עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70641.0 המליצו לי לקנות את הכרטיס הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1168 הוא אמור להיות יותר טוב מכל FX5200 או Radeon9200. אני לא ממשיך את הנושא הקודם, כי הוא דיבר על איזה כרטיס לקנות בסביבות ה 400 ש"ח, וכאן אני כבר יודע מה לקנות, אבל צריך עוד קצת תגובות ממי שמבין. וכן, עשיתי חיפוש באתר, רוב הנושאים שנמצאו הם משנת 2003 או 2002, ואחרי 2 עמודים, שלא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך, החלטתי לפתוח נושא חדש. בקיצור, אני רוצה להזמין, ולכן החלטתי להריץ חיפוש קצר באינטרנט - לבדוק האם יש מחיר טוב יותר. מסתבר שיש מקומות שמוכרים את הכרטיס בדגם ה 128MB שלו בתוספת מחיר יח…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. לחבר שלי יש מחשב בן שלוש עם פנטיום 4 1.3 ולוח אם עם ציפ סט 850. הוא רוצה עכשיו להחליף את ה- GF4 שלו לR9800PRO ובעתיד להחליף את כל המחשב. השאלה היא אם המחשב שלו יכול לתמוך בכרטיס כזה עד שהוא יקנה מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 700 ש"ח, שיחליף את ה-8800GT שלי שנשרף בטרם עת. הכרטיס יורכב על לוח אם P35 עם מעבד Q6600@3.0GHZ. מדובק על כרטיס למטרת משחקים כבדים, לרזולוציה של 1920X1080, לכן רצוי שיהיה לו 1GB זיכרון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  4. שלום לכולם כמו שהנושא אומר אני מתלבט בין שני כרטיסים הכרטיסים הם או gtx470 או 5870hd שניהם כמעט אותו מחיר אבל העניין הוא שמינימום ה FPS ב470 גבוה יותר והבנתי שהוא כרטיס ממש טוב לזונות גרפיקה כמוני מצד שני המקסימום של ה 5870 יותר גבוהה ושוב טוב לזונת גרפיקה כמוני.. איזה משניהם יותר עדיף ולמה? בבקשה תנו סיבות ולא סתם "ברור ש 5870 כי Nvidia הם בלעעעע" בבקשה אם צריך עוד מידע בקשר למפרט עצמו מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 והכרטיס שאותו אני רוצה להחליף xfx 8800gts אני יודע שהמחשב מיושן הוא מלפני 3 שנים אבל הוא עדין עושה עבודה ניפלאה, אני רוצה לשדרג את הכ.מסך ואז את הזכרונות אגב, לפי מה אתם בוחרים לוח אם? אף פעם לא הבנתי איך קובעים עם ל…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by rooney10,

שלום לכולם. שיחקתי במשחק כלשהו, המשחק נתקע ואילץ אותי לאתחל את המחשב. לאחר שעלה המחשב, לא יכולתי לבחור ברזולוציה המתאימה של המסך שלי, אלא רק בברירות המחדל כמו 600X800 ו 1024X768 . הסתבר לי כי הכרטיס מסך שלי לא עובד כנראה, כי אני גם לא מצליח להפעיל משחקים. ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בעזרת דרייבר שהורדתי מהאתר של NVIDIA (הכרטיס מסך הוא GeForce 8500), אבל נראה כאילו הדריבר לא הותקן כמו שצריך. ניסיתי עוד פעם ועוד פעם, ולמרות שכתוב שההתקנה הועברה בהצלחה לא קרה כלום, המחשב נשאר ללא כרטיס מסך (כלל הנראה). השתמשתי ב COMBOFIX כי חשבתי שיש לי וירוס, אבל גם זה לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי, תודה !! אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו לפורום המתאים כי לא מצאתי פור…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by Mister Hai,

יש לי לוח אם Asus M4A88T-M שתומך בטכנולוגית Hybrid CrossFireX. קראתי שבטכנולוגיה הזאת אתה יכול להרכיב מערך CrossFire של הכרטיס מסך שלך + הכרטיס המובנה שעל הלוח אם. הכרטיס מסך שיש לי הוא Ati Hd 5770 והכרטיס המובנה שיש לי על הלוח אם הוא Ati Hd 4250. איך אני אמור להפעיל את זה ? ואם זה בכלל ישתלם לי מבחינת ביצועים ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by ballcall2,

יש מבצע עכשיו נכנסתי במקרה לחנות של הכרטיס הזה שבדרך כלל עולה קרוב לאלפיים עכשיו רק ב-1445 ש"ח. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1777

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by gandalf885,

כשאני נמצא על מצב 32 ביט אני רואה כל מיני כתמים כחולים שמופיעים על המסך אבל במצב 16 ביט זה עובד בסדר... דבר נוסף, כשאני מפעיל סרט אני גם רואה כמה פסים שחורים קטנים באמצע המסך יכול להיות שזה קשור לדרייבר?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Armageddon26,

בזמן מאמץ (Red Alert 3) ועל 100% מאוורר (שמתי עם התוכנה RivaTuner) כרטיס המסך ב-90 מעלות (ראיתי בעזרת EVEREST). בחדר כ-28 מעלות. הדרייבר מעודכן. (במנוחה עם 100% מאוורר הכרטיס על 62 מעלות). הכרטיס 8800GT. אני חושב שזה הרבה מעבר לטמפרטורה שהכרטיס אמור לעבוד בו, מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  10. מבחינה פיזית ומבחינת ההספק? (מגיע ספק מקורי עם המארז של 380W). אין בעיה לחרוג מעט אם זה משתלם. תודה ((:

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by October,

אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי עוד שבוע ויש לי זמן לעשות שינוים הזמנתי ב 1300 שקל 275 geforce tintech overclocked אני די חסיד של אנווידיה ופחות אוהב את הרדיאונים... אני משתמש במסך 22 אני משחק מדי פעם לא איזה גיימר מטורף... אבל עדין רוצה להשקיע בכרטיס ל שנתיים 3 מכוון שזה מתנה ואני רוצה לסיים עם זה... רוצה לשחק סטארקראפט 2 דיאבלו 3 ומודרן וורפיר כל השטויות האלו... רזולוציה - נראה לי שהמסך תומך עד 16xx האם כדאי להחליף ל 5850 זה עוד 200 שקל האם משתלם והאם אני צריך את זה בכלל? הבנתי שהוא תומך ב dx 11 ואם אני מתככון להשאר עם הכרטיס הזה לשנתיים הקרובות חשוב שזה יהיה כי לא נראה לי שיש משחקים שעובדים עם זה עכשיו למרות שאני מאוד אוהב את הכרטיסים של אנוידיה... אולי בכלל חשבתי ש…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by avivgenius,

מה עדיף על מנת לקבל תוצאה טובה יותר? מסך:W2362TQ 23 LCD 2ms 1:70000 DVI WideScreen Black. ספק כוח: 750W. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Mindwild,

שלום לכולם, אני שוקל בין שדרוג כרטיס מסך לקניית מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה האופציות שקיימות בפני. כרגע מה שיש לי זה: מעבד: Q6600 לוח אם: DP35DP כרטיס מסך: Gainward 9800GT 512MB זכרון: 4G מערכת הפעלה: WIN7 לא זוכר כרגע כמה הספק שיש לי. האם יש כרטיס מסך במחיר נורמלי שיוכל לתת לי להמשיך עם המחשב הזה עוד שנה - שנתיים? או שעדיף כבר להחליף הכל? אני מעוניין לדוגמא במשחקים כמו Dungeon Siege 3 שירוץ סבבה, לא חייב להיות הכי טוב. תכלס רוב המשחקים האלו דורשים בכלל Dual Core במינימום ושלי Quad Core ככה שהוא עומד איפשהו באמצע אני מעריך.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by milliam,

היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2lהארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני קונה מחשב חדש ומעוניין בקצת עזרה בקשר לכרטיס מסך. המטרה של המחשב תהייה משחקים (אני לא ממש גיימר, משחק מדי פעם) וסרטים באיכויות טובות (FULL HD וכו') וכמובן כל השימושים הבסיסייים, אבל זה לא משמעותי כאן. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו כי אני מבולבל מכל המבחר שיש היום בשוק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  16. יש לי לפטופ עם כרטיס GEFORCE 8600M GS איך אני יודע אם הוא מוציא סאונד בחיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  17. בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. Started by The Winter King,

לאחרונה אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני מפעיל את המחשב: catalyst control center - command line interface has encountered a problem and needs to close...וכו' עכשיו, לאחרונה כשאני משחק (ב-tomb raider underworld, שנקנה דרך סטים אם זה משנה), החמשב אוטומטית עושה restart! ואיו שום דבר שאני יכול לעשות למנוע את זה... עשיתי עדכון דרייברים לאחרונה כי הכרטיס עשה לי בעיות במשחק אחר. אבל מאז העדכון יש לי את זה...מה לעשות? להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש? או שזלא הכרטיס עצמו? תודה מראש לעוזרים!

19. Started by abc2007,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש...הרצתי את תוכנת אברסט ורשום לי שם Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) אבל לא רשום אם זה 5750 או 5770 וקניתי 5770... פתחתי את המחשב ועל הכרטיס(המאוורר שלו ליתר דיוק)לא רשום כלום...קניתי של חברת ג'גהבייט. למרות שבאתר שלהם כן יש ציור עם הדגם על הכרטיס שקניתי. איך אני בודק את הדגם המדוייק של הכרטיס ועושה לו מבחני ביצוע?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by ShahafH,

בעקבות הדיון שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531116.msg4531290#msg4531290 אני כנראה נאלץ להחליף את הכרטיס בקרוב כי זה כבר בלתי אפשרי לשחק משחקים.. מהו התחלופה לכרטיס שיש לי עכשיו בכרטיס של NVIDIA? אני לא צריך משהו מטורף כי סתם יהיה לי צוואר בקבוק אז משהו עם אותם ביצועים או טיפה יותר עד 600 שקלים בערך.. תודה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  21. אהלן. כרטיס מסך:Radon HD 7950 3gb gddr5 (כן כן אני יודע... כרטיס מסך לא משתלם בלה בלה... אני ממש מרוצה מהרכישה וזה מה שחשוב בשורה התחתונה ) לוח אם: MSI P67A-GD53 מסך: Dell UltraSharp U2312HM מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit אז כך. מותקן לי כרגע AMD Catalyst 12.3, יצא לפני איזה שבוע 12.4 ולמרות שהורדתי והתקנתי כבר מספר פעמים המחשב שלי מתעקש להשאר על ה12.3 אפילו הגדלתי לעשות והסרתי לגמרי את הדרייבר, התקנתי דרך ההתקנה של ה12.4 שהורדתי ו... זה רושם לי 12.3 עצות?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכלול בתוכו GTX680 (לא נתון חשוב) אבל רציתי לדעת אם הלוח שלי הוא עם מעבד מהסדרה השנייה, אבל עם לוח עם PCIE 3.0 הוא יעבוד? בידיעה שהלוח יעבוד על PCIE3.0 בתנאי שיש מעבד מהסדרה החדשה (Ivy Bridge)

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  23. המטרה בסוף הינו מחשב לעריכה בתוכנות premiere vegas תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. יש קטעים שאני נופל ל30 FPS, זה ממש ממש מציק, מהאתר can you run it עולה שמהעבד הוא הצוואר בקבוק.. אז מה אני יכול לבטל בשביל להקל על העניין הזה? את הפיזיקס? את השדו? מה הולך למעבד בזמן המשחק? או שאין ברירה אלא להשלים עם המצב?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by Ofekvaknin1,

שלום יש לי את הכרטיס מסך Sparkle GTX560 לא גירסת ה TI אתם יכולים להסביר לי איך לעשות לכרטיס עצמו אוברקלוק ואשמח גם אם תגידו לאיזה רמה של כרטיסים הוא יגיעה בעזרת אוברקלוק תודה!

• 7 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים