עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי כ.מסך GIGABYTE 8800GTS 640MB ורציתי לדעת האם ההבדל בביצועים שלו לעומת ATI 4870? או ל 9800. האם ההבדל גדול? האם הוא מצדיק את מכירת 8800GTS 640MB? אם כן, בכמה אפשר למכור את הכרטיס?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  3. אהלן חברה מה עניינים ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיריץ לי סרטי HD בצורה טובה משחקים בצורה סבבה אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק במשחקים חדשים ושבאופן כללי יהיה טוב ובנוסף לכך שיהיה לו חיבור HDMI ואני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Q6600 intel לוח אם: Gigabyte P35-ds3l זיכרון : 2G OCZ ספק כוח : corsair VX450W (הוא מעולה הוא יחזיק) דיסק קשיח : WD 500GB AAKS והכרטיס מסך שעובר לאחי ומתחלף הוא הHD4850 של ATI כמו שאמרתי לא גיימר יותר מידי משחק מידי פעם במשחקים חדשים ובעדיפות שירוץ חלק ורואה תכני HD מידי פעם בסה"כ מהHD4850 הישן הייתי מרוצה אז לפי זה אפשר להבין שהציפיות שלי לא בשמיים. ד"א אני גר בת"א אז אם אפשר המלצה לחנות אמינה…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by MichaelK,

אני לא מדבר על עניין המחיר השאלה היא יותר בכרטיס.. שמעתי מחברים שהכרטיס הזה מלא בבאגים ושלא שווה לי אז אני רוצה חוות דעת נוספת .. האם הוא באמת כזה גרוע? אל תגידו לי לחכות לr600 כי אני לא מתכוון לעשות זאת..

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by thelegend,

שלום לכולם, יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את המחשב הנייד ואני רואה שתי תמונות שונות, למשל במחשב אני יכול לראות סרט ובו זמנית במסך השני לקרוא כתבה בYNET מבלי שיהיו בעיות - אני משתמש ב extend these displays ואין לי שום בעיה אם איכות או משהו כזה כי שני המסכים עובדים על מקסימום היכולת שלהם. עוד מעט אני אקבל מסך מחשב חדש והייתי רוצה לשמור את הישן אבל אני הייתי רוצה כבל VGA שמתחבר מהחשב הנייד ומתפצל לשני המסכים כך שאני אוכל לראות 3 תמונות שונות( אחת במסך של המחשב הנייד אחת בMAG ואחת במסך החדש) קראתי ושוטטתי בפורום וראיתי כל מיני …

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  6. יש קטעים שאני נופל ל30 FPS, זה ממש ממש מציק, מהאתר can you run it עולה שמהעבד הוא הצוואר בקבוק.. אז מה אני יכול לבטל בשביל להקל על העניין הזה? את הפיזיקס? את השדו? מה הולך למעבד בזמן המשחק? או שאין ברירה אלא להשלים עם המצב?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  7. יש את הX800GT וגם במקרה מצאתי X700PRO ב730 ש"ח! X700pro מראה בחלק מהמשחקים ביצועים יותר טובים מה6600GT! (עם פילטרים) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=11046 הנה המחשה בישבילכם: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNDU2JnVybF9wYWdlPTY המחיר של הכרטיס הוא כמו 6200 והוא עוקף אותו בהרבה! מעניין מה יהיה הצעד של אינוידה כנגד זה...

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Leadtek WinFast PX7600 GS TDH HDMI או GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E ??

9. Started by orenoren1911,

זה המחשב i5-4670 ספק כוח: http://www.1pc.co.il/product-2104-Seasonic_SS_750JS_750W.aspx זיכרון: ddr3 1600mhz 16gb cl9 gtx 770 windforce x3 oc 2gb אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו תקציב: 3500 שקל חשבתי על הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 780Ti WindForce3 3072MB GDDR5

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by arnoNz,

יש המלצות למסך שטוב למשחקי מחשב (רזולוציות גבוההות ורענון גבוהה) שיהיה CRT 19 תקציב עד 2200 ?? תודה

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  11. זה הלוח אם: https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690-UD-DDR4-rev-1x#kf שאר המפרט שלי זה 32 GB ראם 3200 MHZ DDR 4. זה המעבד: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz האם יתאים והאם הספק יספיק או לא

12. מה עדיף??? 5900XT- עולה 1230 9700NP- עולה 900 9500NP L-SHAPED MEMORIES- עולה 750 זה לחבר שלי... מה עדיף בשביל הוא לא מתכנן לחסוך כסף יעני זאת לא הבעיה אבל נגיד עם איזה סופטמוד לריידונים הם יכולים להגיע רחוק? ו9700NP אחרי סופט מוד יותר טוב מה5900XT? ועוד אחרי OC זה יכול ליהיות משהו חזק לא? אז על מה אתם ממליצים..? נ.ב איזה בחור מת"א פשוט קיבל אותם במתנה אז הוא מוכר לי בזול (וזה מישהו שאני יכול לסמוך עליו)

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by DL,

אוקיי, שמעתי שאם לוקחים את הכרטיס מסך הזה שעולה בסביבות 1300 שקל אפשר להתקין עליו דריברים אחרים שיהפכו אותו לכמעט כמו הביצועים של ש 9800PRO שעולה 2300 שקל... משהו יכול להסביר לי איך, מה הסיכונים, ואם זה כדאי?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by אסיWOW,

חלק מאתרי התקשורת בעולם החומרה קיבלו את גרסת המהנדסים של הכרטיס כדי לתת הצצה למה יש לנו לצפות מהכרטיס, קבלו את המיני ביקורת הזאת : http://guru3d.com/article/geforce-gtx-295-preview/ נראה שהם עשו עבודה טובה, וה295GTX מנצח את ה4870 X2 , בכל המשחקים שנבדקו. יש לכם מושג מתי הוא מגיע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  15. האם יש מישהו שכבר עובד עם ממיר דיגיטלי מחובר למחשב? האם אפשר להקליט תכניות מהממיר ישירות לדיסק? אודה לפרטים בנושא

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by kobibo,

מותקן אצלי הדרייבר החדש של אומגה וכמו כן O.C מבוצע ע"י ATI TRAY TOOLS . כאשר אני משחק במשחקים, רצים לי למעלה בצד ימין מספרים בצבע צהוב אין לי מושג מהיכן הם הגיעו ומה הם בכלל מראים? אודה לעזרה ואיך ניתן יהיה להורידם.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  17. במחשב החדש שלי יש כרטיס מסך Gigabyte 6600GT VIVO (שיש לו גם יציאת HDTV) ומסך ViewSonic 912s (שלו כניסת HDTV). עכשיו רציתי לדעת מזה בעצם אומר בשבילי?? האם אני מסוגל לראות בHDTV?? ואם כן, מזה בעצם אומר? שאני אראה סרטים ומשחקים באיכות גבוהה יותר, או שזה בכלל לא אפקטיבי מהסיבה שאין לי אפשרות להשיג תכנים המקודדים בHDTV? אשמח להסבר מקיף וממצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by Nightwind,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הצ'יפים למיניהם למשל אם אני קונה X1900XT הוא יכול להיות ב 2000 שקל וגם ב 4000 שקל האם ההבדל הוא גדול ? בין צ'פ של Sapphiron לבין Logitech \ Asus האם זה המחיר או שגם זה התפוקה ? ועד כמה היא גדולה ביחס למחיר ?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, למשחקים חדשים או איך שקוראים לזה כבדים.... עכשיו שמתי לב שההפרש בין ?7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E? לבין ?7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E? הוא 300 שקל וזה הרבה כסף... עכשיו מכיוון שאני לא עשיר אני מעדיף לקנות את 7300GS עכשיו האם הכרטיס הזה טוב למשחקים? ויש הבדל בין שני הכרטיסים האלה? ~תודה מראש~

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  20. קניתי היום את כרטיס Saphirre Radeon 4890HD , ההתקנה הלכה תקינה אך לבסוף נותר לי קובץ בשם: Microsost UAA Bus Driver אשף החומרה לא נותן לי להשלים את ההתקנה בטענה שאני צריך להכניס דיסק תחת שם הקובץ לכונן למרות שאין כזה דיסק. ההודעה ממשיכה להופיע גם אחרי כיבוי והדלקה. אשמח אם תעזרו לי להתמודד עם הבעיה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by guf8888,

http://hwzone.co.il/hardware/news/140487 לא מובן מתי כרטיסי המסך יצאו ? 8970

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by RenTex,

שווה לקנות את הכרטיס מסך Gecube 2600XT ? הוא יריץ לי קריסיס ? ואיך ה 1950PRO יריץ אותו ?

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by F430,

אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by simonsix,

ראיתי בטייגר שזה הכרטיס הכי זול ב- 8800 (יוצא איזה 1400 ש"ח כולל משלוח ) יש סיבה מיוחדת? מישהו התנסה עם כרטיסים של החברה הזו? חבר אמר לי שהם מומחים לכרטיסים מיועדי עריכות גרפיות וכו' http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2894469&CatId=2669 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by lumi,

ייש לי ממיר שמחובר ל TV '14 ישנה, שאלתי האם אני יכול לקחת מסך LCD של מחשב ולחבר אותו ישירות לממיר עם איזשהו כבל? ??? כוונתי היא ללא חומרה או תוכנה כל שהיא : תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.