כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני קונה כרטיס ATI Radeon 9800PRO All In Wonder למחשב המרכזי שלי (מחו"ל, 350 דולר). ;D עכשיו, למחשב אחר (בבית של אבא שלי), שאני צריך את האפשרויות של הAll In Wonder עליו יש לי 2 אפשרויות: -ATI Radeon 9600PRO AIW -Hercules Radeon 9800SE AIW שני אלה עולים בסביבות ה1500 ש"ח בPANDAS. איזה הייתם בוחרים? אני יכול לנסות בHERCULES לשים את הOMEGA ולהפוך את ה9800SE לPRO. אבל ככה בלי שינויים, איזה יותר טוב? כי יש רק איזה 40% שהOMEGA יפעלו וזה יהפוך לPRO. תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 867 צפיות
-
-
זה לא שוק פה, או לוח מודעות. אם אתה רוצה להמליץ בצורה אינפורמטיבית אנא עשה זאת בתראד שכבר נפתח על נושא היבוא ע"י חנויות, כדוגמת זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=26;action=display;threadid=25604
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש,בעיקר למשחקים. חשבתי על ה-X800GTO או X1650PRO או X1650 או על ה7600GS. אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך הכי כדיי ולמה אז זה יהיה מצוין. ואם גם תוכלו להגיד איזה תוספת ביצועים תהיה למעכת שלי אז זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחרי שניסיתי לצרוב ביוס והצריבה לא הצליחה, עשיתי ריסט למחשב והמסך לא קיבל אות מהכרטיס מסך . העברתי את הבורר של הביוס של ה- 7950 לביוס השני, ביוס הגיבוי . עכשיו הכל עובד כמו שצריך אבל אני שואל את עצמי מה עם הביוס הראשון ? איך אני מתקן\מסדר\משחזר אותו למצב תקין ?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ואני לא יודע איך לחבר ולהגדיר בשביל שאני יוכל ל ראות סרטים מהמחשב בטלויזייה? קיבלתי את כל הכבלים והחיבורים! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מתי יצא הדור הנוכחי של כרטיסי המסך של AMD ו NVIDIA ? מתי יוצא הדור הבא ? אני צפוי להחליף מחשב בעוד חודשיים שלושה כשיצאו לשוק המעבדים הבאים של אינטל.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחרי שהשקיעה במוצר עם עיצוב חד ואגרסיבי בעל קריצה לגיימינג בשנה שעברה, היצירה החדשה של השחקנית הטאיוואנית בתחום ה-Thunderbolt 3 מתיימרת לשדר אלגנטיות ויוקרה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי ג'יפורס 6150 מובנה...על איזה כרטיס אתם ממליצים לי שיחזיק משחקים חדשים על גרפיקה בינונית+ בטווח ה600 שקלים? ועוד שאלה, האם אני אוכל לנווט בין ה6150 לכרטיס השני? כלומר להשתמש בכרטיס אחד לצפייה בסרטים ובשני למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע 8500GT וחבר שלי מביא לי 7900 ( שהוא יותר טוב משלי ) אז בקיצור השאלה שלי היא האם רק לפתוח את המארז להוציא את הכרטיס שיש ולשים את הכרטיס האחר? צריך למחוק ת'דרייברים של הקודם ולהתקין חדשים? ואם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אנא תיידעו אותי זה פעם ראשונה שאני נוקט צעד כזה ואני לא מעונייין להרוס את המחשב שלי כרגע תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
למה אם הדריברים של ASUS 44.03 לא רואים כתוביות בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לפוטושופ ולייטרום. אמרו לי שעדיף כרטיס מסך של ג'י פורס כי הוא תומך ב- CUDA. מצד שני אני רואה ויודע כי הרוב שמתעסקים עם פוטושופ באופן מקצועי (צלמים ומעצבים גרפיים) משתמשים במק שבהם יש דווקא כרטיסי מסך של AMD. אז אני לא מבין האם זה קריטי כ"כ או שגם כרטיס מסך של AMD כמו 6490M או 6770M יהיו לי מצוינים ויריצו לי פוטושופ בדיוק כמו כרטיסי מסך של ג'י פורס מאותה רמה? זה דחוף לי כי אני מתכנן לקנות נייד ממש בימים הקרובים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב אני מפרסם פה ממש הרבה הודעות עזרה ביומיים האחרונים... (זה מה שקורה כשעוברים מnvidia geforce mx 440 ל- radeon 9800pro) בכל מקרה, עוד בעייה שנאי לא מצליח לסדר אותה: התקנתי את הcatalyst האחרון 4.6, כל הdesktop ניראה בסדר, אך מסיבה מסויימת שורת הtask bar של ווינדוס למטה, האייקונים שבה לא נראים טוב, כאילו הם ברזולוצייה לא טובה (נראה כאילו מישהו עבר עליהם עם סכין גילוח ) זה ככה כם כשעושים start>shutdown אז שלושת הכפתורים standby loggoff ו shutdown נראים לא טוב... די מוזר, ממה זה יכול להיות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכנן קניית מחשב חדש רב תכליתי וכמובן ארצה להתקין את הWIN7 שמגיע עם מנוע ה-DX11. שאלתי היא: הבנתי שה-DX11 משפר גרפיקה במשחקים, אך אני לא מתלהב גדול של משחקים, האם ההבדל בשיפור בא לידי ביטוי בדברים אחרים, כמו שימושים בסרטים או דברים אחרים נוספים במערכת? האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך תומך DX11 ?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם בעצת הפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך הבא : xfx 320gts http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3059 לצערי החנות לא מצליחה לספק את הכרטיס מסך ומציעה לי להלחיף לכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2594 הכרטיס מעקב לי את סיפוק המחשב והחנות לא יודעת מתי הוא יגיע האם שווה להמתין ל - XFX או שאפשר לעבור ל LEADTEK לפי מה שראיתי במפרט ה - XFX כבר מגיע עם תדר שעון של 580 ן ה LEADTEK רק 500 האם ניתן בקירור STOCK להביא את ה LEADTEK לאותו תדר והאם זה כזה משנה חפשתי השוואה בין שני הכרטיסים ולא מצאתי אם למשיהו יש אשמח. חשוב לציין שאני לא גיימר קיצוני פשוט חשוב לי שהכרטיס יתפקד טוב במשחקים בשנים הקרובות ולחבר אותו לטלוויזיה לראות סר…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחפשת כתבה או מאמר מקצועי בנושא. אנחנו עובדים שעות רבות מול מחשב ואני מעוניינת לשכנע את המעסיקים המעפנים להשיג לנו מחשבים דקים. אני מתנצלת על הרמה הבנאלית אולי של השאלה. ותודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין 2 כרטיסים,תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב משניהם? זה הראשון של גיגהביט GV-N560OC-1GI - GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI או של אסוס EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 - HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מי הכי חזק מבין שניהם?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בקניית מחשב מה לדעתכם ייתן ביצועים יותר טובים..... :s05:
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי GF 7900 ואני היית רוצה לדעת איזה מישחקים יש שמנצלים את כל כוחו של ה GF 7900
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום............. אני מחפש מסך LCD לא אכפת לי 15 או 17 אינץ' כל עוד הוא עומד בקרטיונים הבאים. טוב ל הכל כולל משחקים וזמן תגובה נמוך מקסימום 16-20 תצוגה ואיכות תמונה מעולה מעל לכל ביקורת. מסך שקבל פרסי AWARD אמיתיים והוכח כטוב להכל עם איכות מעולה!. המחיר שלי 2600שח המשימה שלכם למצוא לי תמסך הטוב ביותר שעולה על הקרטיונים האלו......... טופיק זה ישמיד עצמו כשתמצאו תמסך. הפרס למוצא המאושר 50שח+דומינוס פיצה משפחתית ממני. "AND YOU BETTER FIND ME ONE" או שדמי על ראשכם :'(
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה, ואפילו די פשוט, אך לצורך ההתחלה עיינו במפרט מימין, בכדי שתהיו בעניינים. אגב, החלטתי לפתוח את השרשור כאן במקום בפורום של לוחות/מעבדים/זכרונות וכיוצ"ב, זה נראה לי פשוט יותר מתאים. אתמול החלטתי לצרף למשפחה 660OC נוסף (מהקניה הקבוצתית) ולהרים מערכון SLI חביב שיענה על צרכי המשחקים המזדמנים שלי (לא משו רציני, רק 5,000 שעות BF3 בשבוע), מאחר וה 580 שלי נדפק והוחלף ב 660OC במסגרת האחריות. אני כאמור על פלטפורמת IVY המתפארת ביכולות ה PCI-Express 3.0 המרשימות שלה. אממה? נראה שבלוחות מסויימים, שכשנעשה שימוש ב PE3.0 עבור SLI, הדבר מתבטא בפגיעה ממשית ביציבות של המערכת. מכרטיס משני שמסרב להזדהות, גם ברמת הביוס, עד לבקר SATA שמפסיק לתפקד וכרטיס רשת מובנה כנ"ל. משו פסיכי. …
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הזמנתי מ-TMS את הכרטיס עכשיו השאלות שלי הם האם הכרטיס הוא HD ? האם הוא יותר טוב מ-8800GT ? (כי המליצו לי להחליף ל-ATI) ולמה אין לעזאזל תמונות של הכרטיס בגוגל Sapphire Radeon 4850 512MB
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כמה אפשר למכור כזה כרטיס ביד שניה , אריזה סגורה לגמרי לא נעשה שימוש בכרטיס...
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום למומחים . ברשותי מחשב בן שנה וחצי.מותקן בו כרטיס מסך 7600GS .אתמול בהפעלת המחשב הופיעה הסמל WINDOWS המסך החשיך ושמעתי ברקע את הקולות של שאר התוכנות שעולות .העברתי את המחשב למצב בטוח (SAFE MODE ) וביצעתי הסרה של הדריבר (מבלי להסיר את ה - sndtvideo ).נתתי למחשב שימצא לבד את הדרייבר המתאים.התוצאה היתה רזולוציה דל 640X480 עם 4 BIT צבע מבלי יכולת שינוי.הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון 190.62 והתקנתי אותו כך שידרוס את הקודם (מבלי להסיר את הקודם ) .אתמול בערב הכל עבד נהדר.היום לאחר שהמחשב עבד במצב המתנה כשעה הופיעה שוב המסך הכחול עם אותה הודעת שגיאה nv4_disp.dll ושוב לאחר איתחול.ביצעתי RISTOR שבועיים אחורה .בנתיים נראה טוב. כאשר ניגשתי ל- device manager \dusplay ada…
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-