כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
יש לי radeon 9600 pro. ה-mobo supporting x8 ו-fast write אבל שאני מפעיל אותם דרך ה-SMARTGART זה מבקש לעשות reboot ושהמחשב עולה זה חוזר להיות x4 ו-fast write off יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש ולצערי הכרטיס מסך עומד על 79 מעלות במצב רגיל הכרטיס הוא Gainward geforce 8800gts 320mb ובאימוץ משהו כמו 85... השאלה אם יש מה לפחד ? במארז יש סירקולציית אוויר טובה...
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן קניתי טלוויזיה 32 אינץ' FULL HD לחדר, חיברתי את המחשב, ושמתי לב שב- 1920X1080 משחקים חדשים לא ממש סוחבים, יש תקיעות קטנות ומעצבנות, וזה לא ממש כיף. העניין הוא שהמחשב ממש לא חדש (הרכבתי אותו ב- 2008), אבל לא בא לי להתעסק עם שדרוג רציני, שמן הסתם יחייב החלפה של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Core 2 Duo E7200 במהירות סטוק 4GB Patriot DDR3 לא זוכר את המהירות ATI HD4850 512MB Gigabyte EP35-DS3R השאלה היא האם החלפה של כרטיס המסך תעזור משמעותית בביצועים. אני מבין שיהיה צוואר בקבוק אבל אם זה יספיק עד סבב הקונסולות הבא אז אני מרוצה. אם כן, איזה כרטיס מומלץ עד 1000 שקל? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם יש אתר שבדק בצורה אמינה את ביצועי הכרטיסים עם לוחות בעלי צ'יפסט שונה ? האם יכול להיות שכרטיסי ATI יעבדו טוב יותר דווקא בלוחות המבוססים על צ'פסט של AMD ודווקא ה GFORCE יעבוד טוב יותר עם צ'פסט של NVIDIA ? תודה לכולכם !
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3 שימו לב למהשהו החדש שהם הוציאו בכרטיס הזה !!! זה נקרא AVIVO !! למי שמשתמש המון ביציאת ה SVIDEO לראיית סרטים הדבר הזה פשוט חלום !! זהב !! .....מחדד את התמונה הלוואי עלי (בתור אחד ש רואה המון סרטים דרך יציאת ה S VIDEO .....)
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
זה הדגם המדובר http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2696
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי בפורום של מפרטי מחשב והציעו לי שם מחשב מסוים, אבל אני מנסה להוזיל עלויות ואני מתלבט בין שני סוגים של כרטיסי מסך, ושם לא עונים לי, ואז ראיתי שיש מומחים לכרטיסי מסך, אז אני פונה אליכם לעזרה. המעבד שלי יהיה AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray הספק שלי יהיה SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze והמסך שלי יהיה LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms אני משחק די הרבה במחשב, אבל אני לא גיימר כבד מאוד (משחק בעיקר פיפא ומשחקים שיוצאים לסרטים כמו בטמן והנסיך הפרסי) אבל אני יודע שאמור לצאת גם red dead redemption למחשב ביתי ואני רוצה שהוא ירוץ חלק בלי בעיות ועל איכות טובה, ככה שאני מוכן להשקיע בכרטיס אם זה יהיה הכרחי. עכשיו ההתלבטות …
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום קניתי באפריל השנה את הכרטיס מסך 9800GTX הוא הריץ לי תקריסיס הישן על 30+ FPS עם HIGH ובמתקדם על הכי גבוהה. התחלתי לשחק בקרסיס החדש בהתחלה לא היו תקיעות ועכשיו כל הזמן יש לי תקיעות ! למה זה מה אני עושה ? והכרטיס מסך לא נמצא בOC !
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9700 חיברתי אותו לספק ומימנו שירשרתי להארד דיסק כמו שהם ממליצים האם אני חייב לשרשר או שאני יכול לחבר כל אחד בניפרד מה עדיף לעשות? המחשב עושה לי בעיה שאני מדליק אותו מאז שיש לי את הרדאון יכול ליהיות שזה הספק כי הוא 300W
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי מישהו יכול להסביר לי מה קרה לאתר של ATI הם לא מעדכנים יותר את הדריברים באתר? הדריבר האחרון באתר שלהם הוא 6166 שבאתר RAGE3D אפשר להשיג את 6200 בגירסאת FINAL למי שרוצה את הדריברים Winxp\2000 Ati 6200 Win9x Ati 6200 Control panel הדריברים הם לכל הRADEONS
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך הוא נהיה צהוב וכאשר אני מזיז לו את הכבל לזויות מסוימות הוא מסתדר . {צמוד לכרטיס מסך לא למסך עצמו} יש משבו לעשות עם הבעיה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב ישן והייתי רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך כדי לאפשר להריץ משחקים עדכניים באופן סביר (רזולוציה מלאה, פילטרים ברמה בינונית-נמוכה). האם אתה חושבים שאפשר לעשות זאת עם המפרט הנוכחי שלי? אם כן, מה מומלץ בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? עיקרי המפרט הנוכחי: Intel Q6600 8GB Ram Corsair VX550 Radeon 4870- הכרטיס שאני רוצה להחליף תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הבנתי מה זה HDR, אז רציתי שתגידו לי אם אני טועה ויש מה להגיד עוד על ה-HDR. מאפיין נוסף שמבדיל את כרטיסי המסך החדשים כיום בשוק כמו: סדרות כמו 7 ו-6 של nVIDIA. או-REDAON X1x00 של-ATI, מכרטיסי המסך הקודמים להם הוא תמיכה ב-High Dynamic Range rendering. מאפיין זה משמש במטרה להדמות תגובות רפלגסולוגיות של העין האנושית, והדמיית אור בוהק במיוחד. לדוגמה כשאתה נימצא במקום חשוך זמן מה, אז אחרי שאתה יוצא מאותו מקום, לוקח לעיינים שלך זמן מסוים כדי להיתרגל לשינוי הקיצוני, מכיוון שבאותו רגע אתה רואה אור בוהק במיוחד. כלומר HDR מזרז את התגובות שיש לעיינים שלך, במהלך שינויים מהירים באור. אז תגידו לי אם זה נכון או לא, ונקווה לטוב.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין מסך 19" זול ב1500-1600 ש"ח או את ה IIYAMA
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם תהריים טובים יש לי בעיה מוזרה והחלטתי לפנות לפורום שלכם הבעיה היא כזאת :יש לי כרטיס מסך 8600GTS של MSI וכרגע אניע משתמש במסך ישן כלןמר CRT 17 אינץ של IIYMA עכשיו כשה אני נכנס לוינדוס והעבודה באינטרנט הכול טוב ויפה אבל כשה אני שם סרט או נכנס למשחק לא משנה איזה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב צריך לעשות רק RESAT כדי שהכול יחזור לפעול כרגיל השאלה היא מה זה יכול להיות? המסך לא טוב או שהכרטיס מסך פגום ? החלפתי למסך אחר אבל גם כן CRT ואותה הבעיה עם LCD עדין לא נסיתי כי אין לי ,מה יכולה להיות הבעיה ? מפאט המחשב: INTAL CORE DUO E6550 MSI 8600GTS 256MB 2GB RAM של OCZ ספק כוח 550W תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית 37 אינץ' FULL HD של LG וזה המפרט שלו כרגע: מעבד: AMD phenom X3 8650 כרטיס מסך: ATI READON HD4850 זיכרון:2GB דיסק קשיח:500GB לוח אם: Asus M4A78-VM אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לHD5870 או HD5850 ויש לי כמה שאלות: 1. האם ההבדל ביניהם משמעותי מאוד והאם ההפרשים במחירים מוצדקים? 2. האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד הזה עם אחד הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
ברצוני לרכוש את לוח האם של Gigabyte דגם EX58-UD4P. נצא מנקודת הנחה שאני מעוניין אך ורק בכרטיס המסך GTX260 ולא ב-4870. (העבר שלי הרבה יותר מוצלח עם nVidia...) עכשיו, היצרניות Asus ו-Gigabyte ידועות מאוד באיכות שלהן, אך ההפרש מחירים בין כרטיסי המסך שלהן (GTX260) יחסית משמעותי (200-250 ש"ח) כאשר Asus הזולה מביניהן. השאלה שלי היא באיזה יצרנית לבחור במצב הנ"ל ? והאם העובדה שלוח-האם הוא של Gigabyte אז כרטיס המסך שלהם יפעל בצורה יותר טובה איתו ? תודה רבה למייעצים ולעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תיכננתי ליקנות מסך LCD בקרוב ניתקלתי בדגם הזה^ מה אתם אומרים עליו?? http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=131&ShowType=program&FileURL=product.asp&dataid=13233&GenMenu=&RootId=undefined
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום בהמלצות שקיבלתי על מפרט מחשב הציעו לי פעמיים כרטיס מסך עם 2 גיגה זיכרון: כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! כמות: 1 - מחיר: ₪1150 או: HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1156 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 ופעם אחת המליצו לי על שני כרטיסי מסך כל אחד עם 1 גיגה Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 2 הייתי שמח להבין את היתרונות והחסרונות בין האפשרויות האם עדיף כרטיס מסך אחד או שניים? במה הביצועים יותר טובים? תודה רבה דורון
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הגיעה אליי הצעה מחבר, כרטיס מסך HIS HD 4890 1GB DDR5 במחיר מוזל 680 שקל (אולי אצליח לו לרדת במחיר עוד טיפה חח) עם אחריות כמובן עכשיו המפרט שיש לי כרגע : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון Cheiftec 550W כרטיס מסך נוכחי זה 9800GT שהוא עדיין די טוב האם שווה לי להחליף ? או כדאי לשמור על הכסף ולישאר עם הנוכחי ? המטרה היא משחקים חדשים שעומדים לצאת כמו מאפיה 2 COD פיפא וכו... תודה לעונים !
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש דבר כזה? השימוש הוא הרצת משחקים על רזולוציות גבוהות והפעלת פילטרים וכל שאר ירקות ועם כן אז שווה בכלל לקחת? מה הביצועים שלו לעומת כרטיס עם קירור רגיל (עם יש בכלל הבדל) עם לא אז איזה אפשרות לקירור הכי שקט ? איזה ספק צריך בשבילו?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-