עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רכשתי 8800 GTS ,האם יספיק לי ספק כח חדש של ENERMAX 400W LIBRITY ???

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by the-f-master,

בעקבות היציאה של ממירי HD ביס אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה אבל בשביל לא לאבד איכות אני רוצה שלכרטיס הטלויזיה תהיה כניסת HDMI... אוקיי אלו השאלות שלי: 1)האם קיים כרטיס טלויזיה בעל כניסה כזאת? 2)אם כן,אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה כזה במקסימום 1000 שקל?(אם אין כרטיס טלויזיה כמו שציינתי בפחות מ-1000 שקל אז תרשמו גם כאלו שעולים יותר)

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by elirantoon,

אני קונה מחשב אם מעבד quad החזק קיצר מעבד חזק וזיכרון גדול 2g 2.66ghz ddr3 1066mhz וכרטיס מסך חזק asus 8800GTS 640mb superclocked ddr3 האם crysis יעבוד טוב אם הכרטיס מסך הזה תומך d10??????????

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. או שרק מחברים אותו ל PCI והוא מוכן? איך זה בדיוק עובד?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Raped,

רציתי לדעת איך החברה הזאת מבחינת אמינות של הכרטיסי המסך שלהם תודה,

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  6. ??????? מחכה לעזרה???

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  7. שני מסכי 19" CRT שיועמדו אחד ליד השני, או מסך 22" אחד?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  8. Started by swed21,

תשמעו אני דיי רוצה כרטיס מסך חדש ! אחרי שנתיים שאני עם ה6600GT אני עובר השבוע ל8800GT האם הוא באמת שווה את הכסף (לא חסר לי יש תקציב עד 1500 שקל איך השגתי קומבינה) אני יודע שעשו לOC והכל בגלל זה אני מאוד אוהב את גיגה בייט ! חוסכת הרבה זמן והרבה בעיות ! כמה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב בשוק בסוכומים האלה עד 2000 שקל ! אז אני רוצה לקנות אותו תתנו לי חוות דעת בבקשה ! ועוד שאלה באמת המאורר שיש עליו הוא לא כזה טוב שיכול למנוע ממני את התפוקה המריבת שלו !? ואל איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by elirantoon,

אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה עם חיבור VIVO, אבל אין לי את המפצל. איך איכות ההקלטה של החיבור הזה? כי אני שוקל להשתמש בו ולרכוש מפצל, השאלה היא האם זה משתלם? האם אני אוכל לקבל איכות טובה, אני רוצה להקליט ישירות על פורמט AVI לא מכווץ או MPEG2 בגודל 576*720 - פריים מלא. היכן ניתן להשיג את המתאם VIVO? הכרטיס הספציפי הזה צריך חיבור שמורכב בתצורה של 2 פינים 4 פינים 3 פינים.

11. Started by blacknot,

יש לי מחשב יחסית ישן ואני לשדרג את כרטיס המסך ל - 8800gt אני רוצה לדעת עם יש לו תמיכה pci express 1

• 13 תגובות
    • 723 צפיות
  12. ביררתי קצת על כרטיסי מסך בתקציב של 800 ,והחלטתי לקחת את ה8600GT בגלל שלא מצאתי 1950 באיזור שלי וגם ראיתי בעוד אתרים מחו"ל את הבעיה של ה- AA אז וויתרתי סופית והחלטתי ללכת רק על כרטיס של NVIDIA. אני מתכנן לעשות OC לכרטיס אם הוא לא יתן ביצועים מספיק טובים,אז יש הבדל בין הגרסה של הכרטיס ליכולות שלו כשמבצעים OC כלומר - כרטיס 8600GT של חברה אחת יכול לתת ביצועים יותר טובים מ 8600GT של חברה אחרת לאחר אוברקלוק? אם כן,אז איזו גרסה כדאי לי לקנות,כרטיס של איזו חברה יותר מיועד ל- OC ? משום מה גרסת ה512 מ"ב יותר זולה מגרסת ה256 מ"ב---> http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593325 אז כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה? או שה512 הזה פחות טוב מה256? אם הכרטיס הוא DDR3 ויש לי לוח שלא תומך…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Oranili,

אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  14. Started by zoriza,

ראיתי ב-faq כמה דרכים שבהם ניתן לשפר את האיכות של כרטיסי המסך . מה הכי מומלץ לעשות לכרטיס מסך זה ? אגב , איך ניתן לברר אם יש לו יציאת dvi ?

15. לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..

16. Started by kufi,

שלום, למיטב הבנתי הכרטיס הנ"ל (בגרסת ה-AGP) נמכר בארץ מהחברות XFX, Leadtek, Sparkle ונדמה לי שראיתי גם של Palit. שאלתי היא - האם ישנם הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים השונים ולגופו של עניין - מדוע הכרטיס של XFX מתומחר ברוב המקומות כמאתיים ש"ח ויותר מעל לכרטיסים של היצרנים האחרים? האם הייתם ממליצים על כרטיס של Sparkle? תודה מראש!

17. איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by oudyeh,

יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kobibo,

המלצה לכרטיס טוב שיחזיק לפחות שנה שנה וחצי עם תמיכה ב DX10. שיתמוך יפה במשחקים שיצאו עכשיו. ומה עדיף Nvidia או ATI ? כמובן שיהיה עדיף על מה שיש לי עכשיו!

20. Started by lilshtig,

שלום לכולם ברצוני לדעת מה הבדל בין שני כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail והשני: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 DualDVI Retail הOC שלו הוא 2! יש הבדל או שזה סתם לקחת עוד כסף כי המחיר הוא עוד 200 שח על OC2 הזה מה אתם אומרים? ודרך אגב היבואן של BFG ראה ששיש ביקוש לכרטיסי מסך הזה אז הוא העלה תמחירים מ1550 ל1660 והוסיף תOC2 במחיר 1770 ממה שאמרו לי בחנות ה OC2 חזק יותר זה נכון? איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי לקנות? כל מידע בנושא יתקבל בברכה תודה רבה!

21. מתוך התעניינות כללית בנושא , רציתי לדעת האם שווה לקנות לוח אם תומך PCI-E 2 שהוא יקר כיום בישביל לנצל אותו בכרטיסים החדשים שתומכים בו ?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

לרשימת התיקונים: http://www2.ati.com/relnotes/catalyst_711_release_notes.html להורדה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. חברים יקרים, אני מתלבט לגבייי קנייה של מחשב חדש בשבועות הקרובים עד גג חודש. האם זהו זמן טוב לרכוש מחשב חדש + כרטיס מסך? כאשר הליבות החדשות בפתח?! אני מדבר על הליבה ה G98 של NVIDIA . דרך אגב התקציב שלי עומד עד 2100 ש"ח לכרטיס מסך תודה מראש לעוזרים ולמאירים את דעתי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכם ATI +AMD מוציאים דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות ספצייפים ובכך בעלי הלוחות מקבלים דרייבר שנותן להם יציבות ואלמנטים נוספים דוגמא אחת היא הדרייבר ללוחות ASUS עם XPRESS 3200 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32 ATI Catalyst 7.11 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers ישנם דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות אחרים דבר זה פותר הרבה באגים שאנשים נתקלים לאחר שהתקינו דרייבר של הכרטיס שלא מתאים ב-100% ללוח שלהם שימו לב הדרייבר הנ"ל מתאים ל-VISTA 32 !

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by Oranili,

יש לי כרטיס מסך GECUBE RADOEN X1950 עכשיו הבעיה מאוד מוזרה! אני מחבר את הכרטיס מסך למסך שלי בבית והוא עושה לי מסך צהוב! כאילו הווינדוס עולה והכל רק בצבע צהוב .. עכשיו אצל חבר שלי חיברתי והוא עולה רגיל בלי מסך צהוב ... עם צבעים ועכשיו הזזתי אצלי טיפה את הארון וחזר למסך רגיל ושוב חזר לצהוב מיד.. מה יכולה להיות הבעייה? החלפתי חיבור VGA לDVI זה לא המתאם ... וגם חיזקתי הכל הוצאתי תכרטיס והכנסתי ... ניסיתי כמעט הכל מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים