כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
ATI PCI express x300 se 128mb dvi+tv מה הוא שווה קיבלתי מפרט של פנטיום 4 עם הכרטיס הזה במחיר זול... האם הכרטיס שווה משהו ? ואיך הוא לעומת ה Geforce 6600 ? בתודה מראש, שגיא.
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
נתרכז רגע בGrid ו Far Cry 2 בגריד המים המחוגים במכונית והחלונות של המבנים מרצדים ומהבהבים...וכל פעם שאני פותח את התפריט יש נפילת Fps לפעמים גם האבק\עשן מרצד וגורם לנפילות Fps וכשרק נפתח מירוץ אז בשניות הראשונות אני שם לב שכל המסך מרצד קצת וזה נרגע מהר מאוד... בFat cry2 יש ריצוד מהיר של כל המסך רק כשאני על DX10 המפרט רשום בצד... הדרייברים מעודכנים...לא פועלים פילטרים בCCC מה אני אמור לעשות?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך פשוט zotac geforce GT240 וקיבלתי איתו דרייבר תואם לויינדוס 7. כשהתקנתי אותו בפעם הראשונה הכל עבד מצויין, אבל עכשיו אני אחרי פירמוט של המערכת, עשיתי הכל לפי הסדר . פירמטתי, התקנתי דרייבר ללוח אם, התקנתי דרייבר לכרטיס מסך . התוצאה - המחשב פתאום קורס (כל כמה זמן)... הקריסה - המסך נתקע, לאחר כמה שניות גם העכבר נתקע וזהו רק לכבות ולהדליק .. אני די בטוח שזה בעיה עם הכרטיס מסך!!! מה עושים??
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 2 אמ איקס 400, ואני משתמש בדרייברים 41.03, ואני חווה הרבה בעיות... הבנתי שלכל דור של כרטיסים של את הדרייברים שהיא מתאימים לו.. איזה סדרה של דרייברים מתאימה הכי טוב לכרטיס שלי? תודה, עמית.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
סלאם עליכום ועליכום סלאם, מחיר - תלוי במה שיוצע לי, כרגע הכל פתוח אלו הנתונים ספק 280V לוח אם lenovo is6xm מעבד intel i5 2400 cpu 3.1 ghz 4GB, 64bit מסכים BENQ T2210 HD LCD 100-240V 50-60HZ 1.5A ViewSonic VA712 מרחבה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כשאני מתסתכל הרבה על תמונות של כרטיסי מסך אני רואה שהקירור הוא בצד התחתון של הכרטיס אבל ככה נפגעת יכולת הקירור לא?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך, וחודש הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש באיזור ה-500 שקל ככה, אולי יד2. הבעיה היא שבמסך שלי יש רק VGA, והבנתי שאם משתמשים במתאם VGA TO DVI, אז האיכות ממש גרועה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קראתי בANANDTECH באחד הבנצ'מרקים הם השתמשו בהגדרות: RES 1600 x 1200 with 4X AA/8X AF enabled . אולי מישהו יכול להסביר מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך מסוג 7300 gt של ניוודה המחשב שלי הוא amd אטלון 3000+ לוח גיגביט 2גיגה ראם 360 גיגה הרדיסק מארז של hec וספק שלהם 350 יש לי קצת בעיות במשחק Test drive האם הכרטיס מסך הזה אמור לסחוב טוב את המשחק הזה? איזה דריבר הכי כדאי להתקין בשביל הכרטיס שלי? תודה לעוזרים אבי
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק…
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב ישן והייתי רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך כדי לאפשר להריץ משחקים עדכניים באופן סביר (רזולוציה מלאה, פילטרים ברמה בינונית-נמוכה). האם אתה חושבים שאפשר לעשות זאת עם המפרט הנוכחי שלי? אם כן, מה מומלץ בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? עיקרי המפרט הנוכחי: Intel Q6600 8GB Ram Corsair VX550 Radeon 4870- הכרטיס שאני רוצה להחליף תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי מסך SMILE CA6746SL . ויש לי בעיית בהירות איתו.. גם כשבמאפיינים של המסך הBRIGHTNESS על 100.. הכוונה היא שאני רואה הכל פחות בהיר.. את הצבעים וכו'... וזה לפעמים מקשה במשחקים, כי אני רואה די חשוך (נגיד במשחקים חשוכים כמו DOOM 3 וכו' הבעיה היא יותר מעצבנת) איפה אפשר לסדר את זה? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי Radeon 9800Pro. חיברתי אותו לטלויזיה עם כבל S-video, אבל משום מה הצבעים שאני מקבל בטלויזיה מאוד דהויים, כמעט שחור לבן. הכבל עצמו תקין כי הוא עובד טוב עם מחשב אחר, והטלויזיה גם בסדר כי היא עובדת בסדר גמור עם מערכת קולנוע ביתית שמחוברת גם לאותה היציאה. התקנתי את הדרביירים הכי אחרונים באתר של ATI, וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ASUS Extreme N7800GT/2DHTV או Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E הם אותו המחיר ויש להם בערך אותם הפונקציות אבל השאלה שלי היא : א. מבחינת חברה מי יותר אמינה ויותר טובה? ב. האם יש הבדל בין הכרטיסים או שאני טועה...?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הכרטיס הזה, ובמנוחה הGPU שלו על 78-80 מעלות. כיצד אני משנה את מהירות המאווררים? יש לי ויסטה, 64 BIT. דרייבר 8.8. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מטרוקס כפי שהוזכר בכותרת אשר אמור לעבוד עם agp x2 ו x4 יש לו את החריץ הנוסף שמאפיין כרטיסי x4 ו x8 אני רוצה לחבר אותו ללוח asus p4p800 se אשר תומך ב agp x8 האם אני אוכל לעשות את זה או שאני אגרום נזק לכרטיס או ללוח או שפשוט הסידור לא יעבוד. בקיצור האם לוח חדש שתומך ב agp x8 יכול לקבל כרטיס מהדור הישן שבמקור הוא X2 אך גם תומך ב X4 בברכה. ייחודו של הכרטיס הוא שהוא משמש גם כלוכד וידאו באיכות גבוהה מאוד. דבר שני: הכרטיס יוצר קבצי AVI לא מכווצים - אין לי בעיה עם זה אך בגלל שזהו כרטיס מיושן יחסית הוא מפצל את הסרט למקטעים של 2 ג'יגה כל אחד - שווה ערך ל 10 דקות כל קטע (הכרטיס נועד במקור ל win 95/98 שב fat16 אי אפשר ליצור מחיצה גדולה יותר מ 2 ג'יגה) האם …
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , תקציב 1000 ש"ח (פלוס-מינוס) למשחקים בעיקר (סרטים, אינטרנט כמובן...) אני כרגע עובד עם 17" ככה שהרזולציה היא 1280 מקסימום .. יכול להיות שיהיה שינוי בעתיד אבל לא יותר מ 22" מפרט : Q6600 Gigabyte P35-S3L 4GB ram HEC 500TD-TF תודה !
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי השבוע כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE RADEON ATI X1650 PRO 256NB בבדיקה שעשיתי עם תוכנת EVEREST הכרטיס מופיע כך: Radeon X1650 Series Secondary 256 MB האם מדובר באותו כרטיס או ששני הדגמים הם שונים?. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד ואני מעוניין לחבר לו 2 מסכים על מנת להפעיל תוכנה מסוימת אפשר לקבל המלצה/עזרה איזה כרטיס מסך אני צריך ואם זה אפשרי?? אם אפשר לקבל שמות\סוגים של כרטיסים מ ZAP אני אשמח !!
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עברתי פה על כמה דיונים אבל לא ממש ראיתי דעה אחידה אז אני ישאל פה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לאפיק ה-AGP (יש לי מחשב חזק נורט'ווד 3 ג'יגה-הרץ ואין סיבה להחליף לPCIE). התקציב - אני ממש לא רוצה לעבור את ה-1000 שקלים אבל אם המאה, מאתיים הנוספים האלה יעשו שינוי אסטרונומי אז אני מוכן להשקיע, כמו כן לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים אם עומדים לצאת כרטיסים כדאיים. ראיתי שסדרה 76XX עומדת לצאת ל-AGP אז חשבתי אולי על כיוון ה-7600GS, מה דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ראיתי תביקורת ותבאנצ'מארק שלו ויכול להיות שלא הבנתי את זה נכון אבל הוא לא בהרבה יותר טוב מ7900 ולא יודע אם הוא שווה את העוד 275 שקל האלה, האם אני טועה???? http://techreport.com/reviews/2006q4/radeon-x1950-pro/index.x?pg=1
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051108220829.html אחחחח תחשבו על זה 2048 מגה זיכרון DDR3 כוח עיבוד לא יאומן פאק לטחונים טחונים האמא של הטחונים בלבד!!! חחחחחח תהנו ותקנאו באנשים שיהיה להם את זה חחח סתם סתם
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
x1950pro vs hd3650ddr2 x1950pro vs hd3650 ddr3 תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי GTX580 (במפרט בצד) וכשאני מחבר מסך משני ישר הכרטיס מתחיל לעבוד על התדר של 3D והוא מתחמם כתוצאה מכך אפילו שאני רק משתמש שימוש רגיל ולא משחקים ואפילו לא סרטים. איך אני משנה בפרופיל שגם כאשר יש שני מסכים מחוברים הוא יעבוד על התדר הנמוך? זה ממש מפריע, הוא מתחמם ומרעיש בעבודה רגילה עם שני מסכים. אני מנסה ומנסה ולא מצליח, אשמח לכל רעיון.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-