עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מבחינת קול התקנתי את כל הקודקים בעיקר את NIMO PACK והוא מזהה (ראה תמונה) אבל לא שומעים.. אולי זה בעיה בסאונד בלאסטר? אבל שירים וכל השאר אני כן שומע.. אני נואש.. http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_222553-317/Setting.jpg והאיכות על הפנים... אצל חבר שלי רואים טוב... מה גורם לזה להיראות ככה? יש לי GFORCE 2 MX 200 64MB (ראו תמונה) יש פתרון? אגב הדרייברים הם 23.11 http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_223003-324/Movie.jpg

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  2. Started by N N C,

כולם מכירים את DXDIAG אני מניח, אז אין צורך להסביר מה זה... הבעיה היא שבלשונית תצוגה/video מוצג שיש לי תמיכה של הכרטיס מסך ב-direct draw, direct 3d אבל לא בהאצת AGP או משהו כזה (הוינדוס שלי בעיברית אז אני לא זוכר בדיוק איך כותבים את זה באנגלית)... משהו כאן מוזר כי אני זוכר שהייתה לי את האפשרות הזאת בפעם האחרונה שבדקתי... ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי לעדכן ל-DX9 ובדקתי שבהגדרות תצוגה יש האצת תלת מימד מלאה... אז יש כאן איזה משהו שאני מפספס ?

3. Started by yoxo,

מעבד Q6600-OC 3GHZ זיכרון RAM 6GB ספק כוח CORSAIR 520W הכרטיס הקיים הוא 250GTS כנראה יוחלף ב HD7950 השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב הזה? והאם המחשב ינצל את הכרטיס ללא צוואר בקבוק?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  4. שלום! אז הבעיה היא ככה, בזמן משחק פתאום המסך הפך לשחור (המשחק עצמו, המשיך לעבוד, כי היה סאונד והגיב למקלדת). אחרי ריסטרט המחשב עשה POST רגיל אך שוב הייתי מקבל מסך שחור בערך אחרי 10 שניות (כאשר שומעים שהווינדוס עולה ברקע רגיל). ניסיתי להכנס לביוס והוא ניהיה שחור גם בו. ישר הנחתי שיש בעיה של התחממות של ה - Radeon HD5850 הגעתי למעבדה של החנות, ומה? הכל עובד. החלטנו להריץ Furmark כדי לבדוק אם יש בעיה, הוא עבד בערך 5 דקות סבבה והגיע ל80 מעלות בערך. עכשיו, החלטתי להשאיר אותו בחנות ולחזור תוך שעה וחצי, תוך כדי שהוא ממשיך להריץ את Furmark. לא ייצא לי לחזור לחנות היום ובגלל שהכל היה בסדר, הציעו לי להשאיר את ה Furmark פועל כל הלילה. אני בא הביתה, עושה Google על Furmark ומג…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by amirx19,

האם יש טעם לשדרג לכרטיס חדש מהסדרה הבאה (5850-5870) של ATI או שהמפרט כבר ישן מדי ולא ינצל אותו.לוח האם מבוסס צ'יפסט 975 והוא בעצם PCIX16 גרסה ראשונה עד כמה שאני יודע.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  6. שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by amirxbox,

שלום חברה המפרט שלי: AMD 3200+ אטלון 64. זכרון 1 גיגה. לוח A8NSLI DELUX של אסוס. מארז טרמלטייק XSERVER. ספק : לצערי אני חושב שהוא 350 וואט "TRUE POWER" גנרי. כרטיס מסך נוכחי:Leadtek PX6800 TDH 256MB PCIe (SLI) Videocard תומך - SLI Multi-GPU Ready - PCI-E-SIG certified - Support Microsoft ® DirectX ® 9.0 Shader Model 3.0 - Leadtek Ultra Cooling System - Full-version Game Bundle( Prince of Persia & Splinter Cell) - Video-editing software bundle ( WinDVD 5.0 ,WinFox II, Muvee ) השנה KONAMI שידרגו את הגרפיקה בPES ומהפעלה על HIGH הכרטיס שלי מגמגם בMEDIUM. זקוק לעצתכם אני מלבט בין 7900GT, 7950GTX,8600GTS, 7800GT. **יש לציין שאני לא משחק בשום משחק אחר זה נועד לPES בלבד. הא…

8. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך דגם 8800GTS מכיון שהמחשב מחובר לטלויזית LCD 32 אינץ רציתי לדעת אם אני חייב לקחת את הדגם עם ה- 640 MBזיכרון או שיספיק לי גם ה- 320 MB תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by naveav,

[table] [tr] [td][/td][/tr][/table] Required [/t][/t] [table][tr][td]You Have [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Hardware T&L [/td] [td]Yes [/td] [td]No [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Pixel Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Vertex Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr][/table]נכנסתי ל can tou run it? וכשעשיתי בדיקה האם אני יכול להריץ כמה משחקים, שתאכלס אני מריץ כבר אבל די קשה למחשב לסחוב אותם, ראיתי שנדרשים כמה דברים מהכרטיס מסך, דברים שהכרטיס שלי כנראה לא תומך בהם …

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by EMAN,

לפני כמה זמן התקנתי את QUAKE 4 (שוב) ושמתי לב שהכרטיס שלי לא סוחב באופן קשה למרות שפעם הכל היה מעולה.. אותו סיפור היה עם F.E.A.R , SAN ANDREAS, RIDDICK וכל מיני דמואים של משחקים פשוטים. הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6600 לא כרטיס מדהים אבל הוא תמיד היה סוחב את המשחקים על הגדרות בינוניות בצורה טובה. המשחק האחרון שבו ניסיתי לשחק היה RAINBOW SIX VEGAS ובקושי הצלחתי להפעיל אותו כאשר לחברי עם כרטיס דומה עבד בסדר. אני חייב לציין שבתקופת המשחקים האלו משחק אחד כן עבד : RAINBOW SIX LOCKDOWN ככה שלא כל המשחקים הלכו. תעזרו לי בבקשה לאתר את הבעיה. הכרטיס בן שנה וחצי. תודה

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by topcat115,

למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by klips,

שלום אני צריך דעה ודיאגרמה שמוכיחה מה עדיף יותר כרטיס מסך 9800GT X2 SLI או HD4870 ??? למסך 22 אינץ?

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by athi,

geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?

14. Started by לוח שנה,

שלום לכם, איך נראה לכם הכרטיס הנ"ל לתקציב שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by goku4ever,

היי חברים חזרתי אחרי חופשה ארוכה ( מי שזוכר אותי...) ועכשיו אני מתכנן על קניית מפרט חדש... רציתי לשאול את אלי הגרפיקה פה ... האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיס המסך החדשים של נNvidia - סדרה 9 XXX או שלא?! יש לציין שלא דחוף לי כל כך... תודה מראש ואם תוכלו לשלב גם תאריך יציאה של כרטיסים אלו + מחיר מוערך יהיה אדיר

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  16. מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם Msi 1GLAN X58 PRO-E7.1 http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic כרטיס מסך כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI ספק כוח: ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לפי הנתונים של הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 הוא מתאים מצויין למחשב שלי ככה לפחות אני חושב. זה הלוח אם שלי http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic הספק שלי יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה דיי טוב : הכטיס צורך 500W והספק כוח שלי הוא 550W סתומרת שיש 50W לא מנוצלים שזה טוב ניכנסתי לחנות KSP ליפניי כמה ימים ואמרו לי שהכרטיס הזה R9 270X עובד רק על מחשבים חדשים. זה נכון ? למה שהוא לא י…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  17. מצד אחד אני רוצה כרטיס מסך משוק הבינוני ומצד שני אני רוצה שיתמוך ב dx10 .עכשיו יש לי שני אופציות 1)לקנות 7600gt לחכות עוד שנה וחצי עד שמשחקי הdx10 יהיו פופלרים שיחייב אותי בקניה ואז גם אני יוכל לקנות כרטיס מסך מהשוק הבינוני של הדור הבא שיהיה יותר חזק מהשוק הכבד של היום .ועוד משהו יהיה תחרות בין ati ל nvidia והמחירים ירדו יותר מהר .השאלה אם זה נכון או מצד שני להשקיע על 8800gts כולל הספק ליברטי היקר שזה יוצא תוספת של 1300 ש"ח .השאלה היא האם בעוד שנה וחצי אני יוכל לקנות כרטיס מסך שיותר חזק מה 8800gts ? שתבינו ההשערה שלי הזאת לא נותנת לי לקנות את ה 8800gts בגלל שמחקי ה dx10 יכנסו חזק רק בעוד שנה וחצי וה 8800gts יתחיל לזחול עד אז אני חושב .לחכות ל 8600gt לא שייך כי אני חייב ל…

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  18. יש לי מחשב כזה -- AMD X2 3800 1 GB זיכרון 6600GT 256 PCI EXPRESS השאלה שלי היא כזאת .. האם שווה לי להחליף את הכרטיס המסך הנוכחי שלי ל7900GT כשאני מוסיף 1200 שקל .. ?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by DakloN,

האם זה 1950PRO או שיש יותר טובים ממנו למחיר הזה? לא עושה OC...

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  20. שלום לכולם, אני נמצא כרגע לפני קנייה של כרטיס מסך חדש. לצערי הקנייה היא לא בגלל שאני רוצה אלא בגלל שיציאת ה S-VIDEO של הכרטיס הנוכחי הפסיקה לעבוד... דבר שקרה לי 3 פעמים עם ה 7600GT עם כרטיסים שונים שהחלפתי כל עוד הייתה לי אחריות. עכשיו נגמרה האחריות ואני חייב לקנות חדש. שאלה ראשונה לגבי מה שכתבתי - זה נורמאלי שיציאת S-VIDEO תיהרס 3 פעמים בשנה?? אולי אני עושה משהו שאסור ושורף אותה? אני לא רוצה להרוס את הכרטיס החדש שאני אקנה. לגבי הכרטיס החדש אני מתכנן לקנות את ה 9600GT שמבחינת מחיר וביצועים נראה לי מתאים. אני בעיקר רואה סרטים בטלווזיה שמנוגנים במחשב אבל גם רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים מדי פעם.. ברור לי שהכרטיס הזה הוא לא חיה רעה אבל אמור להספיק לרוב המשחקים הצורה כזאתי …

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  21. מפתחת השבבים תקיים את אירוע ה-GTC המקוון שלה בעוד מעט יותר משבוע, באיחור של חודש וחצי מהמועד המקורי - עם בשורות עבור עולמות הרובוטיקה, הבינה המלאכותית והרכבים האוטונומיים לכתבה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by Titan777,

משהו פה לא מסתדר לי הכרטיסי מסך חמים ואין עליהם טיפת עומס כי המחשב חדש ואין לי עוד כלום על המחשב מדובר ב Twintech 9600Gt XT OC edition בSLI נכנסתי לATITool ובהתחלה הוא הראה לי 49 מעלות עכשיו כשנכנסתי עוד פעם הוא אמר לי להפעיל את התוכנה כאדמיניסטרטור כי הדרייברים משתמש בתקשורת עם ההארדווייר שלי.. משהו כזה הפעלתי סתם לראות עכשיו את המבחן 3D שיש שם וזה נותן לי 615FPS קיצר עכשיו זה בכלל לא מראה לי את המעלות ולא מראה לי כלום בגלל ההודעה הזאת על הדרייבר... ועוד שאלה.. כשהתקנתי את הדרייברים אז לא היה SLI לסדרה 9.. היה ל7 ול8 התקנת SLI קיצר המוכר בחנות אמר לי שהוא פתר ת'בעיה והתקין ת'כרטיסי מסך ושהם עובדים כSLI איך אני יכול לדעת בוודאות שהכרטיסים עובדים בSLI?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by puki,

התקנתי את הכרטיס ויש בעיה בהעלאה של הוינדוס אני מקבל הודעה שאין לכרטיס מספיק חשמל, כי החיבור החיצוני של המתח לא מחובר. קיבלתי את הכרטיס ערום בלי שום כבלים ומתאמים. מי שמכר לי אותו אמר לי שאצלו זה עבד בלי לחבר את המתח החיצוני בלי שום בעיה. הלוח אם שלי הוא ASUS M3A78-EM. מעבר לזה יש את עניין יציאת הTV. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה, אין לי את המתאם שבא עם הכרטיס , יש לו יציאה עגולה 7 פינים שדומה לSVIDEO. חיברתי כבל SVIDEO לRCA, הגדרתי מצב CLONE רזולוציה בטלויזיה של 800X600, ולא רואים כלום. רעיונות ?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  24. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מה עדיף לקנות ללוח SLI 1.לקנות ג'יפורס 7800 ג'י טי אקס אחד ??? 2.לקנות שתי כרטיסים למשל ג'יפורס 6800GS לא דווקא אלו אתם תגידו מה דעתכם תודה מראש

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by snapdragon,

המערכת שלי כרגע היא: AMD Athlon X2 5600 2GB זיכרון. (ישודרג ל4 בעתיד) כרטיס מסך 9800GT של חברה בינונית. ווינדוס 7. הספק הוא 550W או 600W לא זוכר כרגע. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך בסכום של עד 700 שח שיריץ משחקים ברזולוציה של 1024*1280 באיכות הכי גבוהה. ושיהיה שקט. האם יש טעם? האם המעבד מגביל אותי באיזשהו אופן. האם השיפור מכרטיס המסך הקודם יהיה משמעותי? תודה.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים