כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
רציתי של LEADTEK אבל אמרו לי שחסר כרגע או משהו מוזר כזה והציעו לי לקחת או של GIGABYTE או של MSI. MSI יותר זול מכולם. השאלה אם הוא טוב או שיעשה בעיות ? מה אתם אומרים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם עכשיו אין כרטיס מסטר ושני הכרטיסים שווים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חברה הלך לי הכרטיס מסך וכרגע אני און בורד(כל הבאסה לי) ואין לי ימבה תקציב... אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח כמה שיותר טוב עם DVi על מנת שאני אוכל לחבר את המסך שלי אליו אני משחק מדי פעם ובעיקר גראפיקה דו מימדית תודה לכל מי שייעזור ROSHOS נ"ב AGP X8
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ.מ חדש אני מטלבט בין הX1950GT לX2600XT מה יותר טוב מבחינת ביצועים אני הרוב במשחקים... והמפרט שלי יחזיק את שתיהם רק אני לא יודע עם הספק כן הספק שלי הוא: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי לכולם, המפשט שלי הוא כזה: 1. מעבד פנטיום 4 D 3GHZ עם 1MB של מטמון. 2. 2X1GB זיכרונות 667 של קרוסאיר. 3. לוח אם של חברת GIGABYTE מבוסס על ליבת NFORCE4. 4. 160GB SATA2 WD. 5. כרטיס מסך GEFORCE 7800GT 256MB PCIX של חברת GIGABYTE. 6. ספק של 500WATT אני בנתיים עובד על מערכת ההפעלה XP SP2... עד שלא יהיה SP1 לויטסה אני לא נוגע בה... טוב לאחרונה אני נתקל באיטיות קצת במשחקים חדשים... WORLD IN CONFLICT עובד על סביבות ה-20FPS בהגדרות גבוהות... המשחק Stranglehold מקרטעה לי כל הזמן הוא חושב ויש לו תקיעות במשחק... תאמת כל היתר עובדים טוב אבל כל זה הולך להשתנות אני מניח... יש לי את הכרטיס שנה וחצי אבל עכשיו יצאו משחקים חדשים כמו למשל CRYSIS ויתר המשחקים של שנת 2008, לפי מה שהבנתי המ…
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אני בונה HTPC והציעו לי פה את המפרט הזה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek W…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגביי כרטיס מסך למחשב שאני משדרג כרגע יהיה מעבד D2C 2180 עם לוח של גיגה בייט P35DS3 יש לי גם שני גיגה זיכרון בכל מקרה אני מתכוון בעיקר לראות סרטים ולשחק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות ונראה לי חשוב שיהיה DX10{ (ויסטה וכאלו) אם לא הייתי לוקח כנראה את ה 1950} אני זקוק להמלצתכם מה עדיך חזק יותר ומתקדם יותר וישרת אותי טוב יותר ה 8600GT או 2600PRO/XT תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהן ההמלצות לכרטיס זה? האם עדיף DDR2 512K או 256 3 DDR ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס הנ"ל, אך לא חיברתי עליו חיבור חשמל נוסף (4 פינים), כמובן קיבלתי הודעה שאין מספיק תמיכה בחשמל וה"כוח" של הכרטיס יורד למינימום... עכשיו השאלה שלי מאיפה אני צריך לחבר את החיבור הנוסף הנ"ל כי בכרטיס הקודם שהיה לי לא היה את החיבור הנוסף הנ"ל. האם אני צריך למצוא את החיבור בספק?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין ביכולתי לשדרג כרגע ואני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים ללוח אם ושהמעבד לא ייצור צוואר בקבוק. מעבד - p-4 3.0GH לוח אם- asus p5s800-vm ram (לא נראה לי משנה אבל נגיד)- 512 אך בקרוב יורחב ל1024 איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? נמאס לי שכל משחק שאני קונה אני יכל לשחק בגרפיקת מינימום במקרה הטוב. כרגע יש לי- NVIDIA GEFORCE FX 5200 אז אני מצפה למשהוא יותר טוב מזה.
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם כל כרטיס שתומך ב X8 יתמוך גם בX4..? אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בעלי 256 MB ו128Bit (גם יד שנייה)
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
זה משנה איזה חברה יהיה הכרטיס? שמתי לב שבכל החברות הקירור הוא אותו דבר בכרטיס הזה. ד"א הכרטיס של GECUBE הכי זול,עולה 2050 שקל בSKYPC,אבל לא יודע אם לקנות GECUBE למה שמעתי שהם לא משהו. מה אתם חושבים? האא ועוד משהו,התבלבלתי בקשר לספק חשבתי יש לי 500W LIBERTY. עכשיו הסתקלתי וזה הספק שיש לי: Chieftec 550W PSU 12cm fan,24pin,Active PFS,Retail. אני יודע שזה בטח ג'נרי או משהו אבל זה מספיק חזק לX2900XT? תודה לכם.
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4336 יש לי את הכסף לקנות את הכרטיס מסך הזה. יש גם הנחה של 160שקל, ככה שהמחיר הסופי של זה הוא 3680שקל. זה המפרט שלי: X4 השאלה היא האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב שלי? ובגלל שלא לחוץ לי לקנות את הכרטיס הזה כרגע אבל זה נראה לי מחיר סבבה בשבילו - האם כדאי לחכות לכרטיסים יותר חזקים שאמורים לצאת בקרוב, או לקנות עכשיו את זה? שמתי לב שגם צריך ספק של 500W, ולי יש 475W של חברת HEC. האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות, או שצריך לשדרג גם את הספק כוח? יש גם את האופציה הזאת - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=lv383&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# אם מישהו יוכל להגיד לי מה הכי כדאי לי לעשות(אם לקנות - אז מ…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי נתן לי את הכרטיס המסך הישן שלו (nvidia geforce 5200FX) שהיה פועל על לוח אם של אסוס מהסידרה של P4 ואני חיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן של אסוס מהסידרה P5 וכשחיברתי אותו המחשב היה ניתקע בPOST למיספר דקות עד שהיה נידלק. אחרי שבדקתי טוב מצאתי שהחיבור של הכרטיס הוא לAGP ויש לי PCI-E. אז השאלה שלי היא האם אני יכול להתאים את הכרטיס מסך הישן לחיבור החדש שלי? ואם כן איזה ציוד צריך לקנות בשביל זה אם בכלל? עריכה: יש לכם מושג אפו אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ ובכמה? http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם עוד יש חנויות שמציעות מסכים טובים במחירים סבירים.. ראיתי חנויות שמוכרות בסביבות ה-500 שח, אבל לא נתנו רושם שהמסכים איכותיים במיוחד. אז אם מישהו קנה לאחרונה מסך כזה או שיודע איזה אחד שווה לקנות היום אני מאוד יודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למשחקים או סרטים ששם מובן מעליו שלכ. מסך יש תפקיד חשוב, אני מתכוון לצפייה בתמונות, גלישה ברשת, עבודה בוינדווס, טקסטים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך ישן- Radeon 9600 Pro ופתאום כשהדלקתי את המחשב לפני יומיים,ראיתי שכל התצוגה השתבשה ואין לי מושג למה זה קרה כי לא נגעתי בשום דבר לאחרונה... -למישהו יש רעיון? תודה מראש וחג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט 720p זה 1280X720 עם פריים רייט רגיל ו 1080i זה חצי רזולוצייה מ1920X1080 עם פריים רייט כפול.. אז מה יותר איכותי??
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום אני מעוניןן לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב יש לי מסך מחשב 17 אינץ דק של IBM מסך מצויין וחדש.. עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות כרטיס טלוויזיה ואיזה, יש לי תקציב לכרטיס בסביבות 300-350 שקל ואם אפשר להסביר איך זה עובד עם הכרטיס טלוויזיה מה צריך להחבר אליו ממיר לדוגמא של YES ואז זה עובד ממש כמו טלוויזיה???
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אוקי החלטתי לקנות את הכרטיס החדש של AMD-ATI , אני ראיתי את זה של HIS שבא עם 3 צלעות קירור , ב XT זה היה רק 2 ...אני לא מצאתי HIS בארץ אבל יש של חברות אחרות , השאלה שלי האם כולם עם 3 צלעות מה עדיף לקחת וגם אני ראיתי שיש רק ב FOXPC ו TMS , מישהו ממליץ על בחירה מסוימת ...תודה על העזרה ...
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950PRO . הכל עבד לי כמו שצריך, על ההגדרות הכי גבוהות בCatalyst, והכי גבוהות במשחקים. ראו נהדר משחקים כמו Medal Of Honor החדש וStranglehold . עד שיום אחד התקנתי לאחי את Microsoft Flight Simulator, כרגיל ההגדרות בCatalyst היו מכוונות על הכי גבוה, גם בהגדרות של המשחק שמתי הכל על הכי גבוה. אלא שמאז החלה להיות לי בעיה מציקה ברוב המשחקים. הנה לדוגמה תמונה מתוך מדאל אופ הונור שממחישה את הבעיה. יש לציין שניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש. עוד יש לציין שכאשר אני מוריד את ההגדרות בCatalyst לDefault (הגדרות נמוכות יותר ) ובמשחקים אני משאיר הכל על Very High וכו', הבעיה לא עולה . תמונה להמחשה. יש מצב שנהרס לי משהו בכ. מסך? תודה מראש!! עריכה…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הגיוני שעם מחשב: Core2Duo E6600, 2GB RAM ו 7900GT 256MB יש לי בשלבים מסויימים 20-25FPS שהורסים את הפעולה (רוב הזמן יש לי FPS סביר, אבל אני לא יכול לתת ממוצע כי זה בין 50 ל-110 בערך) החלקה של המשחק במשחקים הנ"ל. בקונפיגורציה הזאת: רזולוציה 1366X768 Antialiasing X2 ASAA Anisotropic X2 Shader - Medium Model - Medium Texture - Medium Vertical Sync - Disabled אם מישהו יודע או שיש לו כרטיס מסך זהה ויכול לבדוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-