עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסוג Asus GeForce 4 MX420,64MB כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לעבוד רגיל חצי שעה-שעה אבל לאחר מכן המחשב קופא! ואין שום מנוס מלעשות לו Reset לכרטיס יש קירור פאסיבי אבל אני לא חושב שזאת תוצאה של התחממות, כשאני נוגע בכרטיס הוא קר וגם סביבת העבודה של המחשב היא קרה. החלפתי את הכרטיס לכרטיס אחר והתופעה לא הופיעה שוב!! איך אני יכול להיות בטוח שזוהי בעיה בכרטיס עצמו? יש איזשהו סיכוי שזוהי בעיית דרייברים? בתודה ניר

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by general328,

חברים שלום, אני כבר כמה זמן לא יודע מה לעשות, אבקש אם תוכלו לעזור לי ולתת לי תשובה סופית לגבי בחירת כרטיס מסך, הבעיה היא כזאת, יש לי לוח אם לא תואם PCIE2.0 הנה המפרט מעבד: Q6600 לוח אם: EP35C-DS3R זיכרון: 2G דיסק קשיח: 320 ספק: ג'נרי 450 W ואני מעוניין להביא כרטיס מסך מהחזקים היום כמו: HD4870, 260GTX, 275GTX, HD4890 ועכשיו השאלות: 1. איזה מבין הכרטיסים הללו מומלץ לקחת? 2. איזה מבין הכרטיסים הללו מומלץ לקחת מבחינת ניצול הכרטיס (בגלל שאין תמיכה PCIE2.0) שאני לא יקנה כרטיס יקר והניצול שלו יהיה חלקי. 3. איזה כרטיס כבר יתחיל לעשות לי צוואר בקבוק? 4. האם אני יוכל בכלל לשים כרטיס חזק כמו אלה שלמעלה עם לוח כזה, ולקבל ניצול מלא? (בוודאי שאני אחליף ספק) אני מקווה שתתנו לי תשובות, …

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  3. תראו אני לא יודע אם זה עד כדי כך חשוב כדי לפתוח אשכול על זה אבל אני התקשרתי לחיון אתמול ובמפורש אמרו לי שהשמועה על כך שסמסונג מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים הם בושה וחרפה וממש לא נכונה. סמסונג מחליפים מסך לאחר 8 פיקסלים שרופים ולא לאחר 20. במקרים מסוימים הם אף מחליפים לאחר 4, כך שהשמועה שהופצה לא נכונה. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי לוח תומך PCIE1 אני יכול לשים כרטיס שתומך PCIE2 ? זה יעבוד ? או שעדיף לקנות כרטיס רק PCIE1 למנוע בעיות של תאימות ?

5. Started by yoss100,

היום קניתי 5850 והתקנתי את הדרייבר הכי חדש ויש לי בעיה: אני משתמש בטלוויזיה 37 אינץ' LCD בחיבור HDMI ברזולוציה מקסימלית1920*1080 אבל משום מה פסים יש שחורים בכל הצדדים של המסך וגם למעלה ולמטה כאילו התמונה חסרה יש דרך לפתור את הבעיה? שהתקנתי את הדרייבר היישן שמגיע בדיסק לא היתה בעיה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  6. האם גם לכם ה POST של המחשב וה BOOT SCREEN של XP מופיע רק ע"ג הטלוויזיה ולא נשלח למוניטור ? (זה קורה לי ספציפית על ה Radeon 9000 VIVO שלי)

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by orenc17,

חבר שלי מטלבט בין שני הכרטיסים radeon 9550 ו radeon 9600SE איזה מהם יותר טוב למשחקים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9600 תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב יחסית ישן כמעט בן 4 שנים, קניתי אותו בזמנו עם radeon X850XT אבל הוא כבר לא עובד. ורציתי לקנות כרטיס מסך שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כמו סטארקראפט 2 וכו' באיכות יחסית טובה. אני רוצה לקנות אותו בחנות(פיזית באיזור המרכז) אם תוכלו אולי לבדוק בלlogicpc או משהו כזה, זה יהיה אדיר. תודה.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  9. לדעתי הכל התחיל מהמשחק החביב GTA IV החדש למחשב... ---> שיחקתי לי בערך שעה + - ופתאום נהייה מן מסך שחור לרגע... ושוב חזר למשחק אך כאילו בלי דרייברים המחשק עבד לאט וכו'... --->מאז נעלם!!! הסמל של CCC בשורת הסמלים בTASKBAR וגם הוא אינו רוצה לעבוד... כשאני לוחץ עליו הוא אומר שהוא יכול לפתוח רק את ה ADVANCED ולא את הבייסיק וגם אז כשאני מאשר אותו שיפתח את ה מתקדם"" הוא אינו ניפתח ולא קורה כלום...!? א)איך אני מחזיר אותו לפעולה + האייקון של CCC למטה ב)האם הוא עכשיו פגום??? (צריך פירמוט)? btw ... ניסיתי לעשות כל דבר אפשרי שקשור למחיקה והתקנה מחדש כולל הכל הכל כולל SWEEPER ועוד...

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by IRIVERMAN,

יש לי מחשב חדש עם מסך LCD AOC LM728 עם זמן תגובה של 8 MS.. עכשיו יש לי בעייה כאשר אני מנסה לראות סרטים במסך מלא התמונה נראית מפוקסלת לחלוטין! (זוהי לא תופעת גוסטינג) ממש כמו שתיקחו סרט עם ביטרייט נמוך ותגדילו אותו למסך מלא ותיראו את הריבועים המפוקסלים בדיוק אותה תופעה רק עם סרטים באיכות טובה.. אני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך מישהו יודע מה הבעייה? תודה מראש~!

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  11. יש בבעלותכם כרטיס ממשפחת GeForce, Quadro או אף Tesla? זה הזמן הנכון להתקין את גרסה 430.64 לכתבה

12. Started by tfo,

האם יש הבדל בין כרטיסי ה9800 השונים, אני מתכוון ספיר gigxcube power color וכו.... בבקשה תגידו לי מה ההבדל בביצועים ולא במחיר? ???

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  13. radeon 9500 pro יתאים? יסחוב?

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך HD5770, אני מריץ את black ops על הכי גבוה (EXTRA , 16AA) אבל יש פה ושם כשיש הרבה מאוד באלגן ואקשן על המסך כמו ירידה קטנה ב-FPS (איך אפשר לבדוק FPS דרך אגב במשחק?) אני משחק במסך 24" והרזולוציה היא 1920x1080. שווה היום כבר לשדרג למשהו יותר טוב GTX480/HD6850 או עדיף לחכות עם זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by constantine16,

מתי אמור לצאת הדרייבר החדש של Nvidia?

16. Started by kokos1,

איזה כרטיס מסך יותר טוב 3870 ATI או 8800 GT

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום.. מחפש כרטיס מסך סבבה שיריץ משחקים לא כבדים מידי.. אני לא גיימר. רק מידי פעם משחק מכוניות או יריות כמו Hitman או Ghost Recon. יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by GMTK,

שלום רציתי לדעת למה זה קורה לי? אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך פיתאום הגרפיקה ירודה משהיתה וזה עשה כאילו זה עידכן את הכרטיס מסך ובעצם לא עידכן שום דבר ועדיין נישאר על הגירסה 13 במקום 14. מישהוא יכול לענות לי על זה? תודה מראש גל. המפרט נימצא בצד ימין כרגיל.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by RoD,

"גמני מושפע מילדים בגיימר" בפורום חומרה של גיימר מהללים את השילוב המוצלח של שני כרטיסי 7300GT במערך SLI, ושהוא מוציא ב3DMARK תוצאות יותר גבוהות מה7900GT.. אני זוכר שראיתי באנצ'ים ב3DMARK ושזה הוציא תוצאה די גבוהה[לא עד כדי כך אבל עדיין..] לי זה נשמע די מגוחך שזה ככה ב'מציאות' ובמשחקים.. מישהו יכול לסגור את העניין ולהביא גם באנצ'ים על משחקים..?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by roes,

מי נותן יותר FPS במשחקים 1950PRO או 7900GT י? *השאלה היא רק מי נותן יותר FPS במשחקים ? אני מהביר זאת מפני שאני יודע וזה ברור של1950 יש התרונות ברורות על ה 7900GT כמו 512MB ויכולת HDR + AA אבל אני שואל רק על עוצמת הכרטיס מבחינת הFPS

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by law89,

היי שאלה בנוגע לכרטיס מסך מובנה - אני מבין שהוא לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. מה הוא כן מסוגל להריץ? משחקים מאיזה שנים בערך?

22. Started by Black-Dawn,

שלום אני מחפש מסך 17" בסביבות ה1200 שח, אנא המליצו לי על מסכים טובים במחיר זה, ופרטו מה טוב ומה רע בהם, תודה!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by baharmeir,

שלום, ראיתי שבאחד הדיונים בנעוץ יש אתרים להשוואה בין כרטיסי מסך.. השאלה שלי האם יש עוד אתר כלשהו שיכול לעזור לי על פי מד שמראה לי מה הביצועים בין שתי הכרטיסים? כי כרגע כל אתר שראיתי בדיון בנעוץ הוא עם טבלאות.. ואני לא כ"כ מבין בזה..

24. Started by metall111,

כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10706 או... GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2005 לדגם של גיגה בייט יש עוד מאוורר ??

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by BURTON,

מה ההבדל מבחינת ביצועים בין הGeForce 5600 256 mb ל radeon 9600 pro 128 mb ? אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר טוב שמעתי גם שה5600 רועש. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס והרעש שירשום

• 6 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.