כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
קבלו: http://www.tomshardware.com/business/20030319/cebit2003_final-07.html http://www.tomshardware.com/business/20030319/images/chaintech-03.jpg
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
?X700 PCI-E 512MB +TV, DVI (RETAIL)? ובאתר של sapphire רשום שיש רק 128 ו256: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=29 ודרך אגב איך הגרסה של ה512 ביחס לRADEON X800GT 256MB ?
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי כרטיס מסך רציני(geforce 7600gt), ויש לי סרטים על המחשב... וכל מה שאני רוצה זה לראות אותם בטלויזיה ולא במסך המחשב.... יש לי יציאת S-VIDEO (שבעה פינים) וכבל במתחבר ליציאה זו ומתפצל ל 3 RCA ו- S-VIDEO עם 4 פינים. ניסיתי לחבר בצורה הכי פשוטה לטלויזיה (מאוד ישנה) עם חיבורי RCA וזה לא עבד (כמה צפוי ) אשמח אם תתרמו לי מהידע שלכם... תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום,בסוף התחדשתי היום בXFX HD4850 לאחר ההתקנה של הCCC האחרון שמתי לב שמהירות הזכרון בכרטיס נמצאת על 990MHZ וזה אמור להיות על 1990MHZ נתון זה מופיע גם בGPUZ וגם בCCC המהירות לא משתנה גם תחת מאמץ גרפי תוך כדי משחק מצרף תמונות מישהו יכול להגיד לי מה פספסתי ? ועוד שאלה ,Directx 10.1 אני אמור להתקין כמו שהיה עד לא מזמן עם ה 9C ? המון המון תודה (אם הבעייה היא בדרייבר סליחה על פירסום הנושא במקום הלא נכון) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ללא שום OC מתוכנן ואיך הקירור שמגיע עם הכרטיסים האלו
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
צילמתי סרט במצלמת וידאו (הסרט עצמו די מצחיק) ואני רוצה להפןך אותו לפורמט מסויים (avi,mpeg וכו'...) יש לי GeForce 4200 Ti עכשיו יש לו את video in אני מסוגל לחבר את המצלמה ליציאה אבל לפני יש ליכמה שאלות: מה עם הסאונד איך אני מחבר אותו, האם יש לי כניסת סאונד בכרטיס קול? איזה תןכנה אני צריך בשביל להפוך את מה שצילמתי לפרומט שאני רוצה? כול טיפ יתקבל בברכה, בתודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי ספק 550W ג'נרי שכתוב עליו: output: 3.3V 22A +5V 39A +12V 39A -5 - -12V 1.2A +5VSB 2.3A האם אני יכול לחבר עליו כרטיס מסך מסוג 9600GT \ 8800GT חייב תשובה מהירה תודה לעונים מראש!!
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אנשים. בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של ג'יגה בייט,נכון למקודם בדקתי טמפ' והיא הגיעה ל85! אז פתחתי את התוכנה אוורסט ונוכחתי לגלות שמהירות המאוורר לא עוברת את ה20% תפוקה שלה כלומר גם במאמץ היא לא זזה.פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי המון אבק על הכרטיס מסך ובמיוחד על דפנות המאוורר וצלעותיו-אבק ממש כבד שהצלחתי להסיר אחרי הרבה זמן - ציפיתי לשיפור משמעותי בטמפ וגיליתי שהיא ירדה ל73 - 78 +- ועדיין המאוורר לא מגיע למאמץ! כלומר ברגע שאי משחק רוב הפעולות עושה המעבד הראשי במחשב -כתוצאה מכך הוא מתחמם ולבסוף מתכבה המחשב,אז עכשיו אני אומר מה יכולה להיות הבעיה - למה המאוורר של המעבד הגרפי לא זזז למרות שהסרתי את כל האבק שהפריע לו דרך אגב אני מעדיף שתענו לי פה ולא בפורום משני אחר למה לא …
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ברשותי מעבד 1.7@1951... (אפשר יותר אבל אין לי כוח להתעסק) בכל מקרה אם אני יקנה ראדון 9500 פרו... האם המעבד יהיה צוור בקבוק או שאני אוכל להפיק ממנו את המקסימום?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי את המפרט הבא: i7 - 920 GigaByte X58 UD3R Corsair 2x3 6GB SeaSonic 550W אני מעוניין לרכוש כ.מסך התקציב 1500 - 1800 ש"ח. הצרכים? עוד שניה יוצא Starcraft 2! עכשיו למה שאני יודע וגורם לי לבלבול רציני בבחירה, HD5850 מבחינת מפרט טכני יותר חזק משמעותית על הכרטיס 470GTX יש 2 סיבות שאני רוצה ללכת על Nivida: 1. nvidia physx 2. nvidia 3d vision אבל הסיבה שהכי מטרידה אותי זה הדרייברים של ATI שהם פשוט מזעזעים אין תמיכה ותאימות בכלום. (זה מה שזכור לי מהסדרה הקודמת שלהם HD4000) זה השתנה? השתפרו? המצב שלהם עומד מול הדרייברים של Nivida? השאלה שלי בעצם היא אם שווה ללכת על הפיצ'רים והביטחון דרייברים שהכרטיס של Nivida נותנים עם מפרט טכני חלש יותר או ללכת על העוצמה של AT…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם קיים הבדל בין : ATI RADEON HD 6950 לבין SAPPHIRE HD 6970 לפי מה שקראתי ברשת מדובר על אוטו רכיב האם כך : בהצעות שקיבלתי ה SAPPIRE יותר זול תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. השאלה האם כדאי להחליף כרטיס מסך ל9600GT ואם כן אז איזה? והאם יש שיפור ביצועים בין ה8600 ל9600? וכמו כן האם הספק יחזיק את ה9600? הקטע המצחיק והמוזר הוא שמותקנת לי ויסטה ואני משחק בC & C TIBERIUM WARS ולא ניתן לשחק בהגדרות יותר מLOW הוא פשוט זורק אותי החוצה ורושם שיש איזה שגיאות! כמובן שאין צורך להגיד שמותקן הדרייבר הכי חדש של הכרטיס הנוכחי! מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין DX.10 ב WINDOWS XP כדי להפעיל את ASSISSIAN CREED ב DX10....תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/7574/exclusive_asus_eah2900xt_aquatank/index.html [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי Geforce 3 Ti200 של אסוס הכרטיס הוא דלוקס... עכשיו אני רואה לראות במקביל על המסך ובטלויזיה מה שאני מפעיל על המחשב! כלומר להפעיל סרט על המחשב ולראות אותו גם במחשב וגם בטלויזיה... עוד דבר זה יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי כי עם הדריוורים של נוידיה זה לא נוח להחליף לטלויזיה כי המחשב לא ליד הטלויזיה... אני לא רואה את שתיהם אז כאשר אין כלום במסך אני צריך ללכת לחדר השני כדי לראות מה קורה..
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי. רציתי לברר האם כרטיס המסך הזה: Asus Nvidia Geforce 8600 GT 512mb GDDR2 HDTV DVI PCI-E יכול להתאים לי למחשב סלוני והוא יוכל להציג קבצי MKV ב 1080P בלי קירטועים. יש לי טלויזיה LCD FHD ואני רוצה לחבר אותו עם HDMI לטלויזיה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע 8500GT וחבר שלי מביא לי 7900 ( שהוא יותר טוב משלי ) אז בקיצור השאלה שלי היא האם רק לפתוח את המארז להוציא את הכרטיס שיש ולשים את הכרטיס האחר? צריך למחוק ת'דרייברים של הקודם ולהתקין חדשים? ואם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אנא תיידעו אותי זה פעם ראשונה שאני נוקט צעד כזה ואני לא מעונייין להרוס את המחשב שלי כרגע תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך geforce GT425M למחשב נייד עם מעבד I3 וזיכרון 4GB 1. האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים למשל GTA 4 ברזולוציה בינונית? 2. האם יהיה אפשרי להריץ ללא בעיות תוכנות רינדור כגון פינקל סטודיו? תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התחלתי הודעה דומה לא מזמן לגביי קניית כרטיס מסך, אבל התקציב הצטמצם מאוד מאז. אז אני מתחיל אחת חדשה. התקציב הוא 250 שקלים, והמקסימום שבמקסימום 300 שקלים. אין לי אפשרות להוסיף יותר. מה שמצויין בכותרת טוב למשחקים? סך הכל אני משחק ב-WORLD OF WARCRAFT WOTLK, על מסך 22" 1680-1050 (הגדרות תצוגה הכי נמוכות). אפשרויות נוספות: GAINWARD 9500 GT 512MB DDR2 - PCX - retail Sapphire 4550 512MB GDDR3 (1GB-HM) LOW PROFILE - RETAIL GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail או לחלופין כרטיס אחר במקסימום 300 שקלים מחנות אחרת
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
אני מחפש כ.מסך למשחקים כמה שאפשר כבדים. אך אני תוהה, האם עדיף לי כבר להחליף למחשב חדש בעקבות הספק שהוא די חלש לפי הבנתי? E8400 4 GB RAM MUSHKIN 460W RS-460-PCAR-A3 HD4850 P35 MOTHERBOARD
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכם, איך נראה לכם הכרטיס הנ"ל לתקציב שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ואני מעוניין להחליף אתובגלל שהוא ארך מאוד ועבה ותופס לי מקום במארז איזה כרטיס יתאים לי מהסדרה של gtx החדשים שיהיה 1 גיגה ומעלה וddr 3 ומעלה וכמובן שיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי 500 וואט ויש לי לוח של ga-p55-usb 3 תודה אם צריך עוד פרטים כשי להתאים לי כרטיס מסך תגידו לי ואני יכתוב
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-