כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70 אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 2600HD PRO 512MB DDR2 שהמאוורר שלו התחיל להרעיש לא מזמן. החלפתי מאוורר ועכשיו כנראה שהמאוורר מקצר (הגיוני?) ובכל פעם שאני לוחץ על כפתור הדלקת המחשב הוא נכבה לאחר כמה שניות. הגעתי למסקנה שיש צורך בכרטיס חדש. אין ברצוני לשדרג אלא רק להחליף, אבל למיטב ידיעתי אי אפשר להשיג כרטיס כזה בשוק. שאלתי היא האם אפשר להמליץ לי על כרטיס מסך באותה רמה פחות או יותר שיתאים לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום .. יש לי GEFORCE 6800GS כדאי לי להחליף עכשיו ל 8600GT ?? אני לא רוצה להחליף למשהו יותר חזק כי חבל על הכסף בקיץ הבא אני מחליף את כל המחשב .. אז השאלה אם כדאי להחליף בינתיים את הכרטיס ??? יש שיפור משמעותי??? תודהה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי כרטיס המסך בבית, וכרגע המחשב מושבת. ברצוני להחליף את הכרטיס בחדש, אבל משהו פשוט ובעיקר זול, שכן המחשב אמור להיות מוחלף בחצי השנה הקרובה. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו שיתאים: כרטיס נוכחי: Gainward GeForce4 PowerTech, Model PRO\600 TV 64MB DDR TV-OUT לוח אם: של אינטל, Brownsville או Rexburg, אני לא יודע זכרון: 256MB DDR (266MHZ) מעבד 2.4 של אינטל אלו הנתונים שאחותי הצליחה לספק לי, אני כרגע תקוע בצבא... בנוסף, מישהו יודע אם בלוחות האם האלה יש כרטיס onboard? תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט שלי אשמח לקבל המלצות לכרטיס חזק יותר כמו כן התקציב עד 1000 ש"ח והאם אוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS באיכות גבוה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הכרטיס מסך שלי לפני חצי שנה. ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך טוב יותר מאותה חנות. הבעיה שהכרטיס שלי פועל בסדר ואין לו בעיות מיוחדות. רציתי לדעת אם אני יכול להחזיר אותו סתם ככה ופשוט מהסכום שעלה הכרטיס מסך יירד הסכום של הכרטיס המסך שאני רוצה לקנות? למשל הכרטיס שלי עלה 1500 והכרטיס שאני רוצה לקנות עולה 2000 אז אני יוכל לקנות את הכרטיס החדש ב-500 שקל? והאם אני יכול "לקלקל" את הכרטיס ולהגיד שהוא סתם ככה התקלקל ואז אני לקנות את הכרטיס המסך החדש ב-500 שקל? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי רכישה של כרטיס מסך. יש לי מחשב עם AGP*8 (את'לון 2800 עם 512 מ"ב זיכרון). אני מעוניין להשקיע בכרטיס משהו בסגנון 500-800 ש"ח. רוב הזמן אני משחק במשחקי אסטרטגיה (GENERALS, ACT OF WAR, EMPIRE אני צריך שהכרטיס יהיה יחסית טוב ומהיר (אני עובד עם מסך CRT של 19" ומעוניין להשתמש ברזולוציות יותר גבוהות, כיום יש לי 5200 GEFORCE) בנוסף אשמח אם תאירו את עיני לגבי ההבדל והכדאיות בין: ATI 9600XT ATI 9800 לא קשרו לפורום זה אך לגבי ספק כח - אשמח לשמוע את עצתכם למשהו שקט ואמין בטווח של עד 300 ש"ח. תודה רבה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה.... יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ ולוח אם GA-8IEML-T זיכרון 256MB PC2100 אותו אני הולך להגדיל ל 512MB עם כרטיס מסך GEFORCE 4 MX420 64MB עכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו שיחזיק לי לשנה שנה וחצי הקרובים. השימוש הוא למשחקים כמובן... מה אתם אומרים על איזה כרטיס כדאי לי ללכת?? אני חשבתי לכיוון של ה-R9800 PRO 128MB שהבנתי שהוא אחלה של כרטיס. השאלה היא האם עם המפרט הנ'ל הוא ינוצל כראוי ויביא לי ביצועים טובים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע 600 שקל כדי להחליף כרטיס מסך כך שהציון של 3DMARK05 יעלה מ2000 ל 4500 ? מדובר על לוח אם וכרטיס AGP, ככה שאם אני ארצה שיפור גדול יותר אני אצטרך להשקיע הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה לי בו כרטיס מסך של nvidia 9600gt שהמאוורר שלו נדפק והרעיש יותר מדי, אז אבא שלי לקח אותו לתיקון. ואז כשהוא מחזיר אני רואה שהם החליפו את הכרטיס לati hd 5450 ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חלש... בכל מקרה, האם הכרטיס בפועל באמת יותר חלש? והאם הם בכלל באותו טווח מחירים??? החנות טיפל'ה רחוקה מאיפה שאני גר אז אם אני יכול לשרוד עם זה אז עדיף. השימוש הוא בד"כ משחקים שפעלו אחלה בnvidia.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-4 חודשים רכשתי מחשב חדש, רכשתי כרטיס מסך בסיסי שישרת אותי עד שאחליט להתחיל לשחק. הכרטיס שרכשתי הוא של Gecube - RADEON HD3650 http://www.gecube.com/products-02.php?prod_search=GC-RX365XTG3-D3 לאחר כחודש עבודה התחלתי להרגיש שהרעש שבוקע מהמאוורר שלו ממש מפריע לי, פניתי לספק והחלפתי את הכרטיס לכרטיס זהה בתקווה שזה יפתור את הבעיה. גם הכרטיס החדש שקיבלתי מרעיש באותה המידה. ביקשתי להחליף את הכרטיס במוצר אחר והיום קיבלתי אישור לשדרוג (עלי להוסיף רק את הפער) ואני צריך את עזרתכם. מכיוון שאני מעוניין להתחיל לשחק במחשב אני רוצה לקחת כרטיס איכותי התקציב של עד 1200 ש"ח. 1. האם סביר שכל כרטיס מהיר או מתקדם יותר שאקח יעשה יותר רעש ? טיפה על המחשב שלי כדי שתוכלו לעזור ל…
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הזה : מעבד intel i5 4570 8gb ram fsp raider 550W מסך חדש - AOC GF2460PF 144HZ freesync כרטיס מסך saphhire vapor-x r9 280x 3gb אני משחק בעיקר LEAGUE OF LEGENDS . וקצת CSGO לא יותר מידי.. הכרטיס שלי התחיל ממש להרעיש ויש המון FPS DROPS אפילו בLOL חשבתי לשדרג לכרטיס AMD שעולה 1K גג , גם חשבתי שהכרטיס תומך FREESYNC מה שהתברר כלא נכון.. אני צריך לעשות צעד כזה ? או לחסוך את הכסף . בטח שלשימושים שלי שאני לא מחשיב את עצמי GAMER אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהכרטיס הקודם שלי נשרף\התקצר\התאבד (לקח לו יותר מדיי זמן... :), הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש! ;D מכיוון שאני ממש לא מעודכן בנושא עוד מאז יציאתו של הג'יפורס FX, אני צריך קצת עזרה... התקציב שלי הוא בערך עד 1000 שקל. שמתי עין על ה-GF 5700 256 MB, על ה-5900 עם 128MB ועל הרדאון 9600. מה כדאי מבין שלושתם אם כדאי אותם בכלל, ושל איזה חברה עדיף? ד"א - קראתי את הסטיקי, אבל השאלה עם עדיף את ה-5700 בגלל ה-256MB או שעדיף את ה-5900 עם רק 128MB? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מעבד Core i5 2500k זכרון 8GB לוח אם Gigabye z68p-ds3 ספק כוח antec 6202 כרטיס מסך נוכחי : 6950 2GB מעוניין להחליף אותו אחרי יותר מ 3 שנים, תקציב בסביבות ה 1200 ש"ח גמיש אם אני אני אשתכנע שההבדל מצדיק. ואני חייב להבין אם יש איזשהו קאץ' במחירים באמזון מכיוון שההבדל הוא בערך 400 שקל זול יותר באמזון וזה משמעותי. לדוגמא GTX 970 בKSP עולה בסביבות 1850 באמזון 1400 אחרי שנוסיף 18 אחוז מע"מ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה או ייעוץ יותר נכון קניתי מחשב לפני כמעט שנה עם כרטיס גרפי ATI 1300PRO . המווארר של הכרטיס נדפק והתפרק . במסגרת האחריות , הלכתי היום לחנות ואמרו לי שאין להם כרטיס כזה במלאי ונתנו לי NX-7300GS-TD256EH . זכור לי שבזמנו כשקניתי את המחשב , שידרגתי כרטיס בקנייה מ-6200 ל-1300P . האם הכרטיס 1300PRO באותה רמה כמו 7300GS או שנתנו לי משהו נחות יותר ואני צריך לבקש דגם זהה .. אנא עזרתכם .
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה280X המזדקן שלי, כל הזמן יש לי קפיצות במסך. מצ"ב המפרט שלי: I5 4590 8 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 איזה כרטיס מסך אוכל לקנות במחיר 600-700 ש"ח בערך אשר יספק לי ביצועים יותר מסבירים? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7600gs עייף שמתחיל לקרטע, בכרטיס מסך בניים בסביבות 700-800ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב (בעיקרון משמש לסרטים ולמשחקי ספורט fifa/pro 08, nba 08. virtua tennis 3) אולי גם למשחקים קצת יותר דורשים בעתיד.. בכל אופן צד את עייני הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 נראה משתלם, ללכת על זה? או שמצד שני אפשר לעגל ל800 ולקחת כרטיס 3850 גרסת ה256 מגה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי היום מחשב HTPC עם כ.מסך 7600GT כאשר אני מחבר אותו דרך יציאת DVI למסך LCD שלי - אני לא מקבל סאונד כלל, אלא רק רעש סטטי. אני משער שזה בגלל שהכרטיס מסך אינו תומך בהעברת סאונד דרך HDMI. ולכן אני רוצה לבצע שדרוג לכרטיס מסך עיקרי שימוש הינם צפייה בתכני וידאו, ואינטרנט דרך המסך LCD 32". השיקול שלי הינו רכישת של כ.מסך ATI HD5450 - מבדיקה שלי עולה כ220 ש"ח .. שיקול נוסף הינו HD5670 עולה כ435 ש"ח. אשמח לעצות היות ואני לא רוצה לרדמת ברמת הכרטיס שיש לי היום ומצד שני חייב פתרון לבעיה שלי עם החיבור HDMI במסך פרט חשוב: יש לי לוח אם של MSI P965 NEO - מקווה שהכרטיסים שציינתי לשדרוג תואמים ?? המון תודה לעוזרים/ משיבים
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לחברים הנכבדים לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך - 8800GT למזלי האחריות עדין תופסת לכן הוצע לי להחליף את הכרטיס עם כרטיס אחר מדגם 9800GT. רציתי לדעת האם הכרטיסים זהים בביצועים וברמה שלהם??
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עובד על מחשב ישן שמשמש אותי לעבודה משרדית בעיקר (סטודנט) ולעיתים משחקים קלים כמו Warcraft 3. המאוורר של הכרטיס מסך נהרס (ד"א הכרטיס הוא NVIDIA 5200 ;D ) חשבתי להביא איזה כרטיס זול במקומו משהו כמו : http://www.dealextreme.com/p/agp-ati-radeon-hd-3650-512m-ddr2-agp-4x-8x-video-card-45922 (ד"א זה מקורי או חיקוי?) האם הכרטיס הזה מתאים ללוח ASUS P5P800? זה כדאי בכלל? יהיה לי שיפור משמעותי במשחקים - אני יוכל למשל להריץ את הRED ALERT החדש?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע MSI 8800GTS640MB שמתחמם יותר מידי (90 מעלות) אני שוקל להחליף אותו בHD4770 החדש יש מסך DELL 24 Q6600 2GB OCZ1066 OCZ 600W מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי Leadtek 8800 GTS נפח נשמתו בנסיבות שאינן ברורות לאחר 3.5 שנות שירות. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך מקביל לו ברמת ביצועים. חשוב מאד לציין שהמשתמש במחשב הוחלף וכך גם הדרישות, במקור רכשתי אותו בשביל gaming כמובן, אך במחשב הנוכחי הוא מתפקד כ"סתם" כרטיס מסך לאופיס/אינטרנט ולא יותר. האם כרטיסי מסך בסיסיים כגון ה-GT210 או ה-HD5450 הנם שקולים לכרטיס האבוד או שמא טובים ממנו? תודה. אמיר.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקלקל לי הכרטיס מסך. יש לי מעבד e8400 ובגלל שהמחשב ישן עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 3G , לוח של ASUS P4G8X DELUXE 1G זיכרון. כרטיס מסך RADEON 9600 XT 256 MB ואני רוצה להחליף את הכרטיס מסך. ראיתי את הX1600 PRO 512 MB AGP X8 ב750 ש"ח ורציתי לדעת אם הוא שווה או שיש כרטיסים טובים יותר במחיר הזה לAGP ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-