עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://science.slashdot.org/article.pl?sid=05/03/15/0124218 סוף סוף התקדמות ממשית בפיתוח כרטיס המסך האידיאלי. המעבד תומך בAPI OpenRT ובמהירות של 90mhz בלבד מהיר בהרבה ממעבדים סטאנדרטיים שרצים בתדירויות גבוהות פי 30 ממנו בחישובי RT. כל הישומים שנעשו עד עכשיו בOpenRT רצו על רנדור תוכנתי בזמן אמת והציגו תוצאות נחמדות ביותר יחסית לעובדה שכרטיס המסך לא היה מעורב בשום פרט מתהליך הרינדור והכל נעשה בעזרת הCPU בלבד. RTRT in games http://graphics.cs.uni-sb.de/RTGames התוצאות שאליהן הגיעו עם השבב המדובר http://graphics.cs.uni-sb.de/~jofis/SaarCOR/DynRT/DynRT.html לא נראה משהו אבל בהתחשב שזה האב טיפוס הראשון(אפילו אי אפשר לקרוא לו ככה) ושום דבר חוץ מהמעבד "המסכן" שרץ ב90mhz לא …

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by amirn,

היי אני חושב לקנות מסך 17" LCD (כרגע יש לי 17" CRT) האפשרויות בתקציב הם MAG LT765 או BENQ FP767 (יש גם MAG 18" ב-400 ש"ח יותר) האם למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם המסכים הנ"ל? איזה עדיף? השימוש במחשב הוא לסרטים אבל לא למשחקים האם יש הרבה בעיות של DEAD PIXELS במסכי LCD? האם 17" LCD מספיק בשביל רזולוציה של 1280X1024? או שזה קטן מדי? האם זה שאין להם DVI זה חסרון רציני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by moshon,

רכשתי כרטיס 4830 ואני רוצה לשנות את התזמונים שהוא מוציא לי (לא refresh rate) בnvidia יש אפשרות ליצור תזמונים שונים (gft dmt-למי שמכיר) שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בati (לא מוצא תשובות משמעיות בגוגל)- ובלי powerstrip כי הוא לא עובד טוב עם הכרטיס הזה. אני לא מצליח להגיע לnative rate עם הכרטיס כי אני לא יכול לשנות תזמונים מקווה שמישהו יודע כי אני מתייאש כבר תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. הכרטיס: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard המחשב: פנטיום 3 866

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gueta_o,

מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. יש לי בעיה עם תצוגת המסך. דגם: Dell U2414H. חיבור Dvi to HDMI. ישנו עוד מסך (40 אינץ) שמחובר למחשב. במצב Dublicate, רואים יפה וחד בשני המסכים. כשאני מגדיר תצוגה רק למסך U2414H, רואים טשטוש קל בכל התצוגה. בשני המקרים הרזולציה 1920x1080. איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5446 וניסתי כבר בdriver guide ולא הצלחתי סתם בילבלו את המוח האתר הזה....

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by T-Flash,

לחלק מיצרניות כרטיס המסך יש מחלה שלא יכולה לעבור, זה מתבטא בכמות הזיכרון שהם דוחפים לכרטיסי המסך שלהם. אם למשל כרטיס מסויים במקורו מיוצר עם 256M, החברות מוסיפות לו עוד 256M! ולא חשוב להם שזמן התגובה של הזיכרון הרבה יותר גבוה או שהתדר של הזיכרון נמוך יותר, העיקר זה שיהיה יותר זיכרון, וכל זה בכדי למשוך את הלקוחות התמימים. המחלה הזאת נקראת רמאות שיווקית. כמו שהבנתם כבר, הזיכרון הנוסף הזה לא רק שהוא לא מועיל - אלא גורע. שלא לדבר על זה שהמשחקים של היום נמצאים רחוק מלדרוש 512M של זיכרון. אני לא מדבר על גרסאות שונות עם כמות זיכרון שונה, לדוגמא כרטיס עם 128M ואותו הכרטיס עם 256M (למרות שגם מזה צריך לפעמים להזהר) אלא על המקרים שבהם רואים כרטיס מסך כמו X1300P או X1600P עם 512M וכדו…

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  9. איזה מסך עדיף? 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor הנתונים של ה-IIYAMA : 0,25mm 1280x1024 H:30-70kHz,V:50-160Hz הנתונים של ה-CTX : 0.24 30-86kHz המשחק היחידי שאני משחק הוא: FLIGHT SIMULATOR

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  10. מאז שעידכנתי את לגירסא החדשה.. המשחקים זזים באיטיות מורגשת... יש סיבה כלשהי?.. זאת בעיקרון השאלה היחידה.. עוד שאלה קטנה... יש לי 2 אפשרויות להורדה... אחת גדולה יותר.. עם ההוספה הזאת של ההגדרות משהו כזה... אז יראו יותר טוב.. או שזה ישנה משהו באיכות אם אני אתקין את הגירסא הגדולה יותר?.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  11. מה לעשות על מנת לשמור על קצב רענון סביר ? לדוגמא : המסך שלי יכול לעשות 1200X1600 @ 75 HZ במשחקים הוא מוריד לי ל 60HZ מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by amisha,

אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV חזק שמגיע לאיכויות מצויינות ו FPS דיי גבוהה וכמובן שיתאים לשיטת השידור בארץ יש לי שאלה קטנה :אם אני מוחבר ל YES אני יוכל לחבר את הכבל של YES ישר מחשב? המחיר ל משחק כאן הרבה!!! עד 1500 ש"חוחים

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by g1zey,

אני מחפש כרטיס מסך שיסחוב לי למשך שנה ככה עם חיבור DVI ושהכרטיס יעלה בסביבות ה 500-600 ש"ח . איזה כרטיס עדיף מבין המוזכרים בכותרת ?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The-Devil,

אני מחפש לדעת את מהירות התגובה של המסך אבל אני פשוט לא מצליח למצוא את זה למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?

18. Started by Real_Me,

לכרטיס הזה: http://www1.shopping.com/xPC-Sapphire_Technology_Sapphire_Radeon_X800_PRO_AGP_8X_256MB_DDR3_Video_Card_w_VIVO_Retail_Powered_by_ATI_Free_2nd_Day לא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by אSף,

כשאני משחק באטמן ארקהם סיטי, הכרטיס מגיע לטמפ' הנ"ל. כמו כן לפעמים אני חווה מיני תקיעות כאלה, נניח כשאני רוצה לעשות עם העכבר סיבוב של 360 מעלות סביב באטמן, התמונה טיפה מקרטעת, נתקעת כזה לשנייה. זה בגלל הכרטיס, המפרט שלי (רשום בצד ימין), או גזרת גורל שעליי לקבל עקב היותו של הכרטיס לא חזק מספיק? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קראתי פה בפורום שהכרטיס לא מחזיק טוב משחקים כבדים זה נכון? כי אני רוצה לששחק במשחקים הכי חדשים שיוצאים ושיזוזו לי במהירות מעולה.. דרך אגב מה זה אופציות כמו VERY HIEH וכאלו בכרטיסי מסך? ועוד שאלה מה זה למשל כרטיסי HIEH END וכו'?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. שלום לכם, אני רוצה לשדרג את מערכת שלי, בכ.מסך חדש בתקציב עד 1000-1400 ש"ח. מערכת כיום היא: e8400 Gigabyte P43-DS3L 4gb DDR2 800mhz ENERMAX PRO 525W וכרגע הכרטיס הוא 4850. מה אתם אומרים מה כדי משתלם לקנות כדי שמצב יהיה אופטימלי. תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by avvvi,

שלום... יש לי מסך שהפלאג VGA שלו קרוע חלקית . אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש אולי איזה שרטוט של צבע מול מספר פין שיכול לעזור לי בזה ? עריכה: כמובן שיש ברשותי פלאג VGA חדש בתודה מראש אבי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ש נ י צ ק י,

מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by prince amir,

חבר סיפר לי כי מישהו בעבודה סיפר לו על כרטיסי מסך מדגם ATI SHAPPIRE 9100 אשר נמכרים , כאשר זכרונות על הלוח הם בצד ומעל הם דגמים של 9500 אשר עברו הסבה ל 9100 בגלל חוסר כרטיסים בחברה והצורך להשלים את המלאי. הדבר נאמר כי הופיע באיזה אתר רוסי שבו מדובר על הנושא, אך אני לא מוצא שום איזכור באתרים באנגלית, אני יבדוק שוב עם אותו מקור לגבי האתר הנ"ל, אך שאלה מעניינת זו עם הדבר נכון?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by dragon772,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?

• 9 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.