עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. o.s - Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 CPU - Intel Core i7 870 @ 2.93GHz Lynnfield 45nm Technology RAM -‎ 6.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz Motherboard - ASUSTeK Computer INC. P7H55-M PRO LGA1156 graphic card - 1024MB NVIDIA GeForce 9500 GT תודה לעוזרים.

2. שלום לכולם, לפני כשלושה שבועות כרטיס המסך שלי: Innovision Geforce 8800GT iChill OC 512MB שבק חיים. למזלי הכרטיס היה עדיין במסגרת האחריות ומהחנות שממנה רכשתי את הכרטיס(נעה מחשבים) בקשו ממני שאביא את הכרטיס אליהם. שבוע שעבר דיברתי עם החנות בשנית ובקשתי לדעת מה קורה עם הכרטיס, לאחר ברור קצר הבחור שענה לי אמר לי שהם יחליפו לי את הכרטיס אבל הוא לא יודע להגיד לי לאיזה כרטיס אבל ידברו איתי בימים הקרובים. רציתי לדעת מנסיון/ידע שלכם: 1. איזה כרטיס מסך החברות הישראליות בד"כ מחליפות, כלומר, האם עליי לצפות לכרטיס שווה ערך לכרטיס שמסרתי (שאני מניח שהיום זה משהו בסביבות הGTS450, תקנו אותי אם אני טועה...) או שאולי כרטיס חלש ממה שקניתי? 2. מה דין האחריות על הכרטיס המוחלף, ממשיכים עד תום …

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by idanpc,

איזה כרטיס מסך לקנות ב1300 ש"ח ? אבל תגידו לי בבקשה של איזה חברה אתם ממליצים חבר שלי קנה כרטיס של ALBATRON 5900XTV ב 1100 ש"ח האם לקנות כזה או שייש משהוא יותר טוב במחיר שלי? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  4. היי בעזרתכם החלטתי לקנות RADEON 9800 ובדקתי ובארץ זה עולה 1350 וזה קצת הרבה אז חשבתי אולי לקנות מארה"ב טוב אז בקיצור רציתי לשאול 1. האם שווה לקנות מארה"ב ? 2. אתם מקרים אתר/חנות מארה"ב זולה יחסית שאפשר להזמין דרכה (לארץ הכי טוב אבל זה לא ממש חשוב)

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. אם אני רוצה לעשות OC עם AFTERBURNER יש לי אופציה כמובן לעלות את ה CORE CLOCK כאשר ה SHADER CLOCK עולה אוטומטי בהתאמה. 1.השאלה האם יש צורך לעלות גם את ה MEMORY CLOCK ? 2.אם אני יעלה את תדר ה MEMORY CLOCK זה בכלל משפיע על ה FPS ? 3.והאם יש איזו שהו חשבון בכמה אני זה צריך לעלות את ה MEMORY CLOCK ביחס ל CORE CLOCK? *אני שואל כל זה כי משום מה מישהו אמר שהו קרא איפשהו שה MEMORY CLOCK אין לא כמעט והשפעה על ה FPS במשחקים .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם וחתימה טובה לאחרונה אני נורא לא מרוצה מהתפקוד של כרטיס המסך המזדקן שלי (R8500LE) וכנראה שהקשיש עשה את שלו, בהצלחה חסרת תקדים לפי דעתי =) מערכת נוכחית: AXP 2500+ Gigabyte GA-7N400-L1 Samsung 512MB DDR 400 Original 160GB WD (80*2) ספק שהגיע עם המארז Aopen H600B ספק של 300W ViewSonic P97+ (19") והכרטיס הנוכחי כאמור R8500LE עכשיו במכיוון שמפאת בעיות תקציב אין ביכולתי לקנות מחשב חדש לגמרי... אסתפק כעת בכרטיס מסך בלבד... כאשר בעתיד הקרוב אחסוך טיפה לאולי עוד 512 זיכרון חשבתי על הX800GTO2 בגסרת AGP... ששמעתי שעליו ניתן לבצע סופטמוד ולהפוך אותו לכרטיס שלא מתבייש בעצמו בכלל =) האם הסופטמוד המדובר אפשרי בגרסת AGP? האם הוא אפשרי על מערכת כמו שלי? בכלל הספק …

7. Started by Born2Kill,

שלום, משום מה התדר ליבה שאפשר להגיע איתו באופן מקסימלי הוא 775MHz ב-HD5850 שלי. יש אפשרות להסיר את ההגבלה (ההגבלה היא זהה כמו בדרייבר Catalyst)?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עבודה יפה של digital foundry - אל תפספסו:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kobibo,

שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

בהרבה פעמים שאני מנסה לראות קבצי ווידיו במחשב דרך תוכנה או באינטרנט יש לי בעיה בצבעים הם הופכים לצבעים לא קשורים לרוב סגול אדום כחול וכתום. אי אפשר להבין קלום וכל פיקסל בגודל של פיל.....צריך לציין שזה לא קורה תמיד רק בקבצים מסויימים.... אני לא יכול לעשות print screen בגלל שאני מדביק את זה,זה הופך לשחור כאילו לא היה בכלל סרט. משהו יודע איך לפתור את הבעיה?

11. Started by danidino,

היי הלך לי המסך CRT שלי ואני מעוניין לקנות אחד דק LCD 19 אינץ' מסך שטוב למשחקים וסרטים ושיהיה מסך אמין ראיתי את המסכים המומלצים אבל בזאפ משום מה הביקורות לא כל כך טובות במיוחד לגבי המשחקים אז מי שיכול שיתן בבקשה דגם שמריץ טוב משחקים סרטים ושיהיה בכלל אמין ושמחירו יהיה בסביבות 2500 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by Mike_b,

הייתי רוצה לקבל בבקשה הסבר קצר או הפנייה לאחד כדי לקבל מספר תשובות לשאלות שריכזתי. *מהם הדברים הבסיסיים שכרטיס טלוויזיה יכול לעשות? *האם יש קשר בין כרטיס הטלוויזיה לכרטיס המסך במחשב? *האם אפשר בעזרת כל כרטיס טלוויזיה להקליט? *האם יש להתחשב בלוח האם בקניית כרטיס טלוויזיה? *האם כל כרטיס יכול להתחבר לממיר של YES? *מהו טווח המחירים של כרטיס טלוויזיה ממוצע ומספק? ובבקשה אם אפשר להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה כזה. תודה רבה (גם אם רק חלק מהשאלות ייענו אני אשמח)

13. הלך ה4870(חדש!), בחנות טוענים שהמדבקות הטרמיות של ה TWIN TURBO הן חד פעמיות, ואי אפשר לגרד מהזכרונות את הדבק שנשאר אז צריך לקנות משהו אחר או TWIN TURBO חדש להרכיב על ה4870, ובקיצור עוד כסף. לי נשמע מופרך, מה דעתכם ואם מישהו מכיר דבר כזה בכלל?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by nadav13121,

דברו אלי למחשב נייד למשחקים

15. Started by PT,

לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. איזה יופי. http://gathering.tweakers.net/forum/view_message/32550799

• 2k תגובות
    • 202.9k צפיות
  17. אפשר לקבל תצוגה גם בכרטיס המשמש לפיזיקה (המשני) כאשר הוא מחובר לטלויזיה, מערך של שני כרטיסי NVIDIA ? * הלוח אם שלי תומך ב CF ולא ב SLI .

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  18. שלום. אני אביב, אני חדש פה... לאחרונה נהרס לי כרטיס המסך ואני צריך להחליף אותו. יש לי מחשב חדש יחסית, פנטיום 4 2 ג'יגה, עם 512 מגה זיכרון. לפי מה שבדקתי יש לי AGP X4, ושאלתי היא: האם יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם זיכרון מספיק גדול (128 יספיק לי לדעתי, כי אני לא גיימר מטורף) אבל שהוא גם ל-AGP X4? כלומר, האם מוכרים בכלל כרטיסים כאלה? אם כן - האם הם יותר זולים? או בקיצור - אם מישהו מוכן למצוא לי עסקאות שישתלמו לי, הוא יבורך. אני לא מחפש משהו היסטרי, והתקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח... רק טוב בחיים שיהיה לכם.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by Shahaf Kimhi,

אהלן לכולם, השקעתי לפני 3 שנים בערך במחשב, נייח (בעזרת ההמלצות כאן בפורום). לאחרונה אני נתקל במשחקים שדורשים קצת יותר משאבים והPERFORMANCE יורד. אני מניח שהכרטיס מסך הוא החלק שמונע מהמשחקים לרוץ בהגדרות המיטביות ואשמח להמלצה טובה לקראת הCYBER MONDAY שבא עלינו לטובה. כרגע יש ברשותי AMD RADEON R9 380 ואשמח לכרטיס טוב יותר בסביבות ה-1200 ש"ח (בארץ). תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לא מזמן קניתי 1950P והביצועים שלו נהדרים, מריץ כל דבר שניסיתי על HIGH. אתמול נתקלתי בעזרת התוכנהSpaceMonger בתיקייה של nVidia במחשב,אז מחקתי אותה. הבעה היא שמאז שום משחק לא עובד לי, יש משחקים ששולחים הודעת שגיעה ויש משחקים שעושים מסך שחור(אבל אני שומע את הסאונד). עזרתכם בבקשה(עדכנתי את הדרייברים ל-7.9. לא היה לי כוח לחכות עד שהקובץ של ה-50MB יורד אז אין לי CATALYST CC)

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by smulikon,

שווה 2300 ש"ח?? ואיך הוא מבחינת ביצועים?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  22. Started by haim gabay,

שלום רב לכל הותיקים פה ! ברצוני לקנות כרטיס מסך PCI-E ולחבר אותו ל-AGPX8 (כי אין לי כוונה להחליף לוח+מעבד בשביל כ.מסך) אז ככה איזה כרטיסי מסך יש בארץ עם אופצייה כזו ? ( אם בכלל ) ועל איזה כרטיס אתם ממליצים ? אשמח תשובה מפורטת בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור לי בנושא זה !!!

23. יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by comablack,

יש לי בעיה מוזרה ב ati tool כאשר אני מעלה אותו הוא כאילו לא מזהה את ה gto2 בdefault הוא רושם לי 000/000 וגם ב propertis הכל על 0 יש לציין שהכרטיס עובד מצוין ובtrixx ובatitry אין לי בעיות למישהו יש מושג מה קורה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 ואני רוצה לשים את הכרטיס הנ"ל עם ספק של 300 וואט.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.