עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל לשחק ברזולוציה הטבעית של המסכים? 8800 640 ? או שגירסת ה 320 תספיק? או בכלל משהו אחר כמו ה 1950xt ? אני מתכנן לקנות את אחד מהמסכים. המחשב הנוכחי שלי אינו חשוב כי אני קונה מחשב חדש לאחר שאני קונה מסך, אבל אני יודע שאם אני קונה מסך 24 אינטש אני צריך כרטיס מסך חזק יותר אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך בשביל ה 24 אינטש ואיזה בשביל ה 20, בשביל משחקים כבדים ברזולוציות טבעיות של המסכים. תודה מראש, אור

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש עם Nvidia Geforce Pcx 5750 - 256MB אין למחשב שום בעיה וגם לא נתקלתי בבעיות במהלך ההתקנה של התוכנה או החומרה. הורדתי את הדריבר האחרון ש Nvidia הוציאה. הבעיה היא שהכרטיס מסך עובד ממש על הפנים. אני יודע שהוא יחסית טוב, ואין מצב שמה שהוא מראה זה באמת הביצועים שלו. ב 3dmark 2005 בדמו זה בקושי רץ, ובמבחן זה רץ לי ב 2-3 פריימים לשניה ברזולוציה נמוכה. גם משחקים, ממש לא כבדים מדי, רצים עם מלא קפיצות... אני לא יודע מה הבעיה... אבל השורה הסופית זה שהכרטיס מסך עובד חרא.. אם מישהו מכיר את הנושא ויש לו פתרון, אני אשמח לשמוע. קצת על המחשב, אם זה יעזור: - מערכת הפעלה XP SP2 - מעבד אינטל 3.2 - לוח אם Asus P5GDI PRO - HD SATA 10000 - זכרון 512 MB יום טוב ותודה מראש, אורן.

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by Murmur,

שלום, אני צריך להתאים כרטיס מסך ללוח Gigabyte P35-DS3L (עם PCIE X16). השימוש הוא משרדי + צפייה בסרטים, בעיקר לייב-סטרימינג וגם HD. חשבתי על משהו בסגנון של HD5450 ATI התקציב - עד 250 ש"ח. מה אתם אומרים? האם בסדר? האם עלולה להיות בעיה עם העניין של PCIE 2.0 של הכרטיס החדש? תודה

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  4. לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  5. שלום יש לי 8600GT ומסך T220P , שימושים: אינטרנט, טקסט, סרטים ותוכנת אוטוקאד (לא משחקים) רציתי לדעת האם תהיה בעיה להריץ סרטים (1080P) או בעיה אחרת (אינטרנט וכו') לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה הרזולוציה המקסימלית של הכרטיס תודה עילי

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by NiMo1771,

כמה שווה לשלם על sapphire 7950 יד שנייה? הכרטיס הוא זה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1439&psn=&lid=1&leg=0# לא הצלחתי למצוא ביקורת על הגרסא הזאת, מישהו מכיר אותה? האם הקירור הזה קריר גם בשביל אוברקלוק עם העלאת מתח?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by almor12,

אחרי התייעצות כאן לגבי קנייה של כרטיס מסך חדש, החלטתי לוותר על הכרטיס שהציעו לי בעבודה (EVGA GTX 780) , התברר שאין אחריות על הכרטיס, וזה יד שנייה מKSP (לא מעוניין להתעסק איתם, הרבה כאב ראש). עד התקציב שלי הוא עד 1800 אחרי בדיקה במספר אתרים החלטתי על הכרטיס GTX 770 של MSI עכשיו ראיתי שיש להם שני סוגים של כרטיסים, הLIGHTINING והGAMING, לשניהם נראה שיש את אותו הקירור בגרסה של ה770 רק הצבעים שונים צהוב בLIGHTINING לאדום של הGAMING. איזה הבדלים יש ביניהם? הLIGHTINING יקר יותר בכ-300 ש"ח אשמח לתשובה, או לחלופה טובה יותר בטווח התקציב שלי (לא מעוניין בAMD) תודה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  8. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by 120mmfan,

שלום היה לי את הכרטיס הזה אבל של נבידיה ושל 4 אייג'יפי עכשיו יש לי אותו כרטיס של inno3d ושל 8אייג'יפי... אני רוצה לדעת מה ההבדלים...? בין החברות ובין האיכות של האייג'יפי או מה שזה...

10. היי, אני לקראת בחירה סופית של מפרט מחשב למשחקים ( לא בשבילי ). אני בהתלבטות קשה בקשר אם לקחת מערך SLI משובח ( אתם כבר יכולים להניח איזה ) או כרטסי בודד חזק ( שלבדו הוא חלש יותר ) שיצא זול בלא קצת. הייתי רוצה לדעת עם בד"כ המשחקים החדשים שיוצאים ( ושיצאו אם אפשר ) מגיעים בגרסה הרשמית של המכירה עם תמיכה במערכי SLI או שבד"כ יש צורך להוריד פאץ' או עדכון כלשהו כדי שהמשחק יתמוך וינצל את שני כרטיסי המסך ולא יראה בהם כאחד רגיל? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by Tzach_n,

בזמן האחרון עם יציאת ה 780Ti לא ראינו ירידת מחיר של הטיטאן, מאוד מעניין אותי לדעת למה הטיטאן שחלש יותר מה Ti עדיין נמכר בתג מחיר של 1000 דולר. האם זה רק בגלל נפח הזכרון של 6GB?

12. Leadtek WinFast PX7600GS TD256M GeForce 6600GT- 128MB Sapphire ATI Radeon X800GT 128MB DDR3 PCI Gigabyte ATI RADEON X1600PRO 256MB או שאולי שווה יותר להשקיע עוד 200 ב- Leadtek Geforce PX6800 256Mb או 300 ב- SAPPHIRE RADEON X800GTO PCI-E 512Mb

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by Br33z3R,

יש לי מסך LG LCD 17inch - עכשיו, אני רוצה לנקות אותו? איך אני עושה את זה? שמעתי שאם עושים משהו לא נכון אפשר להרוס. דבר שני, המסך חדש ונראה לי שיש לי פיקסלים שרופים -איך הם נוצרים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם? דבר שלישי, עד כמה פיקסלים שרופים החנות מחוייבת להחליף לי מסך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by GMTK,

השאלה היא איך אני מגדיר CF במחשב? כי אין לי שמץ.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  15. רציתי לדעת עם כדי לשלם עליו 2400 שקל אני לוקח רק את זה עם ה oc 2 לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. מצטער על השטיות האלה שלי מקווה שלא תתעצבנו עליי .

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by sirsnir,

יש לי שלושה כרטיסים geforce 8600 gt 512mb geforce 8600gts 256mb silent geforce 7950 x2 (שתומך רק ב DX9) איזה כדאי לשים? (מעבד Q6600 4GB RAM לוח G31)

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT של XFX הוא עומד לי עכשיו (בקיץ כשחם) במנוחה ב-65 מעלות זה נורמלי או שלא?? ואם זה נורמלי אז מה אני צריך לעשות כדי שלא תהיה בעיית חימום..

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  18. שלום לכולם לא מזמן קניתי את המפלצת שלי הההההradon 9800 pro ושמעתי שיש אפשרות להפעיל את הדמואים שנוידיה מחלקת באתר שלה האם מישהו מכיר דרך

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  19. קניתי כרטיס 5750 נוסף ושמתי לב שהוא לא הגיע עם מתאם, וגם לא הלוח אם. אם למישהו יש מיותר - אשמח לקבל.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by shualy,

בעקבות רכישה של מצלמה חדשה ועתירת פיקסלים,,,36 מ״פ ליתר דיוק אני חושב על שדרוג מחוייב מציאות. כרגע יש לי מעבד I7 זיכרון 8 ג׳ב וכרטיס מסך 4830. מה צריך לשדרג אם בכלל לעבודה מהירה יותר בפוטושופ cs6? יש כרטיס מומלץ לשדרוג למטרה הזאת בסכום של עד 800? בברכה, אורי

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. Started by MB,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" שישמש אותי לעבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס), משחקים וסרטים (כלומר הכל). כמה אופציות שחשבתי עליהם: 1. IIYAMA E431S 2. LG L1730S (או 1710B). 3. BenQ 767V2 4. BenQ 781 5. מסכים קצת יותר יקרים: Samsung 172T, ViewSonic VP171 הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ולשימושים שלי יתקבלו בברכה. בקשר ל-Hyundai Q17 שמומלץ כאן רבות, שמעתי שהוא כבר לא מורכב מהפאנל של Hyndis ואף הורידו לו את ה-DVI בחלק מהמקרים. מישהו יודע על זה עוד דברים ? חוץ מזה, כדאי לציין שיש לי יציאת DVI בכרטיס מסך וזוהי הזדמנות לנצל אותה היה לי עד לא מזמן Mag MS576 שהיה די טוב לטעמי במשחקים וסרטים, אבל הציג טקסט בצורה פחות טובה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by kawaii,

שלום.האם מישהו יכול לתת לי לינק לאיזשהו אתר שיש בו דיאגרמה\תרשים של כרטיס מסך ? משהו בסגנון http://www.techreport.com/reviews/2004q2/geforce-6800ultra/nv40-pixel-diagram2.gif משהו כזה,רק על כרטיס מסך שלם...תודה מראש

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  23. מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by ohad,

שלום יש לי שאלה קטנה העם ניתן להעביר כרטיס מסך leadtek geforce 4 440 mx 64 mb ddr שנמצא במחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ למחשב פנטיום 4 2400 מגה הרץ כי חבר שלי אמר שהיא אפשר כי פנטיום 4 לא יתמוך בזה אז רציתי לשאול אותכם ועם כן כמה נקודות ב-3DMARK אני יקבל במחשב שהוא 2400 מגה הרץ עם 256 ddr, ותודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  25. המלצה לכרטיס מסך בסיסי, בעיקר למולטימדיה למחשב ישן מבוסס Q9550... תקציב: עד 300 ש"ח. לנצל כמה שפחות. השימושים: בעיקר מולטימדיה, סרטים FHD, אינטרנט. מתוכנן להחליף GTX260 שעובר למחשב חדש ולכן משתנה היעוד של המחשב הישן.... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים