עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בשביל לראות סרט התחלתי לראות את הסרט האיכות הייתה בסדר אך לא הצלחתי לראות את כל הסרט כי כעבור זמן מה פתאום שמעו הודעת שגיאה ברקע והמסך הפך למספר פסים בכמה צבעים טוב חפיף וויתרתי על צפייה בסרט כי כבא היה מאוחר מידי אז הלכתי לישון קיצר מאז שחיברתי את המחשב לטלוויזיה ושינית שם אז איזה פורמט אני זוכר אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה אז מאז שאני חוזר לראות סרטים אני רואה מן נקודות כאלו בסרטים שלא היו פעם וזה ממש מעצבן אז בבקשה תעזרו לי מי שלא קופץ צהוב

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא תוכנה/דריוורים שמאפשרים OC לVOODOO3? ראיתי פעם כאלו אבל אני לא זוכר איפה. ובכלל, מה המהירות של הכרטיס הזה (גרסאת 2000).

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by nir4free,

שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש והכרטיס מסך הוא Sapphire HD 4870 x2 המון אנשים אומרים לי שהכרטיס הזה מלא תקלות ובעיות... והאמת שנתקלתי בבעיה ממש גדולה... המחשב קורא רק 1 ג'יגה מתוך 2 ג'יגה ובקושי מריץ לי call of duty 4 על 1920... ממש תקוע... אין צוואר בקבוק... כל המפרט ממש חזק... משחק כזה הכרטיס הזה אמור לאכול בלי מלח.... והוא בקושי סוחב אותו...מזה בקושי על 1920 הוא לא זז... פירמטתי את המחשב... עידכנתי דרייבר... עידכנתי DX... מה עוד? דרך אגב קניתי ב KSP... אתם חושבים שיש עם מי לדבר שם או שהם יחפפו? תודה רבה, ניר.

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by smeagol,

היי לפני שבוע וחצי לערך רכשתי מעבד חדש p4 2.8G 820.fsb800 dual core לאחר שהקודם נשרף לי מאזנחת יתר p4 3G בסוף החלטתי אם כבר לקנות מעבד אחר אז כבר לקנות משהו מתקדם יותר (בהמלצה) . אז רכשתי מעבד אם ליבה כפולה ולוח חדש שיתמוך במעבד החדש. אבל מה שמוזר זה שאני לא רואה כל הבדל ואפילו להיפך . כרגע אני בבעיה רצינית מאוד ! שקשורה כמובן לרכיבים החדשים... אני כבר לא ממש משוכנע שהמע' עובדת כראוי . ניסיתי להתקין כבר 4 או 5 סוגים שונים של דרייברים לכרטיס מסך שלי ויש לי כל מיני באגים מאוד מוזרים. המחשב רשם לי " out of memory " ועכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר הראשון המקורי הוא רשם לי את זה שוב . אחרי זה העלתי שוב את מאיה ( תוכנת תלת מימד ) והוא עשה לי גם כיבוי מסך ( המחשב עדיין רץ…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  5. אני לא ממש מבין בנושא אז רציתי לדעת איך יתבטא ההבדל בין מסכי ה-19" היקרים שעולים כ-2000 ליותר זולים שעולים 1200 - 1500 ש"ח. לדוגמא ניקח את הדגמים של סמסונג: 959NF ו 955DF אתם יכולים להסביר לי מה כל כך יותר טוב בראשון ששווה 500-700 ש"ח יותר?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by ohadbx,

עוד מידע לגבי הקנייה שלי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136938.0 בקיצור- אני קונה כ. מסך חדש, כנראה GF6600GT. הבעיה היא שאני מתלבט בין 3 חברות- לידטק, ג'יגהבייט וגיינוורד, שלושתן עם שם טוב ואין הפרש גדול במחירים (בפנדה לפחות). אמרו לי לברר כרטיס של איזה חברה יעבוד הכי טוב עם הלוח אם שלי, יש בזה אמת או שסתם שטויות?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by GMTK,

שלום רציתי לדעת למה זה קורה לי? אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך פיתאום הגרפיקה ירודה משהיתה וזה עשה כאילו זה עידכן את הכרטיס מסך ובעצם לא עידכן שום דבר ועדיין נישאר על הגירסה 13 במקום 14. מישהוא יכול לענות לי על זה? תודה מראש גל. המפרט נימצא בצד ימין כרגיל.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. מה זה פסקל שרוף מה אפשר לעשות יש לי זה אחריות תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות אחד משתי הכרטיסים האלה, אבל לא הבנתי במה עולה ה4550 חוץ מDDR3 .. אפילו מהירות הזיכרון זהה.. 800MHZ.. האם שווה לשלם יותר עליו? בגדול אני צריך אותם לפוטושופ ועבודה מרובה בווינדוס 7... תודה!

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Idani26,

שלום יש לי כרטיס 5750 עם ווינדוס 7 ניסיתי להוריד מהאתר של מייקרוסופט ללא הצלחה אם אפשר לקבל קישור תקין לחבילה.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by nir2002,

חברה אני קונה מחר מחשב חדש זה הכרטיס מסך שבחרתי: GeForce® 9800GT Super+1GB (1024MB) http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1116 אני לא משתמש כל כך הרבה במשחקים אבל אולי בעתיד ישתמש יותר בכל מקרה המחיר סבבה לגמרי והכרטיס מסך נשמע סבבה גם אני מחפש בעיקר יציאתי hd ויציאת dual link dvi ובזה יש אותם האם יש לכם דעה לגבי זה? אשמח לשמוע

12. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שזה המפרט שלו (חדש) Intel Core i3-540 3.10 4M Intel Tom Cove DH55TC CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advanced x USB2, : Topower [zumax] 500W + Turbo Fan Western Digital 500GB SataII 32 Mb 7200 4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston LG / Sony DVD-RW DVD O/B Intel® High Definition Audio O/B Intel® Graphics Technology O/B Intel® 10/100/1000 איזה כרטיס מומלץ למשחקים בסביבות 600ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  13. יש לי בסה"כ 400 לבזבז על כרטיס שהוא זמני עד שהמחשב כולו יוחלף (כחצי שנה) כרגע אני עם GF 4 MX440 שפשוט לא פועל כמעט עם כלום......\: ואיך אלה יחסית למחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2275&catcode=315 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5363 איזה מבין ה-3 הכי מומלץ לי לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by daniel89,

האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by yossi555555,

חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by MiGHTyDuCK,

היי אני מעוניין במסך LCD 19" לפחות עד 2500 שקל מקסימום חשבתי על ה SAMSUNG 913N אבל אני קונה כרטיס מסך GEFORCE 6600GT וחשבתי אם לא כדאי מסך אחר שיינצל את ה DVI ? מה דעתכם ? ועל איזה מסכים אתם ממליצים ? תודה ארז

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by nicknone,

אהלן, אני צריך טיפה עזרה בבחירת כרטיס מסך. הנתונים של המחשב עצמו: מעבד i5-2500 לוח אם GA-Z68X-UD3H ספק seasonic ss750-AT איזה כרטיסים מומלצים בתחום הזה? ועל איזה יצרנים אפשר "לסמוך" היום?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by gofmarat,

שלום, השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך שמובנה בצ'יפסט G41, ה4500HD יוכל להאיץ חומחה בסרטי Bluray אמיתיים(לא MKV) כמו שכרטיס חיצוני כגון 4350 יכול? המחשב שלי הוא E5200+2GB+1TB+G41\630i תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by eggr,

היי אני זקוק להמלצות לגבי כרטיס מסך שמתאים לעריכה. טוווח מחירים 1000-1500. עזרה מישהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  20. שלום חברים. רציתי לקנות כרטיס בתקציב די נמוך יחסית (עד 350 בלחץ), שלא ייאלץ אותי לשדרג את הספק (בואו לא ניכנס לזה). השימושים הם Couner Strike 1.6 בעיקר ואולי פיפא ודומיהם בעתיד. כשאני מריץ את המשחק על הכרטיס המובנה ה FPS מאוד נמוך ובלתי אפשרי כמעט לשחק. כאשר חיברתי Geforce 7600 GT הייתי מרוצה. האם GT220 צפוי לספק אותי ע"פ הנתונים הנ"ל? ההפרש בין ביצועיו במשחקים משמעותי מול הכרטיס המובנה על הלוח? תודה רבה המשך יום נעים. שאר המפרט: E5500 G41M-ES2L 2gb ddr2 800

21. אהלן שבוע טוב לכולם! חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך חדש עד 400 שקל מה כדאי לקחת בטווח הזה? חיבור PCI-E

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by yakir4u,

EVGA GeForce GTX 660 SC Signature 2 EVGA GeForce GTX 660 Superclocked לפי EVGA שניהם אותו דבר בהכל חוץ מהשם שלהם מה ההבדל ביניהם?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by bad-sector,

כל המשחקים היו רצים אצלי מצויין ובאיכות מצויינת... עד לדרייברים 4.1 ומעלה בהם המשחקים לדוגמא כמו הנסיך הפרסי ופאר קריי נקטעים באמצע המשחק ומציגים את השגיאה של ה "VPU RECOVER" שלי אישית אין מושג מה זה אבל הנסיך הפרסי היה רץ אצלי חלק ופתאום הוא התחיל להתקע עם זה... חשבתי שזו בעייה בהתקנה והסרתי אותו אבל עכשיו FAR CRY מציג בדיוק אותו הדבר ושאני לוחץ התעלם ואל תשלח לATI אז הוא מחזיר אותי למשחק ובו לא רואים אף אובייקט ברור... אני לא ב OC... מה עושים?

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by amirn,

היי, אני עומד לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 7500LE של חברת sapphire http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/z163.3.html http://www.sapphiretech.com/vga/7500lesdr.asp המטרה של הכרטיס היא : אינטרנט, DIVX על המחשב ו DIVX דרך הTV -OUT *** לא משחקים בכלל *** יש לי כמה שאלות: 1. האם יציאת ה TV OUT של הכרטיס הזה איכותית? האם יספיק לי RADEON 7000 לצורך זה? 2. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה? מרחק של 10 מטרים (האם זה בכלל אפשרי?) 3. האם זה שהכרטיס לא מקורי של ATI אלא של sapphire מפריע לאיכות ה TV-OUT? תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by אורתוגונלי,

"Dell Soundbar היא מערכת בעלת שני ערוצים ומצוידת בארבעה רמקולים, שניתן להתקינה על הצגים השטוחים של חברת Dell. על גבי Soundbar ממוקמים בקרי עוצמה סיבוביים ולחצן הדלקה וכיבוי לצורכי התאמת הרמה עבור מערכת הקול, נורית ירוקה לבקרת ההזנה ושני חיבורי אוזניות." מישהו יודע היכן ניתן להשיג וכמה זה עולה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים