עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ATL321,

יש לי שאלה: איזה חברה כדאי לקחת עם ה-8800 של ה320 מגה? ASUS,eVGa GIGABYTE וגם איזה גרסה של ה8800 עם 320 מגה הכי חזקה וטובה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. אם למשל יש לי סרט שהוא מוגדר כ HD, והכרטיס שלי תומך בפורמט הזה, איך אני מציג אותו? מה ברגע שאפעיל את הסרט אני אראה אותו HD? שמעתי משהו על כך שצריך מסך שתומך בפורמט הזה ועוד כל מני דברים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by גלאון,

יש לי כרטיס 7900 מסוג GT של ניבידיה, ויש לו שתי יציאות דיגיטליות (לבנות). אחת מהן בשימוש והיא מחוברת למסך. בנוסף, יש לי יציאה אנלוגית (כחולה) מלוח האם, אני רוצה לחבר את היציאה האנלוגית הכחולה לטלוויזיה, חיברתי בעזרת כבל מתאים את לוח האם לטלוויזיה בנוסף לחיבור הדיגיטלי הקיים בין כרטיס המסך למסך. בטלוויזיקה הוא מזהה SOURCE בשם PC אך אני לא יודע איך להגדיר למשחב להוציא לשם מידע. ניסיתי דרך הדרייבר של ניבידה, אך הוא מזהה רק מסך אחד כי רק אחד מחובר לכרטיס המסך. איך אני מייצא מידע מלוח אם לטלוויזיה? איך מגדירים? בתודה רבה מראש, גל.

4. Started by Holy,

אני רוצה לעבוד עם כרטיס מסך ATI Radeon 1950 Pro במצב Clone כך שאוכל לראות על הטלויזיה סרטים. הבעיה היא שהמסך עובד ברזולוציה של 1280X1024 והדריבר לא מאפשר לקבוע לטלויזיה רזולוציה של מעל 1024X768 מה שמונע להגדיר פעם אחת Clone ולשכוח מזה. בזמנו כשהיה לי כרטיס של NVidia יכלתי לקבוע לטלויזיה רזולוציה של 1280X1024 כך שהתצוגה היתה גדולה מהטלויזיה וכאשר העכבר היה צמוד לאחת הפינות התצוגה זזה. כאשר הצגתי סרט על מסך מלא הוא תפס את כל שטח הטלויזיה. כך הייתי תמיד על Clone ברזולוציה של המסך ויכלתי לראות סרטים בטלויזיה מתי שרציתי. איך אני עושה את זה ב-1950!?

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך מהחנות tms.co.il בתקציב של עד 330 שקל! PCI-E הכרטיס צריך להיות מספיק טוב בשביל להפעיל ויסטה, ושאני יוכל לשחק איתו בפיפא..

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  6. ה*8800GT עובר אפילו GTX :s05: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=196541

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Pavlik,

שלום,רציתי לדעת מה גורם למסכים מסוג CRT להציג תמונה לא ברורה? כאילו לא מפוקסת כזו... זה בולט במיוחד בטקסטים ובמערכת ההפעלה עצמה...הכל נהיה מטושטש ולא ניתן לקריאה.. מעניין אותי אם אני יכול לעשות עם זה משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ^^^^^^^ בערך עוד כמה זמן..??

9. Started by bob24,

מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?

10. Started by motogt,

האם יהיה הבדלים בין הכרטיסים?(חשמל, ביצועים וכו') ומה לגבי המחיר, ה8800 החדשים(ליבה 9G) אמורים להיות יקרים יותר מהישנים(8G), או באותו המחיר ויופסק שיווק 8800 הישנים?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by Dror D.,

אני יודע שכל ה-8800GTS (בלי OC) הם אותו הדבר פחות או יותר בביצועים וממולץ לקנות את הזול מבניהם, השאלה שלי האם יש ל-ASUS קירור טוב יותר מאשר 8800gts של חברות אחרות? בארץ לא ממליצים לקנות את הכרטיס הזה בגלל המחיר הגבוה (הוא עולה בסביבות ה-1900 ש"ח) אבל אח שלי קנה לי את הכרטיס מסך הזה הסינגפור וזה היה באותו מחיר כמו של ה-8800gts 320mb האחרים (1200 ש"ח בערך), עדיין אח שלי לא חזר מסינגפור אז בנתיים אני בודק התרשמויות של אנשים אחרים מהכרטיס מסך הזה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו , מישהו מפה רכש במקרה גם את ה-8800hts 320mb של ASUS ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  12. הופיע לי קודם מן עיוות באמצע משחק, ואחר כך, כשסגרתי את המשחק והגעתי לשולחן העבודה ראיתי שהרזולוציה השתנתה לרזלוציה הקטנה ביותר (600X800) צירפתי תמונה של ההפרעה במהלך המשחק.. איך ולמה זה קרה? תודה על העזרה [br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 05:44:29 עברו כבר כמעט 24 שעות ואני רואה שאין תגובות אז - UPצ'י.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by ac1240,

ברשותי כרטיס מדגם ATI 9550 והיום עידכנתי את הכרטיס מסך לגירסה 7.10 בעבר המהירות שעון הייתה 250 מהירות זכרון 200 וכעת אחרי העדכון רשום לי מהירות שעון 304 ומהירות זכרון 297 מה בדיוק הולך פה ??

