עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by matizami,

בעקבות באטלפילד החלטתי לשדרג את הכ. מסך שלי במקום 9800gtx הזקן שלי. אני לא גיימר מושבע ו ולרוב אני משחק במשחקים לא עתירי גראפיקה. אני מתכוון להוציא עד 1500 שקל. אין לי כוונה להחליף עוד חלקים. אם מישהו חושב שחלפת כ. מסך בלבד לא תסייע אשמח לשמוע. המפרט שלי: מעבד Q6600 2.4 לוח אם GIGABYTE GA P35-SD3L ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W את המחשב קניתי בSKYPC ולכן אשמח לקנות משם גם את הכרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by asaf982,

איך הכרטיס של GAINWARD ואיזה חברה הכי מומלץ?

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by ykg,

יש ברשותי כ.מסך 8800 GTS שעבר OC ע"י היצרן (MSI). הזמנתי מחשב חדש והטכנאי אמר שעוד בהתקנה מופיעים לי נקודות וקווים אדומים,הוא טוען שהכרטיס היה כבר בשימוש (הזמנתי מ-newegg בארה"ב) ושהכרטיס דפוק. יכול להיות שהקווים מופיעים בהתקנה כי עוד לא הותקנו הדרייברים של הכרטיס? נשמע לי קצת לא הגיוני שNewegg ימכרו לי משהו משומש. משהו מכיר את התופעה? נשמע לכם הגיוני? המחשב תחת אחריות ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה ,כי אני לא כזה מבין בזה. הזמנתי בחנות שנחשבת לאמינה.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה אני מצטער שפתחתי עוד דיון אבל אני צריך תשובות דחוף

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  5. איזה כרטיס יהיה נכון למערכת שמבוססת על מעבד I5 2500 או I7 2600 . אני אעבוד בהתחלה עם תוכנת pinnacle studio 14 ולאחר מכן אשקול לעבור לתוכנות כמו edius או premiere מה חשיבות הכרטיס במערכת זו ?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  6. תודה ! ;D

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  7. חוץ מלתקוע אותו על החריץ יש גם חיבור מולקוס..? מה זה החיבור הזה צריך לחבר אותו לספק ... תגיד אם יש תחיבור הזה לכל אחד מהכרטיסים

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  8. טוב אז עשיתי עם הNView את ההגדרות ורואים בטלוויזיה רק הבעייה שרואים בלי צבע!! רק שחור לבן!!! אני לא יודע מה לעשות!!! :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by aradk,

אז זה המפרט שלי http://siz.co.il/my.php?i=wztwqllz3dmu.bmp הלכתי עם המפרט הזה לכמה חנויות והציעו לי בחנות אחת את אותו המפרט בדיוק רק עם כרטיס מסך HD5770 איזה כרטיס עדיף? אני צריך להריץ כמה שיותר טוב את המשחקים cod,gta iv ועוד כמה משחקים,אז איזה כרטיס יותר טוב לי? תודה רבה לעוזרים

10. Started by jony12,

הלווו HWzone!!! חחח אני חדש באתר הזה... אחלה אתר שבעולם!!! נחמד שיש למי לפנות... יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן של חברה בשם ZOLTRIX (נראה לי, זה מה שרשום עליו באותיות קידוש לבנה...) חיפשתי דרייבירים ומצאתי את האתר של החברה שהיה ממש לא מספק. כמובן לא מצאתי כלום ואני דיי נואש... אני לי שמץ של מושג איזה מודל יעני הכרטיס ואודה מקרב לב למי שיוכל להסביר לי איך מבררים את זה, או אפילו יותר טוב איך פשוט מתקינים את הבנזונה הקטן... אני ממש חייב את זה. בתודה מראש, יונתן....

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by stam,

בס"ד שלום לחברי הפורום ! יש לי שאלה עקרונית: במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת מהו הגורם הזיכרון הכללי או הכרטיס מסך??? כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by Ruxies,

אז ככה, אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מבולבל, קראתי המון כתבות על הradeon 4870 ואני תיכננתי לקנות את הgforce 260gtx אך המון אנשים אומרים שהradeon 4870 יותר טוב, יותר זול. אבל גם המון אומרים שהם מקבלים בו שגיאות, כל אחד משהו אחר ואני נורא מבולבל ולא יודע מה לעשות. אני אשמח להצעות ודוגמאות של גרפים או כל מיני דברים אחרים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by Avi313,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים?

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by davidzada93,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך של geforce g210 רציתי לשאול אם הhdmi שלו מעביר גם קול ואם הוא מתאים ל full hd ? הכרטיס מסך בעיקר לסרטים וממש קצת משחקים אם אפשר חוות דעת עליו תודה והמשך יום טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  16. שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  17. זה תומך אחורה או שצריך לוח חדש? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by Jack_g,

שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  19. היי, יש לי כרגע MSI 8800GTS640MB שמתחמם יותר מידי (90 מעלות) אני שוקל להחליף אותו בHD4770 החדש יש מסך DELL 24 Q6600 2GB OCZ1066 OCZ 600W מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by sega1,

להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג כרטיס מסך על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS

21. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין 2 כרטיסים,תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב משניהם? זה הראשון של גיגהביט ‏‎GV-N560OC-1GI ‎- GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI או של אסוס ‏EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5‎ - HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E‎ מי הכי חזק מבין שניהם?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  22. יש לי GF 7900 ואני היית רוצה לדעת איזה מישחקים יש שמנצלים את כל כוחו של ה GF 7900

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  23. בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by online,

היי, אני מחפש המלצה בשביל חבר. זה המפרט: מעבד E6500 זיכרון 1x2GB DDR2-800 צ'פסט G41 מארז CoolerMaster mATX עם מאוורר קדמי 120MM ואפשרות להוסיף מאוורר אחורי 92MM ספק כוח Seasonic SS-350ET Windows 7 מסך ברזולוציה של full HD אבל אפשר להתפשר ברזולוציה מחפשים כרטיס מסך שיהיה שדרוג משמעותי מהכרטיס המובנה וייתן תאימות למשחקים. הבנתי שכרגע מנסים להריץ Need For Speed: Shift ומשחק נוסף בשם anno2070 ולא מצליחים. אני מתרשם שכרטיס מומלץ היום הוא ATI 6750 512MB וכדאי לשקול הרחבת הזיכרון ל-4GB (בהזדמנות אחרת כנראה). האם זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  25. שלום. קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך יד שניה שכנראה שבק חיים ברגעים אלו (ניסתי לחבר את המחשב למסך השני..) בכל מקרה חשבתי לחכות לסדרה החדשה של כרטיסי המסך.. אבל בלית ברירה אני חושב שאלך עכשיו על ה8800GT. האם יש חנויות שניתן לרכוש מהן את הכרטיס (512MB) באופן מיידי? (אני ממש ממש צריך את המחשב למחר-מחרתיים) רצוי שהן יהיו באיזור המרכז אבל אם הן עושות משלוחים אז זה לא חובה. אני יודע שהשאלה נשאלה הרבה פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא לבדי באיזור המרכז חנויות שמוכרות את הכרטיס הזה במחיר סביר (מתחת ל1500 ש"ח). ד.א האם כדאי לי לקנות קירור בנוסף? תודה

• 13 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים