עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה משהו שקשור למה?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה.. קניתי מסך דק ומכשיר דוידי! עכשיו איך אני מחבר את המכשיר דוידי למסך בשביל שאני יראה את הסרטים במסך? איזה כבלים צריך?! תודה

• 10 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by dannyb123,

יש לי כרטיס מסך 5200 FX והייתי רוצה לשדרג אותו. יש לי מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 512MB (זה יהיה 1GB) זיכרון אין לי שמץ של מושג מהו ספק הכוח שלי (איך בודקים?) תודה רבה!!

4. אני מתלבט בין הכרטיס 8800GT או של Asus או של Biostar או של Sparkle כשמדד הכי חשוב לי זה רמת הרעש של הכרטיס. יש הבדל בכלל בפרמטר הזה או שלכולם יש את אותו קירור? אני מוכן להתפשר גם על ה-3870, מה מידת הרעש שלו בהשוואה אליהם?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  5. לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by isaac_dayan,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. ושווה לקנות X1950PRO של CLUB 3D ב700? החברה הזאת נחשבת לטובה?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  8. אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לדיסקים של DVD. הכרטיס צריך לתמוך בויסטה (32 ביט). והייתי מאוד מאוד רוצה שהוא יהיה מSKYPC כי אני קונה מחשב עוד מעט בינתיים מצאתי את LEADTEK PXTV1200 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV220~12~0.htm יש למישהו ניסיון איתו???

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..

10. Started by kfirkb,

אני חייב לקנות מחשב כמה שיותר מהר. המחשב הישן (P4) כבר ענתיקה ואין לי סבלנות לחכות, אך מכוון שיש לי מסך 1920 והפעם אני רוצה מחשב תותח על למשחקים, אני לא "אתפשר" על ה GT החדש ואני חייב להביא לפחות רק את ה GTS החדש שאמור לצאת. אז ככה... - מתי לדעתכם הכרטיס אמור להיות כבר בחנויות בארץ? - מכוון שאני לא רוצה להיות במצב שהמלאי שלו יגמר ביום שהוא יגיע, האם אני יכול לבצע מעכשיו הזמנה למפרט כולל הכרטיס שתחכה ליום ההגעה שלו לארץ?

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by צפיד,

הייתי רוצה לדעת האם בהשוואה כללית QUADRO FX1500 מול GT8800 או GTX/S8800 בציון הכללי מי עדיף,כאשר המדדים הם : משחקים,אנימציה,תכן HD וכ'? (משקל שווה בין הקטגוריות). האם לדעתכם ה QUADRO חזק יותר? האם בALL AROUND הא הכרטיס הטוב שיש עד לסכום של 3K? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by davidreznic,

ישל י שאלה. אני מתכוון לרקנות את ה8800GT של ASUS, ויש לו יציאה עם חיבור COMPOSITE זה אומר שאני אוכל להקליט מהטלוויזיה למחשב??? אם לא, אז האם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK הזה PXTV1200 משתלם/איכותי??? תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by LORIANTA,

הצג mag proview 19 לא מוכן במשחקים לעלות קצב רענון ל75 הרץ אלא נשאר תקוע על 60כאשר בשולחן העבודה אין בעיה להגדיר אותו ל75 , פתרון?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by Anxiety,

ערב טוב, חבריה אני מאוד מקווה שזה מתאים לפורום הזה, ואם לא אנא לא להביא באן כי אני חייב את זה דחוף ועם זה לא מתאים לפורום הזה זה לא היה עוד פעם. יש לי שאלה איזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי ליראות סרט באיכות של -HD תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך מחו"ל - תקציב 200$. המחשב הנוכחי קצת חלש- מבוסס אטלן 64 3000+ וגי'גה זכרון- -אפוציה שידורג ל2 גיגה. מחפש כרטיס עלות תועלת לטווח ארוך, למשחקים כמו MOH AIRBORNE , COD4, CRYSIS וכדומה חשבתי על 8800GTS או ATI 3870 HD מה דעתם? תודה AMIRBC

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. Started by enzo,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס ומבין שלושה יצרנים יש את: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9343 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9344 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9336 אני חושב לקנות את הראשון מכיוון שהוא הכי זול אבל הבעיה היא שהחברה לא מוכרת אבל בעיקרון כל הכטיסים של כל החברות לא רק מה שהוספתי פה הם אותו הדבר מבחינת ביצועים וכו' חוץ מהאחרון שמגיע עם אוברקלוק. זוהי אופציה אחרונה מכיוון שהבנתי שכרטיסים שמגיעים מומהרים מהחברה אורך החיים שלהם קצר יותר. בנוסף לכך אני מוסיף את הקירור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=18906 הבנתי גם שבקרוב אמור לצאת איזה GTS חדש שיהיה יותר טוב מה-GT אני צריך עו…

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  17. אני לפני קניית מחשב (המפרט בפורום המפרטים). אני מתכנן לשים עליו את הכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD2600PRO HDMI 512MB DDR2 PCIe, ושמתי לב באתר יצרן שלא מוזכר שם תמיכה בויסטא 64 ביט שאני מתכנן להתקין. האם זה נכון? האם יש כרטיס מסך אחר מומלץ שכן תומך ב 64 ביט? תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by manoa,

I am specifically targeting owners of a single HD3870, preferably overclocked. If you are running crossfire, please either disable crossfire for the testing or post your results with and without crossfire enabled. Please post a screenshot of your 3DMark06 score with the latest version of GPU-Z open and visible in the screenshot. Get the latest version of GPU-Z here: http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Please make sure you are running the latest drivers, which as of this post, are the 7.11 "hotfix" drivers. These may be obtained here: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=30533 Please note that even though it is called a "hotfix" by ATI, it is act…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by LastForOne,

בוקר טוב.. היום הרצתי בדיקה של 3DMark06 [בזמן שעוד תוכניות פעלו ברקע...] זה הריץ את הבדיקות... ובסוף קיבלתי ציון כל כך עלוב של 253 נקודות... איך יכול להיות ציון כל כך נמוך?! פעם הרצתי 3DMark05 ויצא לי משהו כמו 8000 נקודות!!! יש לציין שהבדיקות זזו כל כך לאט! בערך 1 FPS !!!! הנה המערכת: מעבד Intel Pentium 4 3.2 GHZ זיכרון 512 מ"ב 80GB HD ATI Radeon 300X Series כן אני יודע, המחשב לא הכי טוב שבעולם... אבל הוא בסדר... למה קיבלתי תוצאה כל כך נמוכה ובדיקה היתה בFPS כל כך נמוך?!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  21. הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. כיום הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא- התקציב שלי נע בין 450 ל550. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב יותר מהנוכחי שלי ויתן פוש למשחקים חדשים שיצאו,שאר המפרט שלי הוא AMD 3000 2 ג'יגה זכרון מהירות 3200. רק PCIE מצאתי את הדבר הבא- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10982 מה אתם אומרים? אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by johnwoo,

המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by hazi_s,

שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by fred15,

מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-300 עד 400 שקל. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים