עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avihai007,

שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל - ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח כשה-2900 זול יותר. מה ההבדלים ביניהם? יתרונות\חסרונות? שאר המפרט: E2160 GA-P31-S3L 2*1GB 800MHZ carsair וספק fsp-400PNR תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. אני כרגע עומד לקנות מחשב חדש ולצערי הרב כרגע אין לי זמן למשחקי מחשב וגם אין תקציב לכרטיס חזק מאוד למשחקים אז כנראה שאני אסתפק עם כרטיס ONBOARD שיספק את הסחורה. מה שכן... מעניין אותי מה ההדבלים אם יש באיכות התמונה בPLAYBACK של סרטי DIVX/DVD ותצוגה רגילה-סטטית בין הכרטיסים השונים בשוק, והאם יש הבדל מהותי בין כרטיס מסך זול ליקר או בין NVIDIA לATI, והאם בכרטיס ONBOARD אני צריך לצפות לאיכות נחותה יותר ? (בדומה לכרטיסי קול מובנים למשל שכמעט לעד יהיו נחותים מכרטיסים שקונים). אם למישהו יש מידע בנושא אז אני אשמח לשמוע... תודה, אוהד

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by Bargish,

מה אתם אומרים רציתי את ה 1950PRO אבל בחנות שקניתי ממנה אי אפשר להשיג ואני מתלבט בעיקרון אני לא מתכוון לשחק בעיקר לראות סרטים סדרות ואם יוצא אז גם סרטי HD אחרי שלא היה את ה 1950 המוכר אמר לי לקחת X1650+512Mb מה אתם אומרים לקחת אותו או להחליף לי 8500 או גירסא זולה של 8600?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by H.I.V,

אהלן אני רוצה לחבר את המחשב לפלזמה עם חיבור DVI במקום ה S VIDEO אבל בפלזמה יש רק חיבור DVI אחד שאני כבר משתמש בו עם ה PS3 יש מפצל DVI שאני יוכל לחבר גם את המחשב וגם ה PS3 לפלזמה? אם יש אז אפשר בבקשה לינקים לחנויות שמוכרות אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by X-Style,

ההתלבטות היא כמובן בגלל התקציב.. ה3870 קצת יותר זול מה8800GT.. השאלה היא האם יש כרטיס מסך שמשמעותית יותר חזק מהשני? או יותר טוב, יש בנצ'ים בכלל לכרטיסים האלו? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by elkriefy,

אהלן, רציתי לשאול לדעתכם האם הכרטיס הבא שווה לקנייה? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  7. אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..

8. Started by נריה,

כנראה שאני לא קונה מחשב בזמן הקרוב אז אני רוצה רק ל החליף כרטיס מסך כדי שהמשחק FIFA2008 יעבוד עצלי במחשב(כל שאר הדרישות המינימליות של FIFA2008 יש לי) אז לפי האתר CANIRUNIT אז האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ואם כן כמה יעלה לי המינימלי? והאם אפשר לקנות כזה דבר יש שניה? תודה

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  9. שלום לכם אני רוצה לדעת האם בכרטיסים כמו: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail יש גם חיבור DVI וגם את החיבור הישן למסך (הכחול הזה..)??? משום שאני רוצה לחבר חיבור אחד לטלויזיה LVD וDVI למסך מחשב.. בנוסף אשמח אם תצרפו תמונה של החיבורים הנמצאים על הכרטיס עצמו - ניסיתי בגוגל לא מצאתי..... תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

מצאתי את שתי הכרטיסים הללו. שניהם עם ליבת ATI HD3850 החדשה http://www.sapphiretech.com/us/products/pr...d=200&grp=3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm האם מישהו יכול להגיד לי עם יש עדיפות לאחד על פני השני? אם כן במה זה מתבטא? אני יודע שלרוב ההבדלים בין יצרנים הם באיכות הזיכרון או בקירור וכד', אבל דיי קשה לי לקבוע... האחרון קצת יותר זול מהראשון. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by guysfa,

יש לי 8800 GTS 640MB ואני לא רואה את הטמפרטורה שלו EVEREST הבנתי שיש איזה תוכנה שמכניסה ללוח בקרה של NVIDIA את הטמפ'. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי אפילו ASUS הגדולים ... אחרי שסוף סוף חיברתי את כל המערכת החדשה שלי...! וקניתי אסוס 8800GT חדש בחנות הרכבתי את כל המערכת : GIGBYTE GA-N680SLI-DQ6 2*1024 OCZ 454 3DAURORA 570 Samsung SyncMaster 225BW E6750 + 3DROCKET HD 500WD 16MB RWDVD LG*20 ספק 1200W TETMALTAKE קיצר מערכת עובדת כמו חמאה ... אחרי התקנת וינדוס והתקנה של משחק אחד כיביתי את המחשב אחרי שהתלקתי אותו שוב חשכו עייני !! המחשב מכבה את עצמו לבד... נדלק ושוב מכבה את עצמו כנראה שלא יודע איזה חיישנים הGIGABYTE האלה שמו בלוח הזה ... קיצר המסך ירוק עם מלא קווים לא ניתן לראות תמונה ברורה ! היה לי מן רינצצוד ותמונה כזו שהיה לי כרטיס מסך 440MX במחשב הישן שידעתי שהלךם הכרטיס וגם כאן אותו דבר רק שהכרט…

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את ה-8800GT הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 אבל אני לא יודע אם הוא מגיע עם מתאם, בדקתי באתר אבל לא מצאתי מה בא עם הכרטיס. האם הוא מגיע עם מתאם (או שכל אחד מגיע)? ועוד שאלה, אני לא כך כך בטוח בקשר לחברה הזאת (Twintech), האם היא בסדר (מבחינת אחריות ואמינות) או שעדיף לקחת כרטיס של חברה יותר מוכרת? משהו כמו זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 (של BFG) תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת האם הספק Corsair VX Series 450W PSU יחזיק את הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0. תודה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Gimel,

אחי קנה מסך LCD של BENQ (כן, אני יודע שהוא לא משהו) במקום מסך CRT של LG שהיה מחובר קודם למחש. בשלב כלשהו בשנתיים האחרונות התקנתי על מחשב הזה משהו שיגרום למשחקים לעבוד בקצב ריענון של 85HZ. אבל אני לא זוכר מה זה היה. עכשיו כל משחק שמפעילים לא נותן תצוגה על המסך החדש. (out of range) ניסיתי לשנות את הריענון בדרייבר של הכרטיס (גיפורס 6800) - לא עזר. ניסיתי לקבוע ריענון עם RIVATUNER - עוזר להציג את הקוביה באיבחון dxdiag, אבל משחקים פשוט קורסים לגמרי ולא עולים כשהתוכנה הזו רצה ברקע עם עקיפת קצב ריענון. מה עוד אפשר לנסות מלבד התקנת מערכת מחדש?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. אני בעבודה וגם בבית עובד על מסך אחד ... השאלה שלי אם משהו עובד עם שני מסכים ומרגיש שזה פתרון מעולה ... אני מתכנת ...כמעט ולא משחק . אני שוקל הרבה זמן להוסיף מסך נוסף בבית . האם למשהו יש את אותו השיקול ...

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by 3d7,

שלום! מישהו יודע אולי מה האורך המדוייק של כרטיס מסך 8800GT? בדקתי באתרים של eVGA ו-BFG, ולא מצאתי.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by michael.oks,

שלום איזה כרטיס מסך אתם מציעים, עד 400 שקל

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by shlomibandit,

החלטתי לקנות מסך lcd 32 לחדר.. לחבר אותו למחשב גם בטור מסך למחשב.. וגם בתור טלויזיה.. אני רוצה לקנות את המסך הזה : Samsung LA32R81B פרטים: מפרט טכני: DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מהפכני המשפר את איכות, חדות וצפיפות התמונה פי 6. High Definition. רזולוציה 1366X768 ניגודיות דינאמית: 1:8000 בהירות 500cd/m2 מהירות תגובה 8ms תצורת מסך 16:9 סריקה דיגיטלית פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה, מסך חצוי זווית צפייה 178º / 178º (אנכית ואופקית ) ארבעה מצבי תמונה חמישה מצבי צבע חמישה מצבי קול חמישה מצבי זום 1000 דפי טלטקסט הקפאת תמונה Still Picture טיימר הפעלה וכיבוי חיפוש ערוצים אוטומטי Plug& Play ניתנת לתלייה על הקיר שמע: צלילים SRS TruSurroundXT …

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  21. <<<< יש לי את המחשב<< לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט. הוא ניתקע עם הפס של XP למטה. נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביתלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני התהליכים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי דרייברים והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי אתזה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב. עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את התהליכים והוא עלה בסדר... מישו יכול לעזור לי???!!! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב כמו שעבדו(ברגע שהוספתי את התהליכים הנ"ל ועד התקיעה האחרונה) והכרטיס לא הת…

22. של EVGA.. הנה תמונות ובמאמץ הכרטיס הוא 89 זה טוב ? והGPU AMBIENT 67 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by RON_Xxx,

יש לי את הכרטיס הזה גרסת ה-XXX הכי חזקה של GTS לא חדש שקיימת הכרטיס בין חודשיים והכי זול לקנות אותו היום זה ב-2290 זה המפרט שלו: CORE : 600MHZ / Memory Clock : 1900MHZ / Shader Clock : 1500MHZ השאלה היא אם שווה למכור אותו כזה נמוך בשביל GT8800? או להיות קצת בלי מחשב להוסיף לGTS החדש או לא למכור בכלל כי הכרטיס שלי עובר במהירות של הזכרון אם אני לא טועה את ה-GT ויש לי 640 MB.. השאלה אם שווה או כבר להשאיר אותו?

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by imac,

קודם כל זה לא קשור לנושא הדביק מלמעלה! זה כבר כמה זמן ככה אצלי, לאחר שאני מפעיל משחק במקרה שלי עכשיו למשל Need for Speed PS אבל לא רק בו (גם ב Stalker ועוד כמה שאני פשוט לא זוכר כי זה היה לפני חודש) אני משחק בו בערך 10-15 דקות ולאחר מכן כל המסך מתחרבש לי, משהו באמת מוזר.. אני משחק בלי שום AA או AF ועדיין זה קורה, רק לאחר שאני מכבה את המחשב לכמה דקות זה מסתדר... אני לא חושב שזה בעיה בדרייברים, כי פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ועדיין הבעיה הזאת מתמשכת אין לי מושג מה הבעיה.. קניתי את המחשב לפני שנה ואני לא יודע עדיין אם יש לי אחריות אז אני מקווה מאוד שזה לא בעיה בכרטיס מסך כי הוא עלה לי איזה 1300 שקל..

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by assafkm,

שלום אני רוצה לקנות את 8800GTS החדש (מבוסס G92) ולפי המחיר בארץ (כ-2000 שקלים) אני חושב ששווה יותר לקנות אותו בארה"ב או משהו בדולרים יש למישהו מושג כמה זה עולה בדולרים??? תודה למי שיתן תגובה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים