עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alex15,

אני רוצה להתיעצ עמכם לגבי כרטיס מסך טוב ובמחיר סביר ובכרטיס מסך חזק ...

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by prince amir,

חבר סיפר לי כי מישהו בעבודה סיפר לו על כרטיסי מסך מדגם ATI SHAPPIRE 9100 אשר נמכרים , כאשר זכרונות על הלוח הם בצד ומעל הם דגמים של 9500 אשר עברו הסבה ל 9100 בגלל חוסר כרטיסים בחברה והצורך להשלים את המלאי. הדבר נאמר כי הופיע באיזה אתר רוסי שבו מדובר על הנושא, אך אני לא מוצא שום איזכור באתרים באנגלית, אני יבדוק שוב עם אותו מקור לגבי האתר הנ"ל, אך שאלה מעניינת זו עם הדבר נכון?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  3. היי אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בסלון בשביל ליראות סרטים... עכשיו השאלה אם יש כבל מספיק ארוך בשביל החיבור? ואיך אני בכלל יכול לעשות זאת? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  4. בתור מנהל מכירות של חנות שלא ננקוב בשמה ....בדקנו לכם את האחריות של חיון שדרכם מיובאים מסכי סמסונג הנ"ל ותופתעו לגלות שלמרות מה שרשום בכתב האחריות שבאתר ,חיון החליפה מסכים ללקוחות שלי גם עם פיקסל בודד גלמוד אחד .....נכון ....מודה ....כתב האחריות הפחיד גם אותי ולכן המלצתי ללקוחותי עד עכשיו להמנע מלקנות מסכים אילו בטענת אחריות נוראית . אבל התנאי שלהם היה על מסך חדש של עד שבועיים מרגע הקנייה ולאחר מכך האחריות ככתוב . בכל מקרה האמון שלי קצת חזר ......תמיד לברר לפני שקונים בכל מקרה .....טלפון קצר לחיון "מסדר לכם ת'מסך" מוגש כשירות לציבור לילה טוב

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שאני משחק במשחקים ונגיד אני מסתכל על הנוף לרחוק, לא משנה באיזה משחק, חלק מהטקסטורות מהבהבות..כלומר בפירקוסים כאלה אין לי איך להסביר.. מה הבעיה פה? הבעיה היא גם אחרי פירמוט... הכרטיס הוא 8800GT PALIT.. דרייברים הכל מעודכן חוץ משל הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק..כי לטענת הווינדוס מה שיש בדיסק יותר חדש מהאתר של NVIDIA.. עזרה בבקשה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? FX5700V PALIT 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8X המחיר של 600 שח כרגע יש לי ר8500 LE האמת שאני מעדיף ראדאון האם יש משהו במחיר הנל שיכול להוות תחרות?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. Started by spider272,

הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7650 Sapphire AMD Radeon HD 7870 OC 2GB GDDR5 הוא חזק וטוב? יריץ לי מישחקים חלק על איכות מאוד גבוהה? מיפרט: e7500 ep45 ud3lr 6GB 3HDD enermax naxn 550 הספק יחזיק תכרטיס 7950 3GB? מסך: 1440X900

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  8. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בתקציב של עד 1000 ש"ח, ולמה? מסך - 22 אינצ'.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by BD1,

קניתי אותו כמעט לפני 5חודשים וברוך ה' עובד בסדר .. לפני כמה ימים עידכנתי לו דרייברים והתחילו להופיע חורים שחורים כאלה (רד אלרט 3) וב PES 2009 המשחק רץ כאילו מישהו מריץ אותו קדימה בריפליי במהירות שאי אפשר לשחק בה. מחקתי את הדרייברים הכל והתקנתי את של הכרטיס מסך עם הדיסק והבעיה ברד אלרט נפתרה ובפרו לא, למישהו יש רעיון? יש לציין שהבעיה קוראת רק במך מלא ושאני פותח את המשחק בחלון זה לא קורה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי מחשב כבר בערך 3 או 4 שנים (לא זוכר בדיוק) שקניתי אותו אז הוא נחשב חזק מאוד אבל היום כבר לא... מפרט: core2quad Q9450 2.66ghz 4gb זכרון ATI HD 3870 השימוש שלי במחשב הוא 70% צפיה בסרטים וסדרות בFHD 1080P ו30% משחקים. חשבתי אולי לשדרג את כרטיס המסך לאחד שתומך בצורה הטובה ביותר בוידאו מקודד ולא מקודד ונותן תמיכה בפורמטים חדשים של סאונד. בנוסף הבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים גם ב3D ומכיוון שבקרוב אני הולך לשדרג את המסך (מסך טלויזיה LCD שמשמש בתור מסך המחשב) אז התמיכה ב3D חשובה לי מאוד. אני גם משחק קצת שיש משחק שממש מעניין אותי (האחרון היה פורטל 2) אז שהכרטיס יהיה חזק מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית של המסך 1080x1920, והבנתי שיש משחקים גם שתומכים …

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by Josh,

ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  12. אני רוצה לצ'פר את החדר שלי בטלוויזיה חדשה כמובן LCD ואני די מתלבט בין שני אלו: philips 23 אינטש http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3297 או שארפ 20 אינטש http://www.crazyedi.co.il/products/33386 עכשיו הדילמה שלי היא בין האיכות המדהימה של שארפ שקשה מאוד להתפשר עליה ואני אומר את זה מנסיון זה מסך שרואים בו פשוט יוצא מן הכלל ואי אפשר להשוות בינו לאף מסך מתחרה כל זה אל מול הגודל של הפיליפס שיכול להיות ממש טוב וכמובן הבדל של 800 שקלים אשמח לקצת יעוץ תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by miro23,

בסוף השבוע היה בעיתון ממון פירסום על תוצאו מכרז עבור מסך LCD: Viewsonic VA712 מפרט: 17 אינץ' יבוא ושירות של אומניטק בהירות 350 ניגודיות 450:1 זמן תגובה: 8ms משקל: 4.3 ק"ג אחריות ל-3 שנים. ברצוני לדעת האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם החברה VIEWSONIC אמינה מבחינת המסכים. כמו-כן, המחיר שלו די נמוך לעומת המסכים שהם באותה רמת "זמן תגובה", וזה נראה קצת מוזר. אם מישהו יוכל להמליץ לי, אשמח מאוד. תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_906&products_id=9651 האם כדאי לקחת את הכרטיס הזה יש לי ספק 400 HEC ומעבד AMD 6000 יש מצב שזה יחזיק את הכרטיס

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by UBS,

שלום איזה כרטיס מסך יתן לי יחס ביצועים \ מחיר הכי טוב סביב 450-600 ש"ח ? AGP תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם יש ברשותי מארז עם ספק כח 400 טי אר טי יש לי כרטיס מסך 7600 GS ברצוני להחליף לכרטיס מסך ati hd 3650 agp באתר היצרן רשום דרוש ספק כח 550 ואט האם הספק כח שלי יפעיל את הכרטיס המסך הנל המוכר בחנות מחשבים אומר לי תיקח תנסה מקסימום תחליף ספק לא מתאים לי לקנות ספק חדש תודה מראש

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  17. מה כרטיס המסך הזול ביותר שאני יכול לקנות כדי להיות מסוגל לתמוך בשני מסכי 20'' ברזולוציה גבוהה? (בלי פעולות מורכבות - אין משחקים או כל דבר אחר, רק עבודה משרדית)

18. Started by asili,

לי יש ביוס 7.008 אשמח לדעת מה יש לכם וכמה קיבלתם ב3DMARK2001SE

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  19. Started by JonyPony,

יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל (8800GTS 512MB G92) ורכשתי עכשיו טלוויזיה 32" של LG שתומכת FULL HD. אני רוצה להשתמש בה בתור המסך הראשי כאשר המסך 22" של ASUS שברשותי יהיה מסך משני בעיקר לגלישה וכ"ו. השאלה היא - האם תיהיה לכרטיס בעייה "לסחוב" משחקים וסרטים ולעבוד עם שני המסכים במקביל? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by itaigol90,

מה עדיף ולמה? עבור כרטיס מסך מסוג geforce 7600GT תוצרת MSI מדגם 256EZ או תוצרת INNOVISION מדגם INNO3D 256

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by beta,

הלוח שלי P2B, אני רוצה לשפר קצת ביצועים כי יש לי עכשיו (לצערי) Ati Rage Pro 8 MB (לא לצחוק בבקשה), אז בקיצה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by nani50,

זה לא מובן לי... כשאני מריץ FureMark על הגדרות STOCK אני מקבל תוצאה זהה לתוצאה של @1100 איך זה יכול להיות...? 7950 תוצאה של סטוק..@860 SCORE:2388 points (39 FPS, 60000 ms) תוצאה של@1100 SCORE:2390 points (39 FPS, 60000 ms) לא נראה לי הגיוני יכול להיות שפספסתי משהוא? ההגדרות שלי 1100@ על 1.15V המפרט שלי בצד..

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. למי שרואה divxבטלויזיה דרך tv-out האים רואים טוב? וסרט dvd רגיל האם באותה איכות כמו מכשיר dvd שמחובר לטלביזיה ??

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by gerdamen,

שלום רציתי לדעת האם יש הסדל משמעותי בין 6800GT-6800GTS תודה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.