כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מבחינת קול התקנתי את כל הקודקים בעיקר את NIMO PACK והוא מזהה (ראה תמונה) אבל לא שומעים.. אולי זה בעיה בסאונד בלאסטר? אבל שירים וכל השאר אני כן שומע.. אני נואש.. http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_222553-317/Setting.jpg והאיכות על הפנים... אצל חבר שלי רואים טוב... מה גורם לזה להיראות ככה? יש לי GFORCE 2 MX 200 64MB (ראו תמונה) יש פתרון? אגב הדרייברים הם 23.11 http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_223003-324/Movie.jpg
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרה לבעיה שיש למחשב של אבי כבר הרבה זמן, ופשוט הזנחתי את הבעיה הזאת. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב חדש לאבא שלי ובו לא כללתי כ.מסך חדש, אלא שהתקנתי לו כ.מסך שהיה אצלי מותקן לפני כן. התקנתי לו 7300GT, והכל עבד כמו שצריך עד שיום אחד החלטתי לחדש לו משחה טרמית. דבר שלא ידעתי שבכרטיס יש דבק טרמי, אבל בכל מקרה החלפתי, הכל עבד. אבל יום אחד משהו קרה (לא זכור לי, עבר הרבה זמן), ובסופו של דבר הורדתי את הכרטיס מהמחשב, מאז המסך מחובר לכ.מסך מובנה. לפי דעתי, ה-7300GT עובד בסדר גמור, לא שרוף וכדומה. אחרת היה לו כבר ריח של שרוף. כמו כן, אני חושב שכל הבעיה היא קשורה להגדרות ב-BIOS, משהו שקשור לכיבוי אוטו' של כ.מסך מובנה כאשר חיצוני מחובר. חיפשתי ולא מצאתי דבר שיכול לרמוז על כ…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל זאת ... חרשתי את כל מנועי החיפוש ולא מצאתי איפה אפשר להוריד את ה DEMO - לא AVI או MPEG, אלא ממש את ה DEMO ! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי יש כרטיס מסך Gigabyte 6600GT VIVO (שיש לו גם יציאת HDTV) ומסך ViewSonic 912s (שלו כניסת HDTV). עכשיו רציתי לדעת מזה בעצם אומר בשבילי?? האם אני מסוגל לראות בHDTV?? ואם כן, מזה בעצם אומר? שאני אראה סרטים ומשחקים באיכות גבוהה יותר, או שזה בכלל לא אפקטיבי מהסיבה שאין לי אפשרות להשיג תכנים המקודדים בHDTV? אשמח להסבר מקיף וממצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
אז בקיצור אחרי שרכשתי מעבד חדש E8400. יש לי קצת לאגים כאלו במשחקים אז אני רוצה לשפר עם OC אבל OC בעזרת עידכון באיוס לכרטיס, ואין לי מושג איך עושים את זה ביגלל זה צריך תעזרה שלכם שתסבירו לי עם איזו תוכנה ? מאיפו אפשר להוריד גירסאות באיוס לכרטיס שלי ? וכל דבר בסיגנון יכול לעזור וגם מה הסיכונים שיכולים להיות אחרי עידכון באיוס לכרטיס מסך ? וגם אני לא יודע מזה טמפרטורה טובה של הכרטיס הזה אבל הוא עומד לי על 45 במנוחה ו53 עד 55 במאמץ מלא על קירור רגיל ועל 30 אחוז מהירות מי המאווררים מה אתם אומרים ? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
פתחו דיון כזה בעבר אבל אני רוצה להעמיק... יש לי 8800GT הבנתי שצריך לעשות פלאש ל8800GT ל9800GT אז מחקתי את הDRIVER ועשיתי זאת והתקנתי את הדרייבר של ה9800GT הכל עובד מצויין, אין קריסות \ מסכים כחולים ועשיתי STRESS TEST לשעתיים לבדוק עכשיו אני רציתי לקנות 8800GT אבל מכיוון שזה כבר לא למכירה והוחלף ב9800GT אז חשבתי לקנות אותו (ב630 שקל) האם מישהו ניסה לעשות כזה דבר? בגוגל רשום רק על אנשים שרוצים אבל בסופו של דבר לא רשום תוצאות. מפרט לא חשוב מכיוון שאני משפר את המחשב בקנייה (1300 ש''ח סה''כ)
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, למשחקים חדשים או איך שקוראים לזה כבדים.... עכשיו שמתי לב שההפרש בין ?7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E? לבין ?7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E? הוא 300 שקל וזה הרבה כסף... עכשיו מכיוון שאני לא עשיר אני מעדיף לקנות את 7300GS עכשיו האם הכרטיס הזה טוב למשחקים? ויש הבדל בין שני הכרטיסים האלה? ~תודה מראש~
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של nvidia gf 3 ti200 חיברתי את היציאת טלויזיה לטלויזיה ולא רואים כלום אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה מראש אורי
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכלול בתוכו GTX680 (לא נתון חשוב) אבל רציתי לדעת אם הלוח שלי הוא עם מעבד מהסדרה השנייה, אבל עם לוח עם PCIE 3.0 הוא יעבוד? בידיעה שהלוח יעבוד על PCIE3.0 בתנאי שיש מעבד מהסדרה החדשה (Ivy Bridge)
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי היום את כרטיס Saphirre Radeon 4890HD , ההתקנה הלכה תקינה אך לבסוף נותר לי קובץ בשם: Microsost UAA Bus Driver אשף החומרה לא נותן לי להשלים את ההתקנה בטענה שאני צריך להכניס דיסק תחת שם הקובץ לכונן למרות שאין כזה דיסק. ההודעה ממשיכה להופיע גם אחרי כיבוי והדלקה. אשמח אם תעזרו לי להתמודד עם הבעיה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/news/140487 לא מובן מתי כרטיסי המסך יצאו ? 8970
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש את זה של טיאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_607&products_id=2561 ויש את של ג'יגה בייט: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2011330335.htm מה לקנות ותסבירו למה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ראיתי בטייגר שזה הכרטיס הכי זול ב- 8800 (יוצא איזה 1400 ש"ח כולל משלוח ) יש סיבה מיוחדת? מישהו התנסה עם כרטיסים של החברה הזו? חבר אמר לי שהם מומחים לכרטיסים מיועדי עריכות גרפיות וכו' http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2894469&CatId=2669 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנתיים הלוח אם שלי הוא asus amd prime b350 plus ddr4. הכרטיס שלי כרגע הוא STRIX 1070 והמעבד RYZEN 1700 אבל אני לא מגיע לFPS שאני רגיל אליו במשחקים שיצאו בשנה אחרונה ואני רוצה לשדרג. חשבתי על ה2070 של evga ועל מעבד 3600X R5 ורציתי לדעת אם לדעתכם הלוח אם יתאים. הספק כוח הוא CORSAIR 750.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי אתמול מ SKYPC מחשב הכולל לוח EX38 מעבד E8400 ומערך CF 4850, עכשיו השאלה שלי היא האם שווה לי לקחת במקום CF של 4850 אחד 4870 ? כרטיס אחד בדרך כלל עדיף על 2, לא ? כם אם כן אני מכין את המחשב שלי למערך CROSS FIRE עתידי! כלומר אני לא משנה את הלוח אם או את הספק כח, יש לי מסך 20" ואני משחק על רזו' 1440x960 - 1680x1050 4870 אחד עולה לי 1380 ו 2 4850 עולים לי 1800 דעתכם בבקשה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/atis-next-generation-to-come-in-october אם הבנתי נכון הדור הבא של ati מגיע באוקטובר הזה ??? מה אומרים שווה לחכות ? או ללכת על זה...
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חברים שלום ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ? amd radeon 6370 hd OR nivida geforce 315 512mb
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
וכמה זה יוריד במחיר מכרטיס שהוא כבר יחסית זול אני רואה פה כרטיס ב 899 http://ksp.co.il/?uin=18808 אני זוכר לפני חודש או משהו קנייה קבוצתית הורידה מחיר של 660 OC ל אזור ה 900 במקום 1200 האם זה אומר ש BOOST אפשר להוריד ל 650-700 ? זה יצא חצי מחיר ב 660 והכרטיס הזה הוא 80-90 אחוז מהעוצמה של 660
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם Nvidia Geforce Pcx 5750 - 256MB אין למחשב שום בעיה וגם לא נתקלתי בבעיות במהלך ההתקנה של התוכנה או החומרה. הורדתי את הדריבר האחרון ש Nvidia הוציאה. הבעיה היא שהכרטיס מסך עובד ממש על הפנים. אני יודע שהוא יחסית טוב, ואין מצב שמה שהוא מראה זה באמת הביצועים שלו. ב 3dmark 2005 בדמו זה בקושי רץ, ובמבחן זה רץ לי ב 2-3 פריימים לשניה ברזולוציה נמוכה. גם משחקים, ממש לא כבדים מדי, רצים עם מלא קפיצות... אני לא יודע מה הבעיה... אבל השורה הסופית זה שהכרטיס מסך עובד חרא.. אם מישהו מכיר את הנושא ויש לו פתרון, אני אשמח לשמוע. קצת על המחשב, אם זה יעזור: - מערכת הפעלה XP SP2 - מעבד אינטל 3.2 - לוח אם Asus P5GDI PRO - HD SATA 10000 - זכרון 512 MB יום טוב ותודה מראש, אורן.
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן קניתי טלוויזיה 32 אינץ' FULL HD לחדר, חיברתי את המחשב, ושמתי לב שב- 1920X1080 משחקים חדשים לא ממש סוחבים, יש תקיעות קטנות ומעצבנות, וזה לא ממש כיף. העניין הוא שהמחשב ממש לא חדש (הרכבתי אותו ב- 2008), אבל לא בא לי להתעסק עם שדרוג רציני, שמן הסתם יחייב החלפה של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Core 2 Duo E7200 במהירות סטוק 4GB Patriot DDR3 לא זוכר את המהירות ATI HD4850 512MB Gigabyte EP35-DS3R השאלה היא האם החלפה של כרטיס המסך תעזור משמעותית בביצועים. אני מבין שיהיה צוואר בקבוק אבל אם זה יספיק עד סבב הקונסולות הבא אז אני מרוצה. אם כן, איזה כרטיס מומלץ עד 1000 שקל? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם יש אתר שבדק בצורה אמינה את ביצועי הכרטיסים עם לוחות בעלי צ'יפסט שונה ? האם יכול להיות שכרטיסי ATI יעבדו טוב יותר דווקא בלוחות המבוססים על צ'פסט של AMD ודווקא ה GFORCE יעבוד טוב יותר עם צ'פסט של NVIDIA ? תודה לכולכם !
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-