עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, האם יש צורך לחבר את ה ATX4p לחיבור SATA דרך הספק בשביל מערך GTX 660 ? חיפשתי קצת ברשת, חלק אומרים שלא חלק אומרים שכן אשמח להרחבה קצת בנושא הסיבה היחידה שאני לא פשוט מחבר ובודק בעצמי היא בגלל שיקח לי דיי הרבה זמן להוציא חיבור SATA מהספק כי כל הכבלים מסודרים מאחורי המארז וצריך סבלנות בשביל להחזיר את הכבלים חזרה לאיך שהיו

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  2. קניתי מסך חדש התומך ב-HDMI אך התמונה של סרטים (בדקתי מספר סרטים) שהורדתי 1080P היא לא חלקה היא בעלת נקודות שחורות (נראה לי נקרא מגורענת). במחשב שלי יש כרטיס כרטיס מסך מובנה של אינטל עם יציאת Dvi. מחשב i3', 4gb. רציתי לדעת האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך(אם זה ישנה משהו)ואם זה ישפר ת'תמונה, ואם להחליף אז לאיזה כרטיס. התקציב שלי בסביבות 300. המסך lg w2486l 24 אינץ

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  3. מוצר הדגל החדש של מפתחת הליבות מספר שיפור של עשרות אחוזים לעומת כל כרטיס גראפי אחר אשר פגשנו עד היום לכתבה

4. שלום, כרגע יש לי כרטיס מסך בין 3 שנים - Asus EN7900GS. עד היום הוא שירת אותי נאמנה ולאחרונה התחילו להופיע כל מיני ארטיפקטים במשחקים. בדיקה קצרה העלתה כי הוא מתחמם מאוד (הקיץ הזה עוד לא התחיל והכל מאוד חם שם במארז). אני תוהה האם לקנות קירור לכרטיס המסך (נניח Accelero S1, עם מוד מאוררים יוצא כ 150 ש"ח), או שפשוט לקנות כרטיס מסך חדש ב 200-300 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר בלי על ההתחממות הזו. המשחקים שאני משחק הם לא הכבדים ביותר שיש, ואפילו די רחוקים מזה. Bioshock, Team Fortess, C&C RA3 - כולם רצים יפה על הכרטיס, אבל C&C3 התחיל ממש לגמגם לאחרונה, כנראה באשמת ההתחממות הכללית. מה עדיף? קירור חדש או כרטיס חדש? אילו כרטיסי מסך מומלצים בטווח המחירים הזה יש? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Lapland,

מישהו יכול להביא לי באנצים לPALIT GTS250 512MB וPALIT HD 4850 512MB ומה דעתכם מה עדיף ?

6. Started by idan1111111,

איך הכרטיס GTX570 אתם ממליצים עליו או אחד הטובים היום בג'יפורס לא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by DarkLloth,

יש לי התלבטות בקשר לבחירה בין שני הדגמים, כרגע יש לי מסך 17'' proview עם רזולוציה 1280X1240 , אני יודע שה320 עדיף אבל אני רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים (9700 החזיק יותר , היו ימים :'()...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. כל זה בהתחשבות הזו win7\DX11 games 2006-2015 1080P\1200P 16:10 שקלתי להחליף את ה7970GHZ, הוא מספק אותי בביצועים פשוט יש בעיית חום ויש צורך בהחלפת הפדים והחלפת הברגים שנאכלו, החלפת משחה, הוספת מאווררים במארז וכמובן נשקללת הצריכה המוגזמת במילים אחרות הדבר נהפך לפחות ופחות כלכלי וכדאי, יש מחליף ראוי שלא ישחט את הכיס ויתן ביצועים טיפלה טובים יותר בפחות מאלפייה? יש צפי לכרטיסים חדשים בשוק ושווה להמתין?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Mr.Pepo,

אשמח לדעת אם יש דגם ספציפי של 7600GS ל-PCI-E מהחנות LogicPC שאתם יכולים להמליץ לי עליו. התקציב הוא 600-700 שקל. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by SAOD,

יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. טוב אני חושב לקנות את : http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-s-s776.htm#spec MAG TFT 17'' 776 8ms Model S776 Panel Size 337.9*270.3mm Max. Resolution 1280*1024@75Hz Display Colors 16.2M Dot Pitch (mm) 0.264*0.264mm Brightness (cd/m) 300 cd/m Contrast Ratio 500:1 Response Time 8ms במחיר 1595 ש"ח ב KSP , שווה לקנות אותו ? התקציב שלי הוא בדיוק 1600 שקלים ולא שקל אחד יותר ! מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by matrix91,

לקראת קניית מערכת אז יש לי שאלה מה עדיף לקחת את ה HD2900XT 512MB או ה 8800GTS 640 איך שראיתי בהרבה מבחנים שה 2900 לוקח .. אז אני מבקש את עזרתכם בדבר הזה תודה לכל עוזר

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. שלום לכם עומד לרכוש מסך זה לשילוב של גרפיקה וצפיה בסרטים HD . המסך מתאים לדרישות ,האם הכרטיס תומך בהם? רזולוצית המסך 1920X1200 והכרטיס תומך עד 1600X1200 . האם ההפרש בעיתי? תודה אדי

15. הקיצר יש לי מסך 1200P, וחיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ועכשיו המסך שלי תקוע על 1080p, גם כשהטלוויזיה כבויה. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. לפני כשבועיים בערך קנו לי מחשב אם הכרטיס מסך GeForce 7600GS הטמפרטורה שלו במצב מנוחה 60 ובמשחקים 65 זה גבוהה?, אם כן מה הפתרון? בתודה!

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by F430,

אני משתמש בתוכנה Sapphire TRIXX והיא לא שומרת את המתח חוץ מהאובברקלוק...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by blackbimer,

חברים ברשותי משהו כמו 500 שח לקניית כרטיס חדש.... מה9600se ירדתי כי הבנתי שהוא גרוע... מה שנישאר לי זה או הכרטיס הזה: http://shoplet.co.il/product.asp?productid=4224&CatCode=4 שהוא 256 מגה בייט אבל לגבי הביט לא יודע.. בחנות אמרו לי 128 אבל לך תיסמוך על אנשים... מול זה עומד ה9550 הרגיל הינה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 מה ניראה לכם יותר טוב..? מצפה לתשובות...תודה

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by Snake_Eater,

שלום, קניתי והתקנתי היום כרטיס מסך Geforce GTX 770. מאז שהתקנתי אותו, המחשב עושה לי ריסטרט כל רבע שעה בערך. הריסטרט מתרחש כשאני סתם גולש באינטרנט או לא עושה דבר, אז חום אינו הבעיה (גם בדקתי ב-Afterburner). לפי הדרישות שכתובות על האריזה, ספק הכוח שלי גם אמור להספיק - המינימום הנדרש הוא 600W התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס וגם זה לא עזר. להלן המפרט הנוכחי שלי: ספק כוח: Chieftec CFT-600-14C 600W כרטיס מסך: Geforce 770GTX 4GB GDDR5 לוח אם: Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון פנימי: G.Skill 4GB DDR3 1333 mhz (שני כרטיסים, סה"כ 8GB) מעבד: I5 2.8 GHZ ארבע ליבות

• 59 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. Started by mulderfox,

מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by hakoki,

לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256? והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  22. חיברתי את הכבלים הכל עובד ומהסך שלי פועל על 1680x1050 אז הוא עושה לי את הטלוויזיה(crt) גם ככה ואני לא מצליח לשנות בטלוויזיה רואים והכל רק שהרזולוציה גובה מידי לטלוויזיה ואז אני צריך לזוז עם העכבר לצד ליראות את כל השולחן עבודה סרטים וכו'... ניסיתי ללשנות וזה לא משנה זה מראה מסך רזולוציה גבוהה בלי צבעים טלוויזיה סוני 29 אינץ כרטיס מסך 4850 ati כבל-video

23. אני מתלבט בין LG L193SA לבין Samsung 930 + ATP3 הקטע הוא שיש לי סט של עכבר ומקלדת (mx700) וביחד עם המסך של LG זה יראה ממש טוב - והוא גם טלוויזיה (לא ממש חשוב לי) מצד שני הsamsung הוא מסך מצויין וה ATP3 הם רמקולים מעולים אז מה לדעתכם עדיף? ???

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  24. רציתי לדעת מה לגבי הכרטיס הנ"ל שבזמן פעילות רגילה במחשב (אינטרנט מוזיקה וכו') האם המאוורר יורד בפעילותו כדי למנוע בלאי מוקדם? כנ"ל לגבי מהירויות הכרטיס (שלי למשל עכשיו על 640 לליבה ו 805 לזכרונות), האם הם יורדות למהירויות נורמליות ועולות אך ורק כאשר אני מפעיל ישומי 3D ומשחקים? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by almog1546,

משהו ישתבש בבהירות של המחשב.. כל פעם שאני רואה סרט בו הכל בהיר מיידי.. ואני מנסה לשנות את זה ידינית אבל זה לא עובד.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש למי שיכול לעזור..

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.