כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איך הכרטיס הזה לעומת ה9550 שלי? לאיזה כרטיס של הדור החדש הוא משתווה? הוא שווה קנייה ב400 שקל ללא אחריות וחדש?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי.קניתי מחשב חדש עם כרטיס LEADTEK WINFAST PX8800GTS TDH 320MB. המעבד הוא C2D. אני מעוניין לבדוק ולהתרשם מיכולות הכרטיס.איך כדאי לבדוק - עם תוכנת בדיקות או הרצת משחק כבד, ועל איזה מומלץ ? תודה
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051108220829.html אחחחח תחשבו על זה 2048 מגה זיכרון DDR3 כוח עיבוד לא יאומן פאק לטחונים טחונים האמא של הטחונים בלבד!!! חחחחחח תהנו ותקנאו באנשים שיהיה להם את זה חחח סתם סתם
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך. תקציב: מקסימום 700 ש"ח ללא חריגה. מפרט מחשב: מעבד i3 530 זיכרון 2GB DDR3 1333 לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ספק כח Seasonic S12II-500 מסך 19" (רזולוציה 1280x1024) - אין צפי לשינוי בעתיד הקרוב. שימוש:משחקים לא כבדים במיוחד. הייתי רוצה לקבל ביצועים טובים במשחקים כמו Dragon Age באיכות גבוהה עם רזולוצייה מקסימלית של המסך. ולהמשיך לקבל ביצועים טובים במשחקים מסוג זה בעתיד. חשבתי על ATI HD4850 או ATI HD5750. מה אתם ממליצים? אחד מהנ"ל? ATI אחר? הלכתי לכיוון ATI כי הלוח תומך ב-CrossFireX כך שאולי בעתיד אוכל להוסיף עוד כרטיס אבל זו אופציה רחוקה בעלת סבירות נמוכה. אם לדעתכם כדאי כרטיס של Nvidia אני פתוח להצעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus M4A88T-M שתומך בטכנולוגית Hybrid CrossFireX. קראתי שבטכנולוגיה הזאת אתה יכול להרכיב מערך CrossFire של הכרטיס מסך שלך + הכרטיס המובנה שעל הלוח אם. הכרטיס מסך שיש לי הוא Ati Hd 5770 והכרטיס המובנה שיש לי על הלוח אם הוא Ati Hd 4250. איך אני אמור להפעיל את זה ? ואם זה בכלל ישתלם לי מבחינת ביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/forums/404599/a-n-vidia-stupid-site-exposed..html מה דעתכם? נשמע הגיוני מה שהם אומרים - לא?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1050670652,90969, R9600 PRO מומהר יכול לעבור לפי דעתכם את R9700 NON PRO מומהר?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
היי. המשחקים הם Crysis, Civ, cont. strike. אין לי את המפרט המלא של המחשב, זה בשביל חבר. יש חיה כזו ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE שעומד על OC לא רע (מעבר לזה שבא איתו מהמפעל), ותהיתי לגבי השליטה במאווררים שלו - המאווררים של הכרטיס מוגדרים אצלי על AUTO, ואני משוכנע שהAUTO בכרטיס הזה (או אולי בדרייברים הנוכחיים של NVIDIA?) זה 40% רוב הזמן עד שהכרטיס מגיע ל60 או 70 מע'. במשחקים כבדים כמו קרייסיס אני אכן שומע את המאווררים של הכרטיס מגבירים קצב אבל לא טרחתי לבדוק באיזה פאטרן בדיוק זה נעשה, עם זאת אני לא חושב שאי פעם ראיתי את הכרטיס עובר את ה70C במאמץ. אני מבסוט מהרעש המזערי שהכרטיס מפיק בהגדרות הנ"ל, והשאלה שלי היא האם יש טעם להגדיר את המאוורר עם פרופיל ידני כדי אולי לשמור על טמפ' נמוכות עוד יותר במשחקים (במחיר יותר רעש)? או שעצם העובדה שהכרטיס שלי לא עובר את …
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ה-Titan X המפלצתי של NVIDIA הושק באופן רשמי עם כמות מינימלית של ביקורות בלתי תלויות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים גיליתי שהAGP שלי היה על x4 שמקום x8, שיניתי בbios לx8 האם אני צריך לשנות עוד משהו? בעמוד גם היה רשום: AGP Aperture size 64MB - אפשר עד 512 FSB spear spectrem 0.50% Cpu thermal-thotting 50.0% Enhance pci perofmance disabled האם אני צריך לשנות פה עוד משהו? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם בין 1960TVDVI ל- 1980TVDVI יש עוד הבדל חוץ מהזיכרון (128 ו- 256)? מה ההבדל בינהם ל-1960XP? 1980 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=1980TVDVI&cart=11156858291457437〈=heb 1960 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=1960TVDVI&cart=11156858291457437〈=heb 1960XP http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=1960XP&cart=11156858291457437〈=heb תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולםםםם מתלבט לפני קנייה של XFX 8800GTS שמעתי הרבה חוות דעת שונות על 640mb ו512mb על מה לפי דעתכם כדאי ללכת?? (לשימוש עבודת גרפיקה ומשחקים)..... תודההה מפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267 Asus striker Extreme
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה כדאי במחיר 1580 ש"ח (3 שנים אחריות) Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 או שכדאי כרטיס של חברה אחרת או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי אבל יותר יקר? או 5850
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות: הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך. אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך . זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם. הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע. אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח. שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
(מקווה שזה שייך לפורום הזה, מאחר ומדובר בבעיית תוכנה,כנראה שקשורה לכרטיס מסך, ולא חומרה) הבעיה היא ככה- במשחקים לפעמים אני רואה את הצללים כגוש שחור מכוער ולא כמו שהם אמורים להיות. שמתי לב שזה קורה רק בסרטוני מעבר ולא בזמן המשחק עצמו. משחקים שזה קרה לי לדוגמא- company of heroes, mass effect. תמונה לדוגמא- אני מדגיש שוב שאין את הבעיה בזמן המשחק עצמו או כשאני רואה סרטים וכו', אלא רק בזמן סרטוני מעבר במשחקים (ולא תמיד, זה נדלק ונכבה לפעמים). ההגדרות הגראפיות במשחקים הן על מקסימום. כרטיס מסך- GF8800GT גרסאת דריוור- 177.83 (הסרתי והתקנתי מחדש...לא עוזר) DX 10 תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך פשוט zotac geforce GT240 וקיבלתי איתו דרייבר תואם לויינדוס 7. כשהתקנתי אותו בפעם הראשונה הכל עבד מצויין, אבל עכשיו אני אחרי פירמוט של המערכת, עשיתי הכל לפי הסדר . פירמטתי, התקנתי דרייבר ללוח אם, התקנתי דרייבר לכרטיס מסך . התוצאה - המחשב פתאום קורס (כל כמה זמן)... הקריסה - המסך נתקע, לאחר כמה שניות גם העכבר נתקע וזהו רק לכבות ולהדליק .. אני די בטוח שזה בעיה עם הכרטיס מסך!!! מה עושים??
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם עד כמה הכרטיס הזה חזק יותר מהכרטיס של אינטל 4500HD? לאיזה כרטיס שולחני הוא מקביל? תודה חזי
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חבר שלי שגר באנגליה ביקש ממני שאני ישיג לו את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר הזה [50 יורו],מאנגליה.
-
שלום ברצוני להשדרג את הכרטיס מסך שלי והתקציב שלי הוא בערך 800-850. המפרט שלי: מעבד i5 760 ספק:chieftec aps-450s כרטיס מסך ישן 5670 אם אתה צריכים עוד מידע תכתבו לי. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מפתחת השבבים תקיים את אירוע ה-GTC המקוון שלה בעוד מעט יותר משבוע, באיחור של חודש וחצי מהמועד המקורי - עם בשורות עבור עולמות הרובוטיקה, הבינה המלאכותית והרכבים האוטונומיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיבלתי את הרושם שכרטיס המסך שלי נדפק - נתקע במשחקים, לפעמים נותן ארטיפקטים, ולפחות פעמיים גרם לBSOD... אבל השיא היה באחת ההרצות של FurMark - הכרטיס הגיע ל100 מעלות תוך שניות מההרצה, ובהמשך ל115 מעלות! אני לא יודע עד כמה הקריאה אמינה, אבל כשפתחתי את המחשב כמה דקות אחרי זה הכרטיס באמת היה רותח. אגב, המאוורר עובד ב100%, ויש גם מאוורר צד במארז שמזרים אויר על הכרטיס. הכרטיס אינו בOC כלשהו. עשויות להיות בעיות במימוש אחריות לדעתכם (מההבט הטכני)?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה דעתכם ללכת על הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 במחיר 1300 ש"ח ולקנות בזיגזאג ולקבל בנדל מעולה,כרטיס טוב,שנתיים אחריות או לקנות ב-KSP את הכרטיס של XFX ולקבל בנדל טוב,אולי שנה אחריות לא יודע אם שנתיים,מחיר זול יותר במאה ש"ח,100מה"צ יותר במהירות של הזיכרון בכרטיס... מה דעתכם מה לקנות?? אני בדילמה קשה