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by cold fire,

שלום ברצוני לשדרג את המערכת הקיימת, הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך fx5200 אך ללא DVI אני רוצה כרטיס שיהיה בו ממשק של 128 ביט וכמובן שיידר מודל 3 (אני משחק קצת פה ושם ונראה לי שהוא עדיף לצרכים שלי מאשר 64 ביט), לגבי המסך עצמו התקציב די לחוץ אבל 19 אינטש נראה הבחירה הכי טובה לאופיס אינטרנט אולי איזה משחק פה ושם אבל לא יותר מזה... האם ניתן להכניס מסך רחב עם חריגה קטנה או שבתקציב ולצרכים שלי עדיף מסך רגיל? תודה

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by gggilad13,

אני בונה מפרט למחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח. (רצוי פחות, אבל אם חייבים לחרוג מעט אז אפשר) המטרה היא כרטיס מסך חזק יחסית למשחקים חדשים ואחד שיחזיק מעמד שנתיים - שלוש וימשיך להריץ משחקים (אולי לא ברמה גבוהה אבל לפחות משהו). ההתלבטות העיקרית היא האם כדאי ללכת על כרטיס מסך עם תמיכה שDX10 (שאולי תהיה הכרחית בעתיד?) או לקחת כרטיס DX9 יותר חזק באותו מחיר (שעלול לא לתמוך המשחקים עתידיים). מהו השיקול שעל פיו אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כרגע יש לי רק 6600GT ב PCI-E עם 128 מגה (זה כרטיס מסוג סינמה מיוחד עם מלא חיבורים ושלט) עכשיו די חבל לי על הכרטיס הזה מצד אחד ומצד שני אני רוצה יכולות גרפיות טובות יותר . יש לי לוח אם של ג'יגה בייט אני לא חושב שהוא תומך ב SLI . האם יש מתאם להפוך PCI רגיל ל PCI-E ולשים עוד 6600GT כדי לקבל תוספת ביצועים זולה וטובה יחד עם הכרטיס הקיים?

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by tamiravigan,

מה לקנות? או 8800GTS320 של ג'יגהבייט או 2900PRO של ספיר או חברה אחרת.. אני מתכוון מבחינת אמינות וביצועים. לטווח הרחוק! הוא ישמש אותי לפות כשנתיים אני לא גיימר כבד אבל אני לא רוצה בחות הכרטיסים הנ"ל אז מי באמת עדיף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  18. היי יש לי 7600gt של leadtek ,האם כדאי להוריד דרייברים מהאתר שלהם או מ-nvidia ? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. מה עדיף, GT 8600 512MB של Sparkle, או x1950 PRO 256MB של spphire? ד''א Sparkle חברה טובה?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  20. קניתי לפני כמה חודשים נייד של hp מחו"ל וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה חיצוני שמתחבר לנייד דרך כניסה מיוחדת. קוראים לכרטיס HP Expresscard Hybrid ATSC/NTSC TV Tuner w/Remote & Receiver for Windows Vista וברצוני לדעת אם ניתן לחבר אותו ל"יס" ולצפות בטלויזיה דרך המחשב סוף סוף. אני חושד שצריך אולי כמה כבלים שלא קיבלתי אותם עם המחשב. זהו מפרט המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00892544&lc=en&cc=il&dlc=he&product=3370377&os=2093&rule=35785〈=he ולבסוף אני רוצה להגיד תודה לכל מי שיעזור לי לשפוך אור על העיניין הזה.

21. אני רוצה או 8800 gts 640 mb או x2900xt 512 mb מה עדיף אל תיתיחסו למחירים שלהם אני רוצה לדעת מבחינם ביצועים ובכלל איזה כרטיס יותר טוב? תודה מראש!!

22. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני עומד לקנות את הכרטיס. הכרטיסים של ספייר יגיעו רק עוד 10+ יימים. מה שיש בארץ זה רק Gecube. מה ההבדלים חוץ משם החברה, בין שני החברות של אותו כרטיס?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by tronado,

האם יש איזושהי מגמה של NVIDIA להחליף בסופו של דבר את הכל הPCBs של הכרטיסים שלה לשחור?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by lmlm,

Gecube שמו באתר שלהם קטגוריות HD3800 השאלה מה זה רומז? תמיד אמרו ש RV670 זה HD2950. האם RV670 זה בכלל HD3800 או שמה זה מרמז על כרטיסים שלא ידענו עד כה? לאתר: http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=213&prod_cat_id=214

25. שלום, בעקבות תקלה החלפתי את הכרטיס הקודם שלי ועברתי מ Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express של gigabyte ל Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express של יצרן בשם AXLE , אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס ורוצה להחליף אותו. אני לא מבין בכלל בדברים האלו ורק אחרי שהחלפתי קראתי וראיתי שהכרטיס החדש שלי פחות טוב מהקודם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים, בעיקר אם לא אך ורק Battlefield2 אני יודע שהתקציב שלי הוא לא גדול אבל ממה שקראתי נראה לי שזה פחות או יותר מה שאני צריך, אני לא GAMER מושבע ומשחק פה ושם, ברור שהייתי רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים עתידיים אבל אין לי כוונה להוציא מעבר לסכום הנ"ל. נראה לי שכרגע אני ממוקד בשני הכרטיסים הבאים , אשמח לחוות דעתכם עליהם א…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.