עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ארכיטקטורת ה-Hopper מוצגת רשמית במסגרת עולם ה-HPC עם 80 מיליארד טרנזיסטורים, זכרון HBM3 ותהליך ייצור חדיש מבית TSMC - ונותנת לנו את האות להתחיל בנבואות אודות דור כרטיסי ה-GeForce RTX 4000 לכתבה

2. Started by Mister Hai,

יש לי לוח אם Asus M4A88T-M שתומך בטכנולוגית Hybrid CrossFireX. קראתי שבטכנולוגיה הזאת אתה יכול להרכיב מערך CrossFire של הכרטיס מסך שלך + הכרטיס המובנה שעל הלוח אם. הכרטיס מסך שיש לי הוא Ati Hd 5770 והכרטיס המובנה שיש לי על הלוח אם הוא Ati Hd 4250. איך אני אמור להפעיל את זה ? ואם זה בכלל ישתלם לי מבחינת ביצועים ?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by duk4u,

הזויים החברה האלה, ועוד באיזה מחיר... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912&CatCode=21

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך (9600xt של רדאון או 5900xt של ג'יפורס) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות לסוף החודש שיצאו שני הכרטיסים החדשים של החברות ואז אולי תהיה ירידה של מחירים... מה אתה אומרים?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by BURTON,

מה ההבדל מבחינת ביצועים בין הGeForce 5600 256 mb ל radeon 9600 pro 128 mb ? אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר טוב שמעתי גם שה5600 רועש. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס והרעש שירשום

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by ice2k,

היתי רוצה לדעת מה הן תוצאות מבחן 4 - NATURE ב 3DMARK2001SE שאתם מקבלים על כרטיסים חזקים , בעיקר 6800GT וגם עם 4X AA. משום מה התוצאה שלי נראת קצת נמוכה (לא יודע אפילו מה גרם לי לבדוק את זה , סה"כ מבחן ישן 8) ) : בערך 100FPS בהגדרות רגילות, ו 33FPS עם 4XAA שזה בכלל נראה לי מוזר. המערכת: AXP 2 GHZ , רבע מגה קאש , 10X205 סינכרוני. גיגה זכרון. 6800 GT.דריברים - 67.22. הגדרות 3DMARK סטנדרטיות (1024). פרסמו את שלכם בבקשה, תודה

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  7. שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום קיבלתי אותו. המפרט של המחשב הוא: A64 3200+ MSI K8N NEO4 PLATINUM MSI NX6800GT PCI-E 1024 RAM אלו הדברים החשובים. עכשיו לאחר שהתקנתי את הדרייברים להכל, נכנסתי לאוורסט, וראיתי תחתVIDEO ADAPTER היה כתוב: Video Adapter nVIDIA GeForce 6800 Ultra PCI-E (MSI NX6800 Ultra) עכשיו הדברים התחילו להיות מוזרים.....בGPU CODE NAME היה כתוב: GPU Code Name NV40UPCX זאת הליבה הנחתי לבד.. ועוד משהו מוזר..במספר צינורות העיבוד היה כתוב 12: Pixel Pipelines 12 זה נראה לי מוזר, כי ב6800NU יש 12 ובGT אמורים להיות 16, אבל למעלה היה כתוב בכלל שיש לי אולטרא... יכול להיות שעבדו עליי? יכול להיות שאוורסט מזייפת? זה הגיוני? תודה מראש. נ.ב אם תרצו תמונה של הדף, ר…

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  8. שלום! יש ברשותי את הכרטיס 6600GT ובמשחקים די חדישים ברזולוצייה נמוכה (על מסך 22אינץ) נתקעים המשחקים והכרטיס מגיע ל60 מעלות פלוס/מינוס ורציתי לדעת אם הכרטיס HD2400 PRO יתן ביצועים יותר טובים/מעלות נמוכות...... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash או: להוסיף לכרטיס 6600GT קירור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash + http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by eCRIME,

אהלןןןןןןןןןןןןן, מכיוון שאני מתכנן קנייה של מחשב חדש רציתי לדעת מה שווה הנוכחי [להעביר לחברה....] היא צריכה אותו בשביל גרפיקה בעיקר [לומדת עיצוב גרפי] קיבלתי הצעת מחיר בשבילה [במסגרת התקציב שהיא רצתה - 3000] של מחשב שדיי דומה למחשב שלי.... רציתי לדעת בעצם האם הכרטיס מסך שלי - GeForce 5700FX מתאים לשימוש עם תוכנות גרפיקה.... [המחשב עצמו הוא פנטיום 4 3 ג'יגה....] ובמידה וצריך לשדרג אשמח להצעות.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש קטר לקבצי מפג2, מישהוא מכיר? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  11. Started by arielbarsheshet,

יש לי לוח אם gigabyte GA-870A-UD3 עם מעבד AMD Phenom II X6 1070T ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש באזור ה1200 שקל יש למישהו איזשהי המלצה מה כדאי לי להזמין? אם זה 100 שקל לפה או לשם בישביל משהו יותר טוב אני יקנה אותו. המחשב הוא לצורך הרצת משחקים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  12. אולי מישהו יודע מי מייבא את Matrox לארץ??

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  13. Started by צחי אלימלך,

קניתי מחשב לפני שנתיים הלוח אם שלי הוא asus amd prime b350 plus ddr4. הכרטיס שלי כרגע הוא STRIX 1070 והמעבד RYZEN 1700 אבל אני לא מגיע לFPS שאני רגיל אליו במשחקים שיצאו בשנה אחרונה ואני רוצה לשדרג. חשבתי על ה2070 של evga ועל מעבד 3600X R5 ורציתי לדעת אם לדעתכם הלוח אם יתאים. הספק כוח הוא CORSAIR 750.

14. Started by GooG,

יש לי Inno3D nVidia GeForce 9600GT OC ואני רוצה לקנות Inno3D nVidia GeForce 9600GT ללא OC זה יתאים? בבקשה תגיבו מהר מחר אני צריך ללכת לקנות !

15. Started by ORrrr,

מה דעתכם על המסך הזה? אמא שלי הלכה וקנתה אצל חנות קברית שהיא מכירה ועלה לה 1500 ש"ח שווה את זה? המסך הזה בכלל טוב? http://www.proview.com/product/index.htm

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  16. מה המסך הכי טוב היום, שלא עושה בעיות, שטוב למשחקים ושרואים בו חד וחלק, ועם אחריות טובה? בין 1000-1200 שח... מסך 17 אינצ'...שטוח לא דק. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by Fantomas,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by THE FOX,

מפרט מחשב: 4 גיגה זיכרון מעבד E7300 כרטיס מסך 260 GTX ספק כוח אנטק 430W לאחר הרצה של 3DMARK05 ברוולוציה 1280X1024 וללא כל פילטרים התקבלה תוצאה של 15000, שזה ממש נמוך... לאחר נסיון OC קטן לכרטיס התוצאה ירדה עוד כלפי מטה.. מה הגורם לבעיה?

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by Moooshe,

היי, יש לי כרגע XFX 6600GT עם 128MB (אני לא יודע אם יש גרסה עם יותר). יש עכשיו מבצע על ה- X800 GTO הזה ואם אני מוכר את הכרטיס שלי ב-eBay, השדרוג יעלה לי 30-50 דולר. השאלה היא אם כדאי להכנס לזה או שהוא לא יתן לי תפוקה הרבה יותר גבוהה. אני שואל גם כי שמעתי שלכרטיס הספציפי הזה אפשר לפתוח יותר צינורות עיבוד ו"לשדרג" אותו בלי הרבה מאמץ (האם שינויים כאלה ידרשו ממנו להחליף גוף קירור?). המפרט הנוכחי שלי הוא: MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 3000+ Mushkin 2x512MB תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by goku4ever,

היי חברים חזרתי אחרי חופשה ארוכה ( מי שזוכר אותי...) ועכשיו אני מתכנן על קניית מפרט חדש... רציתי לשאול את אלי הגרפיקה פה ... האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיס המסך החדשים של נNvidia - סדרה 9 XXX או שלא?! יש לציין שלא דחוף לי כל כך... תודה מראש ואם תוכלו לשלב גם תאריך יציאה של כרטיסים אלו + מחיר מוערך יהיה אדיר

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  21. מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם Msi 1GLAN X58 PRO-E7.1 http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic כרטיס מסך כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI ספק כוח: ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לפי הנתונים של הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 הוא מתאים מצויין למחשב שלי ככה לפחות אני חושב. זה הלוח אם שלי http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic הספק שלי יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה דיי טוב : הכטיס צורך 500W והספק כוח שלי הוא 550W סתומרת שיש 50W לא מנוצלים שזה טוב ניכנסתי לחנות KSP ליפניי כמה ימים ואמרו לי שהכרטיס הזה R9 270X עובד רק על מחשבים חדשים. זה נכון ? למה שהוא לא י…

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  22. שלום מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי זה משגע אותי... יש לי 2 מסכים אחד טלוויזיה שמחוברת בHDMI ואחד מסך מחשב DELL 23" בטלוויזיה רואים מעולה בלי שום בעיה אבל במסך מחשב יש לי קו שאם יש תזוזה הוא כאילו חותך את המסך ניסיתי לשנות דרייברים מ12.11 עד 13.3 של ATI אבל לא עזר... מה שכן כשהמחשב בלי דרייבר אין את הקו הזה אני חייב עזרה דחוף

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך X1800xt לבין X1900GT איזה כ.מסך עדיף לקחת ? הלכתי לכמה חנויות לקחת הצעות מחיר ואמרו לי שה - X1800xt זה כרטיס ישן ואין להם אותו יותר ... אה??? אם זה נכון , אז מה עדיף ? או שאולי כרטיס מסך לגמרי אחר ? ד"א , הכרטיס יהיה על לוח 965P-DS3 ומעבד E6300 ... תודה !

24. Started by GMTK,

איך פותרים בעייה כזאת שהסרט ניהיה לי איטי תקוע וכל מיני כאלה.? 7870XT

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  25. יש לי מעבד e7500 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע 8800 ויש לי הזמדנות לרכוש ממישהו 1gb 9800 בסכום סמלי של 250 ש"ח השאלה שלי היא האם המעבד יצליח להחזיק את הכרטיס מסך ולא יחנק ? ושאלה שניה האם יש לי בכלל אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשל ל295. כמובן בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק חזק.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים