כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב מלפני יומים החלו להופיע לי קווים על המסך ואחר כך מעיף הודעה תקלה 0X000007E ועכהעפתי את הדריבר והתקנתי מחדש ועכשיו ישר מסך כחול עם הודעה 0X000007E מה יכול להיות הבעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קודם כולה צום קל במישחק emeney terory שזה מישחק שמכיר את הכרטיס ראדון 9700 פרו והמישחק עצמו תומך ב דירקס 8.1 ליפעמיים יש מקוממות שיש לי שם רק 40 FPS לא עולה וזה מעצבן ויש לי ראדון 9800 פרו 512 זיכרון מעבד 2.6 C וחשבתי שבאלף ליף 2 אני יריץ על 40 FPS בעזורים כאלה שאני במצב מולטיפלייר עם מלאה אנשים בסרבר מה לעשות ???????????
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לאתר ולהכניס קוד, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהם מעדכנים את המשחקים. http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx מחיפוש בגוגל לא מצאתי שום מידע על העדכון או ממתי הוא קיים, מה קורה עם זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום פורום יקר. רציתי לדעת כמה דברים לפני שאני עוד פעם הורס משהו :> אז ככה היה לי כרטיס בעבר שעוזר vpu recover בלה בלה בלה בסוף החלפתי מKSP לכרטיס חדש וזה לא עושה יותר עכשיוו רציתי לדעת עם אני יעשה לו OC יש סיכוי שהשגיאה תחזור לי? ולאיזה מהירויות בכלל הכרטיס יכול להגיע עם המאורר הסטוק שלו ? יש לי Sapphire Radeon9600XT 128MB הנה תמונה http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/974/sapphire_9600xt_9600pro_s.jpg הוא כרגע נמצא על 500/300 מעלות של 32 ככה... אז השאלה בגדול כדאי לעשות במצב הנוכחי אובר קלוק ? זה יעזור בכלל ? לכמה זה יכול להגיע עם הקירור הזה ? הוא יתחמם בצורה משמעוית עם OC ? הוא יכול להישרף לי ? (אני לא אמשיך כי זה לא יגמר ..) תודה ולילה טוב לכם
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסביבות ה 600 שקל לAGP וראיתי את שני אלה 630- LEADTEK WinFast A7600GS TDH 256MB 581-PALIT GeForce FX7300GT 256MB מה עדיף ?, יש אולי עוד אפשרויות ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 5750 עם ווינדוס 7 ניסיתי להוריד מהאתר של מייקרוסופט ללא הצלחה אם אפשר לקבל קישור תקין לחבילה.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כמה כרטיסי מסך כאלה יריצו לי BFBC HIGH??? XFX HD-485X-ZNFC Radeon HD 4850 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card 1680x1050 הרוולוציה וגם אלהSAPPHIRE 100293-2GL Radeon HD 5570 2GB DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום החלפתי כרטיס מסך במה שמוציין לעיל ולאחר ההתקנה הכל עבד מוציין(משחקים,סרטים רגילים) חוץ מתכני HD, הסרטים עצמם עובדים אבל רואים לא טוב בזמן צפייה. הדרייברים שמותקנים 10.2 מחקתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך הישן(8400gs), ולאחר מכן החלפתי את הכרטיס ל5750. מערכת ההפעלה היא win7, ואני משתמש ב BSplayer בשביל צפייה בסרטים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ולמה? והאם הוא שווה את מחירו... * Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Point of View nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Gainward nVIDIA geForce 8600GTS 256MB PCIe * Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe תודה!
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעשות CF של hd6950 השאלה היא האם כדאי לחכות עד שהסדרה החדשה תצא ולקנות כבר כרטיסים חדשים? תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי התחיל להתפגר (יאמר לזכותו שהוא שרד כמעט 4 שנים ) והחלטתי להחליף אותו במשהו חדש ומקביל בביצועים, לא מחפש משהו חזק בהרבה כי גם ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, אני מחפש את הכרטיס שיביא את הכי הרבה עלות מול תועלת, עד 500 שקל, אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר. הכרטיס המנוח הינו BFG GeForce GT 8800 OC - PCI-E 2.0 הכרטיס מיועד להיות אמין שיריץ משחקים חדשים על איכות סבירה מינוס המפרט של המחשב: CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Cases NZXT Apollo No PSU Black CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU Memory Corsai…
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
סוף החודש מתקרב ועימו צפים עוד פרטים אודות כרטיסי המסך החדשים של AMD, גם הפעם באדיבות מאגרי המידע של 3DMark כל דגמי דור ה-Polaris החדשים מבית AMD, שעשויים להיות מושקים יחד בעוד כשבוע מהיום, נשמעים מעניינים ומסקרנים מאוד בשל פנייתם לשוק התקציבי והפוטנציאל שלהם לספק ביצועים ויכולות אשר היו שמורות בעבר אך ורק לשוק הגבוה –וה-Radeon RX 460 הזעיר אינו יוצא דופן, כשהוא עשוי לשאת תג מחיר התחלתי של כ-100 דולר בלבד, ולהמחיש לנו כמה יכולות ניתן להפיק בעידן המודרני מתוך 75 הוואטים שמספק חריץ ה-PCI-Express, ללא צורך בתוספות הספק חיצוניות. פרטים רשמיים נוספים עדיין אין לנו, אך מאגר הנתונים של מבחן הביצועים הפופולרי 3DMark 11 שוב מסתמן כזה שמשלים את הפערים – עם כמה תוצאות חדשו…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte GA-870A-UD3 עם מעבד AMD Phenom II X6 1070T ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש באזור ה1200 שקל יש למישהו איזשהי המלצה מה כדאי לי להזמין? אם זה 100 שקל לפה או לשם בישביל משהו יותר טוב אני יקנה אותו. המחשב הוא לצורך הרצת משחקים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6. השימושים העיקריים: הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע. שיקולים בעד ונגד: פיליפס: הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG. מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס. LG: יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-ה…
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כבר תהיתי מתי יצוצו ידיעות בנושא.. Kepler 28nm taped out Works well The successor to Nvidia’s Fermi architecture, a certain GPU that goes by the name Kepler has already been taped out. We have multiple sources to confirm that the new 28nm chip is alive and that it looks quite well. Nvidia didn't have any major obstacles with the first tape out, but naturally there is still a lot of work to seal the leakage, and make the chip generally better. This is nothing unusual for a new chip, and getting from 40nm to 28nm is definitely not a walk in a park. Kepler naturally gets a lot of changes to Nvidia's GPU and you can imagine that with the same maximal TDP, you can squeeze…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4830 the 3DMark06 score at 1600x1200 resolution is 97xx on the R600XTX compared to 95xx on the 8800GTX
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך CRT 19 אינץ והייתה לי תמונה קבועה על המסך ועכשיו אני רואה אותה כאילו שהיא צרובה על המסך יש דרך להפטר מן התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
כל המשחקים היו רצים אצלי מצויין ובאיכות מצויינת... עד לדרייברים 4.1 ומעלה בהם המשחקים לדוגמא כמו הנסיך הפרסי ופאר קריי נקטעים באמצע המשחק ומציגים את השגיאה של ה "VPU RECOVER" שלי אישית אין מושג מה זה אבל הנסיך הפרסי היה רץ אצלי חלק ופתאום הוא התחיל להתקע עם זה... חשבתי שזו בעייה בהתקנה והסרתי אותו אבל עכשיו FAR CRY מציג בדיוק אותו הדבר ושאני לוחץ התעלם ואל תשלח לATI אז הוא מחזיר אותי למשחק ובו לא רואים אף אובייקט ברור... אני לא ב OC... מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך אני מקבל בכרטיס מסך של LEDATEK WINFAST 8800GTS 640MB. כל פעם, מראים לי תמונה אחרת, ליפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_3.jpg ולפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_2.jpg ורציתי כבר לדעת איזה כרטיס מסך אני יקבל! אפילו באתר הרשמי מראים את מפרט ושני תמונות שונות!!! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=313&lineid=1&act=1 האם יש הבדל בין השניים, אם כן, מהו? כיצד אפשר להבדיל ביניהם? מחיר כל אחד מהם שונה? בתודה רבה, אור כהן
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפעמים שאני מסתובב בין חנויות שמוכרות מחשבים אני רואה כרטיסי מסך עם DDR3 וכאלה עם GDDR3 זה אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
האם 256 מספיק? בכל מקרה כנראה מדובר ב8600GT מומהר. האם כדאי להשקיע ב 512 תודה על העזרה. רום
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די הרבה זמן מחפש מסך טוב למשחקי מחשב,עיצוב וגלישה באיטנרנט. רציתי בהתחלה לקנות מסך LCD אבל המחירים די בשמיים מצאתי ב- 1900 שקל מסך 19" של מאג שנראה לי מאוד סביר למחיר ולאיכות. חיפשתי בכל מיני אתרים אפילו ב- ZAP, בחנות מחשבים, איפה שלא תרצו נסיתי למצוא משהו שנראה טוב עם ביצואים טובים. אצלי יש שולחן מחשב גדול לכן זה לא מפריע לי לשים מסך CRT (עם התחת הגדול). דרך אגב אני מחפש מסך רק של 19" . מחיר רשמתי עד 1000 ~ שקל. שיהיה שטוח לחלוטיין לצפייה חלקה ומלאת צבעים. אני מחפש המלצות לקנייה לפי שיקוליכם מה שתגידו לי לקנות ולעשות מה שהכי טוב. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאביק.
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-