הטעות) אבל הוא אמר לי שהוא יותר טוב מזה של Gigabyte. מה אתם אומרים? להחליף? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  23. שלום לכולם, ניסיתי לבדוק בגוגל ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אבל בינתיים חברה שלי רוצה לקנות לי כרטיס מסך ליומולדת, כדי להקל עלי בקניה של המחשב העתידי. אני גייימר אבל לא צריך את המכונות הכי מפלצתיות שיש. אני בד"כ משחק משחקי אונליין או סינגל פלייר ברזולוציה סבירה יחסית(יש לי מסך 24 ואני משחק על 1920X1080 עם 2x AA בד"כ והכל רץ סבבה. כרגע, יש לי לוח יחסית ישן, בן 3 שנים כמעט. מהסדרה של ג'יגהבייט - נערך - MA770 - UD3 נדמה לי. הוא מגיע ללא כרטיס מסך מובנה, 4 סלוטים של זיכרון ותומך עד DDR2 1066 נדמה לי(וזה מה שיש לי כרגע) מאז שקניתי את המחשב(לפני 3 שנים כאמור ) היה לי כרטיס מסך דיי סביר לזמנו, gigabyte gtx 260 OC הוא ענה לי על כל הצרכים אבל בז…

24. Started by deadawake,

יש לי כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ואני נתקל בהודעת שגיאה של VPU Recover כאשר אני משחק משחק 3D , מה זה VPU Recover?,מה תפקידו? תודה לכל העונים!!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות המסך נהיה שחור לגמרי והמאווררים מפסיקים לעבוד ואז אחרי כמה שניות הוא חוזר עם הודעה שכתוב בה: עדכנתי דרייברים וזה פשוט לא מפסיק, אין לי מושג מה גורם לזה ולכן אין לי מושג איך לסדר את זה, חשבתי שעדכון דרייברים יתקן את הבעיה אבל זה לא עבד, רעיונות?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.