כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
ויש לי תקציב של עד 700 ש"ח. ובגלל זה אני מתלבת בין שלושה מסכים : http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=289 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=317 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11983 --- הראשון הוא מסך של סמסונג...על רזולוציה סבירה אבל לא משהו...אבל גודל נקודה טוב. השני מסך של מאג...חברה בעלת שם טוב...עם מסכים שמחזיקים הרבה שנים. השלישי הוא של חברה לא מוכרת אבל רזולוציה גבוהה 1200*1600...ושפורפרת של סמסונג... אז בבקשה תעזרו לי להחליט.
-
- 15 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מותקן אצלי הדרייבר החדש של אומגה וכמו כן O.C מבוצע ע"י ATI TRAY TOOLS . כאשר אני משחק במשחקים, רצים לי למעלה בצד ימין מספרים בצבע צהוב אין לי מושג מהיכן הם הגיעו ומה הם בכלל מראים? אודה לעזרה ואיך ניתן יהיה להורידם.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום החלפתי כרטיס מסך במה שמוציין לעיל ולאחר ההתקנה הכל עבד מוציין(משחקים,סרטים רגילים) חוץ מתכני HD, הסרטים עצמם עובדים אבל רואים לא טוב בזמן צפייה. הדרייברים שמותקנים 10.2 מחקתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך הישן(8400gs), ולאחר מכן החלפתי את הכרטיס ל5750. מערכת ההפעלה היא win7, ואני משתמש ב BSplayer בשביל צפייה בסרטים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש את זה של טיאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_607&products_id=2561 ויש את של ג'יגה בייט: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2011330335.htm מה לקנות ותסבירו למה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי כבר קרוב לחצי שנה כרטיס מסך ראדון 4850. בזמן האחרון שמתי לב שהמאוור של הכרטיס מסך מאט עד כדי עצירה ואז ממשיך כרגיל. האם אפשר לעשות משהו בנושא? נ. הכרטיס לא עבר שום OC ואין שום תוכנה חיצונית שמתעסקת במאוור.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני קצר בזמן..... מחר אני קונה מסך..... חרשתי על מיליוני ת'ארדים וגם על המפרטים המומלצים..... מרוב מלא דגמים אני מבולבל לגמרי לא יודע במה לבחור.... כל אחד מציע דבר אחר....... יש לי כרטיס מסך : geforce 5900xt 128 mb. וכמו שהבנתם המסך אמור לנצל ת'כרטיס מסך..... ובעיקר למשחקים . . . התקציב שלי עד 1000 ש"ח מקסימום ואין לחרוג מהתקציב !! אני סומך עליכם שתציעו לי את הטוב ביותר במחיר הזה ;) תודה לכולם !!
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי חבר חדש בפורום יש ברשותי כרטיס מסך די טוב מסוג radeon x1300 pro כמו כן הוא מחובר למסך tv מסוג lg 32LF20 הבעיה היא ברזולוציה של המסך כשאני מכוון ל 1920X1080 המסך קטן ויש אזורים שחורים מסביב איך אני מתאים את המסך ומגדיל למסך מלא אודה מקרב לב ומאחל לכל החברים שנה טובה בכבוד קרן ערן
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
עשיתי OC לRadeon9500PRO שלי המהירות זכרון עומדת על 322.07 (בלי OC זה 270) ועם מהירות ליבה ל360.64 (שבלי OC היא 275.75) ובתוצאות שלי 3DMARK2001 התוצאות הם בין 10400 ל10800 כל הזמן זה נורמלי??? ???
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך g force gtx 460 וטלוויזיית hd ready 22 ואני משתמש בווינדוס 7 אולטימט לטלוויזיה וגם לכרטיס מסך יש חיבור hdmi אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל ה hdmi רואים באיכות ממש גרועה הכרטיס הגרפי מותקן והורדתי את כל הדרייברים שיש ניסיתי לסדר את הרזולוציה עם התוכנה של nvidia וגם עם ההגדרות של הווינדוס אבל הרזולוציה שהוא ממליץ 1920 על 1080 1080P משבשת את המסך לגמרי והופכת אותו לקטן ובלתי ניתן לקריאה וכשאני מעביר אותו לרזולוציה של 768על 1024 המסך מטושטש מעט ולא צלול לטלוויזיה אין יציאת dvi אם אני יקנה מחבר DVI-HDMI ויוציא DVI מהמחשב ויחבר אל ה HDMI של הטלוויזיה זה יפתור את הבעיה??? כל עזרה ומציאת פתרון אחר יעזרו לי מאוד תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אנשים, יש לי בעיה שנתקלתי בא פה בפורום אבל נשארה פתוחה וממש מייאשת אותי, קניתי מסך LCD של סמסונג (730B) למחשב מבוסס לוח אביט an8-Ultra וכרטיס מסך של ג'יגאבייט NVIDIA 6600GT. הבעיה היא רק לגבי חיבור המסך ב-DVI: ברגע שאני מתקין את הדרייבר של NVIDIA מהדיסק המקורי או הדרייבר האחרון מאתר החברה אני מקבל מסך שחור. אחרי איתחול המסך מגיב אבל רק עד השלב בו מערכת ההפעלה עולה. עידכנתי את הביוס וזה לא עזר, למעשה ללא דרייבר (כלומר עם דרייבר כ. מסך של XP) אין שום בעיה. בדקתי את המסך על מחשב של חבר עם כרטיס ATI 9800PRO ואין שום בעיה. העלתי את הCRT על VGA ןהLCD על DVI והתקנתי מחדש את הדרייבר גם לא עזר. ניסית מלא קונפיגורציות ב-nView וכמובן נדה. כל רעיון יעזור תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ? ( רצוי להוכיח באמצעות בנצ'ים) ושאלה שנייה : איך הכרטיס הזה לעומת X1600PRO רגיל? http://isracomp.com/define.asp?idd=3182
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים שיריץ לי גרפיקה ופילטרים על המקסימום אני בעניין של : ASUS GTX 470 או SAPPHIRE VAPOR-X HD 5870 מה יותר כדיי מבחינת גרפיקה DX11 ופילטרים AF AA על הגדרות מקסימליות עד 2500 ש"ח תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
מה הייתם לוקחים: SAPPHIRE ATI Radeon TOXIC HD4850 512MB PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4850 1GB DD Giagbyte ATI Radeon HD4850 1GB OC Zalman Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 Tw תקציב 1000+- למחשב חדש עם אפשרות של CF בעתיד אני אשתמש במסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ'
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 2 32 MB של חברת ELSA . האם כדאי להחליף ל- FX5200 128DDR של חברת גיגהבייט או שזה סתם בזבוז כסף ועדיף לקנות כרטיס מתקדם יותר? אני משתמש ב- XP .מחשב 1.5 ,GB 256 MBזכרון. עבור משחקים בעיקר. תודה
-
האם יש הבדל משמעותי בין השניים ועוד כמה שאלות לגבי כרטיס מסך.. עד כמה חשוב או משנה כמות הביט שיש לכרטיס וכמו כן כמות הזיכרון?
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
X1950 Pro 256MB Sapphire או GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי RADEON 9500 PRO ואני מעוניין לעשות OC ואני רוצה לנעול את הכרטיס על 66 MHZ . כיצד אני נועל אותו על 66 MHZ עם בלוח אם אין לי את האפשרות הזו הכוונה בביוס ?ניסיתי לעשות בלי לנעול וזה ביציאה מהביוס מתכבה לי המסך..
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד ועל כרטיס מסך מובנה מובנה - HD 4000 כרטיס מסך חיצוני - 7670M קחו לדוגמא את המשחק GTA IV יש לו BENCHMARK שמותקן בתוך המשחק, לאחר הרצה של הבנצ'מארק אני מקבל תוצאות של FPS מינימאלי מקסימאלי וממוצע אך הכרטיס מסך שנבדק הוא ה- HD 4000 . הבעיה כמובן היא ביצועים וזיהוי תקין של כרטיס מסך . הדריבר של ATI עובד בוודאות כמו שצריך ( לאחר עידכון של הדרביר לכרטיס מסך לגירסא שסמסונג הוציאו FPS עלה בצורה דרסטית במשחק COD 4 (מדובר על עשרות FPS ) המחשב מחובר דרך AC הספק של המחשב מוגדר על ביצועים מקסימליים וכן הגדרות מתקדמות מכוונות על ביצועים גבוהים תמיד . בדרייבר של ATI גם כן הגדרות על MAXIMUM PERFORMANCE .
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די הרבה זמן מחפש מסך טוב למשחקי מחשב,עיצוב וגלישה באיטנרנט. רציתי בהתחלה לקנות מסך LCD אבל המחירים די בשמיים מצאתי ב- 1900 שקל מסך 19" של מאג שנראה לי מאוד סביר למחיר ולאיכות. חיפשתי בכל מיני אתרים אפילו ב- ZAP, בחנות מחשבים, איפה שלא תרצו נסיתי למצוא משהו שנראה טוב עם ביצואים טובים. אצלי יש שולחן מחשב גדול לכן זה לא מפריע לי לשים מסך CRT (עם התחת הגדול). דרך אגב אני מחפש מסך רק של 19" . מחיר רשמתי עד 1000 ~ שקל. שיהיה שטוח לחלוטיין לצפייה חלקה ומלאת צבעים. אני מחפש המלצות לקנייה לפי שיקוליכם מה שתגידו לי לקנות ולעשות מה שהכי טוב. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאביק.
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לדור חדש אני מתכוון למצב שהיה שנה שעברה כאשר ATI שיחררה את ה9700 ואחרי כחצי שנה את ה9800 שעקף אותו בביצועים מישהו יודע? אני מתלבט אם לקנות היום 9800 פרו ב1200 שקל ולקנות בעוד שנה שנתיים כ.מסך חדש או לקנות היום 6800GT ולהשאר איתו ל3 שנים לפחות (2600 שקל) (השאלה בשביל חבר)
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין מסך 19" זול ב1500-1600 ש"ח או את ה IIYAMA
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
השימוש שלי הוא שימוש ביתי טיפוסי: אינטרנט, יישומים פה ושם וגם משחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד אבל אוהב מדי פעם לשחק משחקים. הדגמים שהתמקדתי עליהם הם: Samsung 710TM (אפשר גם דגם T). הבעיה היא שהדגם הזה חסר בארץ ולא ברור מתי יגיע. היבואן מדבר על עוד חודש בערך. LG 1730B (הדגם עם יציאת הDVI) ViewSonic 712 - למישהו יש מידע עליו? אשמח לשמוע דעות על המסכים האלו, או המלצות אחרות. כניסת DVI מבחינתי חובה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שהמפרט הנוכחי שלי בקושי מגרד את ההגדרות המינימליות ל-Fallout 4 החלטתי לשדרג. אני לא מכוון ל-ultra ב-4K. יש מסך 1920X1080 ואני לא אחליף אותו בקרוב - אני אשמח להגדרות high/very high על משחקים חדשים לתקופה הקרובה אם אפשר לעשות את זה במחיר סביר. מפרט נוכחי: לוח GA-Z77-D3H i5 3570K 16GB ddr3 Radeno HD 7870 XT Seasonic X-series 760w הדבר הזול לעשות הוא לקנות עוד כרטיס מסך וללכת על crossfire. יש ספק, יש מקום במארז ויש לוח שתומך. הבעיה שבלוח הסלוט השני ל-PCI-e הוא X4, ככה זה מפורט אצלם: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) הבנתי שזה לא ממש נורא אבל שזה גם לא אידיאלי. בקיצור, להוסיף עוד 7870 יעלה פחות מ-70…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מצרף את ההודעות. אולי תוכלו לעזור לי? תודה. יש לי כרטיס 670 של אנווידיה 4 ג'יגה, ו I7 מדור 6. נ.ב. איזה כיף להעלות קבצים מצורפים להודעה! אף פעם לא ראיתי פורום שזה כל כך קל...
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
רציתי להביא כ. מסך נורמלי כי גם אני שם לי זיכרון ככה לדחוף תמחשב עוד קצת בחודשים האחרונים שלו, שאני יהנה בכל זאת ממנו קצת, אז בקיצור חשבתי על 2 כרטיסים והסתכלתי על נתונים טכניים של הרבה כרטיסים... אז ככה מה כדאי לקנות לחצי שנה\שנה למחשב כמו שלי... (הראשון) חשבתי על הX800GTO - http://www.skypc.co.il/pl_product~28180~8~0.htm עולה 532 בסקאי ויש את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~GV065~8~0.htm עולה 531 בסקאי.. אז איזה כרטיס יחזיק לי HALF LIFE 2 וGTA סאן אנדראס יותר טוב? (לדעתי X800GTO לא?) ואם אפשר שמישהו יתן לי הסבר קצר על ההבדלים וכו'... אה כן מה זה המחירים האלה של NVIDIA 6600 עולה איזה 650-800 שקל וה7600GS שלפי נתונים טכניים וגם בבאנצ'ים לוקח אותו עולה אותו דבר למ…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-