כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
זה הדגם המדובר http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2696
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יכול להגביל מעבד או ההיפך ? לדוגמא : ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? עם כרטיס מסך ?8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? תודה לכל מי שיענה.
-
- 17 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הבנתי מה זה HDR, אז רציתי שתגידו לי אם אני טועה ויש מה להגיד עוד על ה-HDR. מאפיין נוסף שמבדיל את כרטיסי המסך החדשים כיום בשוק כמו: סדרות כמו 7 ו-6 של nVIDIA. או-REDAON X1x00 של-ATI, מכרטיסי המסך הקודמים להם הוא תמיכה ב-High Dynamic Range rendering. מאפיין זה משמש במטרה להדמות תגובות רפלגסולוגיות של העין האנושית, והדמיית אור בוהק במיוחד. לדוגמה כשאתה נימצא במקום חשוך זמן מה, אז אחרי שאתה יוצא מאותו מקום, לוקח לעיינים שלך זמן מסוים כדי להיתרגל לשינוי הקיצוני, מכיוון שבאותו רגע אתה רואה אור בוהק במיוחד. כלומר HDR מזרז את התגובות שיש לעיינים שלך, במהלך שינויים מהירים באור. אז תגידו לי אם זה נכון או לא, ונקווה לטוב.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך למשהו חדיש יותר אבל אני לא בטוח אם באמת זה כדי ובגלל זה אני צריך שתייעצו לי. מפרט המחשב שלי הוא לוח אם GA p31 DS3L של ג'יגה בייט כרטיס מסך אם לא הבנת 8800GT 512 2GB זיכרון פנימי (מתכוון להוסיף עוד 2 בקרוב מאוד) ספק כוח 400W של אנרמאקס ליברטי ומעבד E8200 2.66GHZ (אני יודע שהוא די חלש פה לעומת מעבדים של אחרים) עכשיו השאלה שלי היא המסך שלי תומך עד רזולוציה של 1280X1204 (מקווה שרשמתי נכון , בכל מקרה לרזולוציה שכולם מכירים) ואני רוצה להחליף למסך 22-24 אינץ שהרזולוציה שמה היא 1920x1080 וממה שהבנתי 8800GT בכלל לא תומך ברזלוציה הזאת כך שאני לא יוכל לנצל את איכות ה FHD שבמסך . אז השאלה שלי יש טעם בכלל להחליף כרטיס מסך? ובעיקר לביצועי משחקי…
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
השימוש שלי הוא שימוש ביתי טיפוסי: אינטרנט, יישומים פה ושם וגם משחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד אבל אוהב מדי פעם לשחק משחקים. הדגמים שהתמקדתי עליהם הם: Samsung 710TM (אפשר גם דגם T). הבעיה היא שהדגם הזה חסר בארץ ולא ברור מתי יגיע. היבואן מדבר על עוד חודש בערך. LG 1730B (הדגם עם יציאת הDVI) ViewSonic 712 - למישהו יש מידע עליו? אשמח לשמוע דעות על המסכים האלו, או המלצות אחרות. כניסת DVI מבחינתי חובה.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם תהריים טובים יש לי בעיה מוזרה והחלטתי לפנות לפורום שלכם הבעיה היא כזאת :יש לי כרטיס מסך 8600GTS של MSI וכרגע אניע משתמש במסך ישן כלןמר CRT 17 אינץ של IIYMA עכשיו כשה אני נכנס לוינדוס והעבודה באינטרנט הכול טוב ויפה אבל כשה אני שם סרט או נכנס למשחק לא משנה איזה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב צריך לעשות רק RESAT כדי שהכול יחזור לפעול כרגיל השאלה היא מה זה יכול להיות? המסך לא טוב או שהכרטיס מסך פגום ? החלפתי למסך אחר אבל גם כן CRT ואותה הבעיה עם LCD עדין לא נסיתי כי אין לי ,מה יכולה להיות הבעיה ? מפאט המחשב: INTAL CORE DUO E6550 MSI 8600GTS 256MB 2GB RAM של OCZ ספק כוח 550W תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, התקנתי פיפא 2008, ולפעמים במהלך משחק ה FPS יורד לבין 30-40 ורואים לא חלק את התזוזה. בשאר הזמן ה FPS הוא 60 ואז רואים טוב יש לי כרטיס מסך ATI HD2600XT של GIGABYTE, עם הדרייברים האחרונים 8.1 (גם ב7.9 היתה אותה בעייה) המחשב הוא Q6600 2GB RAM וראיתי שה CPU לא עובר את ה-25% בזמן משחק. הטמפ של הכרטיס מסך פחות מ-50 (יש לו קירור פסיבי, אבל הוספתי מאורר שמכוון עליו) האם ה HD2600XT לא מסוגל לסחוב פיפא 2008 בFPS יציב?? כי ממש קשה לשחק שזה יורד לאיזור 30FPS עוד נתונים: הרזולוצייה היא 1280X1024, וכל ה SETTINGS של פיפא הם על HIGH, מערכת הפעלה VISTA 32 הציון ב"חווית משתמש" של ויסטה למשחקים הוא 5.4 (היה 5.5 ב CATALYST 7.9), 3DMARK06 הוא 4821 (היה 4765 ב 7.9) לא עשיתי OC תודה
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני הולך להתחדש בLCD 37" ורציתי לדעת מה הכרטיס מסך שלי יוכל לעשות במצב הזה ואם הוא צריך יורש.. מפרט פה בצד,שימוש למשחקים וסרטים. (cant wait to see Dead Space in it!!!)
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי כרטיס LEADTEK דגם PX8800 GT נכנסתי לאתר היצרן הנה הלינק http://www.leadtek.com/eng/support/download.asp?downlineid=210&downline=WinFast+PX8800+GT יש למטה את התוכנה לדוס לעידכון הביוס. אבל אני לא מוצא את התוכנת צריבה .רק את הקובץ שאני אמור להחליף. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום בהמלצות שקיבלתי על מפרט מחשב הציעו לי פעמיים כרטיס מסך עם 2 גיגה זיכרון: כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! כמות: 1 - מחיר: ₪1150 או: HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1156 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 ופעם אחת המליצו לי על שני כרטיסי מסך כל אחד עם 1 גיגה Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 2 הייתי שמח להבין את היתרונות והחסרונות בין האפשרויות האם עדיף כרטיס מסך אחד או שניים? במה הביצועים יותר טובים? תודה רבה דורון
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הם WHQL Candidate. יש סיבה להוריד? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי LeadTek Ti4400 ......עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר עוד מסך אל הכרטיס כך שאני יראה בשניי מסכים בו זמנית? והאם זה יוריד מהאיכות, או מהביצועים?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מקריאה באינטרנט נראה לי שזה המסך 17 אינטש הכי טוב שניתן לקנות בארץ במחיר "סביר". מישהו יודע איפה ניתן להתרשם מהמסך עצמו? *לפני שקופצים עלי, המסך הוא לעבודה גראפית בלבד, אז לא אכפת לי ה25MS שלו...
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מסך דק (במחשב חדש) דגם LG 1730S וכרטיס מסך ג'ייפורס 5200 וכאשר אני מכוון את הרזולוציה לרזולציית המסך 1280x1024 אז רואים באיכות טובה אבל צריך להתאמץ מאוד לקרוא את הכתב הקטן וכשאני מכוון לרזולוציה יותר נמוכה (נגיד 1024X768) אז רואים את הכתב בגודל טוב אבל אין חדות לכתב. ניסיתי להעלות את גודל הכתב ברזולוצייה 1024 על 1280 וזה לא ראה כל כך יפה לעין. מה נראה לכם אפשר לעשות ? כי אני ממש מאוכזב מההשקעה של המסך והאיכות
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6800GT של XFX הוא עומד לי עכשיו (בקיץ כשחם) במנוחה ב-65 מעלות זה נורמלי או שלא?? ואם זה נורמלי אז מה אני צריך לעשות כדי שלא תהיה בעיית חימום..
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אז ככה מפרט הוא כזה: I5 750 4GB HEC 550BULK 24'' 1920*1080 מטרת כרטיס סרטים ו לפעמים משחקים די כבדים (CRISYS GTA4) רצוי עם יציאת HDMI כי יש כוונה עתידית לחבר ל LCD TV תודה מראש לכל מגיב)
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך ללא יציאת DVI האם ניתן לחבר אותו ל 8800GT?
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, תגידו, מה הכי חשוב מבחינת חומרה במשחקים? אני יודע שכרטיס מסך זה הכי חשוב.אבל האם גם למעבד יש השפעה כלשהי במשחקים?או לזכרונות,לוח אם? ואם כן,אז כמה. ומה הכי קובע את מהירות זמן טעינת המשחקים במחשב? עוד שאלה ,אבל לא קשורה לנושא (פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'רד).איך אני מחבר את המחשב לטלוויזייה? יש לי כבל RCA ,יש לי כרטיס מסך שתומך ביציאות TV/out ,יש לי טלוויזיה עם יציאות וידיאו.השאלה היא,איך ואיפה אני מחבר את הכל ואיפה אני מגדיר את זה בווינדאוס? תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו עם הדיסק ועם הכל הינה הפרטים: http://img402.imageshack.us/i/55005911.jpg/ הבעיה שלי זה אך שאני נכנס לרזלוציה של המסך יש לי רק את 800X600 ו1024X768 צריך להיות לי עוד אופציות אולי חסר לי משהו ?! והוא מראה לי שהכרטיס מסך מותקן כמו שצריך יש לי ווינדוס
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה עדיף??? 5900XT- עולה 1230 9700NP- עולה 900 9500NP L-SHAPED MEMORIES- עולה 750 זה לחבר שלי... מה עדיף בשביל הוא לא מתכנן לחסוך כסף יעני זאת לא הבעיה אבל נגיד עם איזה סופטמוד לריידונים הם יכולים להגיע רחוק? ו9700NP אחרי סופט מוד יותר טוב מה5900XT? ועוד אחרי OC זה יכול ליהיות משהו חזק לא? אז על מה אתם ממליצים..? נ.ב איזה בחור מת"א פשוט קיבל אותם במתנה אז הוא מוכר לי בזול (וזה מישהו שאני יכול לסמוך עליו)
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך LG776(הפלטרון הכחול),את הדרייבר שרציתי להתקין ראיתי שרשום שהוא ל-WINDOWS 98 ו-2000 ולי יש XP. השאלה שלי היא מה הדרייבר הזה אמור לתת והאם מומלץ להתקין אותו ואם כן איפה אני יכול להשיג כזה?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-