עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 456,

שלום כולם, הזמנתי מחשב מחברת SkyPC ואין את הכרטיס הנ"ל של ASUS במלאי. הם אומרים שאין אותו בכלל בכל הארץ. בדקתי עם מס' חברות כמו אייברוי וחברת KSP הגודלה וקיבלתי את אותה תשובה. להתפשר על אותו כרטיס מחברת SAPHIRE? תודה לעונים.

2. שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. ובכן, אני מבקש מכל משתמשי ATI RADEON X1950GT\PRO לומר לי את מספר הFPS הממוצע שאתם מקבלים במשחקים הבאים ובאיזה הגדרות(לא להמציא הגדרות ולא לשקר), בתודה. 1) Unreal Tournament III Demo. Timeshift (2 Call Of Duty 4 Demo (3 Full Game>>Half Life 2 Episode Two (4

4. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך עם חיבור AGP שיתאים למחשב עם הרכיבים הבאים: PENTIUM 4 CPU 2.40 GHZ 1GB DDR תודה לעוזרים ;)

5. ואיך מבטלים את צג הטמפ' ב-ATT בצד המסך במשחקים אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by ariel-ro,

האם אפשר דרך כרטיס טלווזיה לחבר ווידאו למחשב ולהעביר את התוכן שיש בקלטות למחשב? ואם לא אני מחפש דרך להעביר את כל הקלטות ווידאו שיש לי בבית לדיסקים של DVD תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. התקנתי מערכת נקייה של חלונות XP, הכל עבד כשורה אח"כ התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI וביצעתי איתחול, המחשב עלה רגיל, הופיע הלוגו של XP ואז במקום להיכנס למערכת ההפעלה המסך הפך לשחור והנורה הירוקה שעל המסך החלה להבהב כאילו הוא לא מוצא את "מקור" האות. הפעלתי את המערכת בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, הפעלתי מחדש והכל עובד כשורה. סתם בשביל לבדוק, התקנתי גם גרסה מאוד ישנה של הדרייבר, ללא ה CCC, אולם ללא הצלחה. בקצרה, עם דרייבר XP לא עולה ובלי הדרייבר עובד טוב. מישהו ניתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  8. Started by glotis,

אני רוצה ללכוד את הוידאו מהמצלמת וידאו למחשב ולעשות לו עריכה פשוטה. המצלמה היא Canon MV900, מסוג MiniDV. השאלה שלי היא איזה חומרה אני צריך למחשב. הסבירו לי שצריך כרטיס וידאו, שלפי מה שאני יודע זה פשוט שם אחר לכרטיס גרפי או כרטיס מסך. אבל לפי מה שאני קורא זה נקרא כרטיס לכידה בכלל. יש לי גם לוח אם עם יציאת FW של ג'יגה בייט DS3P, יציאה שגם יש למצלמה. חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 8600GT. אז שמישהו בבקשה יפשט לי את העניינים...

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. זה בעיקר כדי שאוכל להעביר את הקלטות וידאו לקבצים דיגיטליים במחשב וגם כדי שאוכל לצפות בחלון קטן בטלוויזיה במקום שאקום מהמחשב אל פינת הטלוויזיה (הטלויזיה אצלנו בחדר נפרד מהמחשב וזה מעצבן ללכת ולחזור כשיש פרסומות). זה לא נועד לראות טלוויזיה באיכות גבוהה אלא לראות באיכות סבירה וגם אפשרות להקליט. המליצו לי על זה http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE אפשר להיות שקט ולהזמין אותו עוד היום?

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וראיתי את המממיר קלטות האדום של חברת DAZZLE... הוא עולה 300 ש"ח... יש אולי ממיר קלטות שיש לו גם כ.טלוויזיה שהוא עולה עד 400 ש"ח בערך?? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. Started by crazyfunk,

אני מרכיב מחשב למורה לסאונד שלי.. מאחר והוא לא ישתמש במחשב לצורכי גרפיקה או משחקים הוא יסתפק בכרטיס "חלש" מה שחשוב שיהיה לו קירור פאסיבי.. הדגש במיפרט הוא השקט... סדרת 7xxx יכולה להתאים במידה ולא יקר מידיי... טווח מחירים? 250+ העיקר שיהיה פאסיבי!

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  12. שמתי לב שאחרי כמה דקות של UNREAL T3 -יכול להיות חצי שעה, המחשב פשוט עושה BOOT...האם יש דרך לגלות את זה דרך מאמץ של כרטיס מסך בלבד, או שיש איזה תוכנה שמאתרת תקלות מסוג זה? אני מכיר SANDRA SIS אבל היא רק מאבחנת ונותנת סטטיסטיקות -לא מאתרת תקלות ממש.

13. Started by 87alon,

האם משהו יודע אם לעורך סרטים חשוב כרטיס מסך טוב לצורך עריכות והמרות של סרטים או שלזה כל התפקיד הוא לזכרון והמעבד תודה מראש אם תחכימו אותי בזה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. בימים האחרונים בדקתי את שוק כרטיסי המסך, ובהתאם לתקציב שלי, הגעתי לשלושת האפשרויות הללו: 1. Gecube ATI Radeon X1950Pro 512mb PCIe. 2. Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe 3. Asus nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512mb PCIe. כולם עולים פחות או יותר אותו דבר(בין 950 ש"ח ל-1060 ש"ח), לכולם זיכרון שווה(512), מסוג דומה(DDR3). אני לא יודע מה כרטיס המסך הטוב ביותר מביניהם, ואולי יש לכם הצעה לכרטיס מסך אף טוב יותר(לא מעל 1,000 ש"ח). זהו המפרט של המחשב שלי: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit V…

15. Started by עקרב,

שלום אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב משהו שיחזיק לשנתיים בערך, אז שאלתי היא האם כדאי להשקיע ב-directx 10 או ש-9 יחזיק לעוד כמה שנים? אני משתמש בווינדואוס אקס פי, וסביר להניח שאם שאקנה כרטיס עם directx 10 אצטרך גם לקנות זיכרון פנימי נוסף כדי להריץ את ויסטה חלק. חשוב מאוד לציין שיש לי AGP, כי המחשב לא הכי חדש אבל עדיין עובד מצויין. המעבד שלי זה athlon xp 3200 1 gb זיכרון

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by Y-T-M,

המחשב שיש לי הוא כזה: מעבד: intel core 2 duo e6300 ghz 1.86 כרטיס מסך:nvidia 7600 GT של ג'גהבייט זכרון:2x 512 mb 800 MHz נראה לי אלה הדברים החשובים השאלה אם המחשב יריץ את המשחק אה ויש לי וינדוס אקס פי פרופישונל

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by Eonblueapoc,

ראיתי שיש לכרטיס מסך 8800 כמה גירסאות כמו: GTX ,GTS וכו'... אפשר הסבר קטן על כל גירסה וההבדלים בניהן? תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by שדון,

ניסיתי... רציתי... הזמנתי מחנות אחת, ואח"כ מעוד אחת.... בשתיהן אמרו שיגיע תוך יום יומיים, בחנות הראשונה חיכיתי שבועיים, לא הגיע, ואז הזמנתי מהשניה, והיום שמעתי משתיהן שהכרטיסים האלה לא יהיו יותר. בכלל! :-\ אגב, אחת החנויות (רמז.. אפשר למצוא בזאפ..) עדיין מפרסמת - בצורה די חצופה לדעתי - שהיא כן מוכרת אותו. למרות שאין להם אותו והם טוענים שהוא לא יהיה יותר (!) אז הבעיה.. היא שיש לי לוח AGP וממש לא בא לי להחליף לוח. מילא ה-300 ש"ח על הלוח החדש, אבל להתחיל להתקין מחדש את כל המערכת.. 3 ימים של פירמוטים והתקנות... לא בא לי. וחוץ מזה, אם אין אותו ב-AGP הגיוני שלא יהיה גם ל-PCI (למרות שלא בדקתי). מישהו יכול להוסיף מידע? :'(

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by Psy,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4844 נשמע יחסית מחיר זול מה הביצועים של הכרטיס הזה ? שווה משהו או שעדיף משהו אחר ?

• 17 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by lmlm,

http://guru3d.com/article/review/463/1/

21. Started by idan100,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה

22. יש לחבר שלי מחשב נייד עם כרטיס אונבורד, הוא יכול להוסיף כרטיס מסך יותר טוב כמו GF7400 או שהם באים מובנים?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by ofeky1,

אני משדרג את המחשב שלי בעוד כחודש אני מחליף את הלוח אם זיכרונות ומעבד ובקשר לכרטיס מסך יש לי שאלה! מה עדיף יותר 8800GTS או 2X8600GT מבחינת תקציב וביצועים? תודה לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …

25. Started by XbarX,

Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe GV315 רוצה למצוא את המקביל לו ב-GEFORCE

• 10 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים