עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא הולך לקנות עכשיו בידיעה שהולך לצאת החודשים בממש קרובים, למישהו יש מידע בערך מתי?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Baz34,

רציתי ליידע על מקרה שקרה לי , הזמנתי לפני כחודש באתר כרטיס מסך חדש מסדרת 8800 לפני כשבוע, מחירו היה 1780 שח , מאז עלה האתר החדש ההזמנה שלי נעלמה ואיתה גם אני ממאגר הלקוחות וכרגע מחירו של הכרטיס עלה ל-1910 שח, לטעמי מהלך ממש לא אתי מה גם שהמחירים שם משתנים כל שעה כמו מניות, חבל!!

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by meital878,

היי,  יש לי מחשב עם המפרט הבא (לפחות חלק ממנו, אז תגידו לי אם יש עוד נתונים שאתם צריכים):  ספק כח- A.PFC 3Y 450W fan12 power man inwin לום אם- G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד- Intel pentium D.core E6500 2.93GHz 2MB זכרון- H/s value geil 2GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח WD 500GB 32MB c.g SATA2   המאיץ הגרפי הנוכחי שלי מובנה בלוח אם- הוא מסוג intel X4500.   המאיץ הגרפי שלי התקלקל ואני צריכה לקנות אחד חדש. אני מעוניינת להריץ משחקים בצורה מינימלית ( guild wars 2 על הדרישות המינימליות ביותר) והתקציב שלי הוא מקסימום 600 ש"ח (מקסימום!!).  אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למפרט ולצרכים שלי   תודה רבה!!! מיטל.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by yotamavi,

המפרט שלי מימין, חוץ מזה שיש לי 3 ג'יגה זכרון. האפשרויות שאני מצאתי אחרי קריאה של הדביק לגבי כרטיסים מומלצים: 9800GT 1GB 9800GTX 512MB HD4850 512MB המסך שלי הוא 19 אינצ',רזולוצייה 1440*900, מיועד למשחקים לפעמים כמו NFS,GTA IV וכאלה..

5. כמעט כל הקלפים כעת על השולחן והפרטים מתבהרים: אלו הם כרטיסי המסך של הדור הבא מבית היצרניות, והם לא לגמרי מה שחשבנו, אבל הם כן מה שאנו צריכים כמו שכבר חזינו בחדשה הקודמת בנושא, כרטיסי הדור הבא של NVIDIA ו-AMD מתקרבים, ואיתם מתקרבים עוד יותר הפרטים על כרטיסי הדור הבא. מידע חדש מספר סיפור מעט שונה על מבנה הכרטיסים החדשים – בעוד AMD חושפת את מפת הדרכים שלה ומידע מודלף חושף את סדרת כרטיסי המסך הבאה של NVIDIA במלואה, ושניהם תואמים באופן מלא למידע החדש על מבנה הכרטיסים. רובנו היינו בטוחים עוד מההתחלה שאת כרטיסי הדור הבא, הן של NVIDIA והן של AMD נראה יחד עם שבבי זיכרון המצופים מסוג HBM2, אך לא כצעקתה. על פי מפת הדרכים של AMD, דור ה-Polaris שלה לא יעשה שימוש ב-HBM2 אלא ב…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. יש לי כ.מ 8600GT של INNO ניראה לי ולא מזמן קניתי מסך LCD עם רמקולים מובנים במסך יש לי כניסת HDMI שכרגע אני משתמש בה אבל אני לא שומע כלום... המסך מחובר עם כבל HDMI שמתחבר לכ.מ דרך "דונגל" ליצאת הDVI פעלתי לפני המדריך שניתן לי עם הכ.מ אך עדיין אני לי קול במסך ???? פעלתי לפי השלב השני בתמונה: תודה מראש

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  7. עד לפני כמה חודשים היתי משחק DOOM3 והכרטיס היה מגיע מקסימום ל68 מעלות. מאז לא ממש שיחקתי. היום התחלתי לשחק את Prince of Persia The Sands of Time ופתאום ראיתי שהוא מגיע ל82 מעלות!! חשוב לציין שפתחתי את המארז.. אם הוא היה סגור בטח היה נצלה לי המחשב. אגב, הכרטיס הוא של MSI. http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621 אני זוכר ששמעתי פעם משהו באיזה ביקורת על זה שהצלעות קירור יכולות להתנתק מהכרטיס או משהו.. יכול להיות שזה מה שקרה? אם כן אז איך בודקים/מתקנים?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  8. שלום חברה בזמן האחרון הכרטיס שלי עושה לי בעיות מכל מיני סיבות שאינם ברורות לי וחשבתי אולי להחליף/לשדרג אותו.. המחשב שלי הוא לא הכי חדש ועבר לא מאט זמן מאז שקניתי אותו (3 שנים בערך + - ) לצורך העיניין זהו המפרט שלי: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- gigabyte 965p-s3775 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס חזק שבעיקר יענה על הצורך של הרצת משחקים חדשים... שאני אומר להריץ אני מתכוון לעמוד ברזולוציה גבוה ואיכות משחק גבוהה במשחקים החזקים והחדשים שבשוק כמו ( far cry'crysis וכו').. ושיחסית הכרטיס לא יביא לתקיעות/עומס/לא יתפקד וכו' עומד לרשותי תקציב של עד 600 שקל גג …

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  9. יש לי התלבטות רצינית: קיבלתי מפרט למחשב שאני די מרוצה ממנו - מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי המובנה שמגיע עם לוח האם: Intel HD Graphics 2000 הצרכים שלי הם לגרפיקה ל web + print (אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור) לא משחקים לא סרטים..... האם כרטיס מסך זה יספיק לדעתכם? המון תודה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  10. והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום האם אני טועה???

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by b-or,

אני רוצה לקנות CRT 17 אינש בסדר גודל של מחירים של 700-750 ש"ח.. שטוח כמובן.. בלי להגיע לפלאטרונים (F700B או P) הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי את samsung 793DF שטוח,יפה קטן מימדים..גודל נקודה קטן 0.2 וקיבל הרבה תגובות חיוביות בזאפ.. מה אתם אומרים עליו? הוא מגיע לרזולציה 1280x1024 אבל רק ב60 הרץ.. כמה זה משפיע? עדיף לעבוד ככה.. או ב 1024X768 עם 85 הרץ? באחת התגובות בזאפ כתבו שהוא לא שטוח לחלוטין (שיפוע מסויים בקצוות) .. זה כמו בפלאטרונים? אשמח להמלצות נוספות או אישור על המסך הנ"ל.. תודה רבה.. [יש הצלחתי לשלוח!!]

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  12. יש לי בעיה בזמן האחרון, שאני מדליק את המחשב, לא תמיד המסך נדלק, וכשהוא כן נדלק הוא נכבה אחרי כמה דקות ולא נדלק יותר. לא הייתי בטוח אם זאת בעיה של הכרטיס או של המסך ובגלל שהיה לי מסך ישן גם ככה אז רכשתי מסך חדש (samsung syncmaster bx2335) עכשיו אחרי שבוע מאז הרכישה הבעיה הזאת חוזרת על עצמה, הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי אותו מאבק, אולי זה יפתור את הבעיה הכרטיס שיש לי זה Geforce8800GTS, הוא עומד על 75 מעלות זה תקין? מישהו יכול לתת לי פתרון עם כיוון? תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  13. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות עם הכרטיס מסך הזה לחבר נגיד את הווידאו למחשב ולהקליט. (TV IN..) וסתם בשביל לדעת , כרגע יש לי RADEON 8500 , האם אני ארגיש הבדל ? מי מהם יותר טוב ? *כבר המון זמן שאני לא עוקב אחרי מה שהולך בשוק ואין לי מושג כרגע על כלום.. תודה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by shimon23,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, חשבתי על fic radeon 9600 pro ב 900 ש"ח, אך בקרוב יגיעו לארץ כרטיסי ה radeon 9600 xt, וה fx 5700 - מישהו יודע מה יהיו מחיריהם? ולפי מה שראיתי הם מספקים הבדל ביצועים קטן בלבד(3-4 פריימים ברוב המקרים), האם בעתיד הפער בין הכרטיסים יגדל?

15. Started by POD,

ערב טוב לכם, קניתי מחשב חדש והכרטיס שהזמנתי היה 6600GT של Gigabyte. הגעתי הביתה וראיתי שהרכיבו לי A6600GT של Leadtek. עכשיו, התעצבנתי וצעקתי קצת על המוכר שממנו קניתי. המצב הוא כזה, יש אופציה שהוא יחליף לי אותו (ויפצה אותי על הטעות) אבל הוא אמר לי שהוא יותר טוב מזה של Gigabyte. מה אתם אומרים? להחליף? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  16. לי יש לוח אם P55M-UD4 והשאלה שלי היא האם יש לו מגבלה באוברקלוק של כרטיס מסך עתידי כגון 460GTX יש כזה דבר, לפי מה שידוע לי יש מגבלה של מעבד בגלל תמיכה בביוס או מטח שהלוח נותן אבל זה גם בכרטיס מסך? (אני מעוניין להמהיר את הכרטיס לביצועים של 470 פחות או יותר זה אפשרי בלי תוספת מטח?).

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by idofle,

שלום, הכרטיס מסך שלי 8800 GTS ככל הנראה נדפק. המחשב מקבל blue screen בעת סרטים/משחקים שבו כתוב שהכרטיס הגרפי איבד קשר, ויש גם כל מיני פסים מוזרים על המסך בלי שום קשר. אני רוצה להחליף אותו בכרטיס מסך חדש. אני לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק. ראיתי את: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP תהיתי אם תהיה בעיה מבחינת חיבורים להכניס אותו, ואם הספק כוח 400W שלי אמור להספיק (של חברת enermax) אם לא אשמח להצעות לכרטיסי מסך אקוויולנטים ל 8800 GTS, או קצת יותר טובים שכן יתאימו. תודה

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  18. בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון. כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי. אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag. …

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

בעבר כבר פתחתי דיון על זה ולא קיבלתי תשובה אולי לא ניסחתי נכון את השאלה אז ככה יש לי את הכרטיס הזה 1900XTX512 ואת הדרייבר הכי חדש שיש באתר 7.5 בהתחלה אני מתקין אותו עובד סבבה והכל טוב רזולוציה 1680X1050 בשולחן עבודה וגם במשחקים (יש לי מסך 2007WFP) אבל אחרי כמה זמן זה לא נותן לי את הרזולוציה הזאת במשחקים (הכי גבוה שאני מקבל במשחקים זה 1024X768 ) אני כל כמה ימים מתקין מחדש את הדרייבר זה לא הגיוני ממתי שאני מתקין את הדרייבר הדבר היחיד שאני עושה זה מעביר לטלויזיה ורואה סרטים זהו מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by EITANPP0,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4137 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4369

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by general328,

הזמנתי את הכרטיס מסך הזה, איך השילוב אני יודע שזה לא בשמיים אבל זה בסדר מבחינת ניצול הכרטיס? הכוונה לצוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by KiDi,

האם הכרטיס מסך הזה HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E יתחבר ללוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2%20R2.0&s=775 ? ללוח אם יש גם חיבור AGP וגם PCI-E אבל האחרון עובד על מהירות 4X ולא על 16X. השאלה היא האם זה יתאים ואם כן מה יהיו ההשלכות בביצועים. השימוש הכמעט יחידי של המחשב זה הצגת סרטים בהבחנה גבוהה ושימוש בווינדוס ויסטה... בלי יותר מדי משחקים כבדים. תודה.

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by ברוס לי,

למחשב סלוני יספיק המעבד הגרפי המובנה בו ללא קרטועים בסרטי HD המחשב יחובר לטלויזיה FULLHD 42 אינץ

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  24. השאלה שלי מתייחסת למסכים ברזולוציה של 1920X1200 . החלטתי לרכוש מחשב עם כרטיס מסך HD4870 או GTX260, כי אכן HD4870X2 הוא overkill היום לדרישות שלי ולא שווה תוספת ביצועים קטנה תמורת מחיר כפול כמעט. בפורום פה אכן ממליצים לרכוש כרטיס שמספק את הדרישות כיום, ובהפרש שחוסכים, לרכוש עוד שנה כרטיס חדש. כיום מחיר ה 4870 הוא Y ש"ח ומחיר ה 4870X2 הוא בערך 2Y ש"ח . מנסיון הותיקים פה : האם בעוד שנה, להערכתכם, מחיר ה 4870X2 ( וכרטיסים שיצאו בעוצמתו ) יעלה פחות מ Y ש"ח ? כי אם בעוד שנה, 4870X2 ירד עד מחיר של Y ש"ח בערך , שווה כבר להשקיע את ה 2Y היום ולהנות ממנו קודם מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by avivgenius,

מה עדיף על מנת לקבל תוצאה טובה יותר? מסך:W2362TQ 23 LCD 2ms 1:70000 DVI WideScreen Black. ספק כוח: 750W. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.