עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RLM,

לפני כמה ימים הסתיים האירוע הראשון מסוגו בעולם, NVISION 08 - visual computing mega-event. חצי תערוכה חצי כנס של כל מה שקשור לגרפיקה ותצוגה ממוחשבת, ממכשירי GPS, עד מסכי מולטיטאץ' דרך כל המשחקים החדשים, הטכנולוגיות הבאות ועוד המון. http://www.nvision2008.com/ באתר הרשמי אפשר למצוא המון מידע וסרטונים על מה שהיה שם, כמו כן קצת מידע על האירוע עצמו. המון חומר מעניין. http://www.hothardware.com/Articles/NVISION-08-Video-Highlights/ סרטון של 24 דקות של הHighlights מההרצאות שם (רוב הדברים קצת "נקטעים" באמצע, כי זה רק לקט, אבל בהחלט משאיר טעם של עוד). וגם סקירות של הימים של התערוכה, בלינקים למטה, ועוד מלא מידע ותמונות. גם מאוד מעניין. נראה שהיה שם די מעניין.. אולי בשנה הב…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by danyboy,

מפרט: AMD ATHLON 3000 ABIT KV8PRO,AGP,SATA SAMSUNG DDR400 2X1GB כעיקרון התכוונתי ללכת על: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14162 אבל מצאתי EVGA 7800GS זול יחסית : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12811&catid= השאלה שלי עד כמה משמעותיים הבדלי הביצועים ביניהם (אני מוכן להשקיע את הכסף השאלה היא אם זה שווה את זה) ? * אין תכנון ל OC ואני גיימר ממוצע

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  3. אני כרגע עומד לקנות מחשב חדש ולצערי הרב כרגע אין לי זמן למשחקי מחשב וגם אין תקציב לכרטיס חזק מאוד למשחקים אז כנראה שאני אסתפק עם כרטיס ONBOARD שיספק את הסחורה. מה שכן... מעניין אותי מה ההדבלים אם יש באיכות התמונה בPLAYBACK של סרטי DIVX/DVD ותצוגה רגילה-סטטית בין הכרטיסים השונים בשוק, והאם יש הבדל מהותי בין כרטיס מסך זול ליקר או בין NVIDIA לATI, והאם בכרטיס ONBOARD אני צריך לצפות לאיכות נחותה יותר ? (בדומה לכרטיסי קול מובנים למשל שכמעט לעד יהיו נחותים מכרטיסים שקונים). אם למישהו יש מידע בנושא אז אני אשמח לשמוע... תודה, אוהד

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by mc_elad,

האם אפשר להוסיף קירור בנוסף לקירור המובנה של הכ.מסך??(דוג' 4870X2) והאם כאשר מרכיבים קירור לכ.מסך האחריות שמקבלים יחד אם הכרטיס מטבטלת??(אם זה נכן האם שווה את הסיכון??)

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by 3gh,

יש לי AMD 64 BIT 3200 6800 GT 256MB 1GB RAM קיבלתי ב3DMARK05 4000 ומשהו זה תוצאה טובה למחשב שלי? יש לי דרייברים 69.3 ולא עשיתי אוברקלוק , ראיתי אנשים עם מחשב דומה לשלי שהגיעו לתוצאות של 5000 ומשהו אז התחלתי לדאוג לגבי התוצאה שלי

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by motir,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 15" LCD לעבודה. הוא ישמש אותי למיילים, אינטרנט ותיכנות (ככה ש-Refresh Rate לא ממש משנה). העיקר האיכות והנוחות לעין... ראיתי את ה-Samsung 151S והוא נראה לי טוב. לעומתו יש גם LG ו-MAG, ואפילו MIRO שנראים בסדר גם כן. מה דעתכם? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by prince amir,

חבר סיפר לי כי מישהו בעבודה סיפר לו על כרטיסי מסך מדגם ATI SHAPPIRE 9100 אשר נמכרים , כאשר זכרונות על הלוח הם בצד ומעל הם דגמים של 9500 אשר עברו הסבה ל 9100 בגלל חוסר כרטיסים בחברה והצורך להשלים את המלאי. הדבר נאמר כי הופיע באיזה אתר רוסי שבו מדובר על הנושא, אך אני לא מוצא שום איזכור באתרים באנגלית, אני יבדוק שוב עם אותו מקור לגבי האתר הנ"ל, אך שאלה מעניינת זו עם הדבר נכון?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. שלום לכולם הרכבתי לעצמי מחשב HTPC עם כרטיס מסך שלקחתי מאחי (x1950 Pro 512MB עם יציאת s-video) וחיברתי אליו S-video ומהצד השני יצאו כבלי קופוננט, אחד צהוב (video) ועוד חיבור שמזכיר s-video .. וזה לא עובד .. בטלוויזיה בסלון יש רק יציאות RCA (אדום, צהוב ולבן) ויציאת s-video .. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כבר ניסיתי מתאמים, החלפתי כבלים כלום לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. בביוס שלי יש שורה שאומרת Graphics Aperture size מה זה? אפשר להזיז את זה מ8 עד 256 MB אצלי זה עומד על 256, אבל יש לי רק 160 MBRAM במחשב. הכרטיס הגראפי במחשב הזה הוא VOODOO3 16MB מה לעשות עם זה, כי סנדרה צועקת על זה, ואומרת להוריד את זה מ256. (לא הבנתי בדיוק מה היא רוצה)

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by dr computer,

יש לי תקציב של 300-350 לכרטיס מסך חדש(AGP) והמליצו לי עליו איזה יותר טוב של פליט או גיקיוב או שיש כרטיס אחר במחירים האלה? של GECUBE: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1379 של PALIT: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1241

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  11. אני מקבל 9000 נקודות ב-2001SE! בבקשה תראו מפרט ותעזרו לי

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  12. קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי. אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)? 2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך? 3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די) 4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חל…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by Gal Magen,

שלום לכולם לאורחנה צץ בי הרצון לשחק מספר משחקים, אני לא שחקן יומי או שבועי וכשאני משחק מדובר על שעה שעתיים ולא יותר יש לי מחשב PC עם המפרט הבא: לוח אם: Asus Strix Z270H מעבד: I7-7700k 4.2Ghz זיכרון: Corsair 2x16G 3000Mhz DDR4 זיכרון SSD: לא זוכר את היצרן / דגם ספציפי 250G ספק כח: SeaSonic G-750 Gold (750W) קירור מעבד BG021 - Be Quiet Pure Base 600 המחשב הזה ענה על הדרישות שלי ב5 שנים האחרונות (כולל משחקים קלים) ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך תקציב: 1200-1500 ולא יותר יציאות מסכים: 2 מינימום משחקים שאני מעוניין לשחק בהם: Forza Horizon 4 F1 2019 Iracing …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by RDS,

יש לי כרטיס מסך של ATI (1950 PRO), וראיתי פה אשכול של מישהו שאמר שהתוצאות שלו ב-3DMARK השתפרו בצורה משמעותית לאחר הפעלת התוכנה.... מה היא עושה בעצם? ד"א התוצאה שלי ב3DMARK הייתה סביב ה-4600.... זה טוב? מעבד: AMD 3800 Dual Core

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  15. שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by havoc-x,

האם כדאי לקחת radeon9700 כזה: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ב-1550 ש'ח במקום ה-pro במפרט הזה ולחסוך כסף? (כדי לקנות hard disc שינצל את הs-ata שבלוח אם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard(HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory x2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 1895 ש'ח Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מחיר: 5600 המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא 560…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

איך הכרטיס הזה יהיה למשחקים במפרט בצד עם תוספת של 1GB ראם ? תודה מראש

18. Started by moshel7,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך SAPPHIREHD-4850 512MB מהדגם הראשון שיצא רציתי לדעת האים כדאי לי להליף את כרטיס המסך הנ"ל לכרטיב חזק יותר אני משחק במישחקים כבדים כגון CRYSIS+WARHEAD COD4+5 FARCRY-2 ועוד רבים טובים על מסך 22"ברזולןציה של1680X1050 ואים כן איזה כרטיס ממולץ לרזולוציה זו בתקציב של עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. מה כרטיס המסך הזול ביותר שאני יכול לקנות כדי להיות מסוגל לתמוך בשני מסכי 20'' ברזולוציה גבוהה? (בלי פעולות מורכבות - אין משחקים או כל דבר אחר, רק עבודה משרדית)

20. Started by B0necrack3R,

שלום לכולם! יש לי GFORCE TI 4200 . כאשר היה לי WINXP הכל עבד מעולה בלי שום בעיות אבל לאחרונה התקנתי WIN2K + SP3 ויש לי מספר בעיות (ניסיתי את כל הדרייברים!) בתוכנות הפועלות על בסיס DIRECT3D לשמל ב3DMARK,GTA3 חלק גדול מהטקסטורות נראות מאוד מפוקסלות ובוהקות כאילה... והתמונה קצת פחות טובה ): איני יודע מה הבעיה ומה לעשות כי כבר ניסיתי את כל הדרייברים! מקווה שתעזרו לי.. :'( :'( :'( תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by silverhawk27,

מה דעתכם על כרטיס המסך הזה? הוא לא מוכר לי, אך לא ראיתי כרטיסים נוספים בעלי 512MB... ואם כבר, שאלה נוספת - המליצו לי על מסך acer 17 8ms (לא ידוע לי הדגם המדוייק כרגע או מפרט נוסף). האם החברה 'נחשבת' באופן כללי? תודה מראש ;D

22. דרייברים חדשים של nVida דלפו לרשת. Detonator 41.09. הפעם גם לווינדוס 98. Win 2K/ Win XP Win 9X/Win ME ההורדה היא על אחריותכם בלבד.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by dino,

אני צריך לדעת מהו ה-19" הכי טוב שיש עד 2500ש"ח? אני יודע שרובכם תגידו לי Iiyama 454 PRO, אבל אני יודע שיש עוד מסכים ברמה שלו ויש הרבה מחלוקות בעניין, אז תנו לי עצות וגם אם יש לכם נסיון אם מסך מסויים תספרו עליו בקצרה. תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by beta,

הלוח שלי P2B, אני רוצה לשפר קצת ביצועים כי יש לי עכשיו (לצערי) Ati Rage Pro 8 MB (לא לצחוק בבקשה), אז בקיצה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.