עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! יש לי 2 כרטיסי מסך ב-SLI של EVGA GTX260. לוח אם Intel DX58SO יש לי מעביר DVI->HDMI כי בכרטיסים האלה אין חיבור HDMI ומשם זה מחובר לטלויזיה Samsung LCD 32" LA32B530 לכניסה של DVI-HDMI בטלויזיה. חיברתי את כבל ה-SPDIF ללוח מאחד הכרטיסים. ואין לי Sound מהטלויזיה! עידכנתי דרייברים לאחרונים, גם לכרטיס קול וגם לכרטיס מסך. בדקתי הגדרות עשיתי כל מה שאפשר נראה לי... :\ . בדקתי כל כרטיס בנפרד לא בתצורת של ה-SLI, עדיין לא עובד ואין Sound. אני עם Windows 7 x64. חשבתי על אופציה שהמעביר DVI ל-HDMI לא מעביר Sound... הגיוני? אם כן, אז למה יש חיבור של SPDIF בכרטיס מסך? יש סוגים מסויימים של מעבירים כאלה? אני על סף יאוש HELP! תודה!

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  2. מעבד: AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78GM-UD2H G.skill DDR2 4096MB CL 4-4-4-12 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מסך: Samsung 19" syncmaster 4:3 רזולוציה: 1024*1280 אני מחפש כרטיס מסך לשימוש ביתי. אני לא משחק הרבה במשחקים. חשבתי על תקציב של 400 ש"ח. האם אני צריך גרסאת DDR2 של הכרטיס עם הלוח אם שלי? אם זה ממש יעזור אני מוכן לחריגה של עד 100 ש"ח. אני מבקש שתרשמו דגם מדויק כי כשאני מחפש דגם בזאפ זה נותן לי הרבה אפשרויות (Sapphire, Gigabyte,Palit...) . אני חושב שגרסאת 512MB תספיק לי.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by michabb,

אני מעונין לבנות מערכת מחשב המסוגלת: 1. להקרין טלויזיה ל-3 מסכים שונים. 2. בעת הצורך, לעבור לשמיעת מוסיקה מהמחשב במקביל לצפיה בטלויזיה. פירוט מלא של החומרה הנדרשת ,ביצוע, והיכן ניתן להשיג את החומרה המתאימה.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. Started by Alex2003,

לא מזמן קניתי ראדון 9600 לא פרו של gigacube ובהתחלה הדרייברים שבאו עם הכרטיס CATALYST 3.2 פעלו אבל כשהורדתי דרייברים חדשים 3.6 זה מדליק את המחשב וכותב שאין דרייברים ולא טוען אותם... בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  5. חברות הדגל הוציאו מסכי 19 אינ'צ 8 MS !!!!!!!!!!!! כן כן ---------8-------- !!!!!! אין גיימר בעולם עכשיו שירגיש מריחה במשחקים .......ואם יש אני אישית ידאג לו למוות מהיר . אויש ! נראה לי המסכורת הבאה שלי (למרות שאני לא עובד) תהיה לדבר הבא : http://graphics.tomshardware.com/display/20050215/index.html

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by eladbu,

עוד שלוש שאלות קטנות! 1.כיצד אני מעביר תמונה לtv? כאשר אני כבר מחובר עם כבל סופר דרך המניו?(אני בקי בתחום אבל עד כה עםG-F 2.כאשר שיניתי בsmartagrat לדיפולט הוא רשם פאסט רייט פועל וכאשר איתחלתי הוא רשם כבוי????? 3.מידה על ה-8500 128 dvi מהירות שעון אפיקים וכו ואם אפשר הסבר קצר 4.מהם aa,af האם וכיצד ניתן לכוון אותם! 5.האם הtrufurm אמור להיות ב-off ברשותי הדרייבר החדש ביותר בתודה מראש אלעד

7. Started by dan1111,

שלום אני מחפש כרטיס מסך (לא משהו חזק מדיי - עיקר השימושים הם כלליים, סרטים ואולי קצת משחקים) האם יש הבדל גדול בין Geforce 7600GS 256MB ל- Geforce 7300GT 256MB? והאם תוספת מחיר של כ-70 שקל בשביל ה-7600GS, שווה את זה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  8. במסגרת העבודה שלי אני מבלה הרבה שעות ביום (לפחות 7 שעות נטו מתוך ה9-10 שאני שם) בצפייה רצופה במוניטור CRT (שאמנם הוא מוניטור מקצועי של SONY אבל עדיין CRT...) עד כמה הקרינה יכולה להזיק? האם כמות כזאת של שעות (וגם בבית אני צופה בטלוויזיה לא מעט ...) יכולה לגרום לי לנזק לטווח ארוך?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  9. שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by r1plet,

שלום, אני מתכנן לעבור למסך 24" וכמובן מ1680X1050 ל1080p, האם הכרטיס שלי על 800/1600/2000 יראה הבדל כלשהו בביצועים? או שמדובר בהבדל זניח? יש לציין שאני לא משתמש ביותר מ4X AA.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by Refaelo,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD שיתאים למשחקים ולסרטים, האם קיים כזה מסך או שאולי אני צריך לחכות שיצאו מסכים יותר טובים עם זמן תגובה נמוך(גודל המסך לפחות 15 אינטש) תודה מראש לכולם

• 15 תגובות
    • 887 צפיות
  12. מהחנות שאני קונה בה, לא מצאתי את הגירסה של הPowercolor. מצאתי את של Connect3d ואת של Sapphire. מצד אחד ראיתי פוסט שפורסם בפורום שטען כי שהקירור של Sapphire זוועתי אך מצד שני גם קראתי ביקורות שטענו שהוא מאוד שקט ויעיל. באיזה כרטיס כדאי לבחור? בכבוד רב, אורי

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by RayZ,

אני בעל HD7970 טרי. הרצה של 10 דקות ב-OCCT מתחילה ב-200FPS שבמהלכה הוא יורד בהדרגה ואז נעצר על סביבות ה-155FPS. הכרטיס לא באוברקלוק. אחרי המון זמן בתחום זה מעורר אצלי תחושה שמשהו לא לגמרי תקין, אם כי תחום ההתמחות שלי הוא לא כרטיסי מסך לכן חשבתי להתייעץ כאן עם מומחי הזון. מצורף קובץ RAR עם הגראפים המלאים יחד עם תמונה אחת מתוכו שממחישה את המצב. הטמפרטורות כמובן טובות, טובות מאוד. הכרטיס הוא גרסת הספייר DUAL X.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by Kak,

http://www.3dmark.com/3dm/89695? לא עשיתי שום המהרה או משהו למערכת, אני רק רוצה לדעת האם התוצאות הגיוניות ביחס למערכת. תודה רבה מראש נ.ב רצ"ב המפרט של המחשב. בנוסף הבדיקה נעשתה על intel ssd 330 180gb מסך 23 dell

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  15. אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  16. אני צריך כרטיס מסך לעבודה משרדית שאפשר לחבר לו יותר מ 3 מסכים במקביל. או שיש פתרון אחר לחיבור מספר מסכים ? תודה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by yosi yosef,

יש לי לוח אם SLI ואני מיתלבט בין רכישת שתי כרטיסים 6800 GS או 7800GT אחד

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by גיאy,

שלום, יש לי מחשב של HP מעבד i5 8G זיכרון ספק כח 350W אני מחפש כרטיס מסך לא יקר למשחקי פורטנייט וולורנט. מכיוון שיש לי לגים האם הכרטיס הזה יספיק לי Gigabyte GT710 2GB GDDR5

19. Started by TheNautilus,

קודם כל תודה לבחור שענה לי קודם (הוא היה יחיד ומיוחד). קראתי קצת באינטרנט והסתכלתי בחנויות ואני מתלבט בגדול בין שני מסכים. 1. IIyama Vision Master Pro 514 2. ViewSonic P225F שני אלה נמכרים בלמיר (www.lamir.co.il) אבל בפנדה (www.pandas.co.il) יש שני דגמים אחרים של IIyama. ה - 511 ו 512. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם? ואם למישהו יש נסיון עם המסכים שציינתי אני אשמח לשמוע תגובות. ובכלל איפה אפשר לראות מסכים כאלה במו עיני? תודה מראש על כל תגובה, טל.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי (ראו חתימה), כבר מתחיל להיות חלש למשחקים החדשים. ראיתי במספר אשכולים פה, שמומלץ ללכת על RADEON 5770, משום שהספקו לא גדול. ברצוני לדעת, האם הכרטיס הזה טוב לגודל המסך שלי? (יש לי 20 אינצ') האם אינני צריך לקנות ספק חדש עבור כרטיס מסך זה? מה הוא כרטיס המסך הטוב הבא בתור (טוב יותר ממנו הכוונה), ואיזה ספק מומלץ לקנות עבור כרטיס זה? האם בכלל כדאי לי לקנות כרטיס מסך יותר טוב ממנו או לא? כמה FPS אני אקבל במשחקים החדשים עבור ה-5770 עם המחשב שלי? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by simonsix,

New Windows 7 Direct3D 11 DirectX 11 Release This version of the Windows 7/Direct3D 11 Technical Preview ships as part of the DirectX SDK and contains the following new features, tools, and documentation: Technical Preview of Direct2D; Technical Preview of DirectWrite; Technical Preview of DXGI 1.1,

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by nec_000,

הכשל ב- 2080ti, מצב הקריפטו והשפעתו על נוידיאה, תמחורי כרטיסי מסך, RT לראשונה בכותר BF5, ועוד....

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by ydyehuda,

שלום וחג שמח 1) כיצד אני מחבר, ומה עלי לקנפג כדי ששני המסכים יראו אותו דבר? 2) FB,K אך לכל מסך נראה דברים שונים? בתודה מראש, יהודה

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by shefi,

מה זה החיבור הזה? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by טל,

PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E

• 11 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים