עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  2. Started by nec_000,

הכשל ב- 2080ti, מצב הקריפטו והשפעתו על נוידיאה, תמחורי כרטיסי מסך, RT לראשונה בכותר BF5, ועוד....

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by taimor,

סתם התחלתי לבדוק מידע על הכ.מסך שלי, X1900XT ובכל מיני בוצ'מרקים שלו כמו פה: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/02/10/radeon_x1900_series_roundup/1.html שהם הפעילו בBF2 AF, איך אני מפעיל אותו בדיוק ? אני לא מבין בזה ממש, בוא נגיד איך אני מפעיל AF בFEAR ובכלל מה זה AF ? עכשיו יש שם בAA כל מיני צורות שלא הבנתי יש שם PA וQA מה זה כל זה אומר? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  4. מדובר בחיבור של 7900GT לטלויזיה וחיבור של מסך דרך DVI , דריבר 175.19 WinXP . לא הייתה לי בעיה כזו בעבר , שמצב DualView מציג לי על הטלויזיה תמונה שחורה עם פסים לבנים רצים לאורך הטלויזיה . מצב CLONE עובד , אין שום בעיה , רק DualView עושה בעיות . עשיתי חיפוש ברשת מצאתי כמה נושאים ,אבל לא ראיתי שיש איזה פיתרון . אולי מישהו כבר ניתקל בזה ויודע את הסיבה או הפיתרון לבעיה.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  5. Started by sasmimo,

שלום רציתי לדעת האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1455 אני רוצה כרטיס עד 1000ש"ח בביצועים טובים -------------------------------------------------------------- מעבד: 800X4 .3.2 Intel Core 2 Quad Q6600 לוח:ASUS P5KC זיכרון:OCZ 3GB מסך :22"ACER ספק: Corsair CMPSU-550VXEU 550W 1680X1050 תודה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  6. המפרט שלי בצד. השאלה האם כדאי להחליף כרטיס מסך ל9600GT ואם כן אז איזה? והאם יש שיפור ביצועים בין ה8600 ל9600? וכמו כן האם הספק יחזיק את ה9600? הקטע המצחיק והמוזר הוא שמותקנת לי ויסטה ואני משחק בC & C TIBERIUM WARS ולא ניתן לשחק בהגדרות יותר מLOW הוא פשוט זורק אותי החוצה ורושם שיש איזה שגיאות! כמובן שאין צורך להגיד שמותקן הדרייבר הכי חדש של הכרטיס הנוכחי! מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  7. אני כבר ממש אובד עצות אני מנסה למצוא בנרות 6600GT לAGP אבל אין מזל אפילו משומש יהיה טוב אבל זה כאילו נעלמו כל הכרטיסים ל AGP של NVIDIA בארץ ... (כאילו אף אחד לא מוכר ... לא חדש ולא ישן...אולי רק 5200 אבל זה לא הרעיון :-\) מישהו יכול לעזור ? להפנות אותי אולי לחנות שיש לה במלאי ? או לאיזה חבר נחמד שלו שרוצה למכור ? תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by soldier,

חיבור של 7970ghz edition יחד עם 7950 רגיל במערך crossfirex איזה ביצועים יתן לי? כמו של שני 7950 בגלל שה7970 יוריד את התדרים שלו? או שהם יתנו משהו בין 7970 ו7950? העם זה שווה בכלל? התקציב שלי מספיק רק ל 7950

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. האם כרטיס כזה יספיק לצפיה בסרטי hd : ‏HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E‎ הוא ממש זול מצאתי אותו ב 180 שקל...

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  10. כמו שנשאמר בכותרת אני מעוניין להקליט סדרות מהטלויזיה ולשמור על המחשב. מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה? ומה המחירים? ראיתי כבל USB כזה שמתחבר איכשהו לממיר ויכול לשדר את השידור למחשב, מישהו מכיר? זה עובד?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by gforce,

האם כדי לקנות כרטיס טלוויזיה בחו"ל ? אם כן איזה כרטיס כדאי ( אני רוצה כולל שלט ) ? האם אפשר לחבר אותו בנוסף לחיבור של הכבלים (כבלים אנלוגים) ?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by tomererez,

שמעו, אני קונה מחשב חדש עכשיו יש כמו לכל כרטיס כמה חברות שמייצרות אותו. אני קונה - HD 6870 אני רוצה לדעת מה עדיף מבין שני החברות: Powercolor - יותר זול, עולה רק 1250 Sapphire - יותר יקר, עולה 1377 עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים בינהם? האם האיכות של המוצר של Sapphire יותר טובה ויותר אמינה ובגלל זה היא יותר יקרה? אפשר תשובות בבקשה?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by ultraircraft,

שלום חברים ברצוני לשדרג את המחשב בזמן הקרוב מכיוון שיצא הDX11 ואני רוצה כרטיס מסך חדש וההטלבטות שלי בין ה HD5850 לבין HD5770 ראיתי את המפרטים שלהם ואת המחירים שלהם ואני לא יודע מי יותר שווה מביניהם אז עם תוכלו לכוון אותי להמליץ לי ולהסביר לי מה ההבדל ביניהם אני אשמח=] תודה רבה לכולם ...

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by avieln,

אשמח לקבל עזרה לגבי קניית כרטיסי מסך כיוון ואני כבר לא כל כך בעניינים. אני קונה כרגע מחשב חדש עם מעבד חזק יחסיתq9550, כאשר רוב השימוש שאני עושה איתו זה עבודה גרפית, עיצוב בתלת מימד וכו'. כיוון שאני לא מריץ המון משחקים (אם בכלל) העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא "זבל" אלא שיהיה סביר אם יום אחד יתחשק לי להפעיל איזה משחק ובכל זאת להנות ממנו. על איזה כיוון וטווח מחירים אני צריך ללכת? האם כרטיסים של סביבות ה300-400 שקל יספקו אותי? יש למישהו המלתה ספציפית על כרטיס? חשבתי ללכת על gf9500GT של point of view או על sapphire radeon 4650 אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  15. חברה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב ,עכשיו הבעיה היחידה שאני לא יודע מה הכי שווה לקנות כדי שייתמוך בלוח-אם ויינצל את המקסימום שלו. כרגע יש לי 6600GT אני יודע שאני יכול לקנות את ה 6800GT ויעבוד,אך אני רוצה לראות אם אפשר לשים משהו יותר מתקדם(כי המחירים של היום לא יקרים),למשל את ה 7800 וכו'.. הינה מידע של הלוח אם,אולי זה יעזור אין לי מושג בזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13065&catid=877#details תודה.

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by chubaka,

איך אני יכול לבדוק fps יש תוכנות כלשהן?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by לוח שנה,

שלום לכם, איך נראה לכם הכרטיס הנ"ל לתקציב שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by Erez360,

שלום לכולם. התקנתי את הCatalyst ואחרי זה את הHotFix וכשאני נכנס להגדרות כרטיס המסך הוא מופיע כ4800 ולא כ4850 למה?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by pro system bus,

תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. שכל מכשיר יהיה בחדר אחר?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by boom!,

מהו הכרטיס הכי משתלם בדרגות המחירים האלו(700-800-900 שקל), ואם יש הצעות כדאיות במיוחד אני אשמח לדעת, תודה.

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  22. בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD6850 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by Dimka,

נכון להיום יש לי המפרט הבא: P4 3.0 HT מסוג 775 שמתחמם פחות למרות שזה פרסקוט זיכרון של ג'יגה שפועל ב- Dual channel בתצורה של 512*2 ---כרטיס מסך pci-e x600pro של ג'יגהבייט (128 זיכרון, סביר אבל לא בשמיים )--- השאלה היא אם אשדרג ל-7900GS לדוגמה, האם ההשקעה תהיה כדאית? כי היום שמעתי שמשחקים מנצלים יותר את המעבדים כפולי הליבה במיוחד של משפחת conroe... יותר חשוב לי שיהיה רזולוציה 1280 (מסכי LCD של 19" הרוב כאלה) כאשר הגרפיקה במצב High או יותר, וחשוב לי ה-HDR (מתכונן ל-gothic3 מי שמכיר...) ואם עדיף להסתדר בינתיים עם כרטיס חלש יותר - ולהשקיע בעתיד באחד סביר יחד עם מחשב חדש, אז גם טוב. תודה על כל תגובה בנושא

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by UltraOrion,

שלום אני צריך ייעוץ לגבי שילוב של שני כרטיסי מסך. כרגע יש לי כרטיס מסך .Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1024MB GDDR5 אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות עוד כרטיס מסך כדי שיעבדו ביחד (CF). האם כרטיסי מסך מיצרנים שונים יכולים לעבוד ביחד אם הם אותה סדרה ודגם? הציעו לי כרטיס מאותו סוג רק של חברה אחרת של Sapphire, האם תהיי בעיה לחבר אותם או שזה מסתדר? ועוד שאלה הציעו לי גם כרטיס מסך יותר יקר- SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5, אם אני יחבר אותם (זה ומה שכבר יש לי) הם יעבדו? אני לא בטוח אבל אני חושב שהמהירות נקבעת לפי הכרטיס החלש, אם זה המצב אז אני לא יקנה את ה- 6870. תודה מראש, ממתין לעצות!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.