עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה כנראה מחשב מתי שמקבלים את התעודות במחצית, אז רציתי לדעת עם ה-LG F900B טוב גם למשחקים? או שה-F900P שאומר להגיע בקרוב יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  2. או Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games

3. שלום לכם, שידרגתי מכרטיס שתומך בDX10 לכרטיס שתומך בDX11. עכשיו, במשחקים כמו battlefield bad company 2 ועוד, שלא רואים אפשרות של בחירת DX בתפריט המשחק, האם המשחק מזהה את השינוי, ומשנה את ההגדרות?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אז ככה....יש לי מחשב יחסית חדש...אציג את המפרט בהמשך.... יש לי כרטיס מסך HD7970 GHZ EDITION 6GB והאמת שעד כעשיו לא הייתה לי בעיה עם אף משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר... אני שוקל להחליף את כרטיס המסך ל GTX690... האם זה כדאי? אני ירגיש בהבדל? מפרט המחשב שלי הוא זה : מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by ORrrr,

ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  6. ב-Catalyst Overdrive יש לי אפשרות לעלות את ה-GPU CLOCK ל840 ואת ה-memory clock ל1325. האם זה בטוח ולא מסוכן לכרטיס אם אני יעלה אותם?? הכרטיס מסך האגב הוא hd 6950 DUAL FAN sapphire שלא יכול להפתח ל6970. תודה לכל מי שיגיב.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  7. המחשב בעיקר יפעיל משחקים (גם כבדים) מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ עם איזה כ"מ המשחקים יפעלו לי על ההגדרות הכי גבוהות בלי לאגים?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by Jor-L,

שלום, יש לי GTX 760 אני מריץ איתו כל דבר שבאלי על ההגדרות הכי גבוהות. רק בCSGO אני על 100-120 FPS כשאמור להיות לי 300 בכיף. מה הבעיה? ואין לי הגבלה של כמה FPS אני יכול לשחק

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  9. הי חברה, טוב חבר שלי קונה את ה 9800 שאני התלבטתי לגביו, יש לו ספק כמו שלי (קנינו את המחשב ביחד) האם הספק יסחוב, מזכיר לכם 240W לא ג'נרי. או שאין על מה לדבר?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  10. חברות הדגל הוציאו מסכי 19 אינ'צ 8 MS !!!!!!!!!!!! כן כן ---------8-------- !!!!!! אין גיימר בעולם עכשיו שירגיש מריחה במשחקים .......ואם יש אני אישית ידאג לו למוות מהיר . אויש ! נראה לי המסכורת הבאה שלי (למרות שאני לא עובד) תהיה לדבר הבא : http://graphics.tomshardware.com/display/20050215/index.html

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by Moty_p,

http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2774 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 שווה את המחיר?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by guymay,

בשעה טובה הלך לי 460 GTX אז אני מחפש שדרוג טוב . הבדל של כ200 ש"ח לטובת 760 או שבכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת GTX 770 ? יש לי ספק Crosair vx 55W האם יספיק לכרטיסים הנ"ל?

13. Started by Or94,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך GTX 480 ויש לי כמה שאלות: 1. האם הכרטיס יכנס במארז Themaltake mozart VC4000SNS ויהיה בטמפרטורות טובות? או שעדיף במארז Antec Sonata III 500 2. של איזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס מKSP בחיפה? 3. מה זה mini HDMI ומה ההבדל בינו לבין HDMI רגיל?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  14. שלום אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בנוסף למסך הרגיל, הכרטיס מסך הכי פשוט שמצאתי זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 הלוח אם שלי זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#sp השימוש הוא בסך הכל בשביל סרטים לילדים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by Bartleby,

אני רוצה להבין משהו: ברור לי שמבחינת תמיכה בטכנולוגיות ה-8800GTX חזק יותר מאחר שהוא תומך ב-DX10. אבל אם נוריד לרגע את עניין ה-DX10 ונשווה רק מבחינת נתונים של מהירות ליבה, צינורות עיבוד, זיכרון גראפי, מהירות אפיק וכו'... האם גם אז ה-8800 יותר חזק? כי למשל על ה-8800 יש 378 מגה ביט ועל ה7950GX2 יש 512. מבחינת זיכרון גם: על ה-8800 768 וה-7950GX2 יש ג'יגה. בקיצור הבנתם... אז שוב, ללא DX10, מי לוקח?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by interfan7,

שלום, לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים. בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל. מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם? בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור". תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  17. אני אמור לצאת לחול בעוד פחות מחודש ורוצה לקנות את 8800GTX אך מתלבט המון מחירו בחול 550$ השאלה שלי האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה אני מבין שמתחילים לצאת כרטיסים חדשים ?? אני גם מבין שיש דיבורים על מעבר לכרטיסי DX10.1 יש שינויים בכרטיסים במעבר הזה?? שמעתי שמועות על 9800GTX שאמורים לצאת אז..... זה נכון ?? מצטער שסיבכתי אתכם אבל חשוב לי לדעת לפני שאני קונה תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  18. האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא תוכנה/דריוורים שמאפשרים OC לVOODOO3? ראיתי פעם כאלו אבל אני לא זוכר איפה. ובכלל, מה המהירות של הכרטיס הזה (גרסאת 2000).

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  20. 1.האם צפויים לצאת בזמן הקרוב כרטיסים שיכילו תמיכה טובה ב-hd ויתנו תוצאות מעולות גם במשחקים? 2.מתי יוצאת הסדרת כרטיסים הבאה של ניווידיה?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by nec_000,

הכשל ב- 2080ti, מצב הקריפטו והשפעתו על נוידיאה, תמחורי כרטיסי מסך, RT לראשונה בכותר BF5, ועוד....

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. המאוורר של הכרטיס מסך שלי התקלקל (HD5850) ואני ישלח אותו לתיקון , אני רוצה לשלוח רק את הכרטיס ככה שאני יוכל להשתמש במחשב עם ליבה הגראפית של אינטל (I5 2400 +H61 ) . ניסיתי לחבר את המסך ליציאה של הלוח אם והמסך כותב לי NO SINGRL , מישהו יודע מה הבעיה או מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by oshrinuri,

שלום. רציתי לברר משהו. בקרוב אני קונה מחשב חדש, המיועד למטרות גיימינג. המפרט יכלול מעבד core i5 750 בסוקט 1156, וזכרונות בתדר של 1333 (4 ג'יגה). אני מתכוון לשלב את הכ"מ עם המסך 2209WA של דל (מסך בעל פאנל איכותי, E-IPS, ורזולוציה נטיבית של 1680x1050). רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע בגירסאת ה-Toxic של הכרטיס (512MB), שעולה מעט יותר מהגרסה ללא הקירור הזה? אני לא שולל אפשרות ל-OC לכרטיס. מה ההיתרונות שנותנת גרסה זו, פרט לקירור מעולה? תודה

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  24. שבוע טוב יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך איך אני יודע איזה כרטיס של NVIDIA משתווה לכרטיס של ATI?? מאיפה אני יכול להשיג דרייבר אומגה לכרטיס מסך של נוידיה? FX5200 אם זה חשוב.. למה שאני מחבר את ההכרטיס לטלויזיה אני רואה שחור לבן חיבור הכרטיס הוא SVIDEO קניתי מתאם לטלויזיה RCA .. מה יותר טוב GT,GTO,XT,SE וכל השאר אני פשוט לא יודע מה יותר חזק דוגמא 6600GT או 6600GTO... אני חושב ששחכתי כמה שאלות תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  25. כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים