עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי! יש לי היום 8800GT על לוח Maximus Formula שתומך בcrossfire. אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא חיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. לא משנה באיזה כבלים ובאיזה הגדרות השתמשתי, זה לא עבד. לאחר חקירה הבנתי שמדובר פה בבעיה של דרייברים, כי עם ה7800GTX הישן, עם דרייברים ישנים הכל היה עובד, עם חדשים לא. עכשיו, הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור כרטיס מסך זול נוסף של ati שלא סובל מהבעיות הללו ושימוש בו נטו כדי לצפות בטלוויזיה. אפשרי? אני מניח שזה יעזור לא רק לי.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. Started by rafip77,

שלום רב, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT שקיבלתי בזמנו. ניסיתי לחבר אותו ל-TV וגיליתי בכרטיס מסך שהשקע של ה-SVIDEO בעצם לא רגיל אלא חיבור SVIDEO עם 9 פינים מיוחד. לחבר שלי שקיבלתי ממנו את הכרטיס מסך אין את חלק החיבור הזה(הוא מעולם לא חיבר ל-TV). מי שמכיר מה עושים? איפה משיגים תקע/חיבור כזה ??? תודה !!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by aviramco,

Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe איך הכרטיס הזהמה רמת הביצועים שלו והאם הוא שווה את המחיר

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by aviramco,

בניתי מפרט והכרטיסמסך הוא Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe רציתי לדעת האם הכרטיס טוב ואם הואמצדיק את המחיר

5. Started by bay,

http://www.generation-3d.com/UserImgs/imgs/Nvidia/fake/humor.jpg wtf??? האם התמונה מקורית????

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Santa ^^,

http://tms.co.il/product/1928 איזה סוג חיבור יש לכרטיס מסך זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. היי, אני מנסה להחיות את המכונה הישנה(מחשב בן 4 שנים): פנטיום 4 - 2.6 GHZ לוח אם ABIT - IS7 1GB -RAM כרטיס Geforce FX 5200 עובד על XP. אני מחפש כרטיס AGP (אין סלוט PCIe) שיהיה טוב למשחקים ישנים יותר (doom3, halflife2, battle for middle earth), אבל שגם יתמוך ב-direct X 10 או לפחות direct X 9c (לדוגמא כדי להריץ את Dreamfall כמו שצריך..) יש טעם לנסות להריץ direct X10 על המכונה הזו?(או שה-cpu יהיה צוואר הבקבוק?) מחפש כרטיס שלא "יתבזבז" על CPU ישן יחסית..אבל לא מתכנן מחשב חדש בעתיד הקרוב.. שקלתי כמה אופציות: 1. Sapphire ATI Radeon 2600 XT, 256MB GDDR3, 128Bit, AGP (זכרון מהיר ותומך ב-direct X10 - איך המעבד שלו?) 2. Palit ATI Radeon X850 XT, 256MB, AGP (אומנם רק DDR2 אבל אומרי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gggil,

הכרטיס מסך הזה: http://tms.co.il/product/4622 בא עם OC מהמפעל?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tomerra,

מה אתם אומרים עליו - הוא ממש זול ב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 אני הבנתי שאפשר להגיע איתו ב OC ל 2900 xt האם כדאי לקנות או שיש איזה קאץ'?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אלו. יש לי את הכרטיס הזה(SAPPHIR) על ה HTPC שלי והוא משמש בעיקר לצפייה בתוכן HD ומשחקים. ברשותכם שתי שאלות: 1.למה אני רואה שכולם מדברים על DRIVER של CATALYST עבור כרטיסי מסך של ATI? האם הוא עדיף על הדרייבר הרשמי שמגיע מ SAPPHIRE? 2.יש לי אפשרות להחליף את הכרטיס לכרטיס חזק יותר,אך הלוח שלי הוא MICRO ATX של ASUS P5KVM יחד עם מעבד Q6600 ו 4 GB זכרון של GSKILL. -האם כדאי להחליף לכרטיס אחר ,המחשב הוא HTPC שרוב ייעודו הוא סרטי HD ומשחקים בערך 20%- המחשב מחובר ל LCD בקביעות. השאלה אם כרטיס חזק יותר בכלל נכנס בלוח כזה באורך?האם יש כאלה חזקים שהם קטנים יותר ולא גוזלים שני סלוטים? אודה להמלצות. אודה לתשובתכם. תודה

11. Started by eletricomuzenza,

שלום. רציתי לדעת אם ניתן לשים את הכרטיס הזה על מעבד AMD ATHLON64 3800 MHZ?, ואם אני צריך לקנות לו ספק חדש. כרגי יש לי ספר גנרי שבא עם המחשב. ועוד שאלה אחרונה: הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים חדשים וכבדים עם הגדרות גבוהות/גבוהות מאד ברזולוציות גדולות?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by puvsc,

אם יש לי כרטיס מסך תומך HD ' סרטים שאני מוריד מהאינטרנט שרשום שהם HD ינוגנו ברמה הזו? או שזה לא משנה? ובכלל- BS יכול לנגן HD?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. הדגם של מחשב נייד ג'יפורס 8400M GS שווה לג'יפורס 8400 של מחשב בייתי ?? או שהוא שווה בכוחו לדגם נמוך יותר של ג'יפורס ביתי נגיד מהסדרת 7XXX ??

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by GAI2003,

שלום חברים, יש לי כיום כרטיס מסך 7600GT 256MB (לידקט) חבר מוכן לתת לי כרטיס מסך 8500GT 512MB (פאליט) חדש, הוא קנה אותו אבל הוא לא מתאים לו. רציתי לדעת מי יותר טוב כי הבנתי שיש חלוקה בין שני הכרטיסים. אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  15. עכשיו כמו שאני רואה בחנות SKYPC יש 3 סוגים ל8800GT http://skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm עכשיו אני רוצה לדעת מההבדלים בינהם כי בכל זאת יש הפרש בין הדגם הראשון לדגם השלישי של 105 שקל... ובכל כרטיס רשום GPU/memory clock משהו אחר... מה ההבדלים ?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  16. מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ ומה המחיר לערכתכם יהיה? האם הוא יהיה יותר חזק מה HD3870 ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום, עדיין לא מצאתי חנות שמוכרת אותו, אבל יש כבר יבואן שמוכר אותו, והוא עולה בכמה שקלים יותר זול מה-3850 של 256MB. חיפשתי ב-GOOGLE וחוץ מהכרזה של NVIDIA על הכרטיס לא מצאתי שום דבר. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by shai56,

שלום לכולם . יש לי כרטיס מסך 8600GT 512MB ולא מזמן קניתי את המסך DELL 2407WFP הדורש כרטיס מסך חזק. אני ישמח אם תמליצו לי על כרטיס שהיה לאורך טווח ושיתמוך בטכנולוגים FULL HD במחיר נוח [אין הגבלת ממחיר] תודה רבה והמשך יום טוב!!

19. Started by eletricomuzenza,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לי משחקים יפים כמו GTASA, lord of the rings the rise of the witch king, FIFA2008 ועוד, וגם שבעתיד הוא יוכל להריץ לי משחקים על הגדרות לא הכי גבהוהות אבל על גבוהות ושהמשחק יפעל מספיק חלק. עכשיו אני מתלבט בין שלוש אפשרויות מחנויות שונות: Sapphire HD 3870 521MB-1240 שקל zotac Geforce 8800GTS 320MB-995 שקל. (ראיתי את הקירור שלו, לא נראה מי יודע מה מרשים כמו של האחרים). Palit nVIDIA Geforce 8800GT 512MB-1157 שקל Leadtek WinFast PX8800GT 512MB 1190 שקל (אני חושב שלזה יש קירור יותר טוב מההוא של פליט לפי איך שזה נראה בתמונה באתר) תמליצו לי מי הכי משתלם מכל אלה בבקשה, ויכול להיות שימכרו 8800GTS 320MB ב-1200 כי אני ראיתי באיזה אתר שרשום ככה אבל א…

20. Started by D135,

אני מחכה לו כבר הרבה זמן, ורציתי לדעת אם ידוע מתי הכרטיס הזה מגיע לארץ. ואם כבר אתם פה, תהמרו על המחירים :]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אז אוקיי אני מתכוון לקנות השבוע כרטיס חדש{יש לי 7600GT כרגע} וחשבתי בכיוון של ה-hd3850 גרסת ה-256...מה אתם אומרים ללכת על זה או לא?אני יכול לקנות רק השבוע ואני יכול להגדיל תתקציב בעוד איזה 50-80 שקל...מחכה לתגובות. ז"א המעירכת שלי היא: e6300 2 gb hec 400w

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by J0n1,

יש לי כיום FX5500 שאין לו DVI ואני רוכש את המסך DELL 2007FP כדאי לי לרכוש את הכרטיס Gigabyte nVIDIA GeForce FX5200 128MB רק בשביל הDVI לסרטים? כי אני לא משחק במשחקים... או שאולי אני אחבר את המסך בS VIDEO של הFX5500 וזאת תהיה איכות שדומה לDVI? (אני לא מתכנן את זה לאורך זמן כי אני הולך לקנות מחשב בעוד כמה חודשים אבל עד אז אני רוצה שהאיכות לא תהיה נמוכה מזאת שאני רואה עכשיו עם הCRT) תודה

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by itak,

אני מתכונן להחליף radeon 9800 pro שנשרף לי בgeforce 7600GT שניהם ביציאת AGP, הספק שלי הוא של מותג HEC, הדגם הוא HEC-425VD-T והשאלה שלי היא האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג? שאר המערכת היא די ג'נארית, צורב אחד, מעבד בסוקט 482 2.66 ג'יגה, ג'יגה של ראם וכונן קשיח אחד שרץ ב7200 rpm. רשום לי שהpeak output זה 425W והtotal output זה 350W. האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג את הספק, או שהוא מספיק? עריכה : רשום גם שב12V הוא יכול לספק 15 אמפים (והpeak 17). אם אאלץ לקנות ספק חדש, ישנה המלצה? אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על ספק אז גם אם אאלץ לקנות אחד ג'נארי לא תהיה לי בעיה. בנוסף רצוי מאוד שזה יהיה מlogicpc בגלל שמשם אני קונה את הכרטיס מסך אבל אפשר גם בksp או בח…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. אהלן, אני זוכר שבעבר העלו כאן איזה קובץ של NVIDIA שהוא מראה כמו בועות וצורות יפות באיכות גרפית מאוד יפה... רק שאני לא זוכר מה היה הקובץ או שמו ולא מצאתי משהו דומה באתר, ידוע לכם על מה אני מדבר? זהו קובץ רק לכרטיסים של NVIDIA. תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. Started by welb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP כדאי עם 256 MB עד 250 שקל. חיפשתי בזאפ אבל אני לא מבין כל כך בתחום אז אני לא יודע על מה ללכת. למישהו יש הצעה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.