כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מסף מאג 906 19 אינץ רחב שאני מחבר אותו עם כבל DVI המסך לא נדלק שאני מחבר עם VGA רגיל הוא כן נדלק יש לי כרטיס 7600GT ווינדוס וויסטה איך אני יכול לדעת איפה הבעיה ? יש לציין שעל הכרטיס יש 2 חיבורי DVI ושאני מחבר VGA אז זה דרך מתאם DVI TO VGA יכול להיות שהמסך נדפק ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO E6550/E7550 עוד לא הוחטל סופי לגבי המעבד לוח אם P35 1333 PCI X ראם 2ג'יגה 320 הרדיסק מארז ATX TK 1150 אני לא יודעאיזה ספק יש שם אבל הוא אמור להיות טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל המסך המיועד הוא LG 19'' 1953 HR 2MS 1:5000 אני צריך את הכרטיס בעיקר למשחקים,אני משחק הרבה אבל אני לא גיימר כבד,לכן אני צריך כרטיס שיהיה ברמה טובה אבל לא מהטופ ואני רוצה כרטיס שיהיה לי הכי משתלם ביחס למה שהוא יתן לי
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8800GT אני יודע שזה שאלה דיי נפוצה אבל אני ממש לא מכיר את החברה הזאת תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי היום XFX 8600GT 256MB יד שניה ב-400 ש"ח. משתלם? הוא נקנה לפני חצי שנה במחיר כפול... ויש לו עוד שנתיים וחצי אחריות. יש קצת אבק באיזור המאוורר אבל חוץ מזה נראה תקין. נקנה עקב קניית מחשב חדש + DELL 24'' 2407WFP 1900X1200. מכיוון שהמסך יקר טילים קניתי כרטיס זמני שהמטרה שלי היא בעיקר סרטי HD, ושגם יריץ עליו משחקים בצורה "סבירה". אפשר להוריד קצת את הרזולוציה... משתלם לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס למשחקים וHD. המערכת: מעבד Q6600 לוח של ASUS (סורי לא אמר דגם) RAM 4 GB 800MHZ כרגע כרטיס של GIGABYTE GTS8800 640MB חושב לשדרג את הכרטיס מסך עד לסכום 2000 ש"ח. אופציות: GT8800 של ASUS ,הבנתי שיש דברים שהוא לא חזק מה GTS (גירסא 640MB),האם לדעתכם זה מצדיק שדרוג? כמובן ה GTS8800 של GIGABYTE נכנס בתקציב אבל הבנתי שהוא חזק ממש במעט מGT. האם קיים GTS חדש מ ASUS? הבנתי שתאריך ההשקה קרב ובא ויצאו גם גירסאות של 1 GB האם אז השדרוג ניהיה הרבה יותר משמעותי? נברתי בפורום לפני והתשובות די אמביולנטיות,כנראה בגלל שעד לפני שבועיים דברים לא היו בהירים מספיק. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 600 שקל, יש לי מסך של SAMSUNG 931C 19 מעבד E6750 ASUS P5K P35 זכרונות 2G 800 של GSKILL אני לא משחק הרבה משחקים, אבל עדיין רוצה משהו שיחזיק לי את רוב המשחקים.. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? + קישור לקניה שכחתי לרשום, אני ממש מעוניין שיהיה בכרטיס VIVO לצורך חיבור לYES.....זה אפשרי במחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד - AMD 4800+ dual core זיכרון - ddr 2 2gb 800mhz OCZ ספק - ever power 500W active pfc לוח אם - MSI k9n sli PLATINUM
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש כרטיס מסך לה AGP וביקש ממני לעזור לו עז להחרונה שמתי עין על ה RADEON HD2600PRO של PALIT באתר SKYPC אך אני לא מבין כל כך בRADEONנים עז מישהו יכול להמליץ לי על משהו?????
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יציאת PCI-E X16: 1. GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=408 2. CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 3. Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1,000 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 איזה כרטיס יותר מומלץ, ואיזה כרטיס צורך יותר מהמעבד+ומהספק?
-
- 8 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בספק כבל של PCI-E מהליברטי 400W ויש לי מולקוס את מה לחבר ? מהספק או מהמולקוס?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם ההבדל בין radeon 3850 256MB לבין 3870 512MB משמעותי??? מה ההבדל בידיוק?? יש למישהו השוואה בין שנייהם?? ההבדל מצדיק 350 שקל? אם למישהו בפורום יש את אחד הכרטיסים אני אשמח לקבל עליו ביקורת כי אני רוצה לקנות... (אני יותר בכיוון של 3870) תודה, דניאל
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות , האם מישהו יכול להביא לי בנצ'מרקים או השוואות של שני הכרטיסים הנ"ל ? בתודה,ניב.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים עד הסכום 1500... תודה...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לרנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה.
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי VIVO בכרטיס (או כמו שכתוב על האריזה AVIVO) אממ איך אני "מפעיל אותו"? כאילו איך אני רואה TV במחשב? קיבלתי כמה כבלים עם הכרטיס. עם איזה אני צריך להשתמש? ואיך בדיוק אני מחבר לTV? תודה לעונים
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב משרדי עם כרטיס Leadtek 7300GS שמותקן עליו. המחשב משמש לצורך להרצת תוכנות משרדיות בלבד, אני לא מריץ עליו משחקים או משהו שדורש מאמץ מכרטיס המסך. מחובר אליו מסך ViewSonic VP930 ב-DVI (זו הסיבה שאני לא משתמש בכרטיס onboard). הבעיה היא שהכרטיס מסך הזה רועש למדי ביחס לשאר המחשב. אני שומע אותו טוב מאוד למרות שיש לי מארז איכותי (Sonata2). תהיתי אם יש דרך כלשהי להחליש את המאוורר, או לבטל את פעולתו לגמרי (כאמור הכרטיס לא אמור להתאמץ). לחלופין, האם אפשרי לקבל המלצה לכרטיס עם קירור פאסיבי בתקציב מינימלי.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ובכן אחרי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך בכל החנויות שאני מכיר הוא לא זמין ומציעים לי חברות אחרות. (אסוס גיינוורד לידטק) ומצאתי את גיגבייט ב TMS. את TMS אני מכיר מפה משמועות ושיחות עליהם ושאלתי היא האם היא חנות טובה כמו פנדה נועה ו IQPC או שהיא שכונתית כמו KSP. אני פשוט רוצה רק את הגיגבייט 88GT ולאף אחד אין אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב. (כבר חקרתי עליו כל כך ואפילו על המבנה האלקטרוני שלו ועל הרכיבים שלו...) ולהם יש אותו. אשמח לקבל תגובות.תודה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם תהריים טובים יש לי בעיה מוזרה והחלטתי לפנות לפורום שלכם הבעיה היא כזאת :יש לי כרטיס מסך 8600GTS של MSI וכרגע אניע משתמש במסך ישן כלןמר CRT 17 אינץ של IIYMA עכשיו כשה אני נכנס לוינדוס והעבודה באינטרנט הכול טוב ויפה אבל כשה אני שם סרט או נכנס למשחק לא משנה איזה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב צריך לעשות רק RESAT כדי שהכול יחזור לפעול כרגיל השאלה היא מה זה יכול להיות? המסך לא טוב או שהכרטיס מסך פגום ? החלפתי למסך אחר אבל גם כן CRT ואותה הבעיה עם LCD עדין לא נסיתי כי אין לי ,מה יכולה להיות הבעיה ? מפאט המחשב: INTAL CORE DUO E6550 MSI 8600GTS 256MB 2GB RAM של OCZ ספק כוח 550W תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר שתי צגים למחשב אחד שיעבדו בצורה הבאה : נקווה שזה יהיה ברור : למשל שאני יוכל לשחק על מסך אחד בקרייסיס לדוגמא ובשני זה יהיה באיסי או שאני יפתח באחד חלון אחד שיהיה על כל המסך ועל השני חלון שני ואני יוכל לעבור עם העכבר מאחד לשני ולעבוד במקביל ובכלל האם ניתן לשנות את הצורה של התצוגה יענו אם אני ארצמה פעם עם שתיים ופעם עם מסך אחד וכ"ו והאם המצב שתיארתי בהתחלה בכלל אפשרי
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-