עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by __MIKO__,

בעקבות התלבטות בין בחירה בין השניים, השאלה היא מהו גודל המסך הנראה לעין בשני מסכים אלו? מהו ההפרש מעשית בין השניים?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by neron,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס לכידת וידאו. הצרכים הם: רצוי דחיסה online רצוי תוכנת עריכה טובה. המטרה להעביר מקלטות אנאלוגיות לפורמט דיגיטלי שימוש ביתי רצוי סנכרון תמונה וקול טובים. תקציב: 300-500 שקל אשמח מאד לשמע המלצות מאחר ואין לי שום ידע בתחום. מערכת הפעלה Windows 7 תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. האם יש בכלל אופציה כזאת? יש לי לפטופ אשר מחובר למסך מחשב חיצוני. אני מעוניין לחבר מסך מחשב נוסף (2 המסכים ברזלוציה לא גבוהה). האם זה אפשרי באיזשהי דרך? (שהרי יש לי רק יציאת HDMI אחת)

4. Started by davidpo,

איך הדגם הזה "TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe"? החברה "TwinTech" מומלצת?

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  5. כרטיס מסך: האם GAINWARD 9800 GT 512MB DDR3 - PCX עדיף על פני GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe (אוטוקאד, פוטושופ, REVIT, ארכיקאד 3DMAX) ללא משחקים בכלל!!!

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by De_Lu_xE,

יש לי הנסיך הפרסי שכידוע לא עובד בכרטיסי MX וזה מה שיש לי. איך אני מפעיל את התוכנה כדי שתעלה את המשחק? ניסיתי פעם אחת להפעיל את המשחק, אמרתי לתוכנה איזה קובץ להפעיל והיא הפעילה אותו אבל המשחק לא עלה. מה אני יכול לעשות כדי שהמשחק יפעל, מי שיודע להשתמש בתוכנה בבקשה שיעזור לי!!!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by HwareNewb,

ראיתי שכולם דיברו על זה שצריך לעשות לו DISABLE ושהוא מזיק (לכרטיסי ATI כמובן). רציתי לדעת למה באמת הוא גורם כי יש ברשותי X850XT וה VPU RECOVER על ENABLE. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. האם מישהו שרכש את הכרטיסים המדוברים עם הקרור ACCELERO X2 מנעה ניסה לפרק את הקירור? כי אני באתי לפרק בשביל למרוח משחה מחדש ולא הצלחתי. פירקתי את כל הברגים מאחורה אבל זה כאילו הגוף קירור הודבק עם דבק טרמי יש למישהו מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by dvido,

יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. Started by mj23,

קניתי תכרטיס מסך הזה של חברת ספייר ויוצא לי מאוד קצת ב 3dmark 2006 14 אלף מתוכם 3100 זה המעבד כלומר רק 11 אלף זה נמוך או זה בסדר? לדעתי נמוך

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לפני סיפור ההמלצה אני אקדים ואומר שלפני כמעט שנה פרסמתי פוסט עם המלצה דומה וכל מני הזויים העירו לי שלפנות לאמאזון בבקשות מיוחדות זה ניצול ו"ישראליות". אני מבוגר מדי לוויכוחים אינטרנטיים, לא הגבתי אז ולא מתכנן להגיב גם הפעם (אם הנושא יעלה שוב). אני רק אשתף שבזכות השירות הנהדר שנתנה לי אמאזון המשכתי לקנות בה באלפי שקלים וגם דרבנתי אחרים לעשות כך. לפני מספר ימים התקלקל לי הכרטיס EVGA GTX1080 FTW פניתי מיידית גם לEVGA וגם לאמאזון. EVGA היו אחלה, חזרו אלי תוך פחות משעה וביקשו שאשלח אליהם את הכרטיס לתיקון. אמאזון לעומתם חזרו אלי אחרי 5 דקות במייל, התנצלו שאין להם אותו כרגע זמין במלאי ונתנו לי זיכוי מלא על הסכום המקורי בו קניתי את הכרטיס. למעשה שילמו …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מדבר על כרטיסים ברמה של GTX460. האם קיים כרטיס ברמה הזאת, שמגיע עם גוף קירור יעיל, שלא עולה ברעשו על מאווררים של כרטיסים בינוניים, כמו GTS450, או מאוורר סטוק של מעבדים? בדקתי באתר של zalman , ויש שם מוצרים רציניים לכרטיסים החדישים, אבל זה בכלל לא מופיע בחנויות בארץ. האם קיימת חברת כרטיסי מסך שכבר מייצרת אותם עם גופי קירור יעילים אך שקטים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. http://www.digitimes.com/news/a20050905A6033.html נקווה לטוב :

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by gabig12,

שלום אני רציתי לקנות כרטיס מסך RADEON 9600 128MB אבל אמרו לי שזה לא יעבוד על המחשב שלי כי זה ישן (יש לי פנטיום 3 1300 מגה הרץ) ליורציתי לדעת אם מי שאמר לי את זה צודק והוא גם אמר לי לקנות RADEON 9200 128MB ואמר שזה יעבוד אצלי. האם הוא צודק שהRADEON 9600 128MB לא יעבוד אצלי? האם הRADEON 9200 128MB טוב למשחקים וטוב לTV OUT ושווה לי לחסוך כסף ולא לקנות את ה9600? אמרו לי גם שהכרטיסים האלה צריכים הרבה קירור האם הכרטיס מסך בא עם מאוורר או שאני צריך לקנות אותו בנפרד? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  15. שלום מה ההבדל בביצועים בין CF של 8/8 למשל של 4850 ל CF מלא של 16/16?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by King omri,

שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by grich,

היי קיבלתי לא ממזמן את הכרטיס מסך: 7870 xt של sapphire הכרטיס הגיע באריזה שה"שם" XT מופיע רק כמדבקה שמודבקת בכל מיני מקומות ולא עם האריזה הייעודית של 7870xt כיצד אני יכול לוודא ב100% שקיבלתי את גירסאת הXT? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by er0101,

סתם מתוך התעניינות, מה הסדר גודל של ביצועים של 8600GT 256MB בSLI? בשביל SLI צריך בדיוק אותו כרטיס? אותו GPU ב2 הכרטיסים או מה?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  19. מה עדיף מסך דק שטוח או מסך שמן שטוח??? מתלבט קשות בין מסך דק לשמן עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by morbidangel,

שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים. האחד ישן מאוד (בזמנו יועד למשחקים) AMD2800 על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 512 וכרטיס מסך ATI 9800 PRO. מחשב שני "חדש" יחסית אבל יועד לעבודה משרדית, מעבד של Intel E2180 (לא זוכר במדויק יכול להיות שאני ממציא), לוח אם Asus P5GC-MX, זכרון 1GB וכרטיס מסך 1650X. השאלה - לאחרונה ה9800 שלי נדפק וגורם למסך להכבה במשחקים, האם ניתן להחליף בין הכרטיסים ככה שה1650 יותקן במקום ה9800 הגוסס? או יותר נכון איך 1650 מול 9800 מבחינת ביצועים. אם כן, עד כמה הכרטיס מסוגל לסחוב עם המפרט הנוכחי שלי? תודה!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by israelisraeli,

שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  22. לא ממש הבנתי את הרעיון לשווק כרטיסים שנפתחים לכרטיסים טובים מאוד כמו המקוריים למשל ה2GTO שנפתח לX850XT PE וכמו NVIDIA שמשווקת כרטיסים כמו ה6200 ש"נפתחים" ל6600GT?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by DrLEON,

אני יכול להזמין רק משם או מKSP.

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by KMA12,

כן שלום אני חושב על לקנות את הכ-מסך הבא: Geforce FX5700 ULTRA 128 mb DDR3 Retail LEADTEK= 1200nis יש הערות הכרטיס טוב לא טוב .... האם הוא טוב לאובר-קלוקינג? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html

• 6 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.