כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן עם i3 קצת עתיק.. האם שווה לי להרחיב את הזכרון מ4 ל8 ג'יגה ולשדרג את כרטיס המסך נניח לGTX 750TI יד 2 כדי לשחק במשחקים כמו fallout 4, the witcher 3 וfarcry primal? ברור לי שזה לא יהיה על אולטרה אבל סביר זה יהיה? המפרט שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i3 540 @ 3.07GHz 39 °C Clarkdale 32nm Technology RAM 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H55M-S2H (Socket 1156) 38 °C Graphics S22F350 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 740 (MSI) 36 °C Storage 1863GB Seagate ST2000DM006-2DM164 A…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי יש לי מערך של 2x ASUS GTX 560. היום שמתי לב שכל משחק שאני נכנס אליו קורס. למשל ב GTA IV אחרי הטעינה כל הטקסטורות הפכו לכחולות ואז הוא קרס. ב Trackmania 2 ראיתי ארטיפקטים ועיוותים ואז הוא קרס. אותו דבר כל משחק אחר שניסיתי. חשבתי שהבעיה היא שאני על דרייבר בטא 304.48, אז מחקתי באצעות driver sweeper והתקנתי 301.42 בלי הצלחה יתרה. ניסיתי לבטל את ה SLI בלוח בקרה עם אותן תוצאות. הכרטיסים על טמפרטורות נורמאליות, 48 ו- 58 במאמץ (אחד מהכרטיסים תמיד יותר חם) והם היו על 75-80 במאמץ לפני שהבעיות התחילו. לכרטיסים יש אוברקלוק מינורי מהמפעל, לא חושב שזו הבעיה. מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כמה stream proccesors יש לHD4870 הוא נחשב ליותר חזק מה260GTX?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתמודד בכבוד (= הגדרות גבוהות יחסית, לא חייב הכל על מקסימום) עם משחקים כמו Crysis Warhead ודומיו. התקציב המשוער שלי הוא בסביבות ה-1,000 ש"ח. מפרט המערכת שלי כרגע הוא: מעבד: Core i3 530 2.93Ghz לוח אם: Foxconn H55-MX זיכרון: 2GB OCZ 533Mhz ספק: ככה"נ גנרי, 550W. תודה!
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי ת8800gt הוא נשרף לי וtms מחליפים לי אותו ב9800gt אבל הם אמרו לי שהם יוכלו להחליף לי גם במשו אחר כמובן בתוספת תשלום. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי לקחת? האם ה4850 תהיה הבחירה האידיאלית ואם כן איזה סוג כי ראיתי שיש כל מיני.. זה המפרט שלי(שימו לב לספק). Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤159 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤114
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
Gigabyte GeForce GTX 460 1GB GDDR5 PCI-e OC Model N460OC1GI Gigabyte Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-e OC Model R685OC1GD Gigabyte Radeon HD 5850 1GB GDDR5 PCI-e OC Model R585OC1GD ההבדל במחירים הוא בין 50 ל- 100 שקל. האם יש פה כרטיס שהוא יותר טוב מהאחר או שכולם זהים? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך זה בהשוואה לX1900XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5980 יש נתונים והכל לגבי הכרטיס ומתי הוא מגיע? עריכה : מצאתי בנ'ץ http://xtreview.com/review136.htm
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שאלה... אני רוצה לקנות כרטיס שיתאים לי למשחקים בAGP ואני חושב ללכת על X800PRO RADON אבל יש לי מעבד של 1800MHZ AMD ATHLON XP וזיכרון של RAM768 ומה ההבדל בין חברת Sapphire לגיגהבייט ו כל חברה אחרת מה הכי טובה? האם אני יכול להגיע לבצועים של הכרטיס עם הנתונים האלה או שהם נמוכים מידי בשבילו? או מה לדעתך מתאים לי בגלל הנתונים שלי? תודה לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הנ"ל לחשב חדש מבלי שאני יודע עדיין איזה מסך ואיזה לוח אם יהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו פה קיבל תוצאות גבוהות יותר עם הדרייוורים החדשים 4.2 של ATI . התוצאה אצלי היתה תמיד בסביבות 33000 ( אני ללא אוברקלוק בשום דבר..) ודווקא אחרי ההבטחה הגדולה ש ATI תלו בדרייוורים האלה לא נראה שהם עומדים במילה. עשיתי התקנה מלאה כולל UNINSTALL מלא לקודמים וגם ניקוי עם DRIVER CLEANER שזו הדרך הכי בטוחה לעדכון דייוורים ועכשיו אני מקבל 31900 שזה דווקא ירידה של 5 אחוז בתוצאה ... יכול להיות מצב שדווקא בבאנצ'ים התוצאה תהיה נמוכה יותר ובמשחקים אני ארגיש דווקא שינוי לטובה ? כי האמת עוד לא הספקתי לעלות משחק ולבדוק אבל אחרי שראיתי שיש ירידה בבאנצ'ים אז אפילו לא טרחתי.. יש משהו שלא עשיתי נכון ?! אשמח לשמוע תגובות ... נ.ב - כל הדרייוורים שלי במחשב מעודכנים לאחרונים ביו…
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום.. אשמח לקבל דרייבר לכרטיס מסך - HD 5850.. מצאתי יותר מדי דרייברים אבל ראיתי שיש חדשים אבל אין לי מושג מה לבחור כי כולם אותו דבר.. וגם מדריך כיצד למחוק כללית את הדרייבר שמותקן לי עכשיו בלי בעיות, שישארו קבצים וכו'.. מערכת הפעלה- WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT דרך אגב הורדתי את העדכונים מSTEAM, כי הם מעדכנים אוטומטית דרייברים של כרטיסי מסך השייכים לAMD.. וגם אני לא יכול לפתוח את CATALYST CONTROL CENTER.. מישהו יודע למה? (ניסיתי דרך שולחן העבודה). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי מפרט מסודר והכל אבל ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס מסך בהתחלה רציתי את gtx 560 ti ואז אמרו לי ש7850 יותר משתלם וטוב יותר עכשיו אני רואה שיצא הgtx 660 ti ויש מצב להורדת מחירים, השימוש העיקרי שלי במחשב זה גיימינג והמחשב הישן כבר מקרטע. שווה לי לחכות להורדת מחירים המיוחלת? כמה זמן אחרי ההכרזה באמת רואים זאת בשוק? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לגיימינג? יש לציין שהיה לי radeon 9200 בעבר והתאכזבתי אז אני חצי כח לגבי amd אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני כבר מתחרפן, כל אשכול שאני נכנס יש שאלות, מה יותר טוב MSI או ATI? א MSI או SAPPHIRE והנה התשובה ב9800 פרו MSI הוא הכרטיס הכי משתלם מכל השאר!!! והנה הסיבות: * קירור יותר מתקדם משאר הקירורים הסטנדרטיים * ליבת R360 שמאפשר צריבת ביוס בלי בעיות בניגוד לR350 באחרים * באנדל מצויין בניגוד לאיזה 2 דיסקים באחרים * 3 שנים אחריות בנעה ובCOMP IL (זהירות! הכרטיס נמכר עם שנה אחריות בפנדה ובKSP) מחירים: נעה : 1500 שקל COMP IL : 1370 KSP : 1330 פנדה : 1380 בקיצור, הוא הכרטיס הכי משתלם מבין ה9800 פרוים. אז תפסיקו לשאול שאלות סרק.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שרשמתי, יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה, קניתי לי מסך חדש (ומחשב), מדגם 796FD2, של מאג, אבל מאז שקניתי אותו, אני לא יכול לשבת מול המסך מבלי לקבל כאב ראש, אפילו אם זה לזמן קצר, יש לציין שעם המסך הקודם, הייתי יושב 18-20 שעות כל יום מולו בלי הפסקה, וזה לא היה קורה, והמסך הקודם אמור להיות הרבה פחות טוב. בנוסף, קטע אפילו יותר מוזר מזה, שכל פעם שהמסך החדש דולק, בטלוויזיה,שנמצאת גם היא בחדרי, מתחילים לרוץ מין פסים, לכל אורכה. אם למישהו יש הסבר, או פיתרון, אפילו לאחת מהבעיות האלה, תשובה תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דק של סמסונג 17'. הוא מחובר למחשב עם החיבור החדש ולא הרגיל ( הישן ). לפני כמה ימים הדליקו את המחשב והמסך מראה "בדוק כבל נתונים ". בדקנו חיבורים וחיברנו מחדש, לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך Zotac GeForce RTX 3060 Ti Gaming Twin Edge OC LHR 8GB GDDR6. יש ל את הכרטיס GeForce RTX 2060 מה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול בשעת גשם מאוחרת שמעתי קול של מים מטפטפים ממש קרוב. קמתי הדלקתי את האור וחשכו עיניי ! איכשהו בגלל רעף שבור נכנסו מיים וטיפטפו לי לתוך החדר היישר...למסך ( לתוך המסך) . השאלה הנשאלת האם יש בכלל טעם לחבר אותו אחריי שנכנסו אליו מיים? המסך הוא מסך מצויין ויהיה לי חבל לזרוק אותו בגלל כזה דבר. האם יש ישועה?
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי חברה... אני מרכיב לידידה שלי מחשב - לביצועים סטנדטים בלבד, עם דגש למחשב שיחזיק מעמד בקצב של השינויים של 5-6 שנים. המחשב הוא: 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4AMD 64 3000 939 Oem512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 397 ש"ח 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 332 ש"ח 1 LG 17 FLATRON F700Bאחריות יבואן רשמי ח.י מחשבים 885 ש"ח 1 Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail 49 ש"ח סה"כ 3,657 ש"ח הלוח תומך ב-Pci-express ואני רוצה לשים לה כ. מסך זול (אין שימוש במשחקים), מה המומלץ בטווח של עד 400 ש"ח? תודה...
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם! 8) התחלתי OC לכרטיס מסך שלי(Sappire HD5850) וברצוני להמשיך אותו אך התדר של הליבה יכול להגיע רק ל775,אחרי קצת מחקר הבנתי שאני צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך. ועכשיו מגיע השאלה,איך?מי?מו?מה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה להגיע לOC של 10-15% שזה פחות או יותר הOC שאפשר לעשות בלי העלאת מתחים.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי היום את הכרטיס בגירסאת ULTRA DURABLE של GIGABYTE, ברגע שאני נכנס לשרת בBF3 דרך האתר שלהם, יש במשחק מסך שחור ושומעים את הסאונד של המשחק וזהו! חיפשתי ברשת וגם פה אבל לא מצאתי הסבר ופתרון, אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, החלטתי ללכת על E8400 הדו ליבתי. אני מנסה להחליט איזה לוח אם לקחת , שיתמוך Crossfire או לא?... והתשובה לשאלה הזאת תבוא רק אם אני אדע אם Crossfire בכלל ריאלי לגבי... יש לי בבית כרטיס מסוג NVIDIA GeForce 7600GS GPU של ג'יגהבייט (בעל זיכרון 256mb gddr2. על 128 ביט. חיבור pci-e ). לכרטיס הנ"ל ארצה לצרף את הכרטיס החדש שאקנה עם המחשב, אני לא יודע איזה כרטיס אני אקנה אבל אני רוצה משהו חזק למשחקים כבדים שיריץ את cryses חלק. לא כרטיס של חולי נפש, אבל כרטיס טוב. בכלליות אין לי מושג בשיט ובחיים לא עשיתי oc אבל יש מצב טוב שאני הולך לנסות את זה בקטנה על המחשב החדש (לא יודע כמה זה רלוונטי לעניינינו). אם אתם חושבים שהכרטיס שיש לי בבית יכול ללכת ל…
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש את הכרטיס מסך כם שתי יציאות DVI הכי זול. מיודע למחשב שהולך לעבוד עם שני מסכים חדשים אבל ללא משחקים... רעיונות? המלצות? בראל.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
סוף סוף לאחר שבוע וחצי אבא חוזר הביתה כשבידוהמסך . עכשיו התפנה לי סוף סוף מקום על השולחן, ואני מתחיל לגלות את היתרונות של ה LCD. ובגלל שאני אוהב לחלוק אתכם את מה שיש לי, הנה כמה תמונות :-*: הקופסא: מה שהיה בפנים: המסך על השולחן, בהשוואה לגריל 80ממ: על השולחן, עם הרמקולים: מבט מהצד: מרחוק: ומקרו נחמד לסוף:
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-