עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב לסלון. קנינו כרטיס מסך palit geforce 8400gs, אבל אחרי שחיברנו מסתבר שאי אפשר לחבר אליו שתי מסכים (אני צריך לחבר אליו מסך dvi וטלויזיה בחיבור s-video ושבשתי המסכים יראו את אותה התמונה), אז מסתבר שה8400 לא מאפשר לעשות את זה. מישהו יודע איזה עוד כרטיס מסך יכול לעשות את זה? אני צריך שהכרטיס יהיה Low profile pcb כלומר חצי מהגובה של כרטיס רגיל. תודה מראש לעונים.

2. Started by DardaDai,

נתקלתי בבעיה מוזרה, התקנתי היום את הדרייבר 163.69 של nVidia על המחשב (Vista Home Premium 64bit) עם כרטיס מסך מסוג GigaByte 8800GTS 320Mb. ובאמצע ההתקנה המסך החשיך (לא no signal רק מסך שחור) ונראה כאילו המחשב תקוע. המתנתי כ חצי שעה ראיתי שכלום לא קורה, כיביתי את המחשב וניסיתי להעלות את הwindows מחדש. הWindows ביצע לעצמו Reboot לאחר הטעינה ולאחר מכן נטען בצורה רגילה, ונראה שכן יש תצוגה תקינה. ניסיתי לבדוק דרך הDisplay Setting האם הכל נראה תקין, אבל משום מה מוצג שם שיש רק 256Mb זכרון למרות שתחת הלוח בקרה של nVidia מצויין שכן יש 320Mb. השאלה היא האם ניתן לוודא שהדרייבר הותקן במלואו וכפי שצריך למרות הבעיה - והאם יש פתרון לבעיה של המסך שמחשיך. וכמובן מדוע יש סתירה בין הWindows …

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by vivogd,

ואיך הוא עומד מול ה 8600GS? אני שואל כמעצב גרפי שאוהב גם לשחק.

4. Started by 456,

אני קונה מחשב חדש בקרוב. בחרתי את הכרטיס הבא בכותרת ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe שמחירו בskypc עומד על 918 ש"ח. תגובות שלכם על הכרטיס הזה: יתרונות, חסרונות והאם אפשר במחיר זה למצוא כרטיס יותר איכותי בחינת ביצועים ומהירות וכו'.. אשמח לתגובות שלכם, אופיר.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם Leadtek 8800GTS (בשביל משחקים...) השאלה האם אני צריך לשים ויסטה או ש XP גם טוב ? תודה

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by asaf556,

אני מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני שיתמוך במדיה סנטר של ויסטה בתקציב של 400 שקל אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by ggg123,

שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך. מה דעתכם על הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS 256MB? האם הוא מספיק טוב למשחקים יחסית חדשים כמו need for speed, הארי פוטר החדש, ספיידרמן, סימס 2, GTA וכדומה. - האם יש הבדל גדול ומשמעותי בין כרטיס הנ"ל לבין הכרטיס X1950PRO שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? אשמח שתענו בהקדם האפשרי. תודה.

• 17 תגובות
    • 900 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את הכרטיס מה אתם אומרים מה עדיף 1950 GT יש הרבה בעיות ככה שמעתי וגם אני מתלבט לגבי palit 8600 gt ן WinFast PX8600 GT TDH Extreme

9. Started by תמיר_זנקו,

Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ¤ 1457 1 או Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤1554 כי עם ככה זה יכול לחסוך לי איזה 100 שקל מקווה שיש פה מישהו בשעות כאלו

10. Started by shloosh,

הכרטיס שלי מחובר לטלוויזיה כמו שצריך אבל: 1.הצלחתי לראות רק פעם אחת בטלוויזיה,מאז משום מה שאני משנה בדרייבר ל single display ובוחר בטלוייזיה המסך של המחשב הופך לשחור אבל בטלוויזיה לא מופיע שום דבר ואז המסך של המחשב חוזר. 2.בפעם הזאת שהצלחתי לראות גם בטלוויזיה, הוידיאו הפך לקצת מקרטע משום מה... ואין לי מחשב חלש -ראו חתימה. תודה !!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. Started by benhouli,

שלום קניתי LCD חדש עם HDMI ורציתי לחבר עכשיו את המחשב ל LCD דרך ה HDMI הכרטיס שיש לי כרגע ככל הנראה לא תומך ב HDMI ATI Sapphire x600 pro 256 MB וכרגע המחשב שלי מחובר למסך מחשב הרגיל דרך כבל VGA ולא DVI השאלות הן: 1.אם אני אביא כבל של DVI לHDMI - ואחבר את המחשב לטלוזיית LCD עם הכרטיס הנוכחי - אני אראה איזושהי תמונה ? או שבגלל שהכרטיס לא תומך ב HDMI אני בכלל לא אראה תמונה ? 2.האם בכלל מבחינה טכנית ניתן לחבר בו זמנית את כרטיס מסך גם לכניסת ה VGA למסך מחשב הרגיל וגם לכניסת ה DVI לכניסת הHDMI או הVGA לטלויזית הLCD 3.אם אני אחבר את כניסת הDVI שבכרטיס מסך לכניסת הVGA שבטלויזיית LCD איך תהיה האיכות בכללי ? ואיך ביחס לHDMI ? תודה לעוזרים בן

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  12. אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך...אבל ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא בייו אם זה פיפא או העטמו למשל שפעל אצלי מצויין לפני כשנה....המסך מתחיל להראות את הדברים האלו: http://img223.imageshack.us/img223/4958/hitmanju5.jpg מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה... תודה מראש...

13. תקציב: עד 900 ש"ח

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by יונתן4,

שלום המליצו לי על הHD2900PRO במקום 8800GTS 320MB מישו מכיר את הכרטיס? או יודע מתי הוא מגיע וכמה הוא יעלה? לא מצאתי אותו בשום חנות הוא באמת עדיף (בשביל משחקים בינוני וגלישה) או שלא שווה לחכות? ואם כבר, הוא יכנס לי בP150? או שזה כמו GTX? מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אח…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by the king2006,

שלום .. יש לי GEFORCE 6800GS כדאי לי להחליף עכשיו ל 8600GT ?? אני לא רוצה להחליף למשהו יותר חזק כי חבל על הכסף בקיץ הבא אני מחליף את כל המחשב .. אז השאלה אם כדאי להחליף בינתיים את הכרטיס ??? יש שיפור משמעותי??? תודהה

16. Started by Hotmetal,

שלום רב למשתמשי הפורום , חנות אחת חייבת לי פיצויים והציעה לי כרטיס מסך בחינם היא מציעה לי שני כרטיסי מסך ואני רוצה לשאול איזה מהם כדאי לקחת יותר? הראשון הוא Gecube radeon x1650 לא PRO והשני הוא Leadtek Geforce 7600GS שני כרטיסי המסך הם 256 Mbyte תודה מראש

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים חדשים (הכרטיס שלי הוא 7600GS) תקציב עד 3,000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  18. הוא של POWERCOLOR מה אתם חושבים עליו.. הוא בסדר? אני רוצה לשחק ב BIOSHOCK הוא יריץ אותו טוב? ואיזה כרטיס יותר טוב: זה או 8600GT תודה

19. Started by parker8,

אני אולי קונה מחשב חדש בקרוב, ואני עדיין לא סגור על כרטיס מסך. לא ממש בא לי לקנות אחד כזה שבעוד חודש-חודשיים כשייצאו המשחקים הרציניים (CRYSIS,UNREAL וכ'ו) הכרטיס פתאום יתחיל להיות חלש ומעאפן... עשיתי חיפוש באתר, אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תודה לעוזרים מראש

20. Started by --Adidas,

קניתי אתמול את הכרטיס ובנתיים התקנתי stalker אז אני בא לשחק ובהגדרות לא ממש גבוהות על medium 1024*768 בלי AA יש ככה 12 fps אולי זה בגלל שאר המפרט ג'גה זיכרון פנטיום 4 3.0 ועוד משהו אחרי 2 דדקות שאני משחק סטלקר או שהתמונה קופאת או שעושה לי ריסט ... למה זה ?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by Adirz0,

אני כבר כמה ימים מנסה לחבר טלויזיה למחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש לי Radeon X1800XT עם יציאת VIVO ו DVI. המתאם הוא מתאם HDTV, בתכלס הצלחתי לחבר ולקלוט תמונה (לפעמים שחור-לבן, לפעמים צבעוני....) אבל לרוב זה יצא שפועל. הקטע הוא שקניתי כבלים חדשים יותר ארוכים(RCA) כדי לחבר לטלוויזיה שנמצאת רחוק יותר, אבל עכשיו כשנזכרתי- כשאני מחבר את ה- TV אפשר לראות רק באחד מהמסכים (או טלוויזיה או מסך המחשב). וזה בעיה כי המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון, ככה שאני לא אוכל לעבוד עם זה כי העכבר והמקלדת בחדר בתכלס אני רוצה למצוא את האפשרות של לעשות שיראו גם במסך של המחשב וגם בטלוויזיה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת הקטע שאני לא מוצא את זה כבר כמה ימים... ראיתי שיש גם במדריכים את האפשרות הזאת... נ…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by ftom2,

שמעתי שיצא הכרטיס החדש של RADEON : HD2900PRO שעולה 1450 ש"ח ואני מתלבט אם לקנות אותו או את ה - 8800GTS 320MB. אם אפשר, בבקשה לנמק את התשובה. שאלה נוספת, לגבי ה - 8800GTS, לאיזו חברה יש את הבאנדל הכי טוב? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך חדש. אני מחפש משהו שאופטימלי למחיר ולא סתם כרטיס מפוצץ והכי טוב ב2500 ש"ח. התקציב הוא 2000 שקל אבל אם יהיו כרטיסים טובים למחיר בפחות אני אשמח. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  24. יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ? THX

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by יניב קופר,

7800GTX כדאי לקנות בתקציב 850 שקל 256 זיכרון

• 1 תגובה
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים