עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם!!! המפרט שלי הוא: AMD Athlon single core 3000+ לוח אם gigabyte K8Triton 512MB 400W ספק כוח Ati x550 128M טוב ניגש לעניין עכשיו יש לי כרטיס מסך מעפן! ואני מעוניין להחליף אותו במשהו מתקדם יותר,אז יש 3 כרטיסי מסך שאני רוצה אחד מהם אבל אני לא יודע מה הכי משתלם לי מבניהם אני צריך כרטיס מסך שירזיק לי לפחות שנה שנתיים ויריץ משחקים במכובד אז זה הרשימה: 1. Ati Sapphire x1900xt 256MB Arctic Cooling Accelero X2 = ש"ח450 2. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI, PCIE = ש"ח600 3. ATI Sapphire X1950GT 512MB PCI-E = ש"ח650 מחכה להמלצות! תודה לעוזרים נ.ב שחכתי להוסיף הכרטיסים משומשים כ חודש עד חודשיים

• 11 תגובות
    • 531 צפיות
  2. שלום חברה !! אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הדגם הבא : RADEON X1950XT, 256MB GDDR 3, AGP 8X, TEC inside Cool , X-Turbo Fan, Overdrive edition. http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=166&prod_id=65116 בכל מחיר!! :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. יש לי כרטיס 7300 גיפרוס ואני בא להחליף רזוליצה לכרטיס למסך זה עושה שזה מתחלף אז נשאר אותו דבר אני צריך בבקשה בכול משחק שאני משחק במחשב זה נשאר אותו ולפעמים יש משחקים שלא עובדים טוב ברוזליצה הזאותי בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W אחרי יעוץ כאן בפורום, המליצו לי לקנות בתקציב שלי את כרטיס המסך : Radeon X2600XT Sonic 256MB PCIeוPalit עכשיו כשאני מסתכל ב ZAP אני רואה כרטיסי מסך עם 512 MB כמו למשל : Radeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire כשהם שווים במחירים שלהם אז השאלה שלי, חוץ מנפח הזיכרון לאיזה דברים אני צריך לשים לב בבקשה ? כי אחרת היו ממליצים לי לקנות את ה 512 MB במחיר הזה. תודה! נ.ב Guardian Angel הכרטיס שהמלצת לי לקנות לא נמצא אצל אף אחד במלאי, והמחיר שהם מפרסמים הוא סתם בשביל למשוך אותך אליהם.

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  5. צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חזק. עדיף שיהיה 512MB אך לא לצורכי משחקים אלא לעבודה משרדית בלבד. חריגה עד 500 ש"ח עדיף פחות. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. האם מדובר בכך שהמעבד עלול להוות צוואר בקבוק לעומת הכרטיס? מעבד שלא יותן לכרטיס לבטא את יכולותיו? יש לי פנטיום D820. האם זה אומר שלי בכלל לא כדאי לקנות את 8800GT(אני מתכוון לגרסאת ה-256)? האם לא נכון לומר שגם במערכת שלי ה-8800GT עדיין יהיה עדיף על פני HD3850?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by nirrozenberg,

יש לי מעבד- amd athlon 64 X2 duel core proccecor 5000 כרטיס מסך- Radeon x1950 pro 512 mb זכרון- 2 GB יעבוד אני כמעט בטוח שכן אבל זה יהיה חלק או עם תקיעות?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by Dima99,

שלום לכולם, אני מקווה שהנושא נפתח במקום הנכון. נכנסתי לנושא "כל בעלי סדרת 1950... " או משהו כזה ולפי מה שהבנתי אין לי את הבעיה ששם. ועכשיו לנושא: יש לי כרטיס X1950PRO מעבד 4400 של AMD ו2G ראם (אם כל זה משנה) וכשאני משחק בבאטלפילד2 על האיכות הכי נמוכה על רזו. 1024X768 יש לי 90 +- FPS. וכשאני משחק על HIGH ואותה רזולוציה המשחק פועל על 50 FPS -+ ועכשיו השאלה: האם זה בסדר לכרטיס הזה? כי לפי דעתי משחק מ05' אמור לפעול טוב גם על HIGH עם כרטיס כזה אני לא מבין בכל הקטע של המחשבים יותר מדי (ממש מעט יחסית לאנשים פה) ובגלל זה אני שואל אם זה בסדר. תודה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by Turbine,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ש"ח באפיק PCI-E מפרט טכני: AMD DUAL CORE 4200+ 939 4GB DDR 400MHZ ASUS SLI אודה לכולם על העזרה... שבת שלום לכולכם !

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Goadzilla,

אהלן אני הולך לקנות היום כרטיס מסך או שאני קונה שתי 3850 או אחד 8800GTS אני לא יכול SLI כי יש לי לוח X38 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  12. אז ככה.. יש לי מחשב חמוד לאללה מעבד intel P 3.0 (ואני לא צריך יותר ) זיכרון ddr1 512 400 אז אני רוצה לקנות עוד גי'גה של ddr 1 400 הכרטיס מסך נשרף לי so.. אני מחפש משהו בסיגנון Geforce 8600 או ATI 1950xt משהו כזה אבל מישהו בפורום של המפרטים אמר לי שיהיה לי משהו בשם "צוואר בקבוק" (אין לי מושג מה זה) אז מה אתם אומרים?

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שני הכרטיסים עם 256 מגה והם מפתים עבור כאלו שלא רוצים להוציא יותר מדי כסף, מתכוונים להסתפק ברזולוציה 1280X1024 ובעלי מחשב בינוני(אני למשל עם פנטיום D820 בכלל). הכרטיס של NV עולה יותר, כמובן(רק מתחיל להגיע לארץ), רבים צופים ירידה במחיר בהתאם למחיר ש-NV המליצה עליו לאחר חג המולד כשהמלאי יתחיל לענות על הביקוש. בשרשורים אחרים יש יותר מדי בלאגן, אז הבא נרכז כאן את השרשור עבור אלו שרוצים לרכוש כרטיס בטווח 900-1250 ש"ח. אני בעצמי מתכוון נכון להיום לנשוך את השיניים, לא להתפתות לרכוש את ה-HD3850 ולחכות שתסתיים בעיית מחסור האספקה של 8800GT. הביקורות, ההמלצות וההשוואות- כאן. כמובן שכרטיסין אחרים, בין לבין, כמו גרסאת 512 של HD3850 או HD3870, יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by michael1232,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך בחיבור pci אקספרס. למחשב אינט דאבל קור 2.8 2 גיגה זיכרון ddr 2. הכרטיס יהיה מיעד למשחקים כמו קריס מדליה של כבוד החדש ו‎Bioshock. הכרטיס צריך להריץ את המשחקים האלו לא חייב על הכי גבוה אבל שיעבדו שנוכל לשחק. שמעתי על הכרטיס הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576017 אם הוא לא מתאים תוכלו לנמליץ לי על אחר? תודה לכם על העזרה...

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by michael1232,

יש לי תקציב של 500 ש"ח ושמעתי על הכרטיס הזה nVIDIA GeForce 8500GT 512MB האם שווה לרכוש אותו? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by noy_boner,

א. האם זה אפשרי באמצעות כרטיס מסך אחד ? ב. האם מישהו ניסה בהצלחה? ג. האם ניתן לעשות Span על שני המסכים ותצוגת מוניטור לטלויזיה?

17. Started by eninyo,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ללא מאוורר. על מה אתם ממליצים? תקציב של עד 2500 ש"ח. יש לי כרטיס עם מאוורר וזה סתם עושה רעש. איך זה נראה במיפרט של כרטיסי מסך כרטיס שהוא בלי מאוורר? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  18. שלום לכולם התחדשתי עם ATI 3870 יש משהו מוזר לאחר התקנת הדרייברים. מופיע לי התקן PCI תחת OTHER DEVICES ואני לא מצליח למצוא שום התקן של ATI עבורו. התקן זה לא היה קיים עם הכרטיס הקודם משמע שהוא שייך לכרטיס מסך עצמו. מישהו נתקל בכזאת בעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת מתי יוצא ה 8800 gt אם הקירור החדש בערך למה אני מחכה כי החודש אני קונה מחשב אז רציתי לדעת אם זה יהיה החודש לפחות? :-X והאם שווה לחכות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by beelzeboss,

כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by vince carter,

היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!! כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת . יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!! אפשר בבקשה עזרה ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by 2130TOMER,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=974 במחיר 1950 שקל חחח והוא גם קצת יותר יפה ויש גם ב1900 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=968

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by 2130TOMER,

האים יצא כבר הכרטיס Radeon HD 2950 XTX ??? והאים הוא היה יותר חזק מה3870 ??? תודה לעוזרים ;D

25. Started by llnakash,

שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.