עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by anri,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות X800 XT או GeFORCE 6800 אולטרה כמובן שהשאלה הזאת כבר מוכרת לכלום אבל אני חייב תשובה כבר זה משגע אותי פעם אומרים זה יותר טוב פעם זה יותר טוב אז אני רוצה לקבל תשובה סופית מה יותר טוב למרות שאני חושב ש-X800XT יותר טוב אבל השמח לקבל דעות נוספות המחיר לא חשוב לי אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב מה ישאר איתי יותר זמן ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by lmlm,

Inq מדווחים שהקירור שיהיה כלול בGF9800 יהיה שקט "כמו עכבר" זה אומר שהכרטיס יכלול יותר קירור פסיבי מאשר קירור אקטיבי (מאורר) TechConnectMagazine מדווחים שאנוידיה כבר יש ליבות מוכנות של G92 ומתכוונים להשגיע בהשקה גדולה בנובמבר (יחד עם השקה של ציפסטים) ויחליף את 8800ULTRA ו 8800GTX. מקורות: http://www.theinquirer.net/?article=41740 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15755&catid=2 יש לנו כבר מידע ש GF9800: שקט מאוד, צורך פחות חשמל מ 8800GTX, וכפול ביצועים מ8800GTX , צי'פ Audio הדומה מה שיש ל HD2900XT, תממיכה ב PCIE 2 ,65NM וגם תומך ב DX10.1 האם אנוידיה תצליח לעמוד בזה?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  3. https://www.tweaktown.com/news/59816/nvidias-next-gen-geforce-teased-ampere-unveil-2018/index.html https://wccftech.com/nvidia-next-generation-ampere-gpu-rumor/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אם אני מחבר כרטיס מסך רגיל ללוח אם שמותאם לכרטיסי מסך LOW PROFIL זה עדין יעבוד? אין לי בעיה שיבלוט החוצה מהמחשב. יש לי את ה המחשב DESKTOP הדק.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by matan007,

מתלבט בין: sapphire hd 5770 GTX460 Synergy 768MB בקשר ל- GTX גם לא יודע באיזה יצרן לבחור? תנו בבקשה המלצות בין השניים או שונה בתקציב בין 650 שקל עד 730 שקל. מהחנות KSP

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה להגדיר הגדרות רזולוציה אופטימליות - מה אני צריך לדעת ואיך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס מסך 4890 ומסך 24 אינץ FULL HD אשמח לתגובה

7. Started by urielka,

מה כי כדאי fx 5500-692 בoc מהיצרן במקום 270 ליבה 290 לליבה fx 5200U -360 radeon 9600se-521 radeon 9200se-301 מה כדאי לדעתי אני ילך על radeon 9200se כי אני לא רוצה לבזבז כסף על כ.מסך שיעבור עוד שנה לאחי 8) ,כולם תומכים בdirectx 9 מה הכי כדאי בשביל משחקים לעוד חצי שנה -שנה מקס יש לי gf4mx אבל הgf2mx של אח שלי נשרף לכן אני יקנה לי כ.מסך חדש והוא יקבל את הgf4mx אז מה יותר טוב? תודה, אוריאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

Gigabyte GeForce FX6600LE 128 MB http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2851 הדבר היחידי שמצאתי עליו זה שיש לו 4 צינורות עיבוד... אין לי שמץ של מושג על המהירויות שלו... חפשתי בגוגל ובאתר הבית של ג'יגהבייט בכול מקרה האם כדאי לקנות אותו?

9. שלום רב, יש לי כרטיס מסך מסוג : Nvidia MX440 64Mb הבעיה היא כאשר אני מדליק את המחשב - אני רואה את כל האיתחולים אפילו את הבדיקות של המערכת (Windows XP) וכאשר הוא צריך להראות את המסך פתיחה (שולחן העבודה) - המסך כבה והנורית שלו מהבהבת כאילו לא מחובר / לא משודר כלום. מה שחשבתי הוא שהמאוורר של הכרטיס או נתקע או שהלך, פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שבור, החלפתי אותו במאוורר אחר (מאוורר של מעבד סלרון) ועדין לא עזר - המחשב מסרב לעלות - לא רואים על המסך כלום אבל הכונן הקשיח עדיין "חושב" וככל הנראה הוא ממשיך להעלות, אבל בלי התצוגה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או יודע איך לפתורה אודה מאוד על עזרתכם, תודה מראש, BigT.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by CashMAn,

היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. מה עדיף, 8600gt או 3650 ATI? בעיקרון אני משווה אותם כאשר לשניהם יש 512MB בעוד ל-ATI יש GDDR3 ול-NVIDIA יש GDDR2. אם יש כרטיס מסך עדיף משמעותית בהשקעה קטנה תגידו.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by Gam3r,

אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by alextomin,

יצא ה X-850XT של קרוס פייר . הוא יעלה 449 דולר. האם הוא מצדיק את המחיר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by yaniv1306,

במפרט שלו רשום שהוא דורש 350W ו ב 12V-20AMP יש לי ספק של 500W ( של A-TOP) שנותן 18AMP 12V האם אני הולך לאמץ ועלול לסכן בכך את המערכת או שכדאי לי לקנות ספק אחר.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by Dom1no,

לא הייתי בטוח אם לשייך את זה לפה או למסכים או למקום אחר, מקסימום תעבירו לאיפה שרלוונטי. אז ככה, במסך שלי יש כניסה אחת של VGA ואחת של DVI. עכשיו, יש אפשרות לחבר 2 מחשבים למסך אחד, כל אחד בכבל שונה? (סטייל AB Switch אבל בלי) לא מדובר במשהו קבוע, אני פשוט צריך לעבוד על 2 המחשבים לאיזה יום ואין לי כרגע אפשרות להשיג עוד מסך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ברק2000,

שלום ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים. כל עולה כמו שצריך רק שהבעיה היא שהמסך מרצד ולא רואים טוב. איך אני מסדר את זה? האם זה קשור לכרטיס מסך (MX 440) או לטלויזיה?

17. שלום. אולי תוכלו פעם אחת ולתמיד לתקן אותי בעניין הזה. מדוע גרסת הדרייבר היא 270.51, בעוד שגרסת הדרייבר על פי מנהל ההתקנים של ווינדוס היא בכלל 8.17.12.6658? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by ido_,

אהלן, יש לי לוח אם שתומך בCROSSFIRE אבל נכון להיום יש עליו רק כ"מ אחד (4850HD עם 512MB זכרון). הכרטיס עשה (ועושה) עבודה טובה ברזולוציות הנמוכות אבל ברגע שעוברים לרזולוציות הגבוהות מתחילות בעיות - לדעתי בעיקר בגלל שהזיכרון שלו מלא לחלוטין (באחד הבנצ'מרקים שהרצתי זה אפילו הוכח). האם כדאי לי לנצל את יכולת הCROSSFIRE ולקנות עוד 4850HD (או משהו אחר שנחשב בינוני) או שעדיף כבר להחליף אותו לגמרי למשהו חדש וחזק? מבחינת תקציב אין לי בעיה להוציא 1500~ ש"ח על כרטיס חדש, השאלה אם זה יהיה שווה את זה בהתחשב בעובדה ש4850 עולה בערך שליש מזה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  19. הכטיסיסם החדשים יהיו יותר טובים מה8800GTX או לא .... אני בטוח יודע שהG92 הוא נקרה 8700 והוא יהיה פחות טוב מהכטיסים של עכשיו אבל יש עוד כטיסים שיוצאים ... מישהו יודע אם הם יהיו יותר טובים ??

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by p-o-i,

אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איך אני יכול לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? על הקופסה לא כתוב כלום.אולי יש איזושהי תוכנה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by idan007,

אני מתכוון לקנות את הX1950PRO ואני לא יודע על איזו יצרנית ללכלת: 1)POWERCOLOR EXTREME 256 MB מהירות 1400\600 2) GECUBE 256MB מהירות1400\575 3)SAPPHIRE 256MB מהירות 1400\580 4)ASUS 256MB מהירות 1400\581 ויש לי עוד כמה שאלות: 1)אני יודע שלפי הנתונים האלה עדיף את הפווארקולר אבל הבנתי שבעתיד אמורה לצאת גירסת ATITOOL שאמורה לתמוך בכרטיס ולתת אפשרות לאיזה שהוא אוברקלוק והאם הגירסה הזאת (הממומהרת) תיהיה ניתנת להמהרה נוספת או שבגלל שהיא כבר "טופלה" במפעל אז היא לא תוכל להתקדם קדימה? 2)כולם באותו תווך מחירים בסביבות ה-1300. רציתי גם לדעת אם 256 זיכרון זה מספיק או שעדיף לגרד עוד 200-300 שקל ולקחת 512? 3)ובאותה הזדמנות אם משהו יכול להסביר לי מה זה HDCP שחלק מהכרטיס פה כוללים?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by itamarz_,

ברשותי המחשב הבא בין 11 שנים: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC P182 3x120MM Black Corsair 450VX 33A @ 12V Seagate 500GB Sata II 32MB SSD Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX A-Data 8GB (4x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling AF12025 120mm LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black היום מותקן הכרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail המחשב כבר לא סוחב משחקים חדשים. האם יש כרטיס מסך שניתן להחליף כך שיתמך במחשב הקיים וישדרג את היכולות הגרפיות שלו ? ראיתי שהכרטיס הישן צורך במקסימום 90W , האם כל כרטיס עם צריכה עד 90W יתאים או …

24. ישר כשראיתי אותו רצתי לחבק אותו... ולנשק אותו... :-* לצערי אי אפשר לפתוח אותו על מנת לצלם תמונות של הכרטיס.. סורי על האיכות אבל זה מהמצלמה של הפלפאפון (6600)..

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by shy_thebar,

שלום. מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? Club-3D ATI Radeon 9800 Pro 128 MB ראיתי שמוכרים אותו במחיר של 1349 ש"ח(עם אחריות לשנתיים) אם כן-האם אתם ממליצים עליו(אין לי כוונה לעשות לו אוברקלוקינג או משהו כזה) תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.