עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Phlip_dE-SuSsa,

כבר שבועיים שאני נהנה מהרדאון 9700 החדש שלי כל משחק רץ על 1600x1200 ללא כל בעיה . היום התקנתי Unreal 2 והמחשב נחנק לא ניראה לי שהוא ממש מבין מה אני רוצה ממנו ה- loading... בין שלב לשלב לוקח כמה דקות והארד דיסק נחנק וזה עוד כלום בהתחלה ניסיתי לשחק על 1600x1200 אבל עינינים לא ממש זזו אז הורדתי את ה-AA FF וזה ממש לא עזר אז הורדתי רזולוציה ל-1280x1024 ועדיין זה רץ גרוע. הורדתי עוד ל-1024x768 זה כבר רץ בסדר אבל עדיין היו טקיעות מידי פעם . עכשיו אני מבין שחזרתי אחורה חזרה ליום שליפני שבועיים . אני שוב יכול לשחק ב-640x480 16bit כמו ביימי הג'י פורס mx200 המשך הסיפור שייצא ה-doom3 ;D

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. דגם ה-Turing הנגיש ביותר מוכן להשקה שלו לכתבה

3. Started by nahonh,

מה ההבדל בין הכרטיס מסך הנ"ל http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N62128DP.htm לבין שאר החברות? לזה יש TURBOFORCE? ן HSI??? מה זה והאם 680 ש" הוא מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by urich,

מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל יש לגולשים כאלה רגשות חזקים בקשר לחברות הנ"ל יותר מכל חברה אחרת. נראה שלכל גולש יש חברה אותה הוא מעריץ הוא לא מוכן לשמוע על מוצרים של החברה השנייה והוא ישלול אותם נחרצות. במקום לקבל תגובות עניניות על כרטיסים אני צריך לסנן חצי מההודעות שלא רלוונטיות לנושא. אבל למה לעזאזל יש את המלחמה הזאת בין הגולשים מישהו יכול להסביר? אפילו הכותבים של האתר ממלאים כל כתבה על כרטיס של החברה האחת עם מילים כמ "זוהי התשובה של..." "בואו נקווה שXXX יציגו את הXXX שאמור להתחרות בו".

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by benpot,

קצת על הכרטיס HD 4870 X2 החדש שלי קניתי לאחרונה של חברת Sapphire והוא באמת כרטיס מדהים, אבל יש כמה דברים שצריך לקחת מראש ספק כח נורמלי של מינימום 650W (אישית יש לי 750W) הוא לא ממש מועיל ללא Windows Vista למרות שזה ברור כי CF לא עובד משהו על XP וכמובן הקטע של DX10 אני יודע שיש הרבה מבחני ביצועים אבל הוא מריץ את CRYSIS בצורה מדהימה ששום דבר לא מתקרב אליו אני משתמש במסך "22 על רזולוצייה מקסימלית של 1680x1050 על AAx2 והכל על VERY HIGH וזה חלק (ממוצע FPS של 35) אם אתם רוצים לבדוק כמה FPS בכל זמן נתון קיימת פקודת Console שמראה את הכל "r_displayinfo=1" ובשלבים הכי כבדים מבחינה גראפית זה עובד אפילו יותר טוב (לדוגמא בתוך החללית 45 FPS ממוצע) שיחקתי את המשחק בעבר על 8800GT על מסך …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מוצר הדגל החדש של מפתחת הליבות מספר שיפור של עשרות אחוזים לעומת כל כרטיס גראפי אחר אשר פגשנו עד היום לכתבה

8. בביקורת זאת נצלול אל תוך כרטיס המסך החזק ביותר לגיימינג - ה-GeForce RTX 3090 של NVIDIA בגרסה של אסוס. האם אלו הביצועים שכולם חיכו וקיוו להם? התשובות בפניםלכתבה

9. Started by evman007,

אני משחק בעיקר GTA SA ו PRO EVOLUTION,לא משחקי עתירי גרפיקה,אך אני רוצה כרטיס שיוכל לסחוב ברזולוציית המסך שלי שהיא 1400*1050. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש להתחשב בספק הקיים HEC RTR 400 מפרט שלי מעבד AMD 6000 שני גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. אני מתנצל על האנגלית, פשוט לוקח לי שעות למצוא את האותיות בעברית: I am so so pleased that I bought the VP171 screen that I felt compelled to write and share this review. Initially, I wanted to buy the conventional CRT monitor being a hardcore gamer this seemed to be the only right option. I read loads of reviews and articles, and decided to buy the Iiyama PRO 454 (19). Luckily for me, the one I bought was faulty: the screen kept shifting every time I turned the screen on. I couldnt quite straighten the boarder lines as hard as I tried. And most important: the picture wasnt as clear or uniform as I expected it to be. Would you believe it, but my Mom told me: Why buy this…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  12. אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה (הכי קרוב שמצאתי שקשור לכרטיס לכידת וידאו). אני מחפש כרטיס לכידת וידאו. לדוגמא מצאתי אחד כבר לפני איזה שנה ששמתי עליו עיניים - AverMedia C573 (קישור לאמזון - https://www.amazon.com/AVerMedia-GC573-Live-Gamer-4K/dp/B07DHSZC4K?ref_=ast_sto_dp). השאלה אם הכרטיס מתאים לשימושים שלי: ** להקליט סדרות מהממיר של YES / YES+ (יש לי כבר את המסיר HDCP שמאפשר הקלטה מהממיר). זה לא בקטע של הפצת תכנים ושיתוף - אלא לשימוש אישי בלבד כי לפעמים יש סדרות שלא מעניינות מספיק ומופצות בטורנטים ו/או בטלגרם אז אני רוצה לשמור לי אותן במחשב. ** חשוב לי להקליט תכנים באיכות HD מושלמת ללא ריצודים/עיוותים ובקידוד שייתכן איכות טובה תוך שמירה על גודל קובץ תקין.…

13. שלום וערב טוב. מה ההיתם ממליצים בין שני כרטיסי מסך אלה.?ולמה? אני מציין שאני רוכש מסך 22 אינצ'. הכרטיסים הם: hd4870 9800gtx מה ולמה? תודה . בן.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by omripel,

שלום.. אני חדש בפורום פה.. המליצו לי לבוא.. אמרו לי שיעזזרו לי פה.. אוקי, לענין.. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש.. בטוח מחירים של משו כמו 1000-1500.. תוכלו להמליץ לי על משו טוב?! תודה מראש.. עודד.. תעזור לי.. חחחח

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  15. שלום, אני עומד לרכוש מחשב, עיקר השימוש בו הוא פוטושופ, אינדייזין ואילוסטייטור. המחשב עובד הרבה, לעתים עם כמה מהתוכנות במקביל. צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, שלא יתחמם מדי, יהיה שקט והכי חשוב יהיה מספיק חזק שיהיה איתי כמה שנים טובות. אני לא מחפש כרטיס פשוט (שמצד שני מתאים לדרישות שלי) מצד שני אני לא רוצה כרטיס בשביל שיריץ BF3 חלק ולבצע SLI, משהו באמצע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Roeebenj,

טוב אז אני מחפש כרטיס מסך חדש כי ה gtx 570 שלי מרגיש לי קצת ישן... בעיקרון לגיימינג חזק כמו fsx עם תוספות על FHD או BF4 על Ultra בקשר למסך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שהיא FHD 32 הכי חשוב שהכרטיס יהיה של geforce.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום... אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 350 400 ש"ח אני צריך ת'כרטיס בעיקר למשחקים.... הינה המפרט שלי בצמצום CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+ Motherboard Name Foxconn K8M890M2MA Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) הזיכרון פנימי זה 2 GB אהה וד"א... עכשיו יש לי NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB תודה רבה רבה לעוזרים =]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kobipk,

שלום לכולם לצערי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו דגם Dleadetek winfast px8800 gts 640 gddr3 הכרטיס מסך הזה עלה לי הרבה כסף אני רוצה המלצה לכרטיס מסך יותר טוב ממנו ויותר תווח המחיא נע בין 1000 ל2300 ש"ח מפרט המחשב שלי מעבד: intel Quad 6600 קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS STRIKER II EXTREME זכרונות: OCZ TRIPLE CHANNEL {3x2} 6GB 1600MHZ CL7 ספק כוח: Enermax PRO82+ 625Watt Retai מסך: SAMSUNG LCD 931BW 19 מארז: Zalman GT1000 תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by emro87,

שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

יום ראשון אני קונה GTX570 אחרי שהעפתי את AMD RADEON 6970 מהמשוואה. יש שניים במחיר סבבה שאני מתלבט כי כזכור לי אחרי בלגאן, פעם NVIDIA חסמה אפשרות של יצרנים לבצע שינויים במפרט מלבד: - קירור - עיצוב - BUNDLE אז למעשה לפי דעתי אין שום הבדל בין כרטיסים מיצרנים שונים. אני עדיין צודק ? כרטיס 1 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2367 כרטיס2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2260

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by haim6130,

מה יותר טוב? HD3870 X2 או HD4870 1GB ?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by igoldman,

אני נותן את תודתי מראש לכל העוזרים בנושא יש לי מחשב PENTIUM 3 מהירות 800 MHZ זכרון 320 MB סטיק אחד של 256 MB במהירות 133 MHZ וסטיק אחד של 128 MB גם במהירות 133 MHZ שני הסטיקים של חברת KINGSTONE הכרטיס מסך הקיים של המחשב הוא 2 RIVA TNT עם 32MB הבעייה היא שלא ניתן להריץ משחקים בתצורת החומרה הקיימת בגלל הכרטיס מסך שהוא ישן ואיטי מבחינת מחשקים שאני מעוניין לשחק זה כל המשחקים החדשים שיוצאים כל הזמן על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? אין לי צורך ביציאת DVI או תמיכה ב AGP במהירות X8 כי הלוח אם שלי תומך מקסימום במהירות X4 ואין לי צורך ביציאת TV OUT כי אני לא מתכוון לחבר אותו ל TV חוץ מזה למישהו יש ניסיון בחיבור כרטיס מסך מתקדם למחשב PENTIUM 3 מהירות 800 MHZ ? האם יהיה לי שינ…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  23. שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  24. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by Boes,

מצאתי את הכרטיס במחיר טוב בחנות הזו: http://www.1pc.co.il/product-3986-MSI_NVIDIA_GeForce_GeForce_GTX_770_2GB_Twin_Frozr.aspx אני לא מתכנן המהרות (לא של המסך או המעבד), בעקרון אני רוצה לגיימינג בינוני +, כלומר אין צורך בהגדרות הכי טובות בעולם, אבל יש לי תקציב של כ 2000 שח והכרטיס הזה נראה מושך ביותר.... המפרט שלי: core-7i-2600 עם 16gb ddr3 1333, מסך dell u2313hm, אני הולך להוסיף גם ספק כוח אחרי בירורים שאני מבצע עכשיו. אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך במהלך השבוע הקרוב ואשמח לשמוע אם יש למישהו הסתייגויות או המלצות טובות לכרטיס שיכול להתאים יותר. נב, שמתי לב שיש כל מיני גרסאות שונות כמו של msi, אני מניח שלא אצטרך מעל 2gb עבור מסך אחד ברזולוציה של 1080x1920. בגלל זה אני חוש…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים