עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD תודה.....

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  2. שלום לכולם, כמו שמשתמע מהכותרת יש לי מסך LCD בגודל 19' שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024, ואני מתלבט אם לקנות Radeon HD4870 עם 1Gb זיכרון או "רק" 512Mb זיכרון. לכן, אני פונה אליכם בשאלה - האם ברזולוציה כזאת יש בכלל יתרון כלשהו לכרטיס בעל הזיכרון הגדול יותר? תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by spider272,

שלום לכולם.. קניתי ליפני שבועיים ת GTX 660 בהמלצת הפורום..אח כל פעם בהפעלת PhysX במשחקים..המשחק פשוט מקרטע שזה פשוט בלתי שחיק ובלתי אפשרי..גם ב MAFIA 2 שזה משחק יחסית ישן..למה הכרטיס לא יכול לתפקד עם ה PhysX?מה אפשר לעשות??ה PhysX עד כדי כך מעמיס?? או האם זה הגבלה של המעבד?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. יש לי מעבד e7500 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע 8800 ויש לי הזמדנות לרכוש ממישהו 1gb 9800 בסכום סמלי של 250 ש"ח השאלה שלי היא האם המעבד יצליח להחזיק את הכרטיס מסך ולא יחנק ? ושאלה שניה האם יש לי בכלל אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשל ל295. כמובן בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק חזק.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  5. בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD6850 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by UltraOrion,

שלום אני צריך ייעוץ לגבי שילוב של שני כרטיסי מסך. כרגע יש לי כרטיס מסך .Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1024MB GDDR5 אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות עוד כרטיס מסך כדי שיעבדו ביחד (CF). האם כרטיסי מסך מיצרנים שונים יכולים לעבוד ביחד אם הם אותה סדרה ודגם? הציעו לי כרטיס מאותו סוג רק של חברה אחרת של Sapphire, האם תהיי בעיה לחבר אותם או שזה מסתדר? ועוד שאלה הציעו לי גם כרטיס מסך יותר יקר- SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5, אם אני יחבר אותם (זה ומה שכבר יש לי) הם יעבדו? אני לא בטוח אבל אני חושב שהמהירות נקבעת לפי הכרטיס החלש, אם זה המצב אז אני לא יקנה את ה- 6870. תודה מראש, ממתין לעצות!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו ואשמח לחוות דעת GTX460 1GB GDDR5 או GeForce GTX550 1024MB או GTX550 Ti OC 1GB

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by DXM,

כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by Chaosruler,

קניתי מחשב חדש המפרט: Cooler Master 690 II advanced Asus P8P67 Sapphire 5870 HD Samsung 2333T Logitech G500 Intel Core i5 2500k 4GB G.Skill "Ripjaws"... מקלדת גנרית של גיגבייט יש לי ספק כוח Seasonic SII-620W אז חיברתי אותו 8פינ ו24פינ ללוח אם 4פינ+4פינ לחיבור עם 8 פינים בלוח אם (PCIE לטעמי) SATA לHDD SATA לODD סיימנו, באתי להפעיל את המחשב, ופתאום הכתוב הבא מוצג "please check Analog input" בנוסף להכל חיברתי עם חיבור דיגיטלי (DVI) למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. ורק אחר כך להוריד עידכון כי חבר שלי אומר שממומלץ להתקין קודם את הדיסק דרייברים שבא יחד עם המאיץ,האם זה נכון כי עם הדיסק באות עוד תוכנות כמו hydravision ועוד... או שזה שטויות ועדיף להוריד ישר דרייברים מהאתר של החברה? תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  13. את זה הופעתי לגלות, לאחר ששמתי לב לזה במשחקים במחשב שלי, ובמשחקים שנבדקו בBENCHMARK תחת השוואה של כל הכרטיסים ב-TOM'S HARDWARE... אגב זה גם מוכיח שאפילו המחשב הכי חזק היום (p4 3.2 עם ג'יגה ראם DDR400) לא מסוגל להריץ יותר טוב מהמחשב שלי...כי היילו רץ אצלי באותם פריימים ויש לי AMD1800 ו512 ראם DDR333... : בכל אופן, רציתי לדעת אם יש הסבר לעובדה שהGEFORCE 4 TI כל כך גרועים עם פילטרים? משהו בארכיטקטורה שלהם? הרי מבחינה טכנית, יש להם 8 צינורות עיבוד לעומת 4 צינורות של GEFORCE FX5200ULTRA, והכרטיס הלה באותה רמה כמוהם עם פילטרים ואף עובר אותם... http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-13.html#unreal_tournament_2003 :

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by DisCus,

שלום. יש לי את גרסת DIRT3 של SAPPHIRE HD 6950 2GB. ניסיתי לפתוח את הכרטיס בעזרת המאמר, הצריבה עצמה הצליחה עם ההודעה שמופיעה לאחר הצריבה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל מחדש את המחשב כדי להחיל את השינויים של הצריבה, המחשב לא עולה. האם זה אומר חד משמעית שהצריבה לא הצליחה? וכמובן שכדי שהווינדוס יעלה, אני מזיז את המתג למתג עם התדרים המקוריים של HD 6950.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. מפרט מחשב מעבד: AMD ll X4 965 3.4 ללא OC כרטיס מסך: Asus HD5850.1g לוח אם:GS-MA78MT-US2H זיכרון: 2x2 ללא צלעות קירור של Kingston ספק כוח:antec350 אז ככה זה הבעיה .. ניסתי לעשוות OC לכרטיס מסך עם התוכנה של MSI.. ואת הבדיקת מאמץ עםOCCT תכלאס זה פעם ראשונה.. אבל ראיתי קצת סירטונים וקראתי קצת וזה קיצר קיבלתי מושג או2 קראתי איך לעלות מתח גם .. קיצר התחלתי לעלות את הליבה קצת.. והזיכרון.. מאוור סמתי על 50 נישמע כמו שדה תעופה.. והעלתי מתח גם קצת.. כמובן שלא היתפערתי העלתי אתם ב15-20 הממ נגיד שהליבה הייתה על 700 העלתי ל1000..הזיכרון על 1000 שמתי 1500.. מתח היה על 1000 בערך שמתי 1200 משהו כזה ...משהו מוזר שעשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס ה FSP הרגיל משהו כמו 186..עכשיו אחרי הOC בדקתי וי…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by ohadsch1,

איך ניתן לברר אם כרטיס מסך תומך ב pixel shader 2? יכול להיות שניתן להוריד דרייב לכרטיס מסך שכן יתמוך או שחייבים לקנות חדש? כרטיס המסך שיש לי: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תודה מראש על התשובה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר): ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך.. המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל.. מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד. רציתי לשאול האם הכרטיס …

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  18. היי יש לי HD2600 PRO AGP ואני משתמש בVISTA 32 הדריבר תקין ועובד אבל הCatalyst אינו עובד כלל מה עושים ניסתי להתקין להסיר אך כלום ממש כלום... אני ממש עובד עצות כבר... זה האתר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 נסיתי גם מהאתר של ATI: http://ati.amd.com/support/driver.html רק ששם יש רק לPCIX וגם הוא לא עובד... אנה עזרו לי... :'(

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by Kukishin,

מתחמם בפראות ואז כל המחשב קורס ונדלקת בכרטיס נורה אדומה. איך זה יכול להיות שהוא לא מקרר את עצמו? מה עושים?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by DeadByDawn,

הייתי מעונין לדעת האם מסך LCD צורך פחות חשמל מ CRT? ופי כמה פחות?? (אם בכלל). השאלה שלי נובעת משיקולים של בריאות המסך. ישנם ימים (כמו יום שבת) שאני הרבה זמן מול במחשב...בעיקר ללימודים. ואני נעזר במחשב,כדי לעלות שאלות לפורומים. שאני רוצה לעלות שאלה אני סורק אותה ומעלה... ולפיכך אני נדרש להדליק את המסך. זה יכול לקרות בין 5-10 אפילו יותר הדלקות ביום(!). לדעתי לא בריא. האם להשאיר אותו דולק בימים כאלו?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  21. במנוחה הוא 65.. זה לא עושה תקיעות במשחקים נכון?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב כרטיס מסך 670 מעבד 3470, התקנתי דרייברים חדשים והתקנתי קודקים של קאזאלייט, משום מה כשאני רואה סרטים (לא משנה איזה סרט) וגם בסרטים של משחקים (למרות שדווקא המשחק עצמו נראה לי עובד טוב), כשהתמונה זזה התמונה כאילו לא זזה חלק ורצוף, אלא כאילו יש קטיעות קטנות בתנועה של הסרט, זה לא תקיעות של סרט אלא התמונה לא רצה בתנועה אחידה ורצופה. כשנאי בודק באנצארק במשחקים זה נותן תוצאות יפות איך קוראים לדבר כזה באנגלית ? האם הבעיה של הכרטיס מסך או של המסך ? (מסך סמסונג 1920-1080 עם 60 הרץ) מה עם הNDIVIDA CONTROL PANEL ? אני אמור לשנות שם משהו ? תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by omerico22,

שלום לכולם האם יש צוואר בקבוק גדול לCORE I5 760 עם GTX460 SLI והאם הSLI עדיין עובר את הGTX480 מבחינת ביצועים עם הצוואר בקבוק הזה ???

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  24. כמו שנשאמר בכותרת אני מעוניין להקליט סדרות מהטלויזיה ולשמור על המחשב. מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה? ומה המחירים? ראיתי כבל USB כזה שמתחבר איכשהו לממיר ויכול לשדר את השידור למחשב, מישהו מכיר? זה עובד?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by imac,

בעצם השאלה שלי מה שונה בינהם לבין הסדרות הנמכרות יותר (GeForce אז TNT) נגיד מי יותר טוב GeForce 4 Ti4600 או Quadro4 900 XGL?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.