עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ROEY--1,

היי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ביחד עם מחשב ..חדש.. אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה 1100 שקל על כרטיס מסך GT .. בדקתי יש את אלו: ?RADEON 9600XT 256MB ? - שעולה 640 ש"ח 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)6600 של גיגה ביט עולה 670 שקל עד כמה באמת שווה להשקיע עוד 400 שקל לקנות GT או דור יותר חזק איזה הבדל עכשיו אני יראה במשחקים אם יש לכם עוד כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים הזה אנו תנ ו

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by GREED,

שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by Xen1984,

ערב טוב, הגיע אליי מחשב של דוד שלי שנפטר עם הכרטיס מסך NVIDIA QUADRO FX 4500 רציתי לדעת למה הכרטיס המסך מסוג זה משמש והאם יש אפשרות בכלל למכור אותו כיום כי אין לי שימוש במחשב הזה תודה רבה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by vito19,

שלום לכולם! יש לי חבר שמגיע בקרוב מארה"ב והוא צריך לקנות לי כרטיס מסך (אני אשתמש בכרטיס לעריכת וידאו חובבנית בפרימיר פרו). המליצו לי פה על הכרטיס : Palit NE3TS25EFHD02 GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 אבל לצערי לא נשארו כאלו יותר (sold out) - הוא היה במבצע 99$... אני מחפש משהו אחר . ראיתי במבצעים את אלו : Asus - NVIDIA GeForce GT 240 1GB DDR3 PCI Express Graphics Card - 104$ או את: GIGABYTE GV-N250-1GI GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card - 119$ המבצעים הם לשבוע הזה... מה עדיף ?! תודה רבה !!!!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חיכיתי עד שהכרטיסים החדשים של AMD ייצאו ועכשיו הם יצאו, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אתם אומרים יותר חזק? מריץ משחקים על איכויות יותר גבוהות ועם FPS גבוה? NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 או Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC או Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC תודה מראש על העזרה ( רק עוד דבר אחד, אני לא מעוניין לעשות OC )

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by CyberBoB,

שלום לכולם, עקב משיכת המחשב, נפגם ראש כבל ה-VGA של המסך. מדובר בכבל יצוק אשר בקצהו האחד מתחבר **בתוך** המסך ובקצהו השני הראש המוכר אשר מתחבר אל יציאת ה-VGA במסך. פתחתי את המסך (כבר לא באחריות) וראיתי שהחיבור בתוך המסך הוא בסה"כ מעין שקע לבן, כך שניתן לקנות כבל חלופי ולהחליף לבד. טוב אז מאיפה קונים?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by guyyug,

שלום רציתי ללכת על ה Sparkle GeForce 9600GT עם קירור פאסיבי אבל אין אותו כרגע לכן אני צריך פתרון אחר התקציב בערך 550-600 אני לא ממש צריך אותו למשחקים אבל רוצה לשמור על האופציה כך שההבדלים בביצועים ידועים אבל אם צריך לבחור בין ביצועים לשקט השקט מנצח בכלל מומלץ קירור פאסיבי ? אשמח להמלצות שמתאימות לתקציב תודה מראש לממליצים

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  8. משהוא במחיר לא יקר שיעמוד בעומס של שני מסכים, במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך : GEF ORCE FX 5200 NVIDIA והמחשב והביוס קורסים כשאני מחבר שני מסכים, תודה דוד

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך 6600אולטרה כלומר אם זכרונות מהירים של אלבטרון.. על הכרטיס יש משהו מכוסה במין מדבקה הורדתי וראיתי שזה חיבור SLI יש מצב שזה SLI או שהם פשוט משתמשים באותו לוח? תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  10. התוכן בכותר. שיהיה מחיר נמוך ככל האפשר , שיהיהAGP, וזהו... תודה ענקית לכולם.

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  11. היי לכולם הרי ידוע המשחק חדש יצא לפני כמה שבועות Lost Planet והורדתי ת'המשחק להיתנסות דמו ובזמן שאני מפעיל משחק והמחשב נתקע בזמן המשחק אז התקנתי שוב ולא יצא ועושה למחשב צוואר בקבוק ויש לי במחשב 2GB זיכרון וכ.מסך 8800GTS ממש מוזר כי כל המשחקים עובדים ורק ב Lost Planet עושה לי תיקעות ויוצא צוואר בקבוק תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  12. מהי התוכנה הפשוטה והנוחה ביותר לבדוק טמפרטורת כרטיסים של nvidia ? בנוסף, אשמח לדעת מהי הטמפרוטרה הנורמלית לכרטיס שלי בזמן מנוחה ובזמן "עבודה"? זה המפרט: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  13. כמו בכותרת ;D אל תגידו לי לקנות PRO כי אני מביא מארה''ב ויש לי תקציב של 150 $ ואני רוצה לעשות לו סופט מוד תודה ....

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by 3liran,

שלום, אני עוסק בעריכת וידאו, בעיקר עם תוכנת Premier. רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך ומומלצים לעבודה בתוכנה הנ"ל ולעריכת וידאו בכלל. תודה!

15. Started by koby100,

אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  16. Started by matan_18,

שלום לכם, אתמול בשעת גשם מאוחרת שמעתי קול של מים מטפטפים ממש קרוב. קמתי הדלקתי את האור וחשכו עיניי ! איכשהו בגלל רעף שבור נכנסו מיים וטיפטפו לי לתוך החדר היישר...למסך ( לתוך המסך) . השאלה הנשאלת האם יש בכלל טעם לחבר אותו אחריי שנכנסו אליו מיים? המסך הוא מסך מצויין ויהיה לי חבל לזרוק אותו בגלל כזה דבר. האם יש ישועה?

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  17. אהלן כולם!! לאחרונה קנו לי את הכרטיס 9800GTX של eVGA. חיברתי אותו למחשב ( פעם ראשונה שלי... אבל אני כמעט בטוח שעשיתי נכון * פירוט בהמשך*) והכול התקנתי את הדרייברים, וזה נראה בסדר. ( המחשב מזהה את הכרטיס) הבעיה היא שבכמה משחקים ששיחקתי כדי לבדוק אותו (ליתר דיוק: Team Fortress 2 ו-Bioshock) לאחר זמן ממושך של כ 10-30 דקות המחשב פשוט נתקע ושומעים את הפסקול האחרון שנשמע במשחק כמו בדיסק שבור, (מלא פעמים) עד שאני עושה restart. למי שרוצה לדעת איך חיברתי את הכרטיס, אז זה היה קצת מסובך להכניס אותו למארז (Midtower) , אבל הסתדרתי. הבעיה הייתה בחיבור לספק. לכרטיס הזה מומלץ לחבר, כידוע - שתי חיבורי 6 pin. אחד כזה אני בטוח שחיברתי נכון ואת השני חיברתי בעזרת הערכה שהם כללו באריזה של 6…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by Frozen-Ice,

מתי ירדו מחירי ה 8800 של NVIDIA ובמיוחד ה 8800GTX ??? ומתי יצא ה R600 לשוק ???

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  19. אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by shibie,

שלום חברה, אני מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים בתקציב של 1600שח, אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by AvigdOr.GT,

כמו שאמרתי בעוד שבעויים לכל היותר אני אקנה את הכרטיס: MSI Readon 9800pro עכשיו לאדע אמרו יש אחד ירוק אחד אדום, אז מה ההבדל בניהם? ההבדבל באמת כזה משמעותי? עכשיו עוד דבר, איך אני יכול לדעת אם זה כרטיס אדום או ירוק?, לפני שאני קונה.... עכשיו אני רוצה לקנות מKSP איפה רשום כמה זמן אחריות יש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  22. שלום לכולם, פורום מעולה! 1. בקניית מחשב חדש מציעים לי כרטיס 6600 256MB ב- 100 ש"ח יותר מאותו כרטיס עם 128MB. האם השיפור בביצועים שווה 100 ש"ח ? האם יש שיפור ? 2. באותו מחיר יקר אפשר לקחת X700 128MB. האם הכרטיס הזה עדיף מה- 6600 256MB? כל הכרטיסים הם של Gigabyte המטרה היא להריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה באיכות גבוהה עד סבירה/בינונית, בהתאמה. אין לי שום אפשרות לעלות ל- 6600GT. חבל!. האם הייתם ממליצים לי לקנות את המחשב בלי כרטיס מסך ובאותו מחיר לחפש באינטרנט X700 256MB. ראיתי שאפשר להשיג אותו ב- 700 וקצת. תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by smood,

קניתי כרטיס של 9800 PRO וכמו שכולם יודעים הסדרה מתאפיינת בזה שיש בה 256BIT אחרי שקיבלתי אותו (חשוב לציין שבאתר לא מצויין כלום עליו פרט לכך שיש בו 256 MB זכרון, יש לינק לאתר של הכרטיס אבל נראה שהם כבר הפסיקו למכור אותו ובגלל זה הלינק פגום....נכנסתי לאתר של החברה המייצרת לבד והוא לא הופיע שם) אחרי שקיבלתי אותו בדקתי וגיליתי שהוא 128BIT והזכרון שלו רץ רק על 250! (הליבה בסדר היא על 380 שזה עוד סביר) כל הקטע של הבדיקות וכו' ועד שהבנתי שזה לא בסדר עבר את השבועיים ועכשיו הם לא מסכימים לקבל אותו חזרה....מה לעשות וד"א הליבה שלו היא R-360

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by redersh,

בתוכנות הבדיקה ( אוורסט סנדרה)הכרטיס מוצג כ512 זכרון ולמעשה הוא אמור להיות 1G מעניין אותי אם זה אמור להיות ככה או שזה בעיה בהגדרות... או שכיוון שהכרטיס למעשה מורכב מ2X512 אז הוא נקרא כ512? בעיה או תופעה... תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by o07,

יש לי לוח שתומך רק ב AGP אז אני יכול רק AGP ויש לי 500שח לכרטיס מסך. מה הכי שווה בתחום של זה???

• 11 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים