עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alfus73,

מתלבט בין כרטיס מסך 7300GT ל- 8400GS. ההבדל הוא 10 ש"ח יותר לטובת ה- GS. המחיר הוא 160 ש"ח. תודה

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  2. מדובר במסך CRT ישן שמחובר אליו כבל ובקצה שלו חיבור VGA אני רוצה לחבר את המסך הזה לכרטיס בעל חיבור DVI . האם מתאם פשוט של כמה שקלים שישב על הכרטיס מסך יספיק? תודה.

3. Started by flesh2,

קיבלתי 20263, אני די בטוח שאני במרחק של 100 נקודות מהשיא. אפשר לדעת מה השיא הישראלי בשביל לדעת מתי אני אהיה (אם אני אהיה, כלומר) מקום ראשון?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by TNTx2,

שלום אני מעוניין שתגידו לי מה דעתכם על הטלויזיה.....איך היא בכללי והאם היא מספקת את הסחורה...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שמעתי ש- ati מוציאים כרטיס מסך חדש ,מישהו יודע אם זה נכון ו אם כן הייתי שמח לקבל קצת מידע בנוגע לכרטיס תודה מראש

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by Godmoney,

מישהו יודע?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by קלוקיי,

שלום וערב טוב . אני מעוניין לקנות כרטיס זה וראיתי שיש מספר גרסאות לדוגמא אלה : 1 . http://ksp.co.il/?uin=17131 2. http://ksp.co.il/?uin=16817 3. http://ksp.co.il/?uin=17086 4. http://ksp.co.il/?uin=16533 רציתי לשאול אתכם מה הכי כדאי לי לקנות, בין כל הגרסאות ואני מעוניין בכרטיס עם יכולת אוברקלוק טובה . תודה .

• 78 תגובות
    • 6k צפיות
  8. Started by Bashash,

ראיתי בהשווה פה בין X8 ל-X16 וראיתי שיש הבדל גדול... עכשיו, אני יודע שב-P45 יש סלוט אחד עם X16 וסלוט אחד עם X8 (שניהם ב-PCI-E 2.0). השאלה היא האם זה יפגע בביצועים אם אני יעשה CF לשני 4850? תודה רבה לעונים!!

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על כרטיס טלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב על הפלאזמה וגם בשביל לקלוט ולהקליט את שידורי הלווין על המחשב. המפרט שלי הוא: P4 2.8Ghz HT Asus P4P800 Deluxe Samsung 512Mb x2 Radeon 9800np Maxtor 120GB S-ATA Antec Sonata 380w והטלוויזיה שלי היא: Panasonic 42PWD8 DVD Pioneer 383 Receiver Pioneer VSX-515 ממיר 3100 של Yes אני מחפש כרטיס סביר בעיקר בשביל לצפות בסרטים שנמצאים במחשב על הפלאזמה, תרגישו חופשי להציע כרטיס יותר זול מבתקציב תודה מראש, אלמוג.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  10. מפרט בפרופיל אם זה משנה. קניתי דיי מזמן (שנה פלוס אם אני זוכר נכון) כבל Svideo-Composite. כשקניתי אותו הכל פעל טוב (עם קצת בעיות, אבל בכללי פעל טוב). עכשיו חיברתי אותו, ואני לא מצליח להציג שום דבר על הטלוויזיה. הגדרתי הכל נכון (Multiple display wizard), ובכל זאת כלום. הוא לא מזהה את המסך, ולא קורה כלום גם כשאני מכריח אותו לשלוח אות בלי קשר למסך. מה אפשר לעשות? (דיי דחוף, מה שאני צריך להראות בטלוויזיה יתחיל בעוד שעה בין אם אני אהיה שם ובין אם לאו.) אין לי אפשרות לקנות או להשיג כבל חדש אם זאת הבעיה - היום יום שבת, הכל סגור. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by amit297,

שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (1800)בבקשה תמליצו לי

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. איזה כרטיס המשתםל ביותר כיום עד 1000 ש"ח? חשוב לא פחות שיתחמם פחות, יצרוך פחות חשמל, ויהיה שקט. inno3D Geforce 8800GT 256MB DDR3 PCI-E מחיר 790 ש"ח Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE מחיר 880 ש"ח Palit Radeon HD 3850 256MB DDR3 מחיר 455 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 3870 512MB DDR4 Blue PCB Editio מחיר 785 ש"ח GECUBE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E מחיר 949 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nore0,

מה עדיף ?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by yoxo,

שמתי לב שבכרטיסים החדשים 9800GTX ומעלה כתוב DUAL SLOT , ובכרטיסים של סידרה 8XXX כתוב SINGLE SLOT רציתי לדעת מה זה בידיוק ומה ההבדל ביניהם?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  15. טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by a_N,

חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך יותר כדאי...מבחינת ביצועים ומחיר ??? ??? המסך שאני הולך לקנות הוא:Dell2007WFP שתומך ברזולוציה של 1680x1050 שזהו המסך המומלץ ביותר לאחרונה...... לפי דעתי רוב האנשים יש להם מסכים בסביבת הגודל הזה אז מה אם כך עדיף???? 8800gts 320mb אפשר למצוא החל מ 1600 שקל שלפי דעתי זהו מחיר מאוד אתרקטיבי את אחיו 8800gts 640mb אפשר למצוא החל מבערך 2000 שקל. אז האם זה שווה את ההשקעה??? או שעדיף להוציא את ה 400 שקל על משהו אחר???

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by tomer2004,

אני מתלבט איזה כרטיס לקנות : (עד 1150 שקל ל משחקים ול - OC ) Gigabyte GeForce FX 5700 Ultra 128MB DDR-II DVI Retail אם אני לא טועה - Core : 475MHZ Memory 453Mhz (906Mhz) או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card Core : 525Mhz (Memory : 330Mhz (660Mhz איזה עדיף מבין השתיים ? תודה

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  18. שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by d.k.,

מס' שאלות לבעלי הכרטיס (אני מניח יש פה לא מעט כאלו אחרי הקנייה הקבוצתית)... 1) הדבר שנראה לי הכי מוזר שהכרטיס לא מזוהה בשום מקום בתור 7870XT, אלה מה שכתוב, זה: AMD Radeon 7800 Series (כולל בGPU-Z). השאלה אם זה מה שהולך בכל כרטיסי ATI (עד עכשיו היו לי כרטיסי NVidia), רק בדגם הספציפי או רק בכרטיס אצלי? ושאלת ההמשך האם חוסר זיהוי מדויק יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס? 2) טמפרטורות: במנוחה 30 וקצת (נראה נורמאלי), במאמץ מגיע ל70 (האם תקין, כשאנחנו עוד לפני הקיץ)? מהירות מאוורר 1063RPM במנוחה (לא מהיר קצת, בד"כ מאווררים של רכיבים אחרים עובדים במצב מנוחה במהירויות יותר נמוכות)? 3) שאלה יותר כללית, מה ההמלצה להתקנה נכונה של דרייברים? מה שעשיתי זה הסרה של nvidia, התקנה מהדיסק ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם וחג שמח! היום שידרגתי את המחשב הישן שלי- החלקים שקניתי: מעבד G2020 לח גיגבייט H61M-S2PV 4GB זיכרון 1333 מארז זלמן זול וספק FSP 350W אני חייב להודות שלא ציפיתי שהליבה הגראפית של המעבד תיהיה יחסית כה חזקה! - כמעט 4000 נקודות ב3DMARK06! היא יותר חזקה אפילו מ8500GT עם 100% OC שהיה לי (3450 נקודות) הFPS בבאנצ' זהים וטיפה עדיפים לטובת האינטל. בחיי - כל הכבוד. אני אפילו מצליח להריץ WOT על 1680*1050 בהגדרות נמוכות +. אני יודע שלAMD יש ליבה עדיפה- אך לצערי התקציב הכריעה לטובת אינטל. התכוונתי להתקין את הHD3870 שלי אבל למרות שאייבורי ציינו בפני שהספק בעל חיבור PCIE- בעת ההרכבה גיליתי שלא :-(! כן, כן - תגידו למה לא בדקתי במקום- אכן לא מבין את עצמי- פשוט היה לחץ מהאנשים בתו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי את הgigabyte gtx 460 oc הרגיל וקיבלתי היום את הgigabyte gtx soc יעני הגרסא היפה החדשה בקיצור לא משנה מה אני עושה הsli לא עובד לי וגם זה לא מראה לא בgpuz ולא במנהל התקנים של Nvidia אפשרות שקשורה לsli בכלל... בביצועים הבנתי טוב מאוד שהsli פושט לא עובד וגם קיבלתי איזה ריסט ומסך כחול מישום מה קיצור לא מבין מה הולך פה עזרה בבקשה נ.ב ניסיתי להתקין דרייברים למחוק להחליף כל דבר אפשרי לא מצליח לחשוב על פתרון למה זה לא עובד יכול להיות שהם לא מתאימים ביחד?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by mikyl,

אני שואל כאן כי הדיון ההוא ננעל. dj-electric כתב: האים אפשר לפרט, כי אני שוקל לקנות את הכרטיס.

• 121 תגובות
    • 16.5k צפיות
  23. צריך כרטיס מסך בסביבות ה500-600 ש"ח, העבודה שאני עושה עם המחשב היא בעיקר גרפיקת 2D וצפיה בסרטים דרך הTVOUT הכרטיס צריך לתמוך אחורה בAGP X4. אני מתלבט בין הnvidia 5200 , 5600, radeon 9200. אם אפשר לדחוף יכולות VIVO אז אני אשמח. חיפשתי קצת בPCH ומצאתי מס' כרטיסים שעונים לצורך שלי - FIC 9200 128mb VIVO GigaByte 9200 128mb VIVO Sparcle GFFX 5600XT 128mb Club3D 9200 128mb VIVO Leadtec Winfast 5200 128mb השאלה היא כמובן ATI או NVIDIA ? למי יש איכויות TVOUT יותר טובות? הGFFX מוציא TVOUT במסך מלא או שיש לו את אותן הבעיות של הGF הישנים (שוליים שחורים)? מי לוקח פחות חשמל? (יש לי ספק גנרי, המחשב גם ככה כבר עמוס ולא בא לי להעמיס עליו יותר מידי) יש חשיבות לכוח של הכרטיס בעבודה בפוטו…

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by KindaLost,

אני מבין שה-TC מנצל את ה-RAM של המחשב ... האם זה רע ? כמה ? האם עדיף לקחת את ה-Ati Radeon X300-128MB ? יש לי בחירה ביניהם. תודה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by SABONIS,

שלום לכולם. ראשית המפרט של המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה, לוח אם INTEL D845PESV, זיכרון סטיק של 256 ואחד של 512, אחד של קינגסטון ואחד של חברה כלשהי, DDR2100, כרטיס מסך ATI רדאון 9800SE 128 מגה בייט, 256 ביט, כרטיס קול קריאטיב SB 5.1, הארד דיסק אחד של 30 ג'יגה של מקסטור ושני 40 ג'יגה של WD. במצב שאני פותח משחק כלשהו, ולא משנה איזה, אפילו אם זה NBA07, או סתם LFS, המשחק פשוט נתקע. הוא עולה והכל, ואז לאחר חצי דקה אולי דקה הסאונד מתחיל לחזור על עצמו בלופ, והמסך נתקע, ואז לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והמשחק כאילו רץ ברקע אבל אני לא רואה כלום. כמובן שאחרי זה אני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט. אני כבר מיואש לחלוטין. פירקתי את הכרטיס וחידשתי את המשחה הטרמית שעליו, ובנוסף מכוון…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.