עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Load,

אז ככה, אחי טס לתאילנד לכמה ימים ואני יודע שמחירי חלקי מחשב שם הם זולים, השיקול הוא האם שווה את הסיכון בגלל שאחי לא מבין כל כך בחלקי מחשב ואני לא בטוח שהוא יוכל לזהות אם האריזה מקורית או לא כי שמעתי שיש שם הרבה זיופים, ??? שאלה- אם אני קונה והכרטיס מתקלקל אחרי שימוש למי אני פונה (נגיד כרטיס של ATI) שאלה- באיזור ה 200-250 $ איזה כרטיס כדי לי לרכוש ( 9800NP או 9600XT) תודה.

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by Or94,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך GTX 480 ויש לי כמה שאלות: 1. האם הכרטיס יכנס במארז Themaltake mozart VC4000SNS ויהיה בטמפרטורות טובות? או שעדיף במארז Antec Sonata III 500 2. של איזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס מKSP בחיפה? 3. מה זה mini HDMI ומה ההבדל בינו לבין HDMI רגיל?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  3. מישהו יודע מה הנוסחה להמרת קצב רענון של מסך, לקצבי הרענון האופקיים והאנכיים שלו? יש לי מסך ישן של Daweoo, שאמור ברזולוציה של 800x600 על קצב רענון של 75hz ניסיתי להגדיר על הקצב של היצרן - קצב אופקי של 30-54 וקצב אנכי של 50-120, אבל המסך עדיין לא מקבל את זה אז בקיצור, מה יכולים להיות הקצבים האופקיים והאנכיים של מסך שעובד בקצב רענון של 75hz ברזולוציה של 800x600 ?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by DXM,

כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  5. שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by steelmanx,

חבר שלי מעוניין לקנות כ"מ חדש המעבד שלו הוא PENTIUM D 3.0 gHz מה הכ"מ הכי חזק שהוא יכול לקנות ללא צוואר בקבוק במערכת.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  7. מה הכרטיס הכי חזק בשוק בתקציב שלי? לגיימר כבד. תודה . (שיניתי תקציב)

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אהלן חבר'ה, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, החלטתי ללכת על E8400 הדו ליבתי. אני מנסה להחליט איזה לוח אם לקחת , שיתמוך Crossfire או לא?... והתשובה לשאלה הזאת תבוא רק אם אני אדע אם Crossfire בכלל ריאלי לגבי... יש לי בבית כרטיס מסוג NVIDIA GeForce 7600GS GPU של ג'יגהבייט (בעל זיכרון 256mb gddr2. על 128 ביט. חיבור pci-e ). לכרטיס הנ"ל ארצה לצרף את הכרטיס החדש שאקנה עם המחשב, אני לא יודע איזה כרטיס אני אקנה אבל אני רוצה משהו חזק למשחקים כבדים שיריץ את cryses חלק. לא כרטיס של חולי נפש, אבל כרטיס טוב. בכלליות אין לי מושג בשיט ובחיים לא עשיתי oc אבל יש מצב טוב שאני הולך לנסות את זה בקטנה על המחשב החדש (לא יודע כמה זה רלוונטי לעניינינו). אם אתם חושבים שהכרטיס שיש לי בבית יכול ללכת ל…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  9. השאלה כמובן בגדול היא מה ההבדל בין גרסת ה1GB ל 2GB בטח לא ה60 ש"ח ;D (המסך שלי הוא 1600 רזולוציה לא 1900) ... אילו הכרטיסים שאני לגבם בהתלבטות כבר כמה ימים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-385&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=3#scrollFullInfo ג'יגה בייט גרסת 1G http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-102-954&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo ספיר גרסת 2 ג'יגה + כפ…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by AvigdOr.GT,

כמו שאמרתי בעוד שבעויים לכל היותר אני אקנה את הכרטיס: MSI Readon 9800pro עכשיו לאדע אמרו יש אחד ירוק אחד אדום, אז מה ההבדל בניהם? ההבדבל באמת כזה משמעותי? עכשיו עוד דבר, איך אני יכול לדעת אם זה כרטיס אדום או ירוק?, לפני שאני קונה.... עכשיו אני רוצה לקנות מKSP איפה רשום כמה זמן אחריות יש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by sapits1,

שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  13. אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  14. ראשית,אני לא ממליץ לכם לפעול על פי כל מה שהתא'רד הזה הולך להציע על אחריותכם בלבד. מי שמעונין שיוריד את הגירסה החדשה של תוכנת RIVA http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163#download בגירסה החדשה יש אפשרות לבצע OC ל shader clock גם בגירסאות הקודמות זה קיים רק שהפעם האופציה הזו מלוטשת יותר כדאי לבחון כאן את ההשפעה: http://www.legionhardware.com/document.php?id=687&p=0 ובכלל,לכל מי שניסה את הבטא של קרייסיס אולי יוכל להעיד שהשיפור קיים

15. Started by yosi yosef,

יש לי לוח אם SLI ואני מיתלבט בין רכישת שתי כרטיסים 6800 GS או 7800GT אחד

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי (ראו חתימה), כבר מתחיל להיות חלש למשחקים החדשים. ראיתי במספר אשכולים פה, שמומלץ ללכת על RADEON 5770, משום שהספקו לא גדול. ברצוני לדעת, האם הכרטיס הזה טוב לגודל המסך שלי? (יש לי 20 אינצ') האם אינני צריך לקנות ספק חדש עבור כרטיס מסך זה? מה הוא כרטיס המסך הטוב הבא בתור (טוב יותר ממנו הכוונה), ואיזה ספק מומלץ לקנות עבור כרטיס זה? האם בכלל כדאי לי לקנות כרטיס מסך יותר טוב ממנו או לא? כמה FPS אני אקבל במשחקים החדשים עבור ה-5770 עם המחשב שלי? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, תחילה אני רוצה לציין שהתלבטתי אם לשלוח את הפוסט הזה כאן או במערכות הפעלה, ואני מקווה שזה המקום, אם לא מנהלים אנא העבירו. קניתי כרטיס מסך 9600GT שכעת מותקן על מערכת הפעלה WinXp ולכן כאמור אינו יכול לעבוד עם DX10.X השאלה שלי היא כזאת, האם במשחקים החדשים, שתומכים גם DX9.X וגם DX10.X כדוגמת Assissan's Creed האם יהיה הבדל בתצוגה של המשחק בין שני מערכות ההפעלה?, כלומר האם המשחק עצמו זהה מבחינת הגרפיקה עבור שני המנועים הגרפיים? השאלה מסקרנת אותי שמה אני מפסיד חלק מחויית המשחקיות בחלק מן המשחקים החדשים בתודה מראש לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by SunMen,

שלום, ראיתי באתר של פנדה ובכמה חנויות נוספות שמוכרים את הכרטיס הנל בשני גירסאות האחת ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM והשניה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL חוץ מהבדל של 200 שקל ואריזה מקורית יש בין השניים הבדל?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  19. שאלה כרגע תקציב ל 6850 אין לי אבל סמתי לב שיש כמה כרטיסי מסך מדגמים ישנים למשל GEFORCE 9600 לינק http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=615&pid=13419 במחירים של 400 500 ש"ח כדאי לא כדאי? הבנתי דרך קריאה באינטרנט שהכרטיס הזה בזמנו היה המילה האחרונה תעזרו לי אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בעצם בקנית כרטיס ישן לחדש ולמה זה שווה עוד 400 ש"ח המפרט שלי בפרופיל שאלה נוספת יש הבדל בין 4GB RAM ל6GB במשחקים ברזולוציה גבוהה? כרגע אני עם 4 תודה !

20. Started by Sol@rWind,

שלום לכולם, יש לי 2 יציאות ב DVD שלי, SVIDEO ו COMPOSITE , יש לי מחבר מיוחד שממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO וכך זה מתחבר לכניסה של הכרטיס טלוויזיה שלי. אם אני יקנה כבל SVIDEO כך שאני יחבר ישירות מ ה SVIDEO ל כרטיס טלוויזיה האיכות תהיה יותר טובה ? תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. Started by tamirushb,

אני קונה מחשב למשחקים (לא גיימר כבד אבל בכל זאת דורש חווית משחק) השקעתי בלוח אם של ג'יגהבייט DS4 ולעומת זאת הכרטיס מסך שלי הוא Gforce7600GT128 MB האם הכרטיס הזה חזק מספיק או שלשדרג ל256 MB או לרדאון X1900? (כמובן שזה כרוך בירידה בלוח)

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by Paci,

שלום , מאז שהתקינו לי את הGTS 450 לפני חודש בערך אני חווה קריסות מעצבנות בזמן גלישה באינטרנט ובעיקר במשחקים, הקריסות זה מסך שחור ואחרי כמה שניות רשום שהמנהל תצוגה קרס והתבצע שחזור בהצלחה. עכשיו ראיתי שזה יכול להיגרם שאין מספיק מתח לכ מסך , והורדתי את התוכנה MSI AFTERBURNER אבל המד של המתח נעול ואפילו שסימנתי אותו בהגדרות עדיין הוא נעול שם. קראתי קצת ואמרו שכדי לשנות את המתח של הכרטיס צריך לעשות FLUSH ל BIOS שלו כי היצרן נעל את זה , משהו כזה. עכשיו הדרך הזאת מאבדת את האחריות , אז יש דרך אחרת או שפשוט ללכת לחנות ולקוות שהם יצליחו לתקן? תודה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  23. יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod? הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  24. אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  25. מישהו כאן כתב שהוא התקין את הדרייבר בטא והעכבר הפסיק לעבוד לו ומחקו את התגובה אותו דבר אצליי%%$%$ התקנתי את הדרייבר האחרון והעכבר שלי פשוט מת חשבתי שזה צירוף מקרים בכלל לא קישרתי בין הדברים עד שקראתי את מה שהוא כתב מישהו יודע עוד משהו על זה אין לי עכבר עכשיו!

• 10 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.