כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
באתר הזה למשל הראדון עולה 345$ ויש משלוחים לארץ אז בחשבון פשוט יוצא ש345$+30$=1750+מע"מ=2165 שזה בערך כמו TI 4600
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן דווח שחודש הבא ישוחרר לשוק המיד-רנג 8800GTS עם 320MB זיכרון במקום 640MB ויתומחר ב299$ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231344.0 עכשיו נחשף הפרטים החדשים על וG84 G86 שכנראה יושקו ב17 באפריל- 8600GTS תכלול כ256MB GDDR3 ו128 ביט אבל עדיין לא HDMI. יבוא בקלוק 700Mhz בליבה, 2Ghz בזיכרון!! בא עם חיבור כפול של D-DVI, ו HDCP. יתומחר בין 199$ ל 249$ ונועד להחליף את 7950GT ו7900GS. 8600GT יכלול כ256MB GDDR3 ו128 ביט. יבוא בקלוקים של 600Mhz בליבה כאשר 1.4Ghz בזיכרון ויתומכר בין 149$-165$ ויחליף את 7600GT. 8500GT- יבוא בקלוקים של 450Mhz בליבה כאשר 800Mhz בזיכרון כולל 256MB GDDR2 ויבוא בשני גירסאות: אחת עם HDCP ואחת בלי. הוא יתומחר בין 79$ ל99$ ויחליף…
-
- 305 תגובות
- 31.9k צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך [nvidia geforce gt 220] במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ואם חיבור דיגיטלי הוא כזה קריטי? כמו תמיד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם המחשב. אני מרגיש כאילו הוא יותר חלש מפעם. נגיד המשחק F.E.A.R COMBAT הייתי משחק על רזולוציה 1024X768 עם מקסימום בהכל והמשחק היה עובד מועלה על 60-100 פריימים ועכשיו הוא לא עובר את 40 ויש מלא תקיעות וממש על גבול ה 20 (ממש אי אפשר לשחק). ניסיתי להוריד את הרזולוציה ל800X600 אז לא היו תקיעות אבל זה היה רק בסביבות 40. בקיצור מה אפשר לעשות ??? אני עדכנתי דרייברים (7.2 של ATI). המחשב : כרטיס מסך 1900GT 256MB SAPPHIRE לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD 3800X2 64BIT ספק ENERMAX LIBERTY 400W זיכרונות TWINMOS 512X2 667MHZ ארדיסק 160GB WD SATA2 בבקשה תנו עצות
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך שלי אנ קניתי XFX GFORCE 7800 GTX ורציתי לדעת העם PINE היא חברה טובה לכרטיס או שיש כרטיסים מחברות טובות יותר וגם קיבלתי ב 3D MARK 2005 ''רק'' 7000 והבנתי שאפשר לקבל יותר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
סימתי לבנות מחשב ומה שנשאר לי זה כ.מסך ,התקציב עד 750 הדילמה 7600GT LEADTEK או 7600GT PALIT SONIC או שיש משהו יותר טוב ..אשמח להצעות נוספות אגב החיסרון של PALIT זה שנה אחריות כידועה.. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI Chieftec 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) הכנסתי את הGTX460 לחריץ , חיברתי את שני חיבורי החשמל שקבלתי, אבל אין תמונה אני בטוח שזה בגלל חיבורי החשמל. גם יש מקום לשני חיבורים ובקופסא היה רק כבל אחדץ אז אולי אני צריך לקנות עוד אחד? הנה תראו בקופסא היה רק אחד כזה: ובכרטיס יש מקום ל שני חיבורי 6 פינים: אז אני צריך לקנות עוד אחד כמו הכבל הזה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אשר יש בו SLI EVGA GTX 560TI המחשב בהתחלה זיהה את SLI וכאשר רציתי לפתוח את בקרת ה SLI זה לא נפתח אז הורדתי חדש מאתר NVIDIA ועכשיו אין לי את ההגדרה של ה SLI שני הכרטיסים עובדים
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקניתי תכרטיס 7800 gtx עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס לא טוב לא יודע שאני בא להתקין את הדרייברים הוא אומר לי שאולי הוא לא של לידטק לא משנה אז קיצר התקנתי את הדרייברים מאתר של נבידיה ועכשיו הכרטיס עובד יעני הוא מותקן אבל ראיתי שבדיסק של הכרטיס מסך יש כל מיני תוכנות כאלה טובות ומעניינות ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי הדיסק .. מה עושים ?. אם זה לא לפורום הזה אז סליחה
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
התקנתי היום את הradeon9600pro ez החדש שקניתי אבל המחשב שלי מזהה רק את הכרטיס מסך המובנה הקודם שהיה לי גם הeverast לא זיהתה לי בבקשה שמישהו יעזור לי? לכרטיס מגיע חשמל כי המאוורר שלו פועל המפרט שלי הוא intel p4 2.4 256mb ram 280w ספק ולוח אם intel d845gebv2
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הכרטיס עבד טוב ופתאום אתמול הוא לא מגיב, המעורר של הכרטיס עובד אבל שאני מחבר את המסך הוא לא מגיב יש לי לוח אם הם כרטיס מסך מובנה. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ממש לפני כמה ימים קניתי מחדש חדש, הכרטיס מסך שהוא XFX RADEON HD4870 1GB, והמחשב כאילו לא מזהה אותו (השם לא מופיע לי במנהל התקנים ואני לא יכול לפתוח משחקים). הטכנאים אמרו לי שהם התקינו לי את הכרטיס מסך (ואפילו את הדרייברים) ואני יכול לחכות גם למחר בשביל להתקשר ושיגידו לי/יתקנו לי את הבעיה, אבל סתם מתוך סקרנות/רצון לשחק כבר במשחקים החדשים, אני רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם לגבי הבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לוח אם: Asus p8z68-v כרטיס מסך: Gforce GTX560 Ti מסך המחשב מחובר ב hdmi לכרטיס המסך. אני מעוניין לחבר את הטלויזיה כמסך שני עם עדיפות ששניהם יוכלו לעבוד ביחד בו זמנית. חיברתי כבל hdmi מלוח האם לטלויזיה אך המחשב לא מזהה אותה. האם כרטיס המסך שלי תומך בהצגת שני מסכים בו זמנית או לא בו זמנית? אותה שאלה לגבי לוח האם. במילים אחרות, איך כדאי לחבר את הטלויזיה כדי לקבל איכות תמונה אופטימלית בעבודה בו זמנית או לא בו זמנית עם מסך המחשב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את הביקורת באתר וראיתי שהציון של הכרטיסים שם גבוה משלי גם כשהוא נמצא ב|OC, האם הבעיה במעבד? מפרט בצד, תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש ואתמול הוא הגיע. התקנתי את הכרטיס מסך (Radeon 6870 HD) והמחשב לא קורא אותו, שאני מחבר את המסך אליו הוא לא עובד ואפילו במנהל התקנים הוא לא קורא אותו. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : עד לא מזמן היו לי 2 צגים ופתאום המחשב החליט שהוא לא רוצה לאפשר לי 2 צגים, כלומר אני עושה לזהות את הצג הנוסף ואז הוא לוקח שתי שניות ולא מוסיף את הצג השני, ניסיתי גם FORCE TV וזה לא הצליח. מה שכן זה שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מכיוון שהוא נותן לי להחליף ולבחור או להיות על המסך של המחשב או על הטלוויזיה אך עדיין לא נותן אפשרות של שני צגים. אם זה עוזר הצג השני נקרא ATI X1950PRO SECONDARY. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. זו היא ההודעת השגיאה אשר מופיע לי בכל הפעלה של המחשב: http://img190.imageshack.us/img190/6774/94813536.png אשמח לעזרה (שיהיה ברור, יש לי רק כרטיס אחד)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אנשים משהו מוזר.. כולם מדברים שעם הדרייבר החדש התוצאות מרשימות ביותר ב3dmark05 אני עם הדרייבר הקודם 71.25 קיבלתי בסטוק 5408 ואז אמרתי בוא ננסה את הדרייבר החדש מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את החדש..(כמובן בין לבין התחול למחשב) ואחרי שהתקנתי ועשיתי אתחול אחרון מאז כול פעולה שאני עושה המסך כזה מהבב לי או שמיתכבה שנייה ואז נידלק ועוד מלא דברים כאלה משוגעים מה קורה פה חברה ??? ועוד משהו הרצתי גם 3dmark05 וקיבלתי בסטוק 5100 אז איך בדיוק הוא אמור לעזור?? הוא רק הרס לי יותר את הציון... עזרה?? :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-