כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה. אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין. בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800 הישנים במחיר מלא :P
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי כולם! הורדתי את הדמו של Coh:Opposing Fronts (לפני כן עדכנתי לדרייברים הכי אחרונים של הכרטיס מסך). שמתי את ההגדרות על אבחנה של 1280x1024 -ה-AA כבוי וכל שאר ההגדרות על High והמשחק די קירטע לי בקטעי האקשן.. לאחר מכן הורדתי את האבחנה ל-1024x768 ו-AA כבוי וחלק מההגדרות על Med והוא עדיין קירטע לי (אבל פחות). ממה שקראתי בסיקורים המעבד לא מהווה צוואר בקבוק אלא כרטיס המסך הוא הקובע דרישות המינימום למשחק זה כרטיס בעל 64MB זיכרון תומך DX9 והמומלצות הן כרטיס מסדרת 6800 (כמו שלי) ומעלה עם 256MB.. כמו כן יש לי מעבד כפול ליבה של AMD ו-2GB זיכרון פנימי. המפרט המלא שלי בצד גם אני עוד רוצה לשחק Crysis מתישהו (למרות שלפי מה שקראתי בת'רד הענקי על ה-8800GT, עשו מהמשחק הזה "אלוהים…
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS. לא מעונין ב אוברקלוק...OC. איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA. דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W .. יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו... ..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא? ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec. אותו מחיר בדיוק! מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מי כרטיס חזק מאוד באלף שקל!!!!!!!!!!!!!!! טוב כל מי שרוצה ראשון לציון אזור תעשייה ישן ליד הסופרפראם החנות ניקראת מעבדת מחשבים רוצו עכשיו לקנות אני קניתי אתם לא מבינים כרטיס בןזונע!!!!!! crysis prostreet הכל על גרפיקה מלאה עובד טיל!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה 3850 הגיע לארץ בכלל? כי אני רואה אותו פה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 (החנות הזו אמינה? שווה לקנות מחשב משם?) אבל בחניות העיקריות לבניית מפרטים- tms ו skypc הוא לא נמצא, האם הם סתם מפרסמים אותו כאשר במציאות עדיין אין להם אותו במלאי? ושאלה שניה, ה 1950Pro עדיין מומלץ למרות הבעיות בסטיקי?
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז ככה איזה כרטיס מסך יותר כדאי 8800GT או 3850 לגיימר
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הם אמרו לי קח 8800GT 512 של MSI או 8800GTS 320 DDRIII של MSI באותו המחיר, מה לקחת??
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה, ולצורך כך מסתבר שאני זקוק למסך LCD ללא תאורה אחורית, איך קוראים לז, אני תמיד מקבל תוצאות של טלויזיות או מסכי מחשב מוגמרים, ניתן להשיג כזה בארץ? זה הסגנון למקרן הבייתי : ושם יש גם את המסך http://inventgeek.com/Projects/HomeTheater/Page1.aspx תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: מארז P4 ATX 350W לוח אם Intel RadioSpring 945PL + Lan100 מעבד Intel Pent D 3Ghz Duai Core 4MB זיכרון Micron 512MB DDR2 533Mhz עוד כמה ימים יהיה 1GB DDR2 773Mhz (לא יודע של מי) דיסק קשיח W.D 160GB 7200 8MB SATA II כ. גרפי ATI X1600 512MB PCX VIVo אותו אני רוצה לשדרג ל Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe השאלה שלי היא, אם הרכיבים האחרים במחשב מתאימים לכרטיס הזה? ממה שהבנתי הספק צריך להיות 400Wו שלי 350W ... יש עוד רכיבים שלא מתאימים לכרטיס?
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה: gs 8400 256mb ואם לא מה אתם ממליצים במחיר סביר?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת אני מסוקרן הייתי באתר של החברה וראיתי תמונות של הכרטיסי GT החדשים אבל של אנוידיה עצמה השאלה האם אפשר לקנות כרטיסי 8800GT של אנוידיה או רק של חברות צד שלישי כמו המותגים שאנו מכירים.אסוס גיגבייט לידטק וכו. http://www.nvidia.com/object/geforce_8800gt.html שימו לב שיש את הלוגו של אנוידיה על המאוורר ולא של יצרן אחר !!!. או שכל זה רק יחצנות.אגב הכרטיס של גיגבייט ניראה אחד לאחד ככה אשמח לקבל תשובות - תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלומות, בעקבות הדיון הקודם בו ביקשתי שילוש חדש והבנתי שהכרטיס AGP(ג'יפורס 7600GT) שלי תוקע אותי, הצלחתי לקבל עליו זיכוי חלקי(350 ש"ח) מנעה מחשבים(כל הכבוד להם, לא הרבה חנויות היו מסכימות בכלל לתת זיכוי!). לכן, יחד עם השילוש החדש, אני צריך גם כרטיס מסך חדש, עד 700 ש"ח, מנעה מחשבים. בהתחלה חשבתי לקחת 7600GT לPCI-E, אבל לאחר שיטוט די מעמיק בפורום הבנתי שהוא כבר כרטיס מתיישן, לא תומך dx 10(גימיק לא גימיק, אמרתם אותו דבר על 9.0C, ומלא אנשים נדפקו) ולפי מבחנים שראיתי(בעיקר טבלת ההשוואות של טום:http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=858&model2=855&chart=318) ה8600GTטוב ממנו, והוא גם תומך dx 10, אז למה לא? ואז ראיתי כל מיני המלצות על הHD2…
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן, אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל ביצועים נאים בכדי שאוכל לשחק בBIOSHOCK מבלי להתבאס. רק AGP, אין לי PCE-E. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5122 מדובר בדגם חדש, נכון? הוא תומך ב-DIRECTX10.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן עם 512 ראם ולוח אם מעפן, אני צריך צריך כרטיס מסך עד 500 ש"ח (יש אפשרות לחרוג) ושהוא יהיה טוב למשחקים (לא למשחקים כבדים) ולחיי היום יום. אינטרנט, מסנג'ר, סרטים וכו'. אגב, חובה חובה שיהיה לו את החיבור הכחול למסך. תודה. http://img409.imageshack.us/img409/3074/123gp6.jpg זאת תמונה של הפרטים של הלוח אם שלי, אם יש צורך.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות את ה Geforce 8800GT OC אבל לא היה במלאי. אני רק רוצה לדעת של איזה חברה הכי מומלץ לקנות את גירסאת ה OC ולמה. (להתיחס לאיכות וביצועים ביחס למחיר). תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon 3870 512MB GDDR4 או 8800gt 512 שניהם כמעט אותו מחיר מה עדיף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה עדיף משני הכרטיסים הנ"ל כי אני ידוע שה-SONIC הוא המהיר יותר אבל יש לו 256MB זיכרון ולSUPER יש 512MB זיכרון אבל הוא איטי בקצת מהSONIC... בקיצור מה משניהם עדיף? בבקשה לא לתת כרטיסים אחרים אני מעונין לדעת מה עדיך מבין שני אלה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מתמחרים את ה8800 GTS כפחות טוב מה8800GT ראיתי שלא מוכנים להציע פה מעל 1000 שקל לGTS גם לא מצאתי חנות שמוכרת 8800GT ,USV
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום הכרטיס מסך שלי כנראה הלך אז חשבתי ללכת על 7600GT במקום ה6600GT שיש לי עכשיו השאלה שלי היא אם הוא לא יצור לי צוור בקבוק?(המפרט בצד) ואם יש כרטיס מסך במחיר שלו 500-600 שהוא יותר משתלם. יש לי אפשרות לקנות משלושת החברות האלה מה עדיף asus(ראיתי שאצלם הוא מופיע כEN7600GT הEN הוא מסמל משהו או סתם?) club-3D foxConn תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אך אפשר לנקות אותו לבי פירוקים וכאלו? האם השפרצה של אוויר דחוס בלחץ נמוך לתוכו תנקה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין הכרטיסים בהנחה שההבדל במחיר הוא בערך פי 3 בעוד שה-8500 מגיע גם עם 512MB, השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים, תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי לתקופת הלימןדים (בשאיפה ל4 שנים...) אני לא מבינה במיוחד במחשבים ורציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים בסביבות 3000 ש"ח (אם זה אפשרי בכלל...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-