כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך ati RADEON X300 חיברתי את המחשב לטלויזיה והגדרתי את כרטיס המסך למצב Extended בWINXP כשאני מפעיל וידאו בוינאמפ אני רואה וידאו במסך מלא בטלויזה בויסטה זה לא עובד תודה
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1. מה יותר כדאי: HD5850 או HD4870X2? יש לי מסך 1280x1024 אבל יכול להיות שאני יחליף בקרוב. 2.HD4870X2 תומך בDirectX 11? אני יודע שהשני כן..
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קראתי בANANDTECH באחד הבנצ'מרקים הם השתמשו בהגדרות: RES 1600 x 1200 with 4X AA/8X AF enabled . אולי מישהו יכול להסביר מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחיר של כרטיסי המסך החדשים (directx 10) הוא רק בחו"ל נכון? כמה בערך יעלה בארץ 8500gt או 8600gt? האם שווה לקנות אותם, או בגלל שהם חדשים יש אולי באגים למיניהם? תמליצו לי איזה לקחת והאם בכלל לקחת מבין הכרטיסים החדשים בתקציב של 600-800 ש"ח... תודה לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כשאנשים מדברים על 64 או 128 מדובר אפיק זיכרון. אם כן מדוע ברוב בכרטיסים כתוב 128-bit studio-precision color ? ועוד משהו בחלק מהכרטיסים , כמו למשל הג'יפה 2 פרו שלי כתוב 256-bit 3D Graphics Accelerator האם נתון זה משפיע ? האם זה אומר שרק לגרפיקה 256 ביט?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo?
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב ישן והייתי רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך כדי לאפשר להריץ משחקים עדכניים באופן סביר (רזולוציה מלאה, פילטרים ברמה בינונית-נמוכה). האם אתה חושבים שאפשר לעשות זאת עם המפרט הנוכחי שלי? אם כן, מה מומלץ בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? עיקרי המפרט הנוכחי: Intel Q6600 8GB Ram Corsair VX550 Radeon 4870- הכרטיס שאני רוצה להחליף תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב, רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הכרטיסים, והאם הם משתווים בכוחם. דגם ה - RX 6900 XT נמכר ב 5960 ש"ח דגם ה RTX נמכר ב 9820 ש"ח מי עדיף מבין שניהם? והאם הכרטיס RTX3090 מצדיק את מחירו הנוכחי כרגע?. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר לא חדש לנו של Microsoft יש תוכניות לפיתוח מנוע פיזיקאלי שיהיה חלק בלתי נפרד בגרסאות ה DirectX העתידיות. היום, האתר The Inquirer הביא עוד מידע אודות התוכניות. מהשיחות בין צוות האתר לבין מפתחי התוכנה במייקרוסופט אפשר להבין ש DirectX9 היא פלטפורמה גרועה ליישום עיבוד אפקטים פיזיקאליים בעזרת המעבד הגראפי. האתר מודיע שהגרסא הבאה של DirectX (שהיא DirectX10) תוכל לעבד אפקטים פיזיקאליים בצורה יעילה הרבה יותר. כך שיש עוד מה לצפות מהכרטיסים הבאים בתחום עיבוד הפיזיקה, ולא צריך שום AGEIA
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שאלה קטנה, יש לי מחשב פשוט וכרטיס מסך GEFORCE 6600 שלא בשימוש במחשב יש כ.מסך מובנה Intel® GMA 3100 האם כדאי לחבר את הGEFORCE או לא תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך הקודם שלי נשרף ולפני איזה שנה קניתי Geforce 6200 שיהיה לי זמני. בכל מקרה הגיא הזמן לשדרג, מכיוון שאחי שרף לי את הכרטיס הוא אמר שהוא יקנה לי חדש, בעד 1000 שקל. המערכת שלי היא: לוח אם - Gigabyte GA-K8VT800. זכרון - 1GB Geil 2.5-3-3-6 - DDR1. מעבד - AMD Athlon 64 3000+ כמו שאתם רואים מערכת דיי ישנה, אבל מחזיקה טוב בינתיים. אני מאמין\מנחש שלא שווה לי להשקיע 1000 שקל בכרטיס מכיוון שהמערכת לא כזאת חזקה (וזה כרטיס AGP). בכל מקרה אפשר להגיע עד 1000 שקל, על מה אתם ממליצים? עריכה - יש לי ספק מספיק חזק, Thermaltake Silentpower 450watt. או משהו כזה, לא זוכר את הדגם המדויק כבר.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את לוח האם של Gigabyte דגם EX58-UD4P. נצא מנקודת הנחה שאני מעוניין אך ורק בכרטיס המסך GTX260 ולא ב-4870. (העבר שלי הרבה יותר מוצלח עם nVidia...) עכשיו, היצרניות Asus ו-Gigabyte ידועות מאוד באיכות שלהן, אך ההפרש מחירים בין כרטיסי המסך שלהן (GTX260) יחסית משמעותי (200-250 ש"ח) כאשר Asus הזולה מביניהן. השאלה שלי היא באיזה יצרנית לבחור במצב הנ"ל ? והאם העובדה שלוח-האם הוא של Gigabyte אז כרטיס המסך שלהם יפעל בצורה יותר טובה איתו ? תודה רבה למייעצים ולעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהמסך הנ'ל ,הוא מסך דיי ישן, אבל אני מעוניין ,לדעת איך הוא. אשמח לשמוע דעות LaZy-©BoY*
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאחר שה X1950PRO הלך אחרי 4 שנים בערך, אני מחפש כרטיס חדש. רוב השימוש במחשב זה לאינטרנט ועבודות, אבל מידי פעם משחקים קלים כמו SIMS 3 ו GTA SAN ANDREAS. אין צורך בכרטיס למשחקים חדשים. לדעתי תקציב של 200 ש"ח מספיק בשביל השימושים . חשוב שיהיה מאוורר היטב, ללא בעיות התחממות. ספק- ENERMAX LIBERTY 400W
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תיכננתי ליקנות מסך LCD בקרוב ניתקלתי בדגם הזה^ מה אתם אומרים עליו?? http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=131&ShowType=program&FileURL=product.asp&dataid=13233&GenMenu=&RootId=undefined
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני חייב להחליף את ה Gforce mx200 המעפן, אני חייב המלצה לכרטיס טוב ולא יקר במיוחד (לווא דווקא geforce) לידע כללי מדובר על Athlon Xp 2000+ palomino gigabye- g7vax 512mb זיכרון יש עוד כמה דברים נחמדים בתוכו (לא חשוב לצורך דבר)
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מת כבר ל 43' בHDTV לחדר, מישהוא יודע מתי זה יוצא (בישראל) והאים כל DVD תומך בזה? תודה רבה, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מסך דק (במחשב חדש) דגם LG 1730S וכרטיס מסך ג'ייפורס 5200 וכאשר אני מכוון את הרזולוציה לרזולציית המסך 1280x1024 אז רואים באיכות טובה אבל צריך להתאמץ מאוד לקרוא את הכתב הקטן וכשאני מכוון לרזולוציה יותר נמוכה (נגיד 1024X768) אז רואים את הכתב בגודל טוב אבל אין חדות לכתב. ניסיתי להעלות את גודל הכתב ברזולוצייה 1024 על 1280 וזה לא ראה כל כך יפה לעין. מה נראה לכם אפשר לעשות ? כי אני ממש מאוכזב מההשקעה של המסך והאיכות
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
השוואה בין האתרים: 1) PChardware 2) Plonter 3) Pandas 4) Lamir 5) zigzag 2000 6) EasyComp 7) Simpletech הכרטיסים : 1 - Nvidia FX 5900 2 - Nvidia FX 5900 ULTRA 3 - ATI RADEON 9800 Pro - 128 MB 4 - ATI RADEON 9800 Pro - 256 MB אם אתם מכירים אתרים נוספים שאינם מופיעים בהשוואת מחירים זו אתם מוזמנים להגיב....וכמובן אם יש הערות או תיקונים. (ההשוואה בקובץ המקושר)
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 1950P והביצועים שלו נהדרים, מריץ כל דבר שניסיתי על HIGH. אתמול נתקלתי בעזרת התוכנהSpaceMonger בתיקייה של nVidia במחשב,אז מחקתי אותה. הבעה היא שמאז שום משחק לא עובד לי, יש משחקים ששולחים הודעת שגיעה ויש משחקים שעושים מסך שחור(אבל אני שומע את הסאונד). עזרתכם בבקשה(עדכנתי את הדרייברים ל-7.9. לא היה לי כוח לחכות עד שהקובץ של ה-50MB יורד אז אין לי CATALYST CC)
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי לפני שבועיים מחשב חדש.. כרטיס מסך לקחתי ati 3850 512mb , יש לי מסך 22" רחב.. עכשיו יש לי איזה בעיה קטנה .. כשאני צופה בוידאו לא רואים חלק.. יענו רואים קצת מטושטש למשל ביוטיוב לא רואים מאה אחוז חלק רואים קצת מרובעים כאלה בתוך התמונה.. הורדתי סרטים באיכות דיוידי ריפ.. עכשיו אני מפעיל אותם, על גודל רגיל יענו קטן אז רואים חלק הכול.. אני שם את זה על מסך מלא כבר לא רואים חלק, וזה לא הגיוני .. חבר'ה אני צריך עזרה מכם! תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-