עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by beelzeboss,

כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  2. עוד מעט ההDX10 יהפוך לנחלת העבר וה 10.1 יהפוך לחובה מזכיר את הימים של 9.C שהיה חובה בכל המשחקים החדשים אני מת כבר לקנות מחשב חדש עם 88GT אבל אחרי שקראתי את ההבדלים ההמשמעותיים שיש בין 10 ל10.1 הבנתי שה10.1 יהיהה דרישת חובה במשחקים חדשים בעוד חצי שנה..ואני מתכוון לקנות מחשב לכמה שנים טובות אז נדפקתי בגלל שעכשיו אני צריך לחכות לכרטיסים חדשים מNVIDIA(אן מATI רק שיתנו ביצועים טובים) איזה חצי שנה...או לקנות 88GT עכשיו ולקנות אחד חדש בעוד חצי שנה שנה כדי שיהיה בו 10.1 סעמק איתכם NVDIA איי אפשר היה להוסיף ל 88GT דירקס 10.1 כל כך קשה!!1

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  3. יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. דבר ראשון, יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס בnewegg.com. על מה אתם ממליצים? מה עם הXFX 8600GT XXX 256MB?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by Swed,

כמו שאתם יודעים ה8800GTS החדש הגיע לארץ בחברה של גיגה בייט וBFG המחיר שלו מעל 2000 שקל וה8800GT מחירו לא יקר מ1600 שקל (תלוי בחברה) האם ההבדל בינהם מאוד משמעותי !? האם זה כדי להוסיף עוד 600 שקל ולקנות אותו !? מה אתם אומרים ? והאם תהיה ירדה שלו תוך חודש + - כמו ה8800GT ?!

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by 2130TOMER,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=974 במחיר 1950 שקל חחח והוא גם קצת יותר יפה ויש גם ב1900 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=968

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  7. אהלן אני קונה את הכרטיס הנ"ל ה1340 ש"ח. האם לפי דעתכם הוא ממוהר? והאם ספק 500 ג'נרי יחזיק אותו +E6600 בסטוק +2 גיגה זיכרון 667? תודה לעונים

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

אני אתן את הדוגמא על BF2, הצל מפוקסל וגם האופק חתוך כזה, בקרייסיס שמתי על HIGH וזה לא מריץ לי אותו בכלל, FPS כנראה ממש נמוך לא בדקתי, אני יודע שזה לא צריך להיות ככה, ושיש פיתרון, (אני מקווה מאד לעצמי) הכרטיס של LEADTEK מפרט: 8800GT מעבדC2D E6420 זיכרון 2GB 800Mhz לוח אם: Gigabait 965P ספק כוח ליברטי 500W. עידכנתי דרייברים מהאתר של NVIDIA אני מבואס רצח שמתי על זה 1500 ש"ח שעבדתי בשבלם, אני אשמח לעוזרים. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by llnakash,

שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by mskladman,

יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by mat77,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך הכי טוב עד ה700-750 שח מקסימום עכשיו מה שאני רוצה לקנות זה 512mb gigaByte 8600gt ואני לא מבין כל כך בכרטיסים(אם אפשר גם פירוט על הכרטיס שלי gigaByte 8600gt ( אני רוצה את הכרטיס מסך שיתן לי את התמורה המקסימלית לסכום הזה המשחקים שאני רוצה שיפעלו טוב gta iv test drive fifa08 nba08 וסדרת הnfs מפרט המחשב שלי הוא מעבד intel core 2 due e6550 זיכרון rendition 1g ddr-2 667 x2 דיסק קשיח wd 250 gb

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by MentalisT,

שלום =] בשעה טובה הזמנתי לי את הX1650XT וגם עוד זיכרון. מSKYPC. עכשיו שאלתי היא כזאת. האם הכרטיס מצריך חיבור חשמל מהספק כוח? :s05: אם כן. איזה סוג חיבור צריך? זה הכרטיס המדובר: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=GV262 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by Avi952,

יש לי התלבטות בין שני כרטיסים גרפיים שהייתי רוצה להשתמש בהם למשחקים. כרגע אני נעזר ב-chipset nForce 405 שממש לא נראה לי שהוא הולך להריץ משחקים כבדים בקלות (מבוסס על כרטיס גרפי ישן GeForce 6100)... אם יש לכם הצעות יותר טובות אז עד 700ש''ח (לא כולל מע"מ) יש לציין שאינני מעוניין בכרטיסי מסך מקצועיים במיוחד כדוגמת 8800 ו-3800HD ואין לי כוח לחכות עד שמחיריהם יגיעו לשפל... האופציה הראשונה: nVidia GeForce 8600GT 512MB PCIe במחיר 644ש''ח האופציה השנייה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 512MB במחיר 688ש''ח למקרה של שדרוג אחד מרכיבי המפרט של המחשב שלי הנה הרכיבים העקיריים: מארז+ספק כוח של 400W (יש מצב שאני מפריד את הספק כוח מהמארז אם אני צריך לשדרג אותו?) לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. שלום, הבעיה שלי היא שאחרי זמן קצר שאני משחק במשחקים אני מקבל ארטיפקטים אדומים וירוקים ואז כל המחשב ניתקע ואני זקוק לעשות Reset זה קרה לי כבר כמה פעמיים בCrysis וCOD4 אחרי כמה דקות משחק. (אלה המשחקים היחידים ששיחקתי) אז בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה המחשב חדש לגמרי מפרט בצד.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SuperGirl,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482227,00.html מפתיע מה שאומר שבדוחות השנתיים הקרובים, מלבד ההפסד מפעולות עסקיות רגילות יהיה גם הפסד ממחיקת השקעה של מיליארד(ים).

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  16. הסיקורים הם באנגלית הכרטיס המפלצתי (עם ה-OC הכי חזק) של חברת Asus : http://www.legionhardware.com/document.php?id=708 לפי מה שאני יודע הכרטיס של אסוס אפילו לא הגיע לארץ (ובחו"ל עדיין לא פרסמו את מחירו, ככה שיש זמן עד שהוא יגיע) הכרטיס של BFG (גם עם OC) שנמכר כבר בחלק מהחנויות כמו TMS : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQzMSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== הכרטיס הזה זמין למכירה בארץ.

17. Started by Rosebud,

יש לי כרטיס x1900gt של sapphire, ולא מזמן שמתי לב למשהו קצת מוזר. מהירויות השעון שמצוינות בcatalyst הן נמוכות ממה שאמור להיות. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הכרטיס עושה throttling כשהוא לא בשימוש וה catalyst יודע לזהות את המהירות בזמן אמת (כמו שעושה ה cpu-z) למשל, או שהבעיה היא אצלי והכרטיס שלי משום מה רץ לאט יותר ממה שהוא אמור?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by okitai,

הי, כמו שכתוב... העניין הוא כזה ל-ATI יש 128MB ול-nVidia יש 256MB. לשנייהם קרור ע"י מאווררים קטנים (לא ששמעתי רעש ממי מהם) אני עובד ב-Vista (בלבד - הורדתי את ה-XP ובבקשה, לא לומר לי למה לא - זו העבודה שלי). מריץ לעתים רחוקות מישחקים: Sim City ו- MS Flight Sim X ואוליי עוד כמה קטנים שלא דורשים כרטיס חזק. עם הנתונים האילו, מי הוא הטוב יותר?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/5/

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by kobi122,

זה יד שניה האם הכרטיס מסך 6800GT שווה את ה300 ש"ח או שכדאי כרטיס מסך אחר

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  21. Started by skp333,

איך הכרטיס הזה נותן תמורה לכסף? ATI RADEON 3850 512 mb DDR3 Retail אם יש המלצות אחרות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by Sex$Booster2007,

שלום לכם משתמשי NVIDIA בהמוניכם, כדי להעביר את המסר ליותר ולזרז פיתרון של בעיות AA בכרטיסי מסך ATI RADEON X1950, אני פונה אל משתמשי NVIDIA בעלי כרטיסים:GEFORCE 7900GS,7900GT,7900GTX,7950GX2,7950GT וכל סדרת GEFORCE 8600 ומעלה, להפעיל את המשחקים הבאים עם 4XAA ולעשות תצלום מסך תוך כדי, המשחקים הם: Call Of Duty 4, Command and conquer 3,Need for speed pro street, World In Conflict. זה די חשוב, מכיוון שאני על סף פרשה עם ATI לפתרון הבעיה, והם דורשים תצלומי מסך מכרטיסי NVIDIA.

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  23. היום קניתי 3850 של גי'גהבייט אני מת להרכיב אותו ואני מגלה שאין לי חיבור חשמל בשבילו מהספק.. זה חיבור מוזר כזה של 6 פינים - 3 על גבי 3. מה אני עושה עכשיו??? זאת טרגדיה!

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  24. היי, שואל בשביל חבר שמעוניין לרכוש את הכרטיס עבור משחקים ותכן HD(ישב במערכת HTPC) יחד עם מעבד Q6600. האם הכרטיס הזה יספק את הסחורה ,במיוחד עבור HD? ובכלל מה המחיר ההוגן לכרטיס כזה בן 4-5 חודשים. תודה

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by Sith_Lord,

היי, חשבתי על לקנות את HD3850 256 MB אבל אין לי מושג של איזה חברה או האם הוא שווה בכלל. יש בכלל הבדל רציני בין החברות (GeCube, Sapphire, Gigabyte)? וחוץ מזה הכרטיס שווה את המחיר? כי לא ראיתי אף ביקורת עליו בשום מקום חוץ מהבקרוב של GameSpot. תודה מראש חבר'ה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים