עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Snowolf,

יש לי geforce 4 TI 4600 ובזמן האחרון כל משחק שאני משחק הוא נתקע לכמה שניות (הקול ממשיך) ואז ממשיך...ועוד פעם ועוד פעם כל כמה שניות הוא נתקע. ואז ממשיך ..למה זה? התקנתי מחדש דרייברים ומחדש DIRECTX מה זה יכול להיות? זה מעצבן חבל על הזמן

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by milliam,

היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2lהארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by asichen,

מישהו יודע לאיזה GeForce דומה ה 9600XT 256 mb בביצועים?

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  4. מה עדיף??? 5900XT- עולה 1230 9700NP- עולה 900 9500NP L-SHAPED MEMORIES- עולה 750 זה לחבר שלי... מה עדיף בשביל הוא לא מתכנן לחסוך כסף יעני זאת לא הבעיה אבל נגיד עם איזה סופטמוד לריידונים הם יכולים להגיע רחוק? ו9700NP אחרי סופט מוד יותר טוב מה5900XT? ועוד אחרי OC זה יכול ליהיות משהו חזק לא? אז על מה אתם ממליצים..? נ.ב איזה בחור מת"א פשוט קיבל אותם במתנה אז הוא מוכר לי בזול (וזה מישהו שאני יכול לסמוך עליו)

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by shefi,

מה יותר חזק? x800gtovs x1600xt ולמה יותר זול 1600xt ?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by TopSound,

אני שוקל לרכוש כרטיס מסך ATI Radeon HD 3850 512MB, ושמתי לב ששינן מס' חברות המייצרות את הכרטיס הנ"ל ולא כל כך ברור לי מה ההבדל בינהם. על פניו שני הכרטיסים הנ"ל מבוססים על אותו שבב של ATI ולמרות שלפי הנתונים היבשים ל-Club3D יש יתרונות קלים, ה-ASUS עדיין עולה כ-310 ש"ח יותר? למה? מה ההבדל בין כרטיס של חברה זו לחברה אחרת? האם ישנן חברות מומלצות יותר מאחרות? בשורה התחתונה מה אתם ממליצים לקנות בהנחה שאני מוכן להשקיע 600-700 ש"ח על כרטיס מסך... http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm [ftp=ftp://http://www.skypc.co.il/pl_product~32600~8~0.htm]http://www.skypc.co.il/pl_product~32600~8~0.htm[/ftp] תודה.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

[13:59:37] <Vatos-Locos> קיבלתי מסך 17 אינץ יד שניה [13:59:39] <Vatos-Locos> של סמסונג [13:59:45] <Vatos-Locos> הבעיה שבגללה הביאו לי תמסך [13:59:53] <Vatos-Locos> זה בגלל שהציפוי התקלף [13:59:58] <Vatos-Locos> כנראה שמו לו חומר ניקוי או ענארף מה [14:00:04] <Vatos-Locos> וזה התקלף ונראה נורא [14:00:07] <Vatos-Locos> עכשיו אין הרבה מה לעשות [14:00:08] <Vatos-Locos> חוץ מלנסות [14:00:12] <Vatos-Locos> לקלף פשוט את כלללל הציפוי [14:00:15] <Vatos-Locos> ואז זה לפחות יהיה אחיד [14:00:23] <Vatos-Locos> איך אפשר לעשות את זה בדרך הכי פשוטה בלי לגרום הרבה נזק?

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by snowgoose,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) ומתלבט בין: WinFast A400 TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=127&lineid=1&act=2 לבין WinFast A6600GT TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=160&lineid=1&act=2 ההבדל במחיר הוא זניח (100 ש"ח בערך) אז מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by shapiranir2,

שלום רב! ברשותי כיום Radeon HD 5700, אותו אני רוצה לשדרג. חשבתי על Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5 שתי שאלות: 1. עד כמה השדרוג יהיה משמעותי מבחינת ביצועים? (סולם אחד עד עשר, או מאוד/מעט/בכלל לא) 2. האם יש הבדל נראה לעין בחיבור HDMI ל DVI מאשר DVI ל DVI? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. אני מחפש כ.מסך חדש עד 500$ למשחקים וסרטי HD מה שחשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת HDMI בן דוד שלי טס לטיוואן עוד שבוע אז הוא מביא לי אותו אז המלצות יתקבלו בחום תודה מראש

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by r1plet,

שלום, ברשותי GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE שעומד על OC לא רע (מעבר לזה שבא איתו מהמפעל), ותהיתי לגבי השליטה במאווררים שלו - המאווררים של הכרטיס מוגדרים אצלי על AUTO, ואני משוכנע שהAUTO בכרטיס הזה (או אולי בדרייברים הנוכחיים של NVIDIA?) זה 40% רוב הזמן עד שהכרטיס מגיע ל60 או 70 מע'. במשחקים כבדים כמו קרייסיס אני אכן שומע את המאווררים של הכרטיס מגבירים קצב אבל לא טרחתי לבדוק באיזה פאטרן בדיוק זה נעשה, עם זאת אני לא חושב שאי פעם ראיתי את הכרטיס עובר את ה70C במאמץ. אני מבסוט מהרעש המזערי שהכרטיס מפיק בהגדרות הנ"ל, והשאלה שלי היא האם יש טעם להגדיר את המאוורר עם פרופיל ידני כדי אולי לשמור על טמפ' נמוכות עוד יותר במשחקים (במחיר יותר רעש)? או שעצם העובדה שהכרטיס שלי לא עובר את …

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by October,

אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי עוד שבוע ויש לי זמן לעשות שינוים הזמנתי ב 1300 שקל 275 geforce tintech overclocked אני די חסיד של אנווידיה ופחות אוהב את הרדיאונים... אני משתמש במסך 22 אני משחק מדי פעם לא איזה גיימר מטורף... אבל עדין רוצה להשקיע בכרטיס ל שנתיים 3 מכוון שזה מתנה ואני רוצה לסיים עם זה... רוצה לשחק סטארקראפט 2 דיאבלו 3 ומודרן וורפיר כל השטויות האלו... רזולוציה - נראה לי שהמסך תומך עד 16xx האם כדאי להחליף ל 5850 זה עוד 200 שקל האם משתלם והאם אני צריך את זה בכלל? הבנתי שהוא תומך ב dx 11 ואם אני מתככון להשאר עם הכרטיס הזה לשנתיים הקרובות חשוב שזה יהיה כי לא נראה לי שיש משחקים שעובדים עם זה עכשיו למרות שאני מאוד אוהב את הכרטיסים של אנוידיה... אולי בכלל חשבתי ש…

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by POD,

ערב טוב לכם, קניתי מחשב חדש והכרטיס שהזמנתי היה 6600GT של Gigabyte. הגעתי הביתה וראיתי שהרכיבו לי A6600GT של Leadtek. עכשיו, התעצבנתי וצעקתי קצת על המוכר שממנו קניתי. המצב הוא כזה, יש אופציה שהוא יחליף לי אותו (ויפצה אותי על הטעות) אבל הוא אמר לי שהוא יותר טוב מזה של Gigabyte. מה אתם אומרים? להחליף? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  14. צריך המלצה לכרטיס מסך למולטימדיה ומשחקים קלים תקציב 500-700 עדיפות לכרטיס עם כמה שיותר תמיכה ביציאות.... תודה

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by kramer82,

אני מתלבט בין ה RTX 2060 וה RTX 2070. כרגע המסך שלי הוא 1080p. השאלות שנראות לי רלוונטיות כדי לקבל החלטה הן : האם אראה הבדל ממשי במשחקים ? האם בשניהם אוכל להריץ בהגדרות הכי גבוהות? האם ה RTX 2070 יענה לדרישות המשחקים למשך יותר זמן מזה של הRTX 2060 ? אם יש עוד שיקולים, אשמח אם תשתפו

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by GaTor120,

האם כרטיס מסך AGPX8 יכול לעבוד כל סלוט של PCIEX16? כי פיזית זה כן ניכנס,תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  17. מה ההבדל בין GTO ,GTO FireBlade ,GTO2 וx850xt??? אשמח לקבל פירוט מלא על ההבדלים. בתודה, tamir

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by dark_zero,

טוב ה4870 שלי נשרף ואני צריך חדש אני רוצה לקנות משהו של NVIDIA משהו שיסחוב משחקים לא חובה משהו בומבסטי שלא יתחמם מדי התקציב שלי הוא 600~ אני לא הולך להשקיע יותר מזה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by ron11,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים שיריץ לי גרפיקה ופילטרים על המקסימום אני בעניין של : ASUS GTX 470 או SAPPHIRE VAPOR-X HD 5870 מה יותר כדיי מבחינת גרפיקה DX11 ופילטרים AF AA על הגדרות מקסימליות עד 2500 ש"ח תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. Started by ben060,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות: הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך. אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך . זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם. הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע. אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח. שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  21. היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך RADEON 2600PRO והמחשב מחובר לPHILIPS 5322. באפשרויות הרגילות יש הרבה אופציות של רזולוציה אבל אין את המדוייק של הטלוויזיה (1366x768), יש אפשרות להוסיף אותה בצורה כלשהי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  23. Started by NTK1,

אני מחפש את הכרטיס הכי טוב לצפיה ב-HD (כל הפורמטים של HD) והוא לא מיועד למשחקים מה הכרטיס שהכי מתאים ומה המחיר?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by Murmur,

שלום, אני צריך להתאים כרטיס מסך ללוח Gigabyte P35-DS3L (עם PCIE X16). השימוש הוא משרדי + צפייה בסרטים, בעיקר לייב-סטרימינג וגם HD. חשבתי על משהו בסגנון של HD5450 ATI התקציב - עד 250 ש"ח. מה אתם אומרים? האם בסדר? האם עלולה להיות בעיה עם העניין של PCIE 2.0 של הכרטיס החדש? תודה

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  25. לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם

• 7 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים