עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לשלוח תמונות איזה אתר צריך או שלא משנה?

2. אני יודע שיש נושא דביק אבל עדיין משהו מוזר לי שום מאורר לא נראה כמו מה שאני קיבלתי ואני רק רוצה להבין מה אני קיבלתי לא מצאתי שום דבר בעברית על זה, אשמח לקישור או להסבר קטן

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  3. היי אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 550 שקל למשחקים הכי טוב שאפשר להשיג בשביל הסכום... ואין קשר למפרט שמופיע בחתימה. תודה מראש לעוזרים!

4. Started by night-fire,

לנעול\למחוק\להשמיד\לשרוף\ להשאיר את זה ככה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by amiraa,

שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים והתקציב הוא עד 550 שקל... תודה מראש לעוזרים

6. Started by jjwz,

שלום לפורום. התקנתי לאחרונה את הכרטיס מסךati hd 2600 pro . לוח אם msi 915g מלפני 3 שנים.ישנו כרטיס קול מובנה של חברת c-media .הכרטיס הזה עובד תקין. שתי מערכות הפעלה מצויות במחשב שלי xp pro ו-vista ultimate . זכרון במחשב 1 giga ddr2 .התקנתי את כרטיס המסך של ati ב-pci-e slote . הכרטיס עובד בצורה תקינה חוץ מ-hdmi AUDIO .אני נכנס למנהל ההתקנים וליד ההתקן של מיקרוסופטhigh definition audio controller אני מקבל סימן צהוב.error code 12 אין מספיק משאבים להפעלת הדרייבר.שגיאה זו מופיעה בשתי מערכות ההפעלה. בהתקן הקול של המערכת היתה צריכה להופיעה עוד אופציה שלati hdmi והיא לא מופיעה ישנה רק אופציה שלc-media כרטיס הקול המובנה. חרשתי את האינטרנט לעומק ולא קבלתי תשובה לבעיה. אבקש את עזרת…

7. איזה חברה ואיזה דגם כדאי לקנות? והאם הוא יכנס למארז של THERMALTAKE SWING WINDOW יש בערך 26 סמ אורך לפי מה שמדדתי והאם LIBERTY 400 יחזיק אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  8. CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 לבין CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 הפרש של 110 ש"ח

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by V00d00,

אהלן, לפני כשבוע קניתי מחשב: Intel Q6600 2GB Corsair 800MHz ובתוכו BFG 8800GTS 512MB (G92) OC Edition. שאלה ראשונה, כמה פחות או יותר אמורה להיות הטמפרטורה של הכרטיס בזמן מנוחה ומאמץ. אצלי הוא הגיע כבר ל72 במאמץ, ו55 במנוחה. האם זה נורמלי, תקין לכרטיס כזה ? והשאלה השניה, הרצתי איתו Crysis על הגדרות גבוהות (High), עם Anti-Aliasing X8 ורזולוציה 1024x768 (חשוב לציין שאלה ההגדרות האופטימליות שהוא הגדיר לעצמו), התוצאות הם בד"כ 35+ FPS, המשחק רץ בלי יותר מדי בעיות, אבל האם זה נמוך מדי בשביל מחשב כזה ? http://www.tomshardware.com/2007/12/12/geforce_8800_gts_512_mb/page11.html הסתכלתי פה לעומת המחשב שלי וזה נראה ששם הביצועים יותר גבוהים. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. Started by sharon500,

שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש 8800GT במקום ה 7600GT שיש לי כרגע. אני נמצא בדילמה כי אני לא יודע איזה גירסא לקחת. אלו האפשרויות: PALIT GeForce 8800 GT PALIT GeForce 8800 GT SONIC GIGABYTE NX88T512HP ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M ASUS EN8800GT/TOP/HTDP/512M PALIT GeForce 8800GT Super+ (1GB !) אני קונה את הכרטיס דרך היבואן ואני רוצה לדעת איזה גרסא כדאי לי לקנות. איזה יצרן יהיה יותר טוב? ודרך אגב שאר המפרט שכרטיס הולך להיות מחובר אליו, אם זה חשוב: E6300@2400 ASUS P5KR 2GB DDR2 686Mhz מסך 19" רזולוציה לשיחוק 1024X1280 וזהו אני חושב... אז מה אתם אומרים? תודה,

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  11. שלום רב, מלפני כמה ימים אח שלי קיבל את המחשב של הישן של אבא שלי. כאשר ניסינו להריץ כמה משחקים די חדשים (PES 2008 לדוגמא), המשחק לא עלה. בדיקה העלתה שכרטיס המסך המותקן על המחשב הוא: GForce 4 MX בכבודו ובעצמו אח שלי רוצה לקנות את כרטיס המסך הטוב ביותר אשר ניתן לשים המחשב על מנת שלא יגרום ל"צוואר בקבוק" בביצועים של המחשב. המפרט של המחשב הוא כזה: Pentium 4 3.0 GHZ 768 MB פנימי ולוח אם Asus P4PE שלפי דעתי תומך גם ב- AGP וגם ב- PCI אני צריך שבכרטיס המסך יהיה Pixel Shader 3.0 וכל השאר כבר לא משנה איזה כרטיס מס עולה על הדרישות הנ"ל? בתודה מראש, borissurets

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by avidan28,

מה דעתכם על רכישה של כרטיס 8600 בשביל היציאה HDMI. באופן כללי כמאיץ הוא שווה משהו??.מצאתי את שני אלה בנועה וב FOX.אשמח לקבל דעות. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=746 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=235

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  13. שלום אני מעוניין בכרטיס 3870 X2 לסרטים בהקרנה לטלוויזיה 1080P מחפש מבדק שנבדק הכרטיס לעומת אחרים עם סרטים ברזולוציה פרוגרסיב 1080 P

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SloOmPer,

יש לי מעבד P4 3GHZ HYPER THERADING כרטיס מסך ATI HD 3850 256MB זיכרון GEIL 2GB DDR2 ספק FSP 400W PNR DX9 מערכת הפעלה XP HOME EDITION כמה FPS אמור להיות לי על 768 * 1024 + הכל על HIGH , בלי AA ?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by amiraa,

היי אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר עד סכום של 550 שקל בערך תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by SloOmPer,

רכשתי את הכרטיס HD 3850 256MB , התקנתי דרייברים והכול כשורה. רציתי לשאול שאלה- יש לי עוד כרטיס גרפי על הלוח אם שאפשר לחבר אליו מסך, אבל אני מחבר את המסך לכרטיס מסך החדש והגדרתי אותו ככרטיס מסך. קיצור, שמעתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך 3850 ואת הכרטיס מסך שעל הלוח אם שלי בכדי לקבל ביצועים גבוהים יותר. איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by eranmor,

יש לי בעיה כשאני מציג תמונה על טלויזיה שחיברתי למחשב (כל טלויזיה) התמונה היא בשחור לבן בלבד הכרטיס הוא 8800GT החלפתי דרייברים למעודכנים ביותר - לא עזר מה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  18. אם יש ברשותי ספק כוח 420W של HEC האם הוא "יסחוב" את הכרטיס הזה??

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. כאשר יש עומס על הכרטיס מסך כלומר תוכנה שמפעילה 3D אז יש מן זמזום כזה מהכרטיס (הכרטיס חדש). אין את זה במצב רגיל ,במשחקים גם כן יש את זה . הכרטיס הוא של GIGABYTE 512MB,אני שמעתי שני דעות מחברים אחת ניטרלית ואחת שלילית כלומר או שהכרטיס הולך למות בזמן הקרוב מאוד או ברחוק . דעות שלכם בקשה בנושא ;D

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by toktok,

הי, איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות?: 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E GIGABYTE או כרטיס מסך 8800GT 512MB DDR-3 X10 PALIT תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. שלום מה אומר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316448.0 1. STREAM PROCESSORS ??? 2. TEXTURE UNITS ??? ואיך הוא 32 טובים מ-16 3. RENDER BECK - ENDS ??? 4. TRANSISTORS ??? במה מה זה מועיל שיש יותר ? או זה סתם איפיון טכני ?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  22. ככה: מתלבט בין 2400PRO של שפיר ל7600GS של PPOINT OF VIEW *אני יודע שבתקציב הזה יש את האקסטרים,פשוט לצערי אני יכול לקנות ר-ק מKSP *הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים חדשים [COD4 UNREAL 3 ] וגם ישנים [postEL 2 CIV4 DOOM 3] ולא אכפת לי שיריץ על LOW ,פשוט שיריץ. *הכרטיס יחובר גם לטושיבה 37C3500 שתומכת בNR דרך VGA . *בהתחלה חשבתי ישר על ה7600GS כי זה מיועד למשחקים,אבל נאמר לי שני אראה תמונה יותר טוב ב2400PRO בסרטים. מה הייתם בוחרים במקומי? לחסוך זה לא אופציה,לחרוג מהתקציב [גג 300] גם. חנות אחרת גם לא אפשרי לצערי [אם אתם מתעקשים,חנויות בגרנד כמו אופיס דיפו ובאג ] אני הולך לקנות ביום חמישי בצהריים אז אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by adirnasri,

אני לא מבין מה ההבדל בין DDR לבין GDDR מישהו מוכן להסביר מה הבדל בזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by waisor,

שלום לכולכם יש לי שתי שאלות ואני אשמח אם תענו לי אליהן. 1)אני כרגע משתמש בכרטיס 7950GT 256MB שיושב על לוח של אסוס שתומך בSLI. האם אני יכול להשתמש בכרטיס נוסף זהה רק שהזיכרון בו הוא 512MB?? האם זה יהיה אפקטיבי יותר או שעדיף לקנות את אותו הכרטיס אבל 256MB?? 2)האם זה קריטי לקנות את אותו הכרטיס אבל מייצרן אחר, (שלי זה LEADTKE)? האם זה ישפיע על הביצועים. אני הודה על התשובה המהירה, תודה. אור.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.