כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להפנות אותי או לחוות דעתו לגבי שאלה שמטרידה אותי מזה מספר ימים: איזה כרטיס חזק יותר - ה-FX5200 או ה-TI200 מסידרת הג'יפורס 3 הוותיקה? חיפשתי השוואות באינטרנט אבל לא מצאתי, ואשמח לקבל תגובות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המחירים בחו"ל עדיין יותר זולים, ומכיוון שחלקי מחשב הם קלים וקטנים יחסית (משלוח זול) והמיסים הם רק 15.5% זה יכול להיות משתלם - השאלה שלי היא איפה אני מוצא כזאת חנות שמוכרת לארץ?? e-bay תמיד אפשרי, אבל לא מצאתי דיל מעניין במיוחד. ובכל מקרה יש המלצות לחנויות בארץ אולי? דרך ZAP אני לא מוצא בפחות מ-1000 ש"ח ונראה לי קצת יקר בשביל זה... ולא להמליץ על כרטיסים אחרים בבקשה - כבר יש לי כרטיס כזה ולוח SLI אז כל דבר אחר לא בא בחשבון. תודה!
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב ישן והייתי רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך כדי לאפשר להריץ משחקים עדכניים באופן סביר (רזולוציה מלאה, פילטרים ברמה בינונית-נמוכה). האם אתה חושבים שאפשר לעשות זאת עם המפרט הנוכחי שלי? אם כן, מה מומלץ בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? עיקרי המפרט הנוכחי: Intel Q6600 8GB Ram Corsair VX550 Radeon 4870- הכרטיס שאני רוצה להחליף תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס שהיה לי (5850), הפסיק לתפקד. צריך למצוא לו מחליף ראוי. שימוש עיקרי פיפא ומדי פעם משחק חדש כלשהו (לא FPS) - לדוגמא טומב ריידר או starcraft. תקציב סביב 700 ש"ח. כמו כן, המחשב בנוסף למסך שלו (2450 SAMSUNG) רזולוציה 1920*1080, מחובר לטלויזיה 42' לצורך סרטים ומשחקים. מפרט P55M-UD2 GIGABYTE Intel® Core i5 750 @ 2.67GHz (4 CPUs 4096MB RAM seasonic 500w ואם כבר - כדאי לא לפתוח אשכול נוסף, כדאי לקנות עוד זיכרון? ואם כן - להחליף את הקיימים (2X2) ל (2X4). או לקנות עוד 2X2 ? תודה מראש לעזורים.
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לצערי, שלחתי את הכרטיס שלי לתיקון, והתקנתי את הכרטיס היחיד שלי ATI RAGE PRO, הורדתי דרייבר ל win98 w82560en.exe ואני מנסה לעשות 16 bit כי האיקונים ניראים גרוע, כמו ב 16 צביעים, ולא משנה מה אני שם, 32 24 16 זה אותו דבר. איפה אפשר להשיג דריבר נורמלי לכרטיס שכזה הכרטיס יחזור עוד הרבה זמן
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כרטיס מסך 7670 הדרייבר מעודכן לגרסא האחרונה ועובד יציב . כל ההגדרות של ה- 3D בדרייבר מוגדרות על האיכות הגבוהה ביותר . (כולל טסטלציה AF AA AS הכל כולל הכל מכוון להגדרות הגבוהות ביותר ) אני נכנס למשחק ובודק בעזרת FRAPS על כמה FPS המשחק עובד והוא עובד יפה מאוד על 60 FPS יציב. הבעייה: בזמן משחק למרות ה-FPS המשחק לא עובד חלק (כשכל הזמן הזה אני עם העיניים ל- FPS כדי לראות שהבעיה היא לא הגדרות גבוהות מידי) יש תחושה שהמשחק עובד על 20 FPS לפי איך שהוא זז .. פיתרון למישו ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
משחקים משחק בסלולרי כשהרקע הוא המקום שנמצאים בו. חובה לראות! מציאות מדומה על מסך הסלולרי
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני עם הבעיה הזאת מאז שהתקנתי דטינייטור חדש 41.09 . מה שאני לא עושה ואיזה פורמט שאני לא בוחר PAL MTSC אני רואה שחור לבן. בדקתי כבר הכל כולל טלוויזיה אחרת וכבל אחר. על אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ודרכו אני כן רואה עם צבע. רק שאני על הXP הOS הראשי שלי אני רואה TV OUT בלי צבע מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ראיתי בהשווה פה בין X8 ל-X16 וראיתי שיש הבדל גדול... עכשיו, אני יודע שב-P45 יש סלוט אחד עם X16 וסלוט אחד עם X8 (שניהם ב-PCI-E 2.0). השאלה היא האם זה יפגע בביצועים אם אני יעשה CF לשני 4850? תודה רבה לעונים!!
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי היום בתקציב שהיה לי (1100 ש"ח) את הכרטיס הזה... Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card ואני רוצה לדעת איך הוא לדעתכם? ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס...?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למשל על רזולוציה של 1024x768 אבל בלי שזה ימרח על כל המסך ויראה מגעיל
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום.האם מישהו יכול לתת לי לינק לאיזשהו אתר שיש בו דיאגרמה\תרשים של כרטיס מסך ? משהו בסגנון http://www.techreport.com/reviews/2004q2/geforce-6800ultra/nv40-pixel-diagram2.gif משהו כזה,רק על כרטיס מסך שלם...תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים! לאחרונה אני נתקל בבעיה בתפקוד כרטיסי המסך שלי בזמן הרצת משחק בין אם זה max payne 3 או ספיישל אופס החדש, בזמן המשחק המסך קופא ומתמזער לאחר כמה שניות וכתוב שמנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה. יש פעמים שהוא קופא ורק ע"י לחיצה על כפתור ריסט אפשר להפעיל מחדש. המערכת שלי: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם:Asrock Extreme9 זיכרון: G.SKIL DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג קשיחים F3 1TB. SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 ספק: HEC COGER 1200W אני מניח שהבעיה נובעת מחום של אחד הכרטיסים או שני הראשיים לפחות. …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 3GHZ HYPER THERADING כרטיס מסך ATI HD 3850 256MB זיכרון GEIL 2GB DDR2 ספק FSP 400W PNR DX9 מערכת הפעלה XP HOME EDITION כמה FPS אמור להיות לי על 768 * 1024 + הכל על HIGH , בלי AA ?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
דוגמא שאני פותח חלון כלשהו אחרי שהמסך היה רק בדסקטופ אז אני רואה שהמסך פתאום ניהיה בטיפה טיפה יותר גדול או שאני רק על הדסקטופ ואני מעביר מסך קטן למעלה ולמעטה המסך ניהיה שמן בצדדים כל מה שלמעלה למעלה או בצדדים, במסגרת אז הוא טיפה מעוך כזה כאילו יורד פנימה שוקע כל מיני שטויות כאלה מוזרות המסך חדש דנדש! LG F700B מה אתם אומרים ? להחזיר לחנות ?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUS P7H55-MLX הבנתי שהוא מיני ATX או micro המארז שלי גם קטן {הכי קטן שראיתי} יש לי I5 760 עם 430 GT אני רוצה לשרג לכרטיס כמו 5850 או יותר טוב רציתי לדעת אם הוא יכנס ומתאים ללוח אם {בהנחה שאני מחליף ספק תודה או כרטיס יותר טוב דוגמאת 470 GTX וכו
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כרטיס מסך עם hdr כמו שיש לראדון הכי זול שיש אני רוצה לראות סרטים באיכות
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
x1950pro vs hd3650ddr2 x1950pro vs hd3650 ddr3 תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המפרט: intel e6400 זיכרון מושקין 4GB לוח P5B Deluxe ספק ENERMAX 400W הכרטיס מסך Sapphire RADEON 1950PRO לפי מה שקראתי ממזמן יש בעיה בסדרה הזאת של Sapphire... שהם מתחממים ומתחילים ארטיפקטים ואז מפסיקים לעבוד מתישהו.. קרה לאחד כזה אצלי אחרי שנה, הוחלף במסגרת אחריות.. וזה שרד איזה שנה וחצי... הוא דווקא עבד יפה עד שהתחיל להדפק... משחקים על MED-LOW בסבבה.. בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס חדש. לשחק קצת במשחקים החדשים עם קצת יותר הנאה.. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס חדש שיתאים למפרט הנ"ל.. וסתם בשביל הכיף, איזה כרטיס(ללא קשר למחירו) הוא הכי חזק שהמפרט הזה יכול לנצל מבלי צווארי בקבוק למיניהם? תודה רבה! =]
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אנשים! החלטתתי לרכוש את הכרטיס מסך Gigabyte 8600gt ואני מתלבט בין שני דגמים ההבדל במחיר שלהם ממש זניח,אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר עדיף .. אז כך הדגמים הם : NX86T256D NX86T256H כפי שאני הבנתי שההבדל הוא שהדגם H תומך ב HDTC ואילו הדגם D לא תומך .. האם קימים עוד הבדלים ? האם בגלל שהכרטיס NX86T256H תומך ב HD הוא חלש יותר במשחקים וכו.. המון תודה לכל העוזרים יניב.
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון, שאני מדליק את המחשב, לא תמיד המסך נדלק, וכשהוא כן נדלק הוא נכבה אחרי כמה דקות ולא נדלק יותר. לא הייתי בטוח אם זאת בעיה של הכרטיס או של המסך ובגלל שהיה לי מסך ישן גם ככה אז רכשתי מסך חדש (samsung syncmaster bx2335) עכשיו אחרי שבוע מאז הרכישה הבעיה הזאת חוזרת על עצמה, הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי אותו מאבק, אולי זה יפתור את הבעיה הכרטיס שיש לי זה Geforce8800GTS, הוא עומד על 75 מעלות זה תקין? מישהו יכול לתת לי פתרון עם כיוון? תודה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-