עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by בייגל טוסט,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=86 הפעם כרטיס חדש מבית Inno3D הוא רץ על 500/1400 לעומת 350/666 בגירסא הרגילה וכפי שמסתמן, רוצח את ה6600GT צפוי לעלות 90-130$ (מעניין כמה בארץ)

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by Dimka,

נכון להיום יש לי המפרט הבא: P4 3.0 HT מסוג 775 שמתחמם פחות למרות שזה פרסקוט זיכרון של ג'יגה שפועל ב- Dual channel בתצורה של 512*2 ---כרטיס מסך pci-e x600pro של ג'יגהבייט (128 זיכרון, סביר אבל לא בשמיים )--- השאלה היא אם אשדרג ל-7900GS לדוגמה, האם ההשקעה תהיה כדאית? כי היום שמעתי שמשחקים מנצלים יותר את המעבדים כפולי הליבה במיוחד של משפחת conroe... יותר חשוב לי שיהיה רזולוציה 1280 (מסכי LCD של 19" הרוב כאלה) כאשר הגרפיקה במצב High או יותר, וחשוב לי ה-HDR (מתכונן ל-gothic3 מי שמכיר...) ואם עדיף להסתדר בינתיים עם כרטיס חלש יותר - ולהשקיע בעתיד באחד סביר יחד עם מחשב חדש, אז גם טוב. תודה על כל תגובה בנושא

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  3. אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. שלום, ברשותי המחשב הבא: Athlon XP 3200+ 512mb ram leadtek geforce 4 ti4400 128 ram ואני רוצה לשדרג. הסיבה לשדרוג היא שOblivion מחייב כרטיס מסך שתומך בפיקסל שיידר 2.0. כרגע אני מגיע עם 3dmark 2003 ל1850 נקודות, ורוב המשחקים די צולעים. אני מתלבט אם לשדרג את כרטיס המסך בלבד, ואז אני אצטרך לקנות כרטיס AGP, לבין לשדרג הכל, ואז הסיפור הרבה יותר יקר, אבל אני אוכל לקנות כרטיס PCI Ex. מה דעתכם? האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יביא אותי לתוצאות טובות מבחינת משחקים חדשים, או שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללכת על שדרוג כולל?

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  6. האם ניתן לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הנ"ל לחשב חדש מבלי שאני יודע עדיין איזה מסך ואיזה לוח אם יהיה לי?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  7. 0x000009C 0x0000004 משה כזה Mecahine _Dep ? זה בגלל הדרייבר של ATI החדש?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by R0ck,

מקווה שפתרו את הבעיות עם טעינת ה CCC... http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. מצד אחד אני רוצה כרטיס מסך משוק הבינוני ומצד שני אני רוצה שיתמוך ב dx10 .עכשיו יש לי שני אופציות 1)לקנות 7600gt לחכות עוד שנה וחצי עד שמשחקי הdx10 יהיו פופלרים שיחייב אותי בקניה ואז גם אני יוכל לקנות כרטיס מסך מהשוק הבינוני של הדור הבא שיהיה יותר חזק מהשוק הכבד של היום .ועוד משהו יהיה תחרות בין ati ל nvidia והמחירים ירדו יותר מהר .השאלה אם זה נכון או מצד שני להשקיע על 8800gts כולל הספק ליברטי היקר שזה יוצא תוספת של 1300 ש"ח .השאלה היא האם בעוד שנה וחצי אני יוכל לקנות כרטיס מסך שיותר חזק מה 8800gts ? שתבינו ההשערה שלי הזאת לא נותנת לי לקנות את ה 8800gts בגלל שמחקי ה dx10 יכנסו חזק רק בעוד שנה וחצי וה 8800gts יתחיל לזחול עד אז אני חושב .לחכות ל 8600gt לא שייך כי אני חייב ל…

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  10. עשיתי OC כמו שכתוב באתר, כל 5HZ עשיתי מלא בדיקות ומשחק וחיפשתי נקודות או קווים או כל סימן לזה וכשהגעתי למקסימום, שזה קרה ב460HZ של הCORE ו750HZ בערך של הMEMORY אז החזרתי איזה HZ10-15 אחורה ובדקתי שוב ושוב ושוב בדיוק כמו שבאתר מופיע. ועכשיו אחרי שזה מגיע לDESKTOP, כל התוכנות מתחילות להיפתח ואז כל המסך נהיה מלא בקווקווים כאלה קטנים שזזים מהר, זה עושה כזה מסך שחור ואז מסך כחול או מסך מלא בקווקווים שעומדים במקום וזה לא מגיע לDESKTOP. מה אני עושה?! בבקשה זה נורא דחוף, אם ההורים שלי יראו את זה הם יהרגו אותי!!! איך לאפס את ההגדרות בכרטיס מסך, מה אני צריך לעשות??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים, גיל אגב לפי מה שאני זוכר, היה שינוי של 160-170HZ בזיכרון ואיזה 100-90HZ בליבה

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by gmb,

יש לי מחשב ישן שהשמשתי לצורך מחשב שני בבית רוב הזמן אמנם הוא יריץ את תוכנות האופיס הרגילות וישמש לגלישה באינטרנט וכדומה... המעבד שלו זה AMD1800 XP וזיכרון יש לו 756 MB הוא מריץ XP SP3 סה"כ הוא בסדר גמור מהבחינות האלה אבל, בזמנו הכרטיס מסך שלו נשרף והוצאתי מהבויידם (תאמינו או לא..) כרטיס מסך RIVA TNT2 MX-400 ישן ישן, אבל עבד סה"כ בסדר... אפילו שיחקתי בו קצת פה ושם מה שכן, רציתי עכשיו לשדרג קצת את יכולות המשחק שלו, כך כשגם שאישתי תעבוד על המחשב החדש יותר אני אוכל להנעים את זמני בכמה שמני הקפה ב PROJECT TORQUE או משחק כזה או אחר של מכוניות או FPS... איזה כרטיס מסך בסיסי אני אוכל לקנות שיהיה מבוסס על AGP אם אני לא טועה, אין לי בעיה לקנות גם כרטיס מסך מיד שנייה אם יהיה יותר טו…

12. Started by HaVoC_850,

יש חיה כזאת? מצאתי את הדבר הזה בגוגל http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ זה אמיתי? שווה משהו? אני פשוט ממש אתבעס אם אצטרך להתקין את הוויסטה הזאת על המחשב שלי עכשיו...

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, מה כרטיס ה PCI החזק ביותר שקיים כיום? והאם יש כרטיס שגם מקליט טלוויזיה? תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by AvivCh,

יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל E8400 P5QL-E 2X2 OCZ REAPER EDITION 1066 SHAPPIRE 4670 512DDR3 H.D 1-T W.D אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024 המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים. חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by ORrrr,

ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by roma,

שלום רב! רציתי לדעת: האם התוצאה 13770 ב3DMARK01 למפרט שלי טובה (המעבד הומהר ל3200+ והכרטיס: 550 ליבה, 700 זכרונות) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by or,

סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. Started by SunMen,

שלום, ראיתי באתר של פנדה ובכמה חנויות נוספות שמוכרים את הכרטיס הנל בשני גירסאות האחת ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM והשניה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL חוץ מהבדל של 200 שקל ואריזה מקורית יש בין השניים הבדל?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  19. ורק אחר כך להוריד עידכון כי חבר שלי אומר שממומלץ להתקין קודם את הדיסק דרייברים שבא יחד עם המאיץ,האם זה נכון כי עם הדיסק באות עוד תוכנות כמו hydravision ועוד... או שזה שטויות ועדיף להוריד ישר דרייברים מהאתר של החברה? תודה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר) אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב? לינק לATI: משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO לינק לASUS: http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by jambo222,

שאלתי בפורום אוברקלוק ואני שאל גם פה יש לי כרטיס hd6770 שפיר עשתי לו אוברקלוק של 15 אחוז ה fps לא השתנה ונשאר 18 פרמים .הניצול של המעבד (e8400 ) הגיע ל 90 אחוז והניצול של הזיכרון הוא 65 אחוז זאת אומרת שאף על פי שהמגה הרצים גדלו התצוגה לא השתתפה המסקנה היא שואוברקלוק לא משפר את התצוגה והשאלה האם כדאי לקנות כרטיס מתקדם יותר שהרי ההבדל הוא בתדרים שאולי לא משפיעים

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  22. אהלן קניתי את הrx480, וראיתי שמאחורה יש לי רק יציאות של דיספליי פורט וhdmi. ומהמסך שלי יש רק יציאה לvga וdvi, אז קניתי כבל מdvi לדיספליי פורט, אבל זה לא עובד... המסך לא קורא את הכרטיס.. מה אני אמור לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  23. Started by Xen1984,

ערב טוב, הגיע אליי מחשב של דוד שלי שנפטר עם הכרטיס מסך NVIDIA QUADRO FX 4500 רציתי לדעת למה הכרטיס המסך מסוג זה משמש והאם יש אפשרות בכלל למכור אותו כיום כי אין לי שימוש במחשב הזה תודה רבה מראש על העזרה.

24. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אז ככה....יש לי מחשב יחסית חדש...אציג את המפרט בהמשך.... יש לי כרטיס מסך HD7970 GHZ EDITION 6GB והאמת שעד כעשיו לא הייתה לי בעיה עם אף משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר... אני שוקל להחליף את כרטיס המסך ל GTX690... האם זה כדאי? אני ירגיש בהבדל? מפרט המחשב שלי הוא זה : מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by nashdy,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין . יש לי 2 כרטיסים של GTX480 של גיגהבייט האם אני יכול לחבר כרטיס שלישי של GTX480 של חברת ZOTAC בנוסף לשני כרטיסים שיש לי? יעשה בעיות אם זה חברות שונות , אבל אותם כרטיסים ? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים