כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, עברתי ל Nvidia לאחר שנים רבות של ATI, ואני מחפש בדרייבר ללא הצלחה, אחר אפשרות לשמור על פרופילים לסידור המסכים שלי. למשל לעבור מתצוגה של מסך אחד לשני מסכים כשהמסך השני נמצא במיקום מסויים, כל זה על ידי הוטקי (hotkey) כמו שקיים ב ATI. קיים דבר כזה? :s05: כעת אני צריך כל פעם להכנס לדרייבר, לבחור את ריבוי המסכים, ולהזיז את המסך השני למיקום שלו, כשכל פעם אני לא בטוח פוגע בול במקום , קצת זז (וזה משפיע על התצוגה אח"כ) ולשמור. ולחזור על זה כשאני רוצה לבטל ולחזור למסך יחיד או לעבור למיקום אחר של המסך השני, במקום לשמור על הגדרות (Preset).... שאלה נוספת - - האם יש מדריך למשתמש המתחיל ב Nvidia או ATI עם ריכוז של תוכנות עזר שימושיות יעודיות לכל חברה כמו למשל D3DOverider…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
למי שמכיר את הכרטיס יודע שיש לו קירור ענק שתופס 3 סלוטים עם 5 מאווררים קטנים. חשבתי להחליף את הקירור הזה משום שהוא כבד מאוד והמאווררים הקטנים שמרעישים לא שווה להחליף(לא שאני לא יודע איך להחליף אך מאווררים טובים עולים 80 ש"ח פר מאוורר 80*5= 400 ש"ח). בקירור הזה :http://www.fro…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי R9700 PRO של gigabyte אני בקרוב מתכנן אוברקלוק למחשב ולכן כמובן רציתי להמהיר גם את הכרטיס מסך. השאלה שלי היא עד כמה אוכל לשפר את ביצועי הכרטיס שלי ששוה להשקיע 150-200 שקל בהחלפת הקירור..? ואיזה קירור מומלץ,לא מרעיש וכמה שיותר מרשים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי את הקירור הזה ואני רוצה לשים אותו על הכרטיס שלי 9800GTX. זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מסך 27" (2560x1440) ושני הGTX670 שלי שנקנו (בהפרש של שנה) כבר לא הכי סוחבים עם 2 גיגה VRAM ואני שוקל להחליף בשני 280X משומשים. פעם אחרונה שהיה לי CF זה היה 4870X2 ואחריו 5970X2 שהיו די מזוויעים בכל מה שקשור למיקרו סטאטרינג ולתמיכת דרייברים (לא שNVIDIA מושלמים...). האם המצב היום שונה בנושא הזה (SLI/CF לא חדש לי, אני מכיר את המגרעות) עם AMD? האם עדיף לחכות לסדרה 800, אפילו לפני הקטנת תהליך היצור? דעות יתקבלו בברכה! לגבי המפרט: Intel Core i7-4930K @ 4.8Ghz (IVB-E, 6 Cores) Asus X79 Sabertooth Phanteks PH-TC14PE w/3 Fans 16GB G.skill Trident DDR3 2400 CL10 2xGeforce GTX 670 Antec HCP 1300W Intel 520 series 240GB (system) + 2x480GB Raid 0 (games) Silverston Rav…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאול או שאולי הייתי צריך לשאול בפורום תכנה. בכל מקרה אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות ליצור איזשהו קיצור דרך במקלדת, בעזרת nview או כל תכנה אחרת, או קיצור דרך בצורת סקריפט שניתן להריץ משולחן העבודה שישנה את המסכים המציגים תמונה. אנסה להיות ברור יותר, מקווה שאצליח (: יש לי בכרטיס חיבור HDMI המוגר כמסך 1 יש לי חיבור DVI אחד שמוגדר כמסך 2 יש לי חיבור DVI שני שמוגדר כמסך 3 כל החיבור הנ"ל מחוברים למסך כלשהו, סה"כ שלושה מסכים עם זאת, כרטיס המסך מסוגל להציג תמונה בשני מסכים בלבד בו זמנית. המסך הראשי שלי הינו DVI מספר אחד (מסך 2) את המסך המשני אני כל הזמן מחליף בין ה DVI השני לHDMI האם יש דרך ליצור פרופיל או קיצור דרך שיאפשר לעבור בין תצוגה של מס…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך כרטיס מסך דומה להנ"ל משום ששלי נשרף ולכן אני דיי משותק כרגע :'( לא צריך אחד חזק במיוחד, אבל עדיף שיוכל להריץ MW2 לפחות... הבעיה היא הספק 300W שיש לי במחשב אז צריך כרטיס שיתאים לבעיה הזו תודה. עריכה: ראיתי באתר יד2 8500GT אבל תהיתי אם אפשר ללכת קצת יותר רחוק עם 8600/9500... או יותר
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
החלפת/שידרוג כ.מסך הFX5200 לאחד אחר למחשב מבוסס סלרון 2.4 ו2*256MB. חיבור AGPX8. בהקשר לנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315751.new#new אני כנראה אהיה זקוק לכרטיס מסך (אולי, תלוי מה תיהיה תוצאת ה3DMARK). ובלי שום קשר אני כנראה אשדרג את הנוכחי כי אחרי ה"תיקון" שהוא עבר - שימון/שיחרור מחלודה של המאוורר של הכרטיס מסך FX5200 (נראה כמו 40mm) הוא עושה רעש. ויש בעיה במגעים עם החוט שלו. אשמח להמלצה על כרטיס מסך משתלם שיעלה לי לפחות על מדיום את המשחק PES2008 יחד עם אינטל סלרון 2.4 וזכריון פנימי 256MB*2 [מדיום אפשרי בכלל? כי על HIGH אמרו לי כאן בעבר שאי אפשר עם המעבד הזה שיהווה צוואר בקבוק]. ובנוסף לההמלצה הזו, אשמח לראות המלצה לכרטיס מסך הכי משתלם שיש ברשימו…
-
- 42 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
או קי זה הולך להיות קצת ארוך אז נא להעזר בסבלנות...... וכן זה קשור לרכישת כרטיס מסך הכל התחיל לפני שבוע בערך כשהמחשב שלי לפתע נתקע, המסך פשוט קפא ולא עזר כלום וכשביצעתי restart המחשב לא עלה כלומר המאוררים פעלו והגיע מתח אבל שום דבר לא עלה אלא רק נשמע רעש שחוזר על עצמו מה hard disk כל זה התרחש שבוע לאחר format , כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל והדלקתי שוב אחרי 15 דקות התקלה חזרה על עצמה כעבור שעתיים-שלוש ושוב למחרת בבוקר ולכן לקחתי את המחשב הישר לחנות שממנה רכשתי אותו. כשהגעתי לחנות ולאחר בדיקה שכללה רק האזנה לאותו רעש וניתוק CD ממתח נקבע שהתקלה ב HD, ה HD עדיין באחריות אך העדפתי לרכוש חדש כי פשוט לא היה לי סבלנות לחכות .... אחרי החלפה של HD והתקנה מחדש של WIN התקלה נשארה …
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הרצתי כמה משחקים זה נראה אותו דבר ועובד באותה רמה 3dmark06 קיבלתי בערך 11500 עשיתי עידכון לדרייבר האחרון מה אומר לכם 8600GTS היה אחלה כרטיס ואני לא מסתכל על ניקוד וכל Fraps המשחקים עבדו חלק סתם חבל על הכסף! עכשיו לכל חברי הפורום .זאת ההרגשה שלי ואני אישית לא ראיתי שום שינוי מבואס רצח חבל לי על הכסף
-
- 43 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע לי הכרטיס אחרי די הרבה זמן מצידי שחיכתי אחרי ששלחתי את ה 7800GTX היה לי לאחריות בסוף החליפו לי אותו ב 8800GTX 640 בתוספת מצידי של 850 שקלים מה אומרים שווה ? באנצ'ים אין לי כוח לעשות כל כך אני אעשה יותר מאוחר ואעלה לכם תוצאות איזה בנצ'ים כדי לי לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי את ה4850 אתמול היה לי 880GTS 320 השתמשתי ב3DMARK VANTAGE עם ה8800 והביא לי תוצאה כוללת של 3834 נקודות.. היום הפעלתי עם הכרטיס HD4850 החדש שלי וקיבלתי 5303 נקודות. אני מאמין שזה שיפור גדול .. לא?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וxp בדול בוט ואחריי שהחלפתי מ8800GTX ל4870x2 מחקתי דרייבר לפניי רק בויסטה ושחכתי מהאקס פי... עכשיו אני רוצה להיכנס לאקס פי ולהחליף דרייבר...מה הדרך הנכונה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
משהו הביא לי דרייבר לכרטיס מסך שלי יותר עדכני וזה מחק את הקודם וזה גם לא היה מתאים אז אין לי דריבר בכלל במחשב עכשיו לכרטיס מסך והורדתי מלא גירסאות וכלום לא עבד הוא רשם לי בסוף ההתקנה : "setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. setup will now exit. " הורדתי את הגירסא שאני צריך ..פשוט הכל בתוכנה "everst" שהדרייבר שאני צריך זה: http://www.siz.co.il/my.php?i=5zuyniwmymmw.jpg וגם זה לא עבד בקיצור אני לא יודע ממש מה לעשות הכרטיס מסך כבר שבועיים לא עובד אי אפשר משחקים במחשב אי אפשר ממש כלום רק אתם יכולים לעזור הכרטיס מסך :msi radeon 9550 מערכת הפעלה ווינדוס XP חברה של הכרטיס מסך זה :ATI תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי תראו,עד היום היה לי R9600P של GIGABITE החלפתי ל - R9700NP,עשיתי בנצ'מארקים קיבלתי ב - 3dmark01 : 15k עם החדש שעם הקודם היה לי 12k ובאקווה מארק קיבלתי 35k עם החדש שבקודם קיבלתי 26k. עכשיו מה שמוזר זה שמחקים עובדים לי פתאום לאט יותר...אני משחק הרבה ב - NFS-U ואני יודע בדיוק איך הוא אמור לרוץ. עם ה - 9600 הוא רץ לי חלק על רזולוצייה מקסימלית ועם החדש {9700} הוא רץ לי עם עצירות...כנ"ל לגביי דום 3. אני משתמש עכשיו בדרייברים של אומגה,אבל ניסיתי גם את הקאטליסט 4.7,4.8 לא עזר...הכרטיס לא סתום בדקתי את זה. מה זה עוד יכול להיות? תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים לפחות...אני מזה מבואס השקעתי הרבה כסף על הכרטיס הזה =\\
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי! קניתי את ה-Vantec iceberq pro 4 היום ושמתי אותו על ה- TI 4200. חיברתי בחזרה את הכרטיס ועכשיו יש לי פסים ורודים\ירוקים מהבהבים על המסך... זה נראה כמו תוצאה של קצר אבל אני לא יודע מה יכול לקצר... האם יכול להיות שהמשחה התרמית שמגיעה עם זה מקצרת? ???
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
החלפתי למסך DELL 18" FP1800 LCD, התקנתי את דרייבר שצורף למסך, אבל אני עדיין לא רואה ברור טקסטים. אני עובד על XP PRO מצ"ב צילום מסך, רואים שהפונטים "רועדים" ולא הכי ברורים. זה כך לא רק בדפדפן, אלא בכל WINDOWS, בשמות התוכניות בתפריט ההתחל, בקיצורי הדרך על שולחן העבודה וכו'. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה החלפתי לפי המלמת הפורום את הקירור המובנה של הכרטיס בaccelero s1 משו כזה. קיצור עכשיו אין לי רעש במחשב אבל הכרטיס חם מאוד! לוהט! אני יכול לגלוש באינטרנט והכל אבל שאני מפעיל משחק או משו כזה עכשיו דקה שתיים המחשב משתגע וצריך לצאת מהמשחק..! למה הכרטיס מסך הוא חם? גם כאשר אני גולש באינטרנט הוא חם האם צריך להפסיק להפעיל תמחשב עד שהבעיה תסתדר? ומה לעשות איך לתקן את זה?
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש ברשותי כרטיס של חברת LEATEK 7600GT , הקירור שלו לא פעל(מאוורים) הוצאתי את הקירור והרכבתי על הליבה קירור של זלמן איכותי , האם אני חייב גם לקרר את הזיכרונות? כי הקירור המקורי היה פלטה ארוכה שהיה גם מעל הזכרונות , אבל לא במגע ממש.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסוג PALIT 9600GSO 384MB DDR3 192BIT 8800 שעלה לי לפני שלושה חודשים 452 ש"ח (והיום עולה יותר 500) אני רוצה להחליף את הכרטיס מכיוון שהוא תקול ויתרה מזאת הוא עושה רעש נוראי מהמאוורר שלו. במקום להחליף אותו ולקנות קירור מתאים שיעלה עוד 200 שקל אני מעדיף לקנות אחד אחר שלא עושה רעש (חושב!!!). הבחירה היא מתוך הרשימה הנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4 *אציין שיש ברשותי מחשב חדש וספק SEASONIC 400W שיחזיק כל כרטיס אני מאמין. *אציין בנוסף שאני כמעט ולא נוגע במשחקים (אולי בתכנון עתידי) והשימוש הוא למסך22 ואולי חיבור לטלויזיה הHDMI שיש לי בכרטיס הנוכחי נראה לי שימושי ! תוספת המחיר :200 ש"ח גג
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן. הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-B75-D3V הכרטיס מסך שלי הוא: EVGA 560TI רציתי לדעת אם זה החריץ הנכון של הכרטיס מסך בלוח אם: תודה!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בדומה לשרשור "מיחזור בתקופה בה הטכנולוגיה המחשובית כמעט עומדת במקום" בו עשינו ב- 8.7.2017 תהליך חידוש לכרטיס מסך hd6850 משומש בן 7 שנים (שרכשנו ביד שניה ב- 50 שקלים) לינק לתזכורת: https://hwzone.co.il/community/topic/578349-מיחזור-בתקופה-בה-הטכנולוגיה-המחשובית-כמעט-עומדת-במקום/?do=findComment&comment=5067738 להלן ממצאים יפים מתועדים בסרטון שהעלו ליוטיוב על כרטיס דומה HD5850. המשמעות היא ירידה בטמפרטורת העבודה, מלווה בעלייה בביצועים המתקבלים:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שאלתי טכנאים , שאלתי אנשים שיש להם במסך חיבור DVI וחיבור 15 פין , כולם אמרו לי שאין הבדל ,שהם לא מרגישים הבדל אז יש הבדל או לא ? או שאנחנו שומעים את המילה "דיגיטלי" , ישר אנחנו חושבים שזה בטח יותר טוב ? (עוד סוג של דעה קדומה)
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-