עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliranl,

מה הבדל בניהם ואם זה כל כך משנה?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by KMA12,

שלום... אני רוצה לשאול למי שיש את 9800PRO של ג'יגה.... מה הכח ליבה, מה הכח של הזכרון.....ואם הכרטיס טוב..ואם הוא מגיב טוב לאוברקלוק??

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by FFOP,

משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות? השם של החברה TYL או TUL זה חברה טובה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by madcatz,

טוב, אחרי שהחלטנו על 9800GT במסגרת התקציב ובמסגרת מה שיתאים למפרט שלי שהצגתי כמה הודעות קודם לכן נשארת השאלה באיזה כרטיס 9800GT מומלץ לבחור בין כל החברות השונות והמחירים השונים: ולהלן הקישורים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1311 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365 (וכמובן אשמח לעוד קישורים אם נראה משהו אחר כמתאים..) אשמח לתגובות המלומדות שלכם.. ועוד שאלה שאולי קצת קשה לענות אבל לאורך שנים הכרטיס הנ"ל יסתדר בליגה של הגדולים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  5. שלום! יש לי מחשב די ישן ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. מפרט Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Intel Cherry Creek D915PCY (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16) 2.5 GB RAM GYRO LC-B500E 500W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו סביר שיחזיק מעמד קצת יותר משנה. אני לא מצפה לביצועים גבוהים אבל היתי רוצה כרטיס המסוגל להריץ משחקים חדשים. מכיוון שהמעבד ישן, עוד מעט צריך להחליף את המחשב ואני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס חדש. חשבתי על: GeForce 9500 או GeForce 9600. אבל אני לא בטוח אם זה לא הגזמה, ואולי יש כרטיס מסך יותר זול אם ביצועים סבירים (הרי אני מחליף בעוד שנה)? שאלה נוספת איך הספק שלי (500W) יחזיק אם כרטיס חדש?

6. היי יש לי כרטיס כזה מותקן במחשב השני, בזמן האחרון אני רואה הרבה שבירות בגרפיקה במישחקים , בדקתי את החום בזמן המשחק עם אוורסט , זה רשם 65 מעלות , במנוחה 45 מעלות ,אבל שאני נוגע בכרטיס בזמן המשחק, כל הכרטיס לוהט , הקירור + לוח האם של הכרטיס, מאורר הכרטיס מסתובב, האם הGPU התקלקל , או שהקירור לא טוב. רוני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. רקע מקדים, לקוראים הקבועים פה בפורום לבטח ידוע (מהשרשור שאני מריץ בנושא חומרה משומשת) על כך שהשתדרגתי לפני ימים בודדים ממש - מכרטיס מסך R9 390 (שיש לי מאז תחילת 2016 אגב) לכרטיס מסך מדגם GTX980Ti. מאיפה הרעיון נולד: במהלך השנה האחרונה החלתי לרקום בראשי את המחשבה ולתכנן את השדרוג לכרטיס שאחרי ה- R9 390. בבואי לאפיין את הכרטיס הבא, מובן היה לי שהוא חייב להיות מדרגה אחת מעל ל- R9 390, אחרת לא עשינו כלום. למען הפרוטוקול נציין כי כרטיסים מקליבר RX480/580 מבית AMD (החדשים יותר כרונולוגית מה- R9 390), וכרטיסי GTX970/980 מבית נוידיאה (המקבילים תקופתית ל- R9 390) כמו גם GTX1060 העדכני, הם כולם מקבילים ביצועית סדר גודל ל- R…

9. Started by baba_sanfur,

אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. Started by yoni321,

חברה 9800 GTX HD4850 שניהם הבנתי בסכון של 1000 ש"ח. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי של איזה חברה הכי טובה 9800 ואיזה חברה של ATI ולהגיד לי מה עדיף מביניהם.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by ariel7766,

אני רוצה לקנות SAMSUNG 730B כי אמרו לי שהוא מצוין אבל אין לו PIVOT האם זה דבר קריטי כי אני רוצה לשחק במשחקים כבדים וגם בשביל שאם אבא שלי רוצה לקרוא כתבות באינטרנט או לכתוב מסמכים . תאמרו לי מה זה והאם זזה חשוב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by danielzy,

לא אמורה להיות בעייה לשלב כרטיס HD5850 רגיל לגמרי של חברת Sapphire עם Sapphire Radeon HD 5850 XTREME נכון ?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  14. אוקיי אחרי ימים של שיגעון חושים בחיפוש אחרי הביוס הזה, מצאתי אחד בסין שיש לו את הכרטיס (Median 9800XT),ולמי שלא מעודכן, לכרטיס הזה יש אותו PCB כמו לMSI( אני מדבר על ה MSI RADEON 9800 PRO) וMSI מספקת לMEDIAN את החלקים ככה שזה דומה. חבר שלי מיוון ניסה את הביוס על הכרטיס שלו(של MSI) והכל עובד טוב אצלו, למי שמעוניין לדעת אחרי הצריבה לא נפתח חיישן טמפרטורה כי אין כזה (אני אישית לא צרבתי את הביוס ואני גם לא יצרוב כי אני לא רוצה לבטל אחריות)... בכל מקרה זה הביוס היחיד!!! שעובד עם הכרטיס של MSI, ולא תמצאו אותו בשום מקום אחר... אוקיי הנה לכם הביוס : http://www.freewebs.com/blingt/ORIG.BIN הועלה על שרת חינמי על ידי אז יכול להיות שזה לא יעבוד פתאום או משהו, תודיעו במקרה כזה... תהנו…

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by idodos,

הציעו לי את 2 הכררטיסים האותו המחיר ... מה לקחת ? (גירסאות ה-AGP )

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by Yoav,

שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  17. בבקשה חייב עזרה ! אני מתחנן תעזרו לי התקנתי את הדרייברים האלה של דום 3 לati ופתאום כל פעם שהמחשב נדלק יש מסך כחול וכתוב שם משהו עם מספרים וכזה איך אני מסדר את זה ? רק שזה בסייף מוד זה פועל טוב בבקשה תעזרו לי !!!!

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by Gully,

שלום חברים, יש לי כרטיס HD4870, מעבד i5. קיבלתי ב-vantage בסביבות ה-9700 וב-2006 בסביבות ה-15100. האם זה נחשב לבסדר יחסית למערכת שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  19. מנכ"לית מפתחת השבבים תקבל את הבמה המרכזית בתערוכת החומרה הגדולה בטאיוואן בסוף החודש הבא - וברשת משוכנעים כי העיתוי ישמש להכרזה הן על דור חדש של מעבדים והן על דור חדש של כרטיסי מסך לכתבה

20. Started by bora8,

היי שלום לכם וחג שמח אני מעוניין לקנות כרטיס מסך . רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה? palit rtx 2070 super jetstream אשמח לתגובות תודה רבה

21. ממה שהבנתי הR600 הולכים להיות קצרים יותר הם יכנסו למארז הזה?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by zik125,

שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by amir2905,

יש לי מחשב intel i3 וכרטיס מסך on-board לא משהו ואני רוצה BF3 על low-medium ואני לא בטוח איזה כרטיס יתאים לי... של nVidia או של AMD אני צריך תשובה בבקשה! נ.ב: התקציב שלי נע בין 500-800 ש"ח, רזולוצית מסך 1680X1050.

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by iliran11,

שלום, ברשותי כרטיס מסך radeon x1950 pro. הכרטיס ככל הידוע לי תומך בVIVO. בכרטיס קיימת יציאת S-VIDEO. השאלה איך אפשר לחבר אותה לממיר YES. אם אפשר בכלל, ומתי שאני מוריד תוכנות ייעודיות לנושא, התוכנות לא מצליחות למצוא CAPTURE DEVICE. הכרטיס שברשותי לא יכול לשמש כהתקן לכידה? תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by yosi yosef,

יש לי לוח אם SLI ואני מיתלבט בין רכישת שתי כרטיסים 6800 GS או 7800GT אחד

• 13 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.