עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idanagam,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס בתקציב 500-700 ש"ח. המחשב שלי הוא מחשב פשוט: לוח: MSI 945 GCM5 V2 ספק: G-pro DR-B500E (500W). זכרון 1GB. איזה כרטיס אני יכול לקנות שיהיה מתאים ללוח ולא ידרוש שידרוגים של ספק/לוח/מארז אבל ישפר את הביצועים של משחקים כגון HL2, CSS ודומיהם? לפי מה שאני זוכר אפשר לקנות כרטיסים די טובים בסכום זה השאלה היא אם כדאי להכניס אותם למחשב כזה או שיותר מתאים להסתפק במשהו באיזור ה-500 ש"ח?.. תודה

• 16 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת גיימינג מבית ניוודיה רצוי כמה שיותר זול שיפעיל לי מסך 23 א'ינץ בפול HD בהגדרות גבוהות עם טיפה היסתכלות לעתיד כלומר שיהיה מספיק חזק למשהו כמו השלוש השנים הבאות, תודה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מתכנן להוסיף DELL2007FP למערך המסכים שכבר יש לי (2407WFP+2007FP כרגע). יש לי כרגע HIS HD4850 ICQ4 1G שבהחלט מספק את צרכי הגיימינג המזדמנים שלי, אבל הוא לא תומך ב-3 מסכים במקביל. אני מחפש כרטיס מסך שתומך ב-3 מסכים לעבודה יומיומית ויתן ביצועי גיימינג דומים או עדיפים למה שיש לי היום. אין כוונה כמובן לשחק על 3 מסכים - רק על ה-2407WFP. הדגש הוא על כרטיס לא יקר עם יחס עלות/תועלת גבוה ככל האפשר - עדיפות לדגם שקט וקריר כמובן. כרגע ראיתי HD6770 בסביבות ה-530-570 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8491 http://tms.co.il/product/10123 או HD6850 ב~650 ש"ח שחזק יותר ומאוד משתלם אני חושב במחיר הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2176 1. שניהם תומכים באו…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  4. Started by amyu98,

מחפש כרטיס למשחקים [FPS בעיקר אם זה משנה] כמו BF3/4, COD GHOST וכדומה... תקציב של בערך 400.. [TABLE=width: 660] [TR=class: sh-tr, bgcolor: #F0F8FF] [TD=colspan: 4]Intel® Core i3-4130 CPU @ 3.40GHz לוח אם gigabyte H81M-D2V 4gb ram ddr3[/TD] [/TR] [/TABLE] אני לא מחפש את הביצועים הכי טובים בעולם.. העיקר שירוץ בלי לאגים מבחנתי גם על בינוני.. חשבתי על gtx 650ת מה דעתכם? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by golanc,

הי, קונה מחשב חדש, והמוכר המליץ על כרטיס pci X600 pro 128Mb של leadtec , בכ 110$ ללא מע"מ בגדול , לא משחק כמעט, ולא דרוש לי כרטיס ממש טוב מצד שני, לא רוצה לקנות עגלה ... חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב מספיק לביצועים גרפיים (המרות וידאו למשל) בתחום מחיר זה, מה ההמלצה ? תודה, גולן

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע מ ksp בלבד כרטיס גרפי שיריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אבקש המלצות לכרטיס גרפי עד סכום של 1,000 ש״ח. כמו כן, אבקש המלצה לספק כוח שיהיה מותאם לכרטיס. בתודה דביר

8. Started by FireFlash,

שלום לכולם אני צריך לקנות כרטיס גרפי חזק שיעבוד עם תוכנות CS6 (פוטושופ) וביחד עם תוכנת Revit 2013 (תוכנת ארכיטקטים לתכנון מבנים 3D ) לאור נסיון קודם עם כרטיס מסך HD5850 עם 1GB לא מספיק וזאת מכוון שהתוכנות משתמשות בזיכרון הכרטיס עבור העבוד בזמן אמיתי כך שנאלצתי להגדיר לתוכנת CS6 להשתמש רק ב 40% מהזיכרון של הכרטיס(אחרת התוכנה קורסת), בתוכנת REVIT לא ניתן להגדיר את כמות הזיכרון, כך שהתוכנה משתלטת על רוב הזיכרון הנותר בכרטיס(העבוד בזמן אמיתי). ואז אם אני מנסה לבצע כל מיני פעולות במחשב כגון גלישה באינטרנט הכל הופך איטי ברמות. האם יש משהו שיכול לעזור לי לבחור כרטיס עד 1500 שח? הכי מתאימים אלו כרטיסי הקווטרו אבל המחירים לא שפויים בעליל. FireFlash

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. אהלן חבר'ה, אני עומד לקנות מחשב חדש לאחי הלא כל כך קטן, ואני מנסה לשלב במחשב שלו את ה-9800GTX+ , בררתי על כל מיני דגמים של חברות שונות ועדיין אני לא בטוח מאיזו חברה הכי כדאי לקנות. עד עכשיו, הדגמים שמצאתי הם : Pine-XFX nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black 1150 ש"ח ב-FoxPC EVGA nVidia GeForce GF9800GTX+ Superclocked 512MB DDR3 PCI-E 2.0 990 ש"ח ב-FoxPc Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo 1050 ש"ח ב-FoxPC ישנם דגמים אחרים, אך אני לא בטוח האם כולם תומכים ב-PCIE2.0. מהו הכרטיס מסך הכי משתלם ? לשיפוטכם.

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  10. שלום מקווה שאני בפורם הנכון אם לא אז תכוונו אותי בבקשה אני מחפש כרטיס צפייה והקלטה דיגיטלי ל 2 מצלמות אבטחה לדוגמא GeoVision GV600 אני צריך שתהיה אופציה לצפייה ממקום אחר דרך האינטרנט ושהוא יתאים למצלמות צבעוניות שמצלמות גם בלילה וגם ביום הלוח אם שיש לי Intel DG33BU התקציב שלי לכרטיס הוא 1000 ש"ח תודה

11. Started by Eternal Thought,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הנה המפרט , הוא קצת ישן לכן פתחתי נושא חדש. מעבד AMD athlon 64 X2 6000+ לוח אם Asus M2A-VM HDMI ספק corsiar 430 התקציב הוא בסביבות ה600 ש"ח תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים, ולדעתי מה שמגביל אותי פה זה המערכת, ולא התקציב לכרטיס עצמו.. המפרט המלא שלי בצד, מה שרלוונטי בו זה: CPU: AMD Athlon64 X2 4200+ 2200MHz (200x11 1.35v) DRAM: 3GB 400Mhz DDR400 2.5-3-3-8 M.BOARD: Asus A8V-SE s939 VGA(PCI-E): RADEON X550 PSU: Enermax Liberty 500W Monitor(DVI): LG L1970HR '19 inch LCD -בעתיד יהיה בנוסף 24 אינטץ' של דל 8) מה הכרטיס המקסימלי שמומלץ לשים? אני חשבתי כרגע לכיוון הHD4850 שנראה אופציה מצויינת, אבל השאלה אם בכלל ארגיש הבדל בינו לבין כרטיס יותר חלש ממנו לדוגמא ה3850 או 3650?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש לגיימינג, המשחקים שאני משחק : Skyrim Civ 5 Dawn of War COD למיניהם Metro 2033 Dead Island מעוניין גם BF3 ובגדול לא להגביל את עצמי יותר מדי ובכלל בדרך כלל אני משחק על הגדרות מקסימליות, עם קצת פילטרים (AA*2 או *4) כיום יש לי GTX260 ועדיין סוחב ברמה סבירה אבל בחלק מהמשחקים אני כבר לא כל כך מרוצה מפרט מחשב הנוכחי בצד, כרגע עם מסך 1680X1050 אבל מתכנן ביחד עם הכרטיס גם קניית מסך כנראה 1920X1080 התקציב עד 1400 ש"ח עבור הכרטיס בלבד. אין שום חובה לנצל את כל התקציב אם כרטיס זול יותר יתאים לדרישות. אני מתלבט בין: HD6870 GTX560 GTX560 ti HD6950 HD7850 או שאולי כדאי בכלל לחכות לראות מה NVIDIA מוציאה? תודה מראש, אריק

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by barrrrrrrrrr10,

שלום, כיום אני עם ATI REDEON 5770 1G-5 GIGABYTE כבר בערך 3 שנים...ומעוניין סוף סוף לשדרג! ובלי להיתקמצן (: קראתי המון פה באתר וגם ברשת על הכרטיסים החדשים וכו'... אז קודם כול למטה יש את המפרט הנוכחי שלי. אני צריך למעשה עזרה להבין איזה כרטיס הכי יתאים לי מבחינת יכולות המערכת להכיל כרטיס כזה וגם מבחינת השימושים שלי, אומנם אני מוכן להשקיע עד 1700+/- אבל כמובן עדיף כמה שפחות שנותן תועלת הכי גדולה. משחקים מיועדים:כול החדשים והכבדים שיצאו השנה פחות או יותר. והכרטיסים שאני שחשבתי עליהם(מוכן לקבל המלצות נוספות כמובן): Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 4GB GDDR5 מחיר: 1,740 ₪ (אותו דגם עם 2GB RAM מחיר: 1,490 ₪) Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 Boost OC מחיר: 1,490 ₪ Gigab…

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אתמול, ה11.4, כרטיס המסך שלי (msi 8800gts 320m), שבק חיים, והוחזר לחנות (אייבורי) ע"מ שיוחלף. היום הוא יום ההולדת ה3- לכרטיס, והיום האחרון לאחריות עליו. במקרה שהוא לא יוחלף בזהה, או שהאחריות לא מכסה את הכרטיס, מה כדאי לקנות במקומו? התקציב הוא גמיש, מכיוון שהכוונה היא לבחור בכרטיס שינצל את המעבד והמסך בצורה המיטבית, ויחזיק מעמד לפחות שנה. לצורך הדיון, 1500 זה המחיר המקסימאלי, אבל אני אשמח לשלם באיזור ה500 אם אפשר לקבל יתרון מספיק גדול). מפרט: e6600 @3ghz msi neo p35 4gb שני מסכים: אחד עם רזולוציה טבעית של 1680x1050, השני (לא בשימוש במסך מלא) ברזולוציה של 1280x1024. אין העדפה לnvidia / amd, כל עוד יש תמיכה ב openCl.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by adirze,

מכווין שהוידאו שלי כבר לא עובד הייתי רוצה המלצה לכרטיס טלוויזיה שאני אוכל להקליט דברים מהטלוויזיה. הדברים החשובים שהייתי רוצה זה כמובן איכות טובה של הקלטה וגם שיתמוך בפורמט חסכוני כלומר גודל הקובץ (MPEG אם אני לא טועה). התקציב בסביבות ה-800 ש"ח +-. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהיה שתשמש בעיקר להעברת קלטות לדי וי די ובאזור של 300-400 שח

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by pakomako,

טוב אני נשברתי בקטע של ה vivo להקליט את עצמי אז אולי אני ירשה לעצמי לקנות כרטיס טלוויזיה אז אולי מישהו יכול להרביץ לי בהמלצה לאחד שיספק אותי מינימום ככה לא יותר מדי כסף בשביל להקליט את עצמי משחק במחשב אני צריך את זה בעיקר ואולי לעשות ריפים מהממיר ? אני יוכל לעשות ריפים לא ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. אהלן, אני כבר הרבה זמן חושב להעיף את הטלוויזיה בחדר העבודה (21" ענתיקה) ולפנות מקום לאיזה פוף (שיהיה מקום סבבה לשבת ולנגן בגיטרה ). הפתרון נראה לי בדמות כרטיס טלוויזיה, הבעיה היא שאני לא כ"כ מבין בתחום. כמו כן קראתי באתר על כל מיני דגמים וסוגים אבל לא מצאתי הרבה המלצות ואני קצת מבולבל. אשמח לקבל המלצות לכרטיס שבו אוכל: 1. לחבר ממיר של HOT ולצפות בערוצים דרך המחשב. 2. אם תוספת המחיר לא גדולה מדי, גם להקליט תוכניות. (המפרט שלי מימין) תודה!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. שלום לכולם, אבקש המלצה לכרטיס טלווזיה שיתחבר ל HOT (אם זה משנה) ואם קיים אז שיהיה לכרטיס חיבור אדום-לבן-צהוב ל DVD וכו'. איכות הקלטה לא בחשיבות עליונה, אבל יש להתייחס. עדיף כרטיס שיתמוך בויסטה הבא עלינו לטובה/לרעה, ושלא יעשה רעש המחשב מאד שקט. אם יש צורך אני אפרסם את המפרט במלואו(אבל בקטנה - e6600, x1900xt, 2g זיכרון). אם המחיר שאני מוכן להשקיע לא ראלי ( בסביבות ה 500 ש"ח) אשמח עדיין לקבל המלצות לכרטיסים (בתוספת מחיר כמובן). תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  22. שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-רציתי לדעת איזו תוכנת מדיה סנטר נחשבת לאיכותית ,יציבה ופונקציונלית (מה אתם אומרים על בוקסי) ובנוסף אשמח להמלצה לכרטיס טלויזיה טוב ומה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד כזה (מה התכונות ובשביל מה זה טוב בעצם) (האם ה4890 יכול לשמש בתור כרטיס טלויזיה?) אשמח לתגובה בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by gimdy,

כרטיס שבו אני אוכל לראות טלווזיה וסרטים באיכות טובה .

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  24. בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  25. איזה כרטיסים טובים יש בטווח מחירים הזה? חשוב לי שבכרטיס יהיה: 1) שלט-חובה 2) איכות הקלטה של שידורים טובה 3) איכות הקלטה מוידאו טובה 4) איכות צפיה טובה 5) אני חושב שאני צריך גם מה שנקרא Tuner פנימי, מפני שאני מתכוון לחבר את הכרטיס בעזרת כבל לחיבור ה-TV שבקיר... אם צריך להגדיל את התקציב לסביבות 500-600 ש"ח, כדי לקבל את כל מה שביקשתי כאן, אז אני מוכן, אבל זה התקציב הראשוני, רק אם ממש צריך אני אוסיף... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים