כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הפרטים על הלוח הם בקישור http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/70240/ASUS_Released_Non-Reference_Radeon_HD_4870_with_Expanded_Power_Circuitry.html
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? כרטיס מסף על סלוט PCI ? או לפחות איזה שהוא כרטיס שיהיה לו יציאת TV שיושב על סלוט PCI, או אם קיים דבר כזה חיצוני? אן לי חריץ AGP במחשב יש כרטיס מסך ONBORD. תודה.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי ראדון 9600 לא פרו של gigacube ובהתחלה הדרייברים שבאו עם הכרטיס CATALYST 3.2 פעלו אבל כשהורדתי דרייברים חדשים 3.6 זה מדליק את המחשב וכותב שאין דרייברים ולא טוען אותם... בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קורה לי לפעמים שנוגעים אצלי במסך עם האצבעות וכל פעם שנוגעים בו אז נוצרת ה"גומה" הזאת....שמעתי שהמסך עלול להקרע מזה או שעלול להגרם לו נזק,האם זה נכון?
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום... יש לי fx5200 ורציתי לדעת איך אני בודק את הטמפרטורה שלו שאני נוגע בו הוא ממש חם! ועל איזה טמפרטורה הוא אמור ליהות? תודה[br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 09:45:07 הורדתי שתי תוכנות ati tool ו everest אבל אני לא מוצא תטמפרטורה איפה היא מוצגת בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני הולך לקנות מחשב חדש, הרכבים שלו עדיין אינם מוגדרים. כרגע אני מחפש כרטיס מסך, שיתאים למשחקים. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX4870512MD5~8~0.htm או עלGTX260 שמחירו דומה. מה ההדלים בינהם? מה עדיף? האם יש משמעות לזיכרון של 896 מ"ב לעומת 512 מ"ב בלבד? אני לא מבין גדול מדי בכל העסק, לכן אשמח אם תסבירו לי במילים פשטות ככל שאפשר, ולא במושגי היי-טק. תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מתי ירדו מחירי ה 8800 של NVIDIA ובמיוחד ה 8800GTX ??? ומתי יצא ה R600 לשוק ???
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מסך 22" asus mw221 (בן חודש) כשאני מזיז חלונות, או משחק במחשב, יש מן הילה צהובה מסביב לחלונות, או מסביב לעצמים תלת מימדיים, בכיוון שמנוגד לכיוון אליו אני מזיז את החלון. זה ממש בולט בoblivion, למשל, ונראה רע. שאר המערכת: 8800gts 320mb, e6600, vista, ubuntu, 2gb mem - הבעייה היא גם בחלונות וגם בלינוקס. זה מצב חריג? יש לכם אותה בעייה? מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
http://www.3dmark.com/3dm/89695? לא עשיתי שום המהרה או משהו למערכת, אני רק רוצה לדעת האם התוצאות הגיוניות ביחס למערכת. תודה רבה מראש נ.ב רצ"ב המפרט של המחשב. בנוסף הבדיקה נעשתה על intel ssd 330 180gb מסך 23 dell
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין השניים כל מה שאני יודע זה שה 5770 תומך בדירקס 11 ועל הנייר הוא קצת יותר טוב מה 4870 בפועל, אני רואה שעדיין ה 4870 יותר יקר, ועדיין ממליצים על ה4870 בתור כרטיס מסך למרות שקיימים דגמים יותר חדשים בשוק. זה לא קשור למפרט מחשב שאני עומד לקנות או משהו, זה פשוט לא מובן לי. אשמח להסבר \ השוואה בין השניים.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שאלה קצת כללית רק בשביל להיות בטוח, אני יודע שזה שונה מחברה לחברה אבל באופן כללי האם הכרטיסי מסך החדשים שכוללים יציאות HDMI כוללים עליהם כ.קול או שזה עדיין שימו ב dongle או כל מיני טריקים אחרים כדי להכניס את הקול ליצאת ה HDMI ?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, ראיתי באתר של פנדה ובכמה חנויות נוספות שמוכרים את הכרטיס הנל בשני גירסאות האחת ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM והשניה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL חוץ מהבדל של 200 שקל ואריזה מקורית יש בין השניים הבדל?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 יציאות ב DVD שלי, SVIDEO ו COMPOSITE , יש לי מחבר מיוחד שממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO וכך זה מתחבר לכניסה של הכרטיס טלוויזיה שלי. אם אני יקנה כבל SVIDEO כך שאני יחבר ישירות מ ה SVIDEO ל כרטיס טלוויזיה האיכות תהיה יותר טובה ? תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני חודשיים בערך. שיחקתי במשחק מסויים ופתאום נתקע המשחק, הופיע vpu recover ומאז אני לא מצליח לשחק בשום משחק יותר מ15 דקות. התקנתי מחדש הכל: ווינדוס, דרייברים, דרייברים ללוח אם ואפילו עדכנתי את הביוס וכלום לא עזר! אני כבר ממש מיואש, אין לי כבר אחריות על הכרטיס מסך ואני לא יודע מה לעשות... מישהו מכיר את הבעיה? המפרט: athlon xp 2500 Abit nf7 v2.0 geil 2*256 pc2700 radeon 9500pro תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך טוב ולא יקר עבור מפרט קיים שקצת ישן כבר , אם אפשר לקרוא לו כך . המפרט הוא : (הדברים החשובים) לוח אם - Asus P5E מעבד - Q6600 ספק כוח - Antec 500Watt וזכרון זה לא חשוב , כי אם צריך עוד אז אני כבר אוסיף לבד כמה שצריך . השימושים של הכרטיס : שיריץ משחקים עכשויים ועתידיים כבדים ככל האפשר בתקציב (בהמשך) , שיהיה כרטיס טוב ואמין , רצוי הרצת משחקים על הגדרות גראפיקה גבוהות ככל הניתן . המסך שאיתו עובד המחשב , רץ ברזולוציה מקסימאלית של 1200X1600 . התקציב הוא 500 עד 600 ש''ח , רצוי לא לחרוג אלא אם כן ואין ברירה וחייבים כרטיס יותר חזק שעולה קצת יותר מהתקציב . יש לי העדפה לכרטיסי ה-AMD , אבל , אם באותו המחיר ישנו כרט…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי אנשים. בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני כבר ממש אובד עצות אני מנסה למצוא בנרות 6600GT לAGP אבל אין מזל אפילו משומש יהיה טוב אבל זה כאילו נעלמו כל הכרטיסים ל AGP של NVIDIA בארץ ... (כאילו אף אחד לא מוכר ... לא חדש ולא ישן...אולי רק 5200 אבל זה לא הרעיון :-\) מישהו יכול לעזור ? להפנות אותי אולי לחנות שיש לה במלאי ? או לאיזה חבר נחמד שלו שרוצה למכור ? תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם הוא מסך טוב, כי לא ידעתי שיקנו לי את זה ואם יש אחד טוב יותר אז אני אחליף...
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג ממתי החברה סגורה? יש לחבר שלי כרטיס Nr9 Revolution IV AGP עם מחבר 1600SW,אבל משום מה הוא פשוט לא מוכן לעבוד עם מסך-Siemens TFT (דגם MCF3501T),אבל המסך לא מוכן לעבוד עם הכרטיס,כאילו הוא לא מזוהה ע"י הכרטיס,והדרייברים באתר לא עוזרים לו במיוחד. נתקלתי בפורומים באתר של #9 באדם עם בעיה דומה(עם אותו מסך אפילו) אך הוא לא קיבל אף תשובה לבעיה שלו. ויש לי שאלה,כרטיסים למה אלו בדיוק? לא יצא לי לראות אותו והחבר שלי לא פירט על שאר המערכת שלו...
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מה עדיף מבין 2 הכרטיסים האלה...? לפי המהירויות הDDR והMB ה7300 ניראה הרבה יותר טוב מה6600 אבל פה רשמתם ש6600 עדיף עליו למה?! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אז מי בעצם יותר טוב מביניהם?? NVIDIA GeForce 7300 GS TDH 550/810 MHz 256MB DDR2 64-bit 420# (קראתי באתר של Leadtek שאם יש לך 1GB RAM ומוריד עידכונים מיוחדים לBIOS אז זה הופך תכרטיס מסך ל512MB זה נכון?! ???) WinFast A6600 LE 300 /500 MHz 128MB DDR 128-bit 390#
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-