כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
חברה רציתי לשאול איך הכרטיס מסך ATI HD4850 האם הוא מספיק חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס ומה טווח המחירים שלו?
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ואני מחפש משהו שלא נופל מRadeon 4870 1Gb. לא משנה התקציב כי אני מחפש משהו שלא נופל מהנוכחי. המפרט שלי: Gigabyte MA770-UD3 Amd 940 Seasonic 500W 4g A-Data
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני ממש שובר ת'ראש מה כדאי יותר לשים במחשב חדש שאני קונה למשחקים את הכרטיס של nvidia ה FX 5800 (לא ultra) עולה 1700 ש"ח או את הכרטיס של ATI ה R9800 non pro עולה 1680 ש"ח מה עדיף ומה ההבדלים שיש ביניהם בביצועים (אם יש הבדל משמעותי בכלל?) מהר...
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה רגילה (בלי חיבור HDMI), חיבור RCA או בננה רגילה. יש לי כרטיס מסך Inno3D GTX480, איך אני עושה את זה ?? (יש לי 2 יציאות DVI) תודה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך למולטימדיה ומשחקים קלים תקציב 500-700 עדיפות לכרטיס עם כמה שיותר תמיכה ביציאות.... תודה
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה ... אפשר להגיד שכבר שיגעתי אתכם עם הבעיה שלי אבל זה פשוט לא עוזב אותי חח מכיוון שהספק שלי הוא fsp400w ויש סיכוי שהוא לא יחזיק את הgt 9800 אז עכשיו אני חושב עם שווה להסתן ולקחת את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4420 או לא להסתכן ולקחת את ה gt 9600 אבל גרסת האוברקלוק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 שאם תשימו לב הנתונים שלהם דיי זהים... מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך טיפה עזרה בבחירת כרטיס מסך. הנתונים של המחשב עצמו: מעבד i5-2500 לוח אם GA-Z68X-UD3H ספק seasonic ss750-AT איזה כרטיסים מומלצים בתחום הזה? ועל איזה יצרנים אפשר "לסמוך" היום?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אחרי שמחברים אותו ל PCI יש עוד יציאה צריך לחבר אותה לקיר? לממיר? חייב ממיר? חייב את התקע בקיר? אני לא כל כך מתמצא בעניין, אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא. שמעתי שצריך ממיר מיוחד מ YES על מנת לראות טלויזיה במחשב. אבל כל הרעיות זה לחסוך אותו ולראות במחשב בלי הרבה בלאגן . וחשוב לציין שאין לי את התקע של הטללפון בחדר, אז מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כפי שאולי חלקכם ראיתם ELSA מתחיל לייצר RADEONים מה אתם אומרים יהיה משהו טוב או סתם רגיל? ואיך אתם חושבים יהיו המחירים?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולםםםם מתלבט לפני קנייה של XFX 8800GTS שמעתי הרבה חוות דעת שונות על 640mb ו512mb על מה לפי דעתכם כדאי ללכת?? (לשימוש עבודת גרפיקה ומשחקים)..... תודההה מפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267 Asus striker Extreme
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חוץ מזה שהוא רקץ לי על 7 פריים לשניה AMD 2500+ 1Giga 9500pro 128 אחרי game 1 יש את ההודעה
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9800 PRO , האם קיים תוכנה שמראה לי את חום הכרטיס ו מהירות המאוורר? (כמו בכרטיס ה-ASUS ). הגיוני שהכרטיס עובר את ה-65 מעלות? (המאוור עובד טוב)
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים שיריץ לי גרפיקה ופילטרים על המקסימום אני בעניין של : ASUS GTX 470 או SAPPHIRE VAPOR-X HD 5870 מה יותר כדיי מבחינת גרפיקה DX11 ופילטרים AF AA על הגדרות מקסימליות עד 2500 ש"ח תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היי יש לי 570tx 1. האם זה מוריד FPS כשאני מראה את המחשב גם על המסך של המחשב וגם על המסך טלוויזיה? (DUPICATE DESKTOP) (מסך מחשב מחובר בDVI והלוויזיה בHDMI) 2. האם אני יכול להראות משחק על שני המסכים ביחד כשהם משמשים כמסך אחד כלומר EXTEND DESKTOP? בהנחה נגיד שיש לי עוד מסך מחשב זהה כמו שיש לי? (יש לי דל 23 ודל 21 - זה אפשרי?)
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע XFX 6600GT עם 128MB (אני לא יודע אם יש גרסה עם יותר). יש עכשיו מבצע על ה- X800 GTO הזה ואם אני מוכר את הכרטיס שלי ב-eBay, השדרוג יעלה לי 30-50 דולר. השאלה היא אם כדאי להכנס לזה או שהוא לא יתן לי תפוקה הרבה יותר גבוהה. אני שואל גם כי שמעתי שלכרטיס הספציפי הזה אפשר לפתוח יותר צינורות עיבוד ו"לשדרג" אותו בלי הרבה מאמץ (האם שינויים כאלה ידרשו ממנו להחליף גוף קירור?). המפרט הנוכחי שלי הוא: MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 3000+ Mushkin 2x512MB תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות אוטוטו מחשב שכרטיס המסך שלו אמור היה להיות Club3D HD4870. ראיתי שבסקייפיסי שמהם אני מתכוון לקנות את המחשב הפסיקו למכור את הדגם הזה. לגבי דגמים של חברות אחרות, יש חברה מסויימת שכדאי לי לקחת או שהכל אותו הדבר? איך זה? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤908 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
EVGA GeForce GTX 660 SC Signature 2 EVGA GeForce GTX 660 Superclocked לפי EVGA שניהם אותו דבר בהכל חוץ מהשם שלהם מה ההבדל ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה יש לי RADEON 9700P של ג'יגהבייט. לפעמים שאני משחק למשל אמריקס ארמי בערך שעה ומעלה אני מתחיל לקבל טקסטורות קרועות ומשולשים כאלה וקווים ושאר הירקות... שניסיתי לגעת בהיטסינג שמקורר דיי טוב אפשר להגיד לא הרגשתי חום ממש אלה קצת חמים וגם לא ... הכרטיס לא באוברקלוק והוא מקורר על ידי עוד 2 מאוררים של אנטק משני צדדייו ... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? דרך אגב נכון יש את ה ברזל הכסוף הזה מאחורי הכרטיס ? (אז יש) הוא נפל לי לפני יומיים שמודבק אליו ציפ קטן שנשלף עם כל הפלטה ... שהוא נפל הכרטיס לא עלה בכלל אלה הראה הודעת שגיאה איך שמדליקים תמחשב ... הכרטיס סודר ובדרך אליי יכול להיות שיש קשר בין הדברים ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר שלי שגר באנגליה ביקש ממני שאני ישיג לו את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר הזה [50 יורו],מאנגליה.
-
כל המשחקים היו רצים אצלי מצויין ובאיכות מצויינת... עד לדרייברים 4.1 ומעלה בהם המשחקים לדוגמא כמו הנסיך הפרסי ופאר קריי נקטעים באמצע המשחק ומציגים את השגיאה של ה "VPU RECOVER" שלי אישית אין מושג מה זה אבל הנסיך הפרסי היה רץ אצלי חלק ופתאום הוא התחיל להתקע עם זה... חשבתי שזו בעייה בהתקנה והסרתי אותו אבל עכשיו FAR CRY מציג בדיוק אותו הדבר ושאני לוחץ התעלם ואל תשלח לATI אז הוא מחזיר אותי למשחק ובו לא רואים אף אובייקט ברור... אני לא ב OC... מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
"Dell Soundbar היא מערכת בעלת שני ערוצים ומצוידת בארבעה רמקולים, שניתן להתקינה על הצגים השטוחים של חברת Dell. על גבי Soundbar ממוקמים בקרי עוצמה סיבוביים ולחצן הדלקה וכיבוי לצורכי התאמת הרמה עבור מערכת הקול, נורית ירוקה לבקרת ההזנה ושני חיבורי אוזניות." מישהו יודע היכן ניתן להשיג וכמה זה עולה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני יודע שבטח האשלה הזאת נשאלה הרבה פעמים ואני יודע שתיגדו לי חפש בהיסטורי וכו', אבל אני חייב עזרה עכשיו כי עד ששכנעתי את ההורים שלי לקנות לי כרטיס מסך בסבביבות ה1000 שקל אז מה כדי אם בכלל ללכת על ה msi או על suma ואם על סומא אז מההבגל בין se ובלי se אה ואגב אני מדבר רק על כרטיס מסוג gf 4200 ואחרי איזה חברה אז גם אם 64 או 128 כי שמעתי שה 64 יותר כדאי גם מבחינת מחיר וגם ביצועיים
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צריך תמיכה ב-H264 ורוצה גם DX10... עד עכשיו הכרטיס לא היה שווה את ה-1000+ שהוא עלה, אבל 900 שקל נראה כבר יותר כדאי. מה אתם אומרים? (ודרך אגב אני יודע שה-1950 שווה יותר, אבל גרפיקה לא כל כך חשובה לי, אלא הכדאיות של הכרטיס לטווח ארוך)
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להתאים כרטיס מסך ללוח Gigabyte P35-DS3L (עם PCIE X16). השימוש הוא משרדי + צפייה בסרטים, בעיקר לייב-סטרימינג וגם HD. חשבתי על משהו בסגנון של HD5450 ATI התקציב - עד 250 ש"ח. מה אתם אומרים? האם בסדר? האם עלולה להיות בעיה עם העניין של PCIE 2.0 של הכרטיס החדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-