עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 8800GT על לוח P35DS3R ואני רוצה לתת לו בוסט עם כרטיס יותר חלש, סביר להניח משומש. האם זה אפשרי, אם כן איזה כרטיסים מומלצים למערך ואיך בכלל אני מחבר אותם פיזית?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by Parallel,

האם יכול להריץ משחקים עם open gl? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by FlyHigh,

שלום, רציתי לשאול בנוגע לקניית כרטיס מסך אצל חברת 'אייבורי' - האם הם מרכיבים בחינם את הכרטיס מסך או שהם דורשים כסף בעבור זה? על הדרך גם אותה שאלה בנוגע לזכרון RAM (אני יודע שזה לא בעיה להרכיב אבל אם כבר אז למה שהם לא יעשו את זה..) אם זה יעלה כסף, אז כמה?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. שלום חברים, האם אתם חושבים שכדאי לי לשדרג את הביוס לf3 שג'יגהבייט הוציאו לא מזמן להורדה באתר שלהם, ואז הורידו אותו משם? הוא אמור לשפר בעיות יציבות בכרטיס ולהוסיף 100 מגה הרץ על הדרך. (מ900 ל1000) מישהו פה ניסה ויכול להגיד כמה הוא באמת יציב ואיך הוא מבחינת oc? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  5. קניתי את הכרטיס ואני לא יודע איך לחבר ולהגדיר בשביל שאני יוכל ל ראות סרטים מהמחשב בטלויזייה? קיבלתי את כל הכבלים והחיבורים! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  6. רוצה לשדרג את המחשב: מעבד AMD X2 4600+ 2.4MHz כרטיס מסך ATI REDEON X600 זיכרון 4GB מערכת הפעלה WIN 7 64 bit דיסק 320GB עובד עם פוטושופ CS4, פרימרייר CS4 , ולייטרום ולא משחק בכלל אני חובב וכעת אין לי בעייה עם פוטושופ וה- lightroom, אם העבודה לעיתים קצת איטית אני יכול להסתדר עם זה. הבעיה מתחילה עם עיבוד סירטי וידאו סביר להניח כי רצוי לשדרג את המחשב באופן כללי, אך תקציבית איני יכול לעשות זאת עכשיו לדעתי שידרוג כרטיס מסך יכול לשפר את הביצועים בפרימרייר וגם ביתר התוכנות זה נכון? אם כן, איזה כרטיס מומלץ במחיר של עד 1000 ש"ח בהנחה שאשדרג את המחשב תוך חצי שנה והכרטיס ישמש אותי בעתיד אם לא, איזה מעבד, לוח אם וכרטיס מסך יעשו את העבודה. נא לא לשכוח שמדובר במערכת לחובב מתקדם

7. אחרי שהשקיעה במוצר עם עיצוב חד ואגרסיבי בעל קריצה לגיימינג בשנה שעברה, היצירה החדשה של השחקנית הטאיוואנית בתחום ה-Thunderbolt 3 מתיימרת לשדר אלגנטיות ויוקרה לכתבה

8. Started by Mindwild,

שלום לכולם, חבר שלי קיבל הצעה למחשב חדש שמיועד למשחקים בתקציב של עד 4000ש"ח, להלן המפרט: [TABLE=width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה [/TD] [TD]פריט[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B75M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]COOLERMASTER SILENCIO 450 w/o PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]SEASONIC S12II 520W - RETAIL[/TD] [/TR] [TR] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD]ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2[/TD] [/TR] [T…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. חיפשתי כמה ביקורות אבל לא מצאתי תשובה "סופית" מי מהם יותר חזק ובכמה. ברזולוציה נמוכה בפרט ובכל הרזולוציות בכלל. ושאלה נוספת מה ההבדל בין 9800GTX+ לבין 250GTS למעט השם? יש כזה?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by sky1sky10,

מדובר בכרטיס מסך geforce GT425M למחשב נייד עם מעבד I3 וזיכרון 4GB 1. האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים למשל GTA 4 ברזולוציה בינונית? 2. האם יהיה אפשרי להריץ ללא בעיות תוכנות רינדור כגון פינקל סטודיו? תודה

11. הי חברים, שאלה לי אליכם- כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (הטלוויזיה - LG 4500LE - לד 42") באמצעות כבל HDMI יש לי רזולוציה שונה מאשר המחשב. הכוונה היא, שבמחשב אני רואה חד, ברזולוציה של 1680X1050 (אגב, אם זה משנה משהו, מסך המחשב שלי הוא Dell 2209WA) בעוד שבטלויזיה הרזולוציה הזו לא תופסת על המסך, ורק רזולוציה נמוכה יותר ומסוימת (1280X1024 אם אני זוכר נכון יושבת טוב על המסך (אם כי, כאמור פחות חד) האם יש לי דרך לשנות את זה כך שגם בטלויזיה יראו ברזולוציה של 1680X1050 ? במצב הנוכחי זה לא נכנס במסך כמו שצריך תודה רבה עידן

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  12. חברה השמח לעזרה ואם הוא לא זמין משהו יכול לשאר מתי הוא יהיה זמין בארץ?? נ.ב- האם זו הגירסה הכי מהירה של הכרטיס?? (ללא OCים ביתיים)

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by Andrey85,

שלום לכולם לפני כשבוע זה קרה לי אז ניקיתי את המחשב וזה הסתדר לזמן מה, עכשיו זה חזר שוב ולא נעלם. אני מבין שהכרטיס מסך גסס וכעת מת. אני מחפש תחלופה עד 800 ש"ח בערך. יש לי: Intel Quad Q6600 2.4GHz 4 ג'יגה זיכרון לוח Gigabyte P35-DS3 בגדול חשוב לי שתהיה ריזולוציה גבוהה1920x1600 , אני עובד עם 2 מסכים לפעמים אז שיהיו 2 DVI. מידי פעם משחק Battelfield לא על ריזולוציה מטורפת עם הגדרות בינוניות. תודה מראש

14. אהלן ברשותי המפרט שמפורט בצד ימין. לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך מGeforce 9800GTX+ לGeforce 250GS בכל אופן, לאחר שכרטיס המסך הקודם נשרף, הותקן במקומו כרטיס של ATI, והדרייברים של NVIDIA הוחלפו בCATALYST [מן הסתם] ולפני יומיים הכרטיס הוחלף ב-250GS. עם התקנת הכרטיס החדש, מחקתי את הדרייברים של ATI והתקנתי את הFORCEWARE בגרסאתו האחרונה. לאחר כמה נסיונות כושלים להתקין אותו את הדרייבר [תקלה בגרסאות האחרונות של NVIDIA שמחרבשות את ההתקנה, עיינו בדיון הרשמי של הדרייברים של NVIDIA כדי לקבל אינסייט על העניין], הצלחתי להתקין את הדרייברים. אומנם ביצועי הכרטיס באמת מתעלים על הכרטיס הקודם ואני לא סובל מבעיות ביצועים במשחקים, אבל שמתי לב לבעיה מוזרה שהתעוררה פתאום. יש בעיות ביצועים בווינד…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by Idan-h,

אני יודע שבביצועי סטוק הX800GT עדיף. אני גם יודע שה6600GT OCer לא קטן, ואנשים הגיעו איתו ל4300 בערך ב3DMARK2005 עם קירורי סטוק של GigaByte וLeadtek, ואחד עם סיילנסר פה בפורום + XFX 6600GT הגיע לתוצאה מדהימה של 4700 נקודות! אני יודע גם שהליבות האחרונות של ATI לא מוצלחות בכלל לOC גדול, דוגמת הR423, הR430. לגבי הR480 אני לא יודע, זו ליבה של הX850XT לא? שהוא לא OCer כ"כ גדול כמדומני. למישהו יש תוצאות OC של X800GT עם ליבת R480 (למשל של PowerColor). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  16. שלום רב, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למשחקי אסטרטגיה ולצפיה בסרטי HD. התקציב הוא 300-400 ש"ח. הכרטיס אמור להיות מתנה למישהו. בתודה מראש, רון.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.77.html

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by dad11223,

לא משנה איזה חברה... ועוד שאלה האם ג'פורס 9800gtx חזק יותר מ ראדאון 4850 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי. המפרט הטכני שלי הוא: מעבד: e6300 ספק: enermax libarty 400w לוח אם: asus p5b-vm זיכרון: 1g kingston 667mhz * 2 דיסק קשיח: wd 250g 16mb + סיגייט 500 מסך :samsung 226bw windows 7 אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך או לא כי אני בצבא ורק כשאני חוזר הבייתה אני אוכל להשתמש בו. ויש גם לאח שלי פלייסטיישן 3. אז עכשיו ההתלבטות היא אם לקנות כרטיס מסך או לא? כי צריך בשביל הביצועים של וינדוס 7 וגם בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים במחשב וגם סתם חבל לא לקנות כי קניתי עם המחשב ספק כח חזק.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by Levyshachar2,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה מסך הוא טוב בתקציב של בערך 1000 -1500 שקל תודה מראש!

21. Started by rivking,

בערך ב4-5 חודשים האחרונים עזבתי את כל החומרה ומשחקים וכל זה עכשיו משהו בי רוצה לחזור לזה והכל אז חשבתי שלכבודה החזרה ניתן שידרוג קטן.. יש לי X1950PRO שמוצע למכירה כבר מהעכשיו כי לדעתי הוא כרטיס ממש טוב עשה את שלו אבל הגיע הזמן להתחדש כי בואו נדבר תכלס הוא כבר לא מצליח לתת יותר מ30FPS בהרבה משחקים של היום בהגדרות שזה מה שאהבתי בו לפני כמה זמן שהוא נתן ביצועים בינונים+ בהגדרות גבוהות... עכשיו יש פה שלל בעיות: מה בקשר למעבד שלי? כמה הוא "יחנוק" את ה-9600GT או את ה8800GT שאני אקנה..? יש לי משהו כמו 1200 שקל להשקיע בכל העסק שזה ספק כח+כרטיס מסך ואיזשהו מעבד זול שאפשר להרביץ בו OC רציני תודה לכל העוזרים והמייעצים השאלה הגדולה פה איזה כרטיס מסך כדי לקחת בימינו? לכל המשחקים הבאים…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  22. אז המצב הוא כזה, ואפילו די פשוט, אך לצורך ההתחלה עיינו במפרט מימין, בכדי שתהיו בעניינים. אגב, החלטתי לפתוח את השרשור כאן במקום בפורום של לוחות/מעבדים/זכרונות וכיוצ"ב, זה נראה לי פשוט יותר מתאים. אתמול החלטתי לצרף למשפחה 660OC נוסף (מהקניה הקבוצתית) ולהרים מערכון SLI חביב שיענה על צרכי המשחקים המזדמנים שלי (לא משו רציני, רק 5,000 שעות BF3 בשבוע), מאחר וה 580 שלי נדפק והוחלף ב 660OC במסגרת האחריות. אני כאמור על פלטפורמת IVY המתפארת ביכולות ה PCI-Express 3.0 המרשימות שלה. אממה? נראה שבלוחות מסויימים, שכשנעשה שימוש ב PE3.0 עבור SLI, הדבר מתבטא בפגיעה ממשית ביציבות של המערכת. מכרטיס משני שמסרב להזדהות, גם ברמת הביוס, עד לבקר SATA שמפסיק לתפקד וכרטיס רשת מובנה כנ"ל. משו פסיכי. …

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  23. מסך MAG InnoVision 810FD יד שניה ב1000 ש"ח, כדאי לי לקנות? מחבר של אחותי מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  24. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא E8400 4GB Ram 9500GT Seasonic 600W אני גם מחכה למשחקים שהולכים להגיע, MW3,BF3,Max Payne 3, ואני רוצה לשחק אותם על הגדרות מקסימליות, יש סיכוי שאני עושה את זה רק עם שדרוג של כרטיס מסך לדוגמה ל GTX570, או שנראה לכם שאני כבר צריך לשדרג את המעבד-לוח-זיכרון-כרטיס מסך ? למשהו יותר רציני כמו I5 ? אני עובד עם מסך 40" LCD על 1080P תודה מראש.

25. Started by dante123,

כי כשבדקתי בzap למשל, אין זכר ל256 MB... כמו כן, האם כדאי לקנות אותו (שאני יקנה מחשב חדש) או לשדרג לכרטיסי הX החדשים? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